Ännu ett grilltips

I samarbete med Nybergs Deli kommer här ytterligare ett snajsigt grilltips.




Köttets celler och membran spricker vid en temperatur över 60°C, vilket medför att köttsaften inuti cellerna rinner ut och köttet kan bli torrt. En bra digital köttermometer är därför en god investering.

Det krävs många års erfarenhet att känna köttets stekgrad endast med handen så idag arbetar nästan alla kockar med en bra köttermometer.

Här finner ni fler grilltips (igår satte jag eld på en flintastek, undrar ifall den typen av grillning finns med bland rekommendationerna?)

Ni kan fortfarande gå in på Nyberg Delis hemsida och delta i en recepttävling där första priset är en resa till New York (hade jag inte tackat nej till). Här finner ni tävlingen. Lycka till!

Kommentera gärna!
Luucy

Jag hade behövt lite grilltips haha! Antingen blir det rått eller torrt när jag grillar :P

2011-06-29 ♥ 15:16:33 » URL: http://laughinglouise.bloggplatsen.se
Sanna K

Jättrebra tips! Ska genast se mig efter en termometer, har tänkt på det förut med det blir aldrig av att man köper en...



/Sanna K

2011-06-29 ♥ 15:40:56 » URL: http://www.my-third-life.blogspot.com
Malin

Det ar riktigt proffsigt ju, att satta eld pa saker a ting. Mat-tina eldar getost ar bland det basta pa youtube t.ex http://www.youtube.com/watch?v=DYp1U-kQTeI ;)



Sv: ah, nej det har jag inte! Tack for tipset! Ska absolut kollas upp!

2011-06-29 ♥ 15:59:21 » URL: http://piccadillytears.blogg.se/
Angelica vecka36

Överlåter grillningen till min sambo ..!

2011-06-29 ♥ 16:07:49 » URL: http://tweju.blogg.se/
Annika - Bakat och lagat

Ooo, spännande! Den måste jag leta efter! Vad heter den?

2011-06-29 ♥ 17:14:37 » URL: http://bakatochlagat.wordpress.com
EMELIE

hahaha, hur lyckades du sätta eld på den? :D

2011-07-06 ♥ 08:15:00 » URL: http://emelieida.spotlife.se/

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:



Kommentar:

Trackback