Spiderchick

Orolig natt
Jag sov inte överdrivet bra i natt.

Min kille var ute och svirade vilket jag naturligtvis var tvungen att oroa mig över.

Tänk om han råkat träffa på ett farligt kickersgäng, nysniffade på aggressivt lim? Eller tänk om han råkat få i sig för mycket öl och nu virrar han runt på stan helt vilse i sitt lokalsinne? Ska jag måhända ringa till polisens hittegodsavdelning för att kolla om de fått in en bortkommen liten 30-åring med tillfälliga svårigheter att hitta hem?

Nå väl.

Min kille kom senare hem med lokalsinnet intakt och noll nysniffade kickers i släptåg.

Pjuh!Dricker kaffe och tittar på morgontv.
T I L D E

HAHA du äger! ;d Hur kommer du på allt!?

lina

jag har en fråga till dig, du har väll blogg.se? :)

isåfall, huuur bloggar du från din iphone?:D

Miss E

Älskar kaffekoppen!

Sofie

Vad skönt det är att fler har svårt att sova när deras killar är ute på stan, haha. Och jag oroar mig precis för samma sak: de där kickersgängen som han KAN tänkas råka stöta på. Haha.

N O H A I I ♥

härligt :)

Malin

I know that feeling, blir alltid helt orolig och paranoid nar min basta van ar ute, och hon jobbar for en kedja pubar och restauranger, sa det blir ganska ofta. Jag vet att den faktiska personalen pa puben tar hand om henne som om hon vore gjord av guld men kan inte hjalpa det, far for mig att hon ska do pa kuppen varje gang. Blir alltid lika lattad nar hon ar hemma igen haha. Jag ar en sadan mespropp. :)

Everlasting

Så synd att din mugg snart är helt ute nu när de skaffar ny logga...

Camilla

I know the feeling!Darling är uppe i Gällevare på företagsresa. Tänk kickersrenarna där uppe.Han flyger hem i kväll, tack och lov. Mina nerver är inte som de var.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress