På autobahn

Min kille hade ett samtal med mig imorse.

Min kille: Vi måste hålla oss lugna på tyska vägarna!
Jag: Jaja!
Min kille: Ingen panik.
Jag: Nä nä.
Min kille: För i så fall får du köra.

Jag?? Köra??

Jag är visserligen världsbäst på att köra bil, men om jag befinner mig vid ratten vem ska då sitta i baksätet och gapa och tro att hon vet bäst?

Va?

VA??

Gosh jag ogillar när min kille ska hålla på och mixtra med rollerna så där.


Kommentera gärna!
Aliise

Fin blogg! :)

Allt bra med dig ?

2011-07-20 ♥ 12:26:35 » URL: http://aliisehakansson.blogg.se/
Snigelpicka

hihi. Jag älskar när det mixtras med roller, speciellt könsroller. Men kan bli lika nervös av det som du beskriver ovan. De sitter så djupt rotade ibland, tyvärr.

2011-07-20 ♥ 12:36:36 » URL: http://snigelpicka.blogg.se/
Jenny

Hihi. Autobahn är nice. Körde där för ett par vfeckor sedan. Från Puttgarden ner till några mil söder om Hannover. Dryga 30 mil. Bara raka vägen förvisso, men trevligt som tusan att få gasa lite. Fast när man håller 150 och blir omkörd känns det lite smått ovant kan man säga. Första gången jag körde hela vägen ner själv.Fast när jag hade haft körkort några månader blev jag utsläpp på tysk landsväg på egen hand för att åka och köpa blommor. Smått skrämmande då mitt enda sällskap i bilen var min tre år yngre syster.Men nu när jag körde hade jag ju min levande GPS Walter i passagerarsätet, så det gick bra. Skönt att få kaffe, kaka och vila efter 80 mil på vägarna (+ lite båt mellan Danmark och Tyskland).Hoppas ni får det trevligt i Hamburg!

2011-07-20 ♥ 12:51:29 » URL: http://quadrifolium.blogspot.com
Miss E

haha! Jag älskar din humor!

2011-07-20 ♥ 13:26:34 » URL: http://timelimits.blogg.se/
jessica

hahah, hade vart kul att se din kille där bak och sitta och skrika hahaha ;)

2011-07-20 ♥ 14:10:08 » URL: http://rosaprickikorvar.blogg.se/
Linda

var ett tag sedan jag var här, du har fått en fin blogglayout.

2011-07-20 ♥ 14:22:57 » URL: http://bokkulla.blogg.se/
Everlasting

Baksäteskörning is the shit. Jag håller dock inte med Jenny härovan, autobahn är riktigt riktigt tråkigt. Visst får man köra snabbt men det blir ju inte minsta omväxling på de där vägarna så det är alldeles för lätt att bli uttråkad och tappa koncentrationen. Särskilt på natten, och det är verkligen ingen bra idé.

2011-07-20 ♥ 14:25:21 » URL: http://kattisbiggestfan.blogg.se/
Sanna K

Autobahn är jättebra! Utom när det är olyckor...

2011-07-20 ♥ 14:39:20 » URL: http://www.my-third-life.blogspot.com
Tummen

Haha, nu blev jag att tänka på när jag och min pappa åkte på autobahn för några år sedan. När vi hade åkt genom halva Tyskland så kläcker jag ur mej den otroligt smarta kommentaren: Vart ligger de där Aussfart? Det är ju skyltar överallt som visar vägen dit? Är det typ huvudstaden eller?

//Smart tjej

2011-07-20 ♥ 17:35:20
Jenny

Everlasting: Jag har tidigare kört typ max en halvtimme på Autobahn. Min pappa är en sådan som bara inte kan sitta bredvid. Men när jag inte haft mitt körkort så länge så fick jag prova på. Som du säger, inte helt mycket att se där. Egentligen borde man köra oftare på småvägarna. Men man vill ju komma fram snabbt dit man ska.Så det var spännande att få köra HELA vägen från småländska östkusten ner till Holle. Många stopp blev det sista biten för att sträcka på benen och få frisk luft. Men när vi väl var i välkänt område var det skönt att veta ungefär hur långt det var kvar.Nordsjökusten kan för övrigt rekomenderas. Vi var där förra året, som omväxling. Vi kände att vi ville turista lite i Tyskland.

2011-07-22 ♥ 22:28:55

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback