Vinnare av solkit

Tack alla ni som deltog i solkrämstävlingen.

Vinnare är Vanessa.

Värsta missen måste varit när jag gick på högstadiet och jag och en kompis skulle cykla och bada (typ en timmes cykling) och smorde in oss med olja för att få "lite bränna" Var så solbränd att hela ansiktet svullnade upp och utvecklade blåsor.. Nu? Spf 50 på både mig och lillfis. För nej, du blir inte snabbare brun utan solskydd.

Grattis! Checka din mail.

Kommentera gärna!
Victoria

Haha jag stör mig nästan olovligt mycket på folk som inte fattar vad "att bränna sig" innebär. Jag vågar nästan påstå att 99% av sveriges befolkning tror att "att bli röd och bränd" betyder att man har blivit brun men att man blivit "lite för mycket" brun så att det har blivit rött och bränt OVANPÅ det bruna och att när det röda sjunker undan så är man brun under!! :D hahahaha! Jag blir tokirriterad när folk tror så. Tex min pojkvän tror det. "men det är brunt sen under, när det röda sjunker undan" säger han jämt och jag vill slå en stekpanna i pannan på han.

tycker det är dags att folk börjar fatta snart, att RÖTT är RÖTT, och brunt är brunt, och det är INTE rbunt under det röda. Och att blir man röd så tar det mycket längre tid innan man kan bli brun. För först måste det röda försvinna och huden måste läka, SEN kan man börja om igen.

Jag menar vi lever ändå på 2000-talet. Och vi har inte fattat längre.. ?

2011-06-07 ♥ 18:24:55 » URL: http://sweetkaylee.blogg.se/
kk

...fast nu är det ju faktiskt så att man blir brun fortare UTAN solskydd. Om man inte blir röd då såklart.. men om man blir brun så blir man brunare och brunare fortare utan solskydd.. men inte sagt att det är bättre för huden....verkligen inte

2011-06-08 ♥ 18:22:53 » URL: http://nerunderstolen.blogg.se/
E-K

Bli röd = skada huden = dåligt.

Sola med en återfuktande solkräm(utan skydd) om du vill bli brun snabbt utan att ligga flera timmar. Använd solskyddskräm om du vill ligga länge i solen. Det viktigaste i slutändan är ju att inte bränna sig varken bra eller vackert.

2011-06-11 ♥ 00:07:22 » URL: http://Www.blibrun.nu

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback