Spiderchick

Mot tyskland
Det känns skönt att båten till Tyskland avgår ikväll.

När vi åkte till Legoland sist tog vi en båt som gick tidigt på morgonen. Det var väl inget fel med det egentligen, förutom att familjen Spiderchick är värdelösa på att mäta ut tid, vi kom nästan för sent till avgång och Spidermama hann skita ner sig ett antal gånger i baksätet innan vi visste huruvida vi skulle hinna med.

Men nu åker vi alltså på kvällen och har sålunda hela dagen på oss att komma i tid till avgång.Ibland blir det nervöst i bilen. Dock inte idag. Förhoppningsvis.
apanochankan

sugna på ett gott skratt ? eller vill lära er något nytt ? kika in på våran blogg www.apanochankan.blogspot.com

Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

Ha en jättehärlig minisemester!! :)

Rumlan

Hehe, ibland hjälper det inte vilken tid man åker.. Vissa lyckas ändå på något konstigt vis ;) Typ min faster när det gäller alla semestrar vi har åkt på tillsammans. Det börjar nästan bli lite charmigt dock :* !

frida

när jag och min sambo skulle ta färjan till finland för ett par veckor sen tyckte vi att vi var i god tid, men så fastnade vi i bilköer i stockholm och kom fram tre minuter innan incheckningen stängde. tror att vi lyckades pricka varenda jäkla rödljus på vägen dit också. jag var så sjuuukt nervös innan vi hade kommit fram!

snigelpicka

Ha dät underbärt-

Camilla

Trevlig tripp, hoppas allting går smidigt och bra.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress