Godmorgon midsommardagen!

Jag vaknade av det här sprudlande sms:et idag.
Från Anna.

Kommentera gärna!
MicaJag fick ett nästan identiskt sms i morse...:-/ Och den mindre muntra påminnelsen igår om att det bara var ett halvår till julafton... Hmm..

2011-06-25 ♥ 10:33:42 » URL: http://micalan.blogg.se/
MicaJag fick ett nästan identiskt sms i morse...:-/ Och den mindre muntra påminnelsen igår om att det bara var ett halvår till julafton... Hmm..

2011-06-25 ♥ 10:33:57 » URL: http://micalan.blogg.se/
Miss E

Haha!

2011-06-25 ♥ 10:46:19 » URL: http://timelimits.blogg.se/
ladynova

Haha!

Men jag kan tycka det är skönt, att när sommaren varit så kommer hösten -en tid att få varva ner och komma till ro och möjighet att få reflektera en stund/tid åt allt som varit och hänt. Tror vi människor behöver det, framförallt i detta stressiga samhälleKika gärna in på min blogg om du har lust :)

Min blogg handlar om Livet runt 30, Att vara ung kvinna i dagens samhälle med allt vad det innebär, ska man leva "enligt mallen - skaffa kille, förlova sig, gifta sig, skaffa barn, köpa radhus osv" eller ska man leva sitt egna liv och följa sin inre röst, den behandlar att göra karriär, vara ute i svängen,dejting,mode, shopping, psykologi och relationer, psykisk ohälsa, min väg tillbaka från utbrändheten och ett liv fri från ångest ( skriver en bok om det just nu )

2011-06-25 ♥ 11:48:50 » URL: http://ladynova.blogg.se/
Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

HAHAHAHA :) Underbart sms! :)

2011-06-27 ♥ 18:12:22 » URL: http://www.spindeltjejen.se

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback