Tack för boktips!

Tack för alla era härliga boktips!!

Jag är en allätare när det kommer till böcker och har betat av de flesta genrer.

Egentligen spelar det inte så stor roll vad historien handlar om, vem som skriver eller hur högt "ansedd" boken är - bara språket är tilltalande! En bok kan verka hur spännande som helst, men har den inte ett språk som slukar mig, ja då kan det kvitta.

Vad vi faller för är såklart individuellt.

Tack återigen för tipsen!

Det blir helt klart ett besök ner till biblioteket senare i veckan.En något rörig bokhylla.

Kommentera gärna!
Anna

Åh vad jag håller med! Är språket skit så spelar det ingen roll hur bra storyn är, jag tar mig inte igenom. Så ett tips på en bok att inte införskaffa är "Barfota änglar". Jag trodde den skulle vara bra (en spännande story och allt) men tog mig flera dagar att ta mig igenom, bara på grund av språket... Samtidigt kan jag tycka en del deckare med dåligt språk kan vara rätt underhållande. Bara det att jag inte kommer ihåg namnet nu... Well, det säger väl en del det också..? ;)

2011-06-27 ♥ 21:30:06 » URL: http://vagadromma.wordpress.com
Anna

Åh vad jag håller med! Är språket skit så spelar det ingen roll hur bra storyn är, jag tar mig inte igenom. Så ett tips på en bok att inte införskaffa är "Barfota änglar". Jag trodde den skulle vara bra (en spännande story och allt) men tog mig flera dagar att ta mig igenom, bara på grund av språket... Samtidigt kan jag tycka en del deckare med dåligt språk kan vara rätt underhållande. Bara det att jag inte kommer ihåg namnet nu... Well, det säger väl en del det också..? ;)

2011-06-27 ♥ 21:30:18 » URL: http://vagadromma.wordpress.com
magasinprojektet

jag fick jens lapidus nya bok i present idag. tror det kommer vara superbra och spännande!/emmy

2011-06-27 ♥ 21:44:53 » URL: http://magasinprojektet.blogg.se/
Hege - Julias mamma! <3

Jag har en bok! :) En av mina bæsta vænner har skrivit en bok som heter "Det niende bohembud" som ær as bra! Dock ær den på Norska, men den ær nog vært det ændå! :)

2011-06-27 ♥ 21:57:15 » URL: http://hegekolstad.bloggplatsen.se
Caroline

Vill du ha böcker som har ett tilltalande språk så kan jag rekomendera Vampire Academy serien av Richelle Mead. Det finns 5 böcker och den 6e kommer ut i höst :)

2011-06-27 ♥ 22:10:19
Gaymasen

Haha, du är för söt. Skulle det där vara en "RÖRIG bokhylla?" Har du lagt på minnet hur det ser ut hemma hos mig? det har du nog inte men där är allt staplat på hög, på golvet. Pussens "bokhylla" det.Ha en finfin vecka nu! Solen ska skina extra mycket så jag hoppas på det inför festivalen. Så jädrans trist med regn och rusk när man campar. :)

2011-06-27 ♥ 22:48:11 » URL: http://gaymasen.se
sandra

Jag måste tipsa dig om "varför gråter inte Emma?". Den var så hemsk, vacker och kärleksfull på samma gång. Jag som nästan aldrig läser annars, streckläste den. :-)Sen är ju mia skäringers "dynkåt och hur helig som helst" helt klockren på alla plan! Man både gråter och skrattar till den. :-)2011-06-27 ♥ 22:54:33 » URL: http://disktrasa.webblogg.se/
Sandra

Så du gillar Twiligth du?xD Är de inte de jag ser på bokryggen i hyllan?;)

Men ja de böckerna är rikgigt bra!

Snälla.... svara!xD Skriv i bloggen eller maila mig om du verkligen läst Twilight-böckerna!xD

Jaja, bye Spider!^^

2011-06-27 ♥ 23:39:29
petra

http://nelly.com/se/designyourdress/?obj=NUA3DJIE6rfqplBgizMFbGA3yg3zYQjjjkcmriokPHQ3sRWQEjWe#Gallery

Rösta gärna, skulle vara jättekul att vinna! :)

2011-06-28 ♥ 00:22:19
Emelie

Kan tipsa om en bok jag nyss läst ut; Alltid hos dig av Maria Ernestam, den var väldigt mysig att läsa tycker jag, jag fängslades av den iallafall! =)

2011-06-28 ♥ 01:06:06 » URL: http://emeylie.blogg.se/
Lisen

Jag är inte alls något av en bokmal och jag kan räkna på fingrarna hur många böcker jag läst ut, utanför skolan. Men så har det hänt att jag har införskaffat mig en bok, och om den inte är superbra direkt så finns det inte en chans att jag läser klart den. Och det finns ett par stycken som jag bara ÄLSKAR! Alla Chelsea Handlers böcker "My horizontal life", "Hey Vodka, it's me Chelsea" och "Chelsea Chelsea Bang Bang" är helt underbara och jag har skrattat högt när jag läst dom. Dock har jag bara läst dem på engelska, vilket jag tror gör dom mycket roligare. Den sista boken har jag haft i ägorna länge men inte läst ut än, och det är för den enkla anledningen att jag inte vill att den ska ta slut.

Böckerna har ju ingen egentlig handling utan hon skriver mest om hennes galna upptåg, vilket är några stycket. Och då hon är stå-upp komiker så kanske du kan tänka dig att det blir en hel del skratt. Så ja, alla Chelsea Handlers böcker kan jag gott tipsa om!

Läste även Alex Schulmans bok härom månaden och det tog mig inte mer än en par timmar att plöja igenom den. En riktigt fin och välskriven liten historia :)

2011-06-28 ♥ 07:13:15 » URL: http://anderssonlisen.blogg.se/
Ina

Jag håller med om att språket är det som tilltalar mig, men samtidigt är jag en sån som måste läsa ut en bok som jag har påbörjat läsa. Därför hatade jag varje sida av "Snabba Cash" eftersom jag inte tålde språket. Inte en enda mening var fullständig men ändå var jag tvungen att läsa ut den. KOmmer inte läsa hans andra böcker.

2011-06-28 ♥ 12:49:24 » URL: http://snowstars.blogg.se/
Bibbi

Jag kan varmt rekommendera Isaac Singers böcker. Jag började läsa Familjen Moskat och Godset och sedan var jag fast.

Även Per Anders Fogelströms Stockholmssvit om fem böcker läser jag då och då. En bra påminnelse om att vi har det alldeles förbannat bra i landet Sverige numera.....

2011-06-28 ♥ 13:22:26
Sussi

Hej! Jag har inte kommit mig för att kommentera tidigare, men berättelsen om Pi, tillsammans är man mindre ensam och arto paasilinnas böcker är härliga. =)

2011-06-28 ♥ 21:24:58

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback