Spiderchick

Hej hopp!
Nu vet ni anledningen till varför jag brinner så mycket för kropp och självkänsla. Det smärtar mig när tjejer inte är nöjda över sig själva, för jag vet vilket helvete bantning och kroppsnojor kan leda till. En ätstörning är något jag inte ens önskar min värsta fiende!

Ibland får jag frågan av er läsare om jag lever som jag lär. JA! Det gör jag. Jag ÄR snäll mot mig själv. Alltid. Jag tycker om mig själv! För jag är värd det.

För fjorton år sedan lärde jag mig den hårda vägen att lycka inte hänger ihop med en viss kroppstyp eller en viss vikt.

När jag skriver inlägg i size hero skriver jag orden som jag själv hade velat höra när min självkänsla var trasig.

Kram ♥
Ps. Har fått mail av en tjej som skrivit om samma ämne. Så. Himla. Bra. Hennes text dyker upp som gästblogg så småning om. Håll utkik.
Everlasting

Så fantastisk du är Spajder som delar med dig av dina upplevelser och vänder dem till något positivt! Och jag ser fram emot gästinlägget.

Karolin

Det är så himla bra att det finns sådana som du i bloggvärlden. Jag tror att det är väldigt lätt för unga och osäkra tjejer att tappa bort sig bland alla modebloggar och ytligheter. Fler Spajders åt folket!

tjofftjoff

Du är fantastisk!!

Sara

Du är så cool! Jag har liknande erfarenheter och blir tokig på all propaganda som får unga tjejer att tro "smal = lycklig" Keep up the good work!

Sara

Du är så himla fantastisk, vet du det?

Tack för att du finns!

Rumlan

Du är bäst!

AnnaWK

Det är så himla skönt och viktigt att höra och se att man kan tycka om sig själv precis som man är. Du är underbar!

spiderchick

TACK godingar vad ni är fina :-)Kram till er!

Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

Du är jättetuff och stark vännen!

Framför allt är du fin och vacker! =)Om du vill och orkar läsa så har du min historia här:http://www.spindeltjejen.se/wordpress/?p=2098KRAM!!

Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

Ja, fast två år är länge det också när man mår som man gör då man drabbats av skiten =(

Jag är glad att du mår bra nu! Och jag med :)

Men jag lider med alla töser i tonåren som dagligen tampas med bekymmer som ätstörningar och sneda kroppsideal - det är ett helskotta =(

Kramar

Mia

Instämmer med de andra kommentarerna du fått; du är fantastisk! Att du delar med dig av dina erfarenheter och tankar, det tror jag kan vara guld värt för många människor. Jag vet i alla fall att dina ord hjälper mig att tycka bättre om mig själv. Det ska du ha ett stort tack för, finaste Spajder. Du är bäst!Kramar!

Rebecca

SURVIVOR!All kärlek till dig för att du vågar berätta detta!

hl

åh, fina du.

Gabriella

Du ska veta att du är en väldigt bra förebild för yngre!! Du är nån jag med glädje ser upp till =)

sofia

Sara

Du är GRYM! Heja dig!

Sofie

Starkt av dig att berätta, jag tror det tror det kan hjälpa många... Tycker du är en underbar förebild! :) kram

Sara

Starkt att du berättar! Inlägg som de här behövs! Jag får fortfarande råd om min övervikt från "välmenande" släktingar trots att andra personer i släkten har konstaterats ha allvarliga ätstörningar. Personligen tycker jag att det känns hälsosammare att vara "tjock" och glad än smal och olycklig.

Hanna

Jättebra! Tänk om det inte fanns sånna som dig, så mycket sämre världen skulle vara! :')

Sandra

Finns en anledning till varför du är så pass omtyckt av de flesta (alla kan jag till och med tro). Alla behöver någon som kan stötta dem och du finns där, även om du inte märker det. Kan lova att det är som hos Oprah, bara man talar om det så har man hjälpt iaf en och då är det värt det. Förmodligen är det någon som läst din text och tagit mod till sig att ta emot hjälp. Du kanske räddat liv, bara genom att skriva denna text. Man går igenom vissa saker av en anledning, utan din ätstörning kanske du inte hade blivit spajder, träffat din man och får lillkillen och kanske räddat detta liv.

Sara

Du är verkligen grym! Tack för att du finns i bloggvärlden som en underbar kontrast till Katrin och gänget.

Även jag led av ätstörningar mellan 10 års åldern till 23. Då fick jag min dotter och insåg att jag ALDRIG vill överföra nåt sånt på henne. Jag slutade kräkas upp mat och jobbar med att ha ett sund förhållande till mat. Det är ett evigt kämpande. Men nu när min dotter är 6 år så är hon min ständiga morot till att aldrig falla tillbaka.Tack för att du skriver om detta och för att du är du.Kram

isa

Du är en stjärna Spider! En superbra förebild och inspirationskälla. Kram på dig :-)

Karin

Du är en stark och inspirerande kvinna! Tänk om man kunde utrota detta elände...Efter att i nästan hela mitt liv ha varit "liten i maten" (jag har aldrig haft ärstörningar, har bara tyckt illa om att äta) har jag kommit till en underbar insikt. Det finns nästan inget jag blir så lycklig av som att vara lagom mätt och belåten. Alla problem tycks försvinna och man slipper frysa. Hur härligt är inte det?! :)

MISS TILLY

Har råkat ut för samma sak och det är starkt att våga skriva om det! Tog mig väldigt lång tid att ens våga berätta för någon och nu har jag även skrivit om det i min blogg om du vill läsa!http://misstilly.se/2011/july/jag-har-haft-bulimi.html

Josefin

Jag måste bara skriva att du är en sån otrolig inspirationskälla. Jag hamnade på din blogg när jag i mitt hormonstinna rus googlade efter mammabloggar... Jag bläddrade igenom arkivet, läste lite, läste lite till, läste mer, läste massor.Du är för det första fantastiskt rolig, men under hela tiden jag läste bloggen så fick jag en känsla av att mitt eget själförtroende steg. Jag förstod inte riktigt hur det kom sig men det återkom varje gång jag tittade in hos dig. Till sist insåg jag att det berodde på din fantastiska inställning till mat. Det är så betryggande, befriande och helt jävla fantastiskt att läsa om dig och di vardag. Tack för det!Och jag blir så himla glad av att läsa att du gillar digsjälv och tog dig ur ätstörningen. Så jäkla bra!Så ja. Gillart!

anonym

Jag är en tjej som ibland får för mig att jag ser tjock ut, trots att jag är smal och väger normalt för min ålder.Fast jag har ändå i baktanke att jag är perfekt som jag är och det är ni andra oxå;) Livet är alledes för kort för att plåga sig sig själv med att inte äta sig mätt på dagarna när man har möjlighet till det, som en del andra i tex. afrika inte har!Jag tycker att din blogg är en otroligt bra inspirationskälla och du är så rolig och intelligent tjej.

Jag har verkligen fått mycket bättre självkänsla nu när jag läst din blogg.Så jag uppmanar alla andra; Bojkotta Kissie för fan!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress