Spiderchick

Stora läppar!
På midsommar gick booster lipbalm från StylebyTyra laget runt bland alla festdeltagare. Ja, det är alltså ett läppbalsam som ska ge större läppar.

Jädrar i mej sicket sting det satte på truten!

Jag vill nog inbilla mig att vi alla fick ett aningens större plut. Min kille sprang till och med in på toaletten för att akut tvätta bort kletet eftersom han var rädd att det skulle ge ett permanent resultat.
Lite balm utanför truten kanske...
Mli

Den funkade inte alls på mig, gjorde bara oooont... :(

spiderchick

Mli: Haha ja jag kanske inbillade mig, som sagt. Det gjorde ju så ont!!/S

Linda

Har också testat den (vet inte om det är samma märke iofs), och satan i gatan vad ont det gjorde. Såg ingen skillnad själv i spegeln, men tog före/efter-bilder och lite skillnad blev det visst ( http://hellolinda.blogg.se/2011/june/procle.html )

Dock knappast till det bättre...

Tror att vi alla är snyggare utan att använda något sådant ;)

Erika

Jag fick den där läppmojängen i födelsedagspresent.

Det var ingen hit. Mest för att jag redan har väldigt fylliga läppar så jag såg mer ut som en collagenbesprutad ciklid. Not so nice!

Sanna K

På mig stack det bara lite :) Sedan försvann det, men man kände sig riktigt putig och snygg i flera timmar!

Jag gillar den :)

Therese/zill

Varför kleta nånting som gör ont på läpparna, är min spontana undran...

emma elfstrand - hästblogg

den funkade inte på mig, buhu :(

Anna

trodde inte det var sant när jag hörde om den här produkten, läskigt!när jag gick på högstadiet (runt 2004 nån gång) skulle vi hitta på en produkt att göra en reklamposter för på bilden.. jag hittade på "fat lip", PRECIS som detta. ett läppstift/glans som gav större läppar! fan att man inte tog patent på idén =( =P

Ellinor

Du, jag fick hem detta i förrförra veckan och jädrar vad det sved! Jag tänkte att nu jäklar vad stora min läppar måste vara nu, men fan man såg ingenting!! Vågar knappt prova igen så ont som det gjorde...

Lina - Kom in till mig!

Har också det där o satan vad ont det gör! Även om man tvättar bort det gör det ju ont.. Tur att jag råkade spola ner det i toaletten!

Michan

Tror du att det funkar att smörja in brösten med ;)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress