Spiderchick

Jakten på glaset
I natt drömde jag att jag träffade en pojke som var helt förtvivlad för att han inte kunde få tag i ett grått glas från McDonald´s. Han hade alla andra färger i samlingen, utom det grå.

Jag bestämde mig genast för att hjälpa den arma pojkstackarn.

McDonald´s in och McDonald´s ut travade jag tills jag slutligen fann ett grått glas.

Pojken blev SÅ lycklig.

Gu vad snällt av mig! Ja menar jag hade kunnat växla dröm till precis VAD SOM HELST men ändå forsatte jag jakten på glaset.

Jag visste väl att det bodde en Moder Teresa inom mig.
Åsa

Har du ätit för mycket snabbmat det sista? :)

Brötis

Ja, det var verkligen uppoffrande. Gud, vilken mardröm!

Malin

Haha, de dar glasen ar ett kansligt amne tydligen! Var inne pa McDonalds forra veckan och bara medan jag stod och vantade pa min mat sa kom det sakert 5-6 kunder och fragade om de inte kunde fa ett specifikt glas for att de hade alla andra redan, och personalen sa att nej, den har veckan har vi bara rosa... En stund trodde jag nagon skulle borja grata!

Ida

Som McArbetsledare på självaste Mackedonken kan jag lugnt intyga att det där är inte ens i närheten av besattheten folk har över dessa glas. Det är helt sjukt! Det är gråt, skäll och svordomar. Mycket fascinerande.

tjofftjoff

Hahaha :D vad sjukt! man kan ha himla konstiga drömmar ibland alltså.

Helena

Hahaha, fantastiskt. Sjäölv besökte jag Disneyland för en vecka sedan, och av någon anledning kan min hjärna inte glömma det. Det börjar bli jättetradigt att drömma om ballonger och spökhus och musse pigg nu.

Ellen - LCHF och mycket annat

Konstigt, glasen ser annorlunda ut i Sverige mot här i Tyskland. :P

Angelica

Tänka sig, det har faktiskt hänt, nästan exakt så. Min väns son blev helt förkrossad av den enkla anledningen att veckan glas på Donken var grått, men när han köper sin meny så får han ett grönt glas. Världens bästa lilla kille har asperger och hela hans värld rasade samman. Samlingen skulle aldrig bli komplett. Eller?Jodå, en underbar granne till familjen hör om historien och traskar över med sitt gråa glas. Ett byte görs och grabben samling är nu komplett. Äntligen är pojken glad igen!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress