Spiderchick

Varberg baby!
Vi befinner oss hos våra vänner Anna och Johan i Varberg.

Guu så roligt att träffas!

Jag och Anna var kollegor när jag bodde i Göteborg. Vi var gravida tillsammans, hade samma ultraljudsdag och förlöste ungefär samma datum.

Tillsammans har vi gått igenom alla funderingar, symptomnojor och googleanfall som första-gångs-gravida genomgår. Anna kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta.Sanna K

Va underbart! Är så glad för eran skull, va skönt det måste ha varit att ha någon att dela altl med : )

Malin

Vad skont det maste ha varit att ha nagon i samma sits, att bolla med!

Moa

vist var det härligt att ha någon att dela allt med =) jag och min sambos syster var gravida samtidigt och födde med en dags mellanrum, det var suveränt ! speciellt med tanke på att det var hennes 4:e och mitt 1:a. När vi åkte in blev hon så "avundsjuk" att hon och då yngsta dotterna började hoppa i sängen för att "hoppa ut" ongen, haha !

L-M

Det med googleanfall kan jag så känna igen nu när jag är gravid med första barnet. Man kan känna sig lätt hysterisk men ibland är det skönt att läsa om andra som har känns samma som en annan gör med noll mage i vecka 17.

spiderchick

L-M: Ja man kan finna mycket bra på nätet, men även en del mindre bra... Alla mina olika "symptom" tex tenderade att leda till havandeskapsförgifning om man fick tro google ;-)kram å grattis till grav :-)

Spider

Lillis

ÅÅÅÅ är du här???

Eller.. i Varberg...???

LOVE LOVE LOVE!!! Hoppas man springer på dig, inte över dig, ;) , så man kan få ta ett kort med dig... om du har tid och vill...! :DOjj... lät som värsta stalkern... sorry... ja är harmlös!

Gaymasen

Haha låter mysigt på något vis. :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress