Spiderchick

Metal
Min kille vill prompt titta på Big Four som visas på tv ikväll.

Hittills har två olika metalband spelat och alltså... Jag erkänner. Jag hör inte någon musik.

Jag hör bara oljud.

Jag hör någon som skriker upprepat i en mikrofon, någon som rafsar på en gitarr och någon som spelar trummor ungefär så där som lilleman gör när han river av en låt på sitt trumset.

Jag tar det som ett tecken på att jag och musikgenren metal är högst ogjorda för varandra.


Annster

Haha, det är bra ju :)

Elise

Min kille kollar också på det.. och det håller ju på i flera timmar. Allt låter likadant och överallt är det långhåriga farbröder som hoppar runt ;)

spiderchick

Elise: haha jag vet, allt låter lika dant! Jag hör liksom ingen skillnad mellan varken banden eller låtarna.Som sagt jag tar det som att metal inte är min grej ;-)/Spider

Johanna K

Om man drar på högsta volym, går in i ett annat rum, headbangar sig snurrig och skriker med i musiken så är det NÄSTAN som att vara där. Alla vi stackare som inte fick biljett eller kunde ta sig dit måste få lyssna på SVT's superkassa ljudupptagningar och tjatiga programledare. En liten tröst för våra hårdrockshjärtan. De sänder trots allt program med folkkära artister från både Liseberg och Gröna lund varje vecka ;)

Gun

Hahaha, jag tittar helt frivillligt, fast jag är en gammal tant och ensam hemma. ;)

Ida

Finns säkert något metal band du skulle kunna lyssna på, alla låter ju olika, har bara sett lite granna ikväll men skall sätta mig och titta på metallica nu, de andra banden gillar jag inte

spiderchick

Ida: Metallica är helt ok! Det är ju mer melodi tycker jag ialfl. Nothing else matters är ju bra! :-)

/S

Lotten -med Zigge och Tigra

Samma sak är på här, och jag blev faktiskt förvånad över hur mycket jag ogillade det.

Sääänk fööör faaaseen!! Ville jag skrika men fick hålla mig.. :-)

Mica

Då är vi två som inte hör ihop med metal. Jag får bara huvudvärk...:-/

Carro

Samma sak pågår här hemma.. Metallica klarar jag dock av men ska strax be sambon sänka ändå :P det finns en gräns för hur mycket hårdrock man klarar av ;)

Sara

Haha vi är tydligen en hel hög flickvänner som sitter och tvingas lyssna på hårdrock mot vår vilja XP

Sus

..och min har tagit på sig sin Metallica-tröja och sitter och sjunger HÖGT i soffan...

Ebba

Zappade förbi Big 4 och jag ansträngde mig verkligen för att höra vad bandet sjöng, dock utan resultat...

Kristin - Lilla vicke Vide och hans knäppa morsa

Haha här hemma är det tvärt om. Min sambo tröttnade på mig och "min jävla hårdrock" och gick och satte sig vid datorn i stället ;D

Metal!!!!

Matilda - Nu med Viggo i famnen ♥

Usch samma sak här, Maken sitter och kikar..Jag satte mej vid datorn istället!

Kristin - Lilla vicke Vide och han sknäppa morsa

Haha här hemma är det tvärt om. Sambon lämnade mig och min "jävla hårdrock" och gick och satte sig vid datorn i stället ;D

Metal!!!

Luucy

åh det var som när min pojkvän lyssnade på punk :P bara en massa skrik och oväsen hahaa!

Åsa

Instämmer!!!

Jag har ropat SÄÄÄÄNK, hela kvällen :O)

Everlasting

I vårt hushåll var det jag som lärde upp mannen när det gällde metal. Mycket bättre än techno-tjafset han brukade lyssna på. Och häromdagen drog jag med honom till Paris för det var det enda stället vi kunde se kära Iron Maiden. Och det var helt frivilligt det också.

Linda

Hej! Sugen på lite nya smycken? Jag har börjat designa egna smycken som jag säljer på bloggen. Har än så länge bara gjort två olika armband men om ni är sugna att kolla/ kanske köpa så gå in på min blogg och klicka sedan på kategorin "mina smycken".Kram Linda.

tjofftjoff

Haha, jag håller helt med dig!

Fia

mmm jag såg på skiten från 18.00-00.00.. 6 timmars skit! (helt plötsligt verkar inte en till tv så himla onödigt)

Jenny

Jag önskar att jag la mig så tidigt varje kväll, men det går inte.. kanske när jag börjar jobba igen om en månad :P eller vid 22 iaf.. Men jag är så inne i så många tv-program, desperate, greys, csi oså.. hahaKillen zappade till ettan när Metallica började spela och fastnade.. Såg också lite och publikhavet va jag ganska grymt :P

Emma

MEN det är ju det bästa svt visat på mkt länge! Bra mycket bättre än alla melodifestivaler som är rent uselt. Smaken är som baken, jag älskar ju hårdrock! För er som inte gör det, måste ni ju i alla fall hålla med om att dom är ena jävlar på att lira gitarr i alla dess slag!

Lina

Åh, jag hör precis likadant! Förstår mig inte alls på det, det är ju inte musik! Har tur som har en kille som känner likadant :)

spiderchick

Emma: jag håller med att det är skitbra att SVT visar sådant här med och inte bara allsång och mello. Vi alla har ju olika smak!Min kille spelar ju hårdrock, mer melodiös dock, och jag vet hur skikliga de dära musikerna är både på att skriva musik och spela sina instrument :-)/Spider

Lina

Sabla i-phone slängde iväg min kommentar innan ja ens fyllt i alla fälten. Morr!

Sanna

Rätt spännande att du inte står ut med metal när du är ihop med en rocker :) musik brukar vara deras hela värld.Vad gillar du för musik förresten?

Sanne

Spana gärna in min blogg!

Har bloggat i snart ett år och skriver om allt möjligt som händer och sker i mitt liv, mina tankar om olika saker och en hel del tips!http://wronginalltherightways.blogg.se/

Sanna

Sv: Ja men musik är ju faktiskt inte allt för alla. Jag lever vissa perioder för musiken och andra perioder lyssnar jag knappt alls på musik..Ja men det kanske är att han fått sin egna stund när han är iväg med bandet och att du accepterat detta som gör att det håller :)När är det förresten du ska hålla en föreläsning (?) i Skövde? Jag försöker få en kompis (som för övrigt rekommenderade din blogg till mig innan jag började läsa den) att vi ska åka från Linköping för att gå på den och sen kanske fråga om en fika efteråt :)

Sanna

Sv: Åh vad roligt det skulle vara :)

Sanna

Sv: Åh vad roligt det skulle vara :)

Katarina

Metallica var grymma, vilket ös, total extas efter de två timmarna :)

Sanna

Haha håller helt med! Nothing Else matters är bra, men det slutar där. Typ iaf :) lyckades övertala min kille att se't på datorn ist så jag slapp. Tacka vet jag internet ;)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress