Spiderchick

Ti-bridge
Igår var jag, min mamma, bror och lilleman på Zoo i Tibro.Öppet till 17 alla dagar i veckan. Även helg alltså.Min bror blev lite bekymrad över fårens ull. Han tyckte att det verkade jobbigt att ha så mycket hår och sedan bli smutsig. Jag lugnade honom och sa att fåren säkert har massa glansgivande superschampon att tillgå (because they are worth it).Undrar vad grisarna använder för schampo? Något mot torrt, strävt (och möjligen lite livlöst) hår antagligen.Marsvinen är så söta att jag tuppar av! Den här vill jag klippa ut och placera i min header.Spiderchick i Tibro city.

julia

snygg klänning! jag vet att detta inte är en modeblogg, men var är den ifrån?:)

Everlasting

Vilken ulltuss till marsvin! Ett (eller två tydligen) sådant kan jag mycket väl tänka mig att skaffa till mina framtida ungar om de tjatar.

Sofie

Det är ju därifrån han Robin Söderling är, var han uppstoppad på zoot?!

Teresia

Jag vet inte men det är något roligt med marsvin. Så mycket hår, så mycket hår. Dra nu inte en "stina-lee" bara... hon la upp en bild på ett marsvin och folket rasade! Ha ha. Det finns ju en lag på att dem ska vara flera och bla och bla. ;)

sara

hahaha fyfan satt och stirrade på bilden av grisen i tiominuter och försökte bestämma mig för om det var någon slags muterad svans eller trynet jag såg, tills jag upptäckte att det var grisstackarns vänsteröra!

Ylva

Fåren har åtminstone som egen tvål; det är bra att klappa får om man har torra händer för det är lanolin i ullen som gör den fet.

Sigrid

En gång var jag på en djurpark och kollade på jättesöta marsvin. En djurskötare gick och bar på ett marsvin och hela familjen stämde upp i ett samfällt "aww" tills vi såg vars dom var på väg, i riktning mot ormburen. Enough said.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress