Spiderchick

Utebliven sovmorgon
Idag skulle jag få en lång sovmorgon.

Vad händer?

Jo jag slog naturligtvis upp ögonen klockan 07.46 exakt och kunde absolut inte somna om.

A meeen vad tusan! Sov kroppen. SOV säger jag! Det är en befallning. Koooom igen somna om nu. Klockan är inte ens åtta. Ner i djupsömnen igen, you can do it you can do it!

Men icke. Det är som att min kropp ställer in sig på extrem pigghet så fort den fattar att jag inte måste gå upp i ottan.

Nästa gång jag tilldelas sovmorgon måste jag se till att först glömma bort det för att på så vis lura min kropp att inte vakna olustigt tidigt.Bild från igår.
Förstå ADHD

Så brukar jag också göra! Under terminerna så måste jag gå upp vid 5-0530 för att hinna i tid till plugget, så när helgen kommer tänker man ju att man ska sova ut rejält. Men nej, det blir inte mycket extrasömn där. Ok för att det är skönt att vakna tidigt, man får ut mer av dagen och allt sånt, men man behöver ju liksom inte överdriva! ;D

Diana

Jag förstår din frustration. Så lite som jag sovit denna semestern har jag nog aldrig gjort, haha. Det är nästen (märk väl nästan) skönt att allt snart återgår till det vanliga.

Rebecka

Åh, det där är så jobbigt! Men man har inget annat val :D

N&N distans förhållande mellan 2 länder

Var med och vinn en blommig byxdress på min blogg !

Det ända du behöver göra är att slänga in en kommentar. http://natalinikola.blogg.se/2011/july/tavling.html#comment

Åsa

Det är väl ändå skönt att vakna o känna sig utsövd och veta att man har hela dan framför sig! :)

fia

gud - jag undrar när jag ska bli så morgonpigg som du? förhoppningsvis när det är dags för bebisleverans i oktober. men det känns rätt långt borta, nu när man sover mer än en sengångare. haha!

entrevista

Förstår inte hur du alltid lyckas vara så söt. Din lugg är även den ett under av rakhet och perfektion som jag inte kan begripa. Min håller sig aldrig så bra haha.Tack för en mycket underhållande blogg!

Keep up the good work!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress