Spiderchick

Google
Igår skrev jag "är det farligt att..." på google och fick upp följande:

Är det farligt att leka med en tiger?

Är det farligt att dricka urin?

Haha! Varför i jössenman måste man googla det?

Oj nu klev det visst in en tiger i vardagsrummet. Undrar om det är safe att leka med den? Ja menar gillar di å leka tigrarna eller är di mer för å slappa? Bäst att googla!

Eller:

Jaha ja då ska vi se, nu sitter jag alltså här med ett glas rykande färskt urin framför mig... Dricka eller inte dricka? Det är frågan. Bäst att googla!
Em

HAHAHA! Du är så sköööön spajder <3

Helena

haha, alltid bäst att rådfråga google innan man gör nåt potentiellt dumt ;)

Jenny

Haha, google vet allt så ;)

MicaEller hur!

Google är kanon, men de alternativ som dyker upp när man börjar skriva något kan ibland nästan göra en mörkrädd...

felicia - morsan

hahah! hade du tråkigt ? ;)

Nadja

Folk söker på så sjuka saker! Haha

Everlasting

Haha, jag gillar att kolla folks fördomar genom att gå till google.com och söka på "why are swedish", "why are british", "why are dutch" etc.

Emelie

Prova med en massa andra liknande meningar, typ som "vad händer om" "när slutar" "varför kan" osv. skitkul att se vad som rör sig i människors huvuden ;)

Förstå ADHD

Fast faktiskt, gällande urin så kan man dricka sitt eget urin om man skulle hamna i ett läge där det inte finns något annat att dricka och du verkligen måste ha vätska för att inte dö. Två eller tre gånger kan du dricka samma urin (dvs dricka det och låta det bli nytt urin) sen är blir det giftigt! En kunskap som kan vara bra att ha om du någon gång skulle bli strandsatt i en öken ;)

Pauline

Tänk vad glad du blir den dagen du måste googla efter detta i telefonen när du är fast på en öde ö full med tigrar och utan vatten! Då skrattar du nog inte ;)

Jen

Haha underbart! Men du borde använda dig av en print screen i det här läget istället för att fota med en kamera, slöseri med tid och det är mycket smidigare ju ;)

Sofie

Skönast!

Sanna

Jag undrar mest vad det var du undrade var farligt från början? Eftersom du började skriva meningen... :)

Lina - Kom in till mig!

Ah, tack! Nu blev jag påmind om att jag skulle ju googla vad vattenpipa egentligen är. Är det nikotin i eller varför är det så himla kul att röka vattenpipa...? Google is your best friend :)

Emma

Japp, googlealternativen är ibland väldigt skrämmande. Fast ibland känns det ganska bra när man inser att folk har googlat exakt samma knäppa fråga som man själv :P

Moa (inte spiderchick)

Alltsp kanske jag som är knäpp men det där med urinen makes sense. Tänk fyllefest, tänk taskig jävel pissar i glaset och bjuder dig på "öl".Tigrarna däremot....

Julia

Länkbyte ?

♥anna♥

hahaha..

spiderchick

Sanna: Jag gjorde som du ser på Emelies kommentar, bara skrev ngt för att se vad folk har googlat. Skitkul att roa sig när man har ehum... lite tid över ;-)Kram

S

spiderchick

Pauline: jag vet hur man printscreenar, men tyvärr har jag inte program på min mac där jag kan klistra in screenen, därför fotar jag. Har du månne mac och vet om man kan klistra in ngstans? :-)/Spider

Micka

Haha! Men det är ju en låt!"Är det farligt att leka med en tiger? Är det farligt att kamma pälsen på en björn? Är det farligt att hoppa hage med en elefant? Ja det är farligt det!". ;D

Jen

sv: Haha jag tänkte väl att du visste hur man gjorde! Jag har mac och det är ännu bättre än pc's print screen om du frågar mig. Tryck på tangenterna shift+kringla+4 och sen får du upp ett kors. Sen kan du enkelt markera den bild av skärmen du vill ha screenad genom att trycka uppe i vänstra hörnet (eller vilket hörn som helst) och dra. Därefter dyker bilden upp på skrivbordet, klar att använda utan att klistra in någonstans. Testa och se hur det blir! :)

Anonym

HAHHAHA jag dööör! älska urin-tankegången!

Ebba

Jag blev så road att jag var tvungen att testa själv. xD Jag skrev in "jag är rädd för..." och fick bland annat upp "russin" och "tjejen i apoliva". Haha.

tjofftjoff

Hahahahahaha!!

Men vad var det du skulle googla??! :D

jessica

den stora frågan e ju va de va du skulle googla från början :P ??

spiderchick

Jessica: Inget särskilt. Som jag skrev ovan kan jag ibland roa mig med att skriva in olika saker för att se vad folk sökt på tidigare relaterat till den frasen. Kan bli riktigt roligt ;-)/S

Gaymasen

Så du blir inte sugen på urin? Eller att leka med en tiger? För jag menar det är ju inte helt orimligt att en tiger börjar traska in i vardagsrummet. Tur att Google finns..

Rebecca

Det är ju en barnsång!! såklart massa föräldrar som googlat...

Lotta

Haha jag dör på dig! Så fantastiskt rolig du är, klockrent!

EMELIE

ag har googlat "Är det farligt att dricka kiss?" när vi hade en diskussion på jobbet vad man skulle göra om man inte hade tillgång till mat eller vatten, om det var bättre att dricka kiss för att överleva eller om det var farligt, haha... svaret? googla...

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress