Hemma från seans

Idag har jag och några kompisar haft seans, alltså en sittning med ett medium.

Blir svårt att skriva om upplevelsen utan att det låter flummigt. Men låt gå.

Det började med att mediumet kom hem till min kompis (vi var sammanlagt fyra tjejer). Hon visade sig vara en helt vanlig kvinna, ingen dam med långt svart hår och tio katter i släp eller så (obs! mina fördomar).

Två olika andar ville "prata" med just mig. En man och en kvinna. Mannen har jag ingen aning om vem det kan vara? Tydligen ska han vara med på ett kort som finns antingen hos min pappa eller hos någon annan på den sida släkten. På kortet ska mannen stå framför ett hus tillsammans med en annan, kortare man.

Kvinnan vet jag inte heller vem det är, men jag fick en ganska tydlig beskrivning över hur hon var som person, så jag ska undersöka det.

Andarna sa att dom vet att jag är väldigt förvirrad just nu. Att jag står i ett vägskäl i livet och inte vet åt vilket håll jag ska våga gå. Jo tack! Framtiden är i princip det enda jag och min kille har pratat om den senaste tiden (eller snarare är det jag som har ältat och malt på, vilket inte är likt mig) så det var väldigt träffsäkert.

Mediumet sa att andarna tycker att jag ska följa min dröm (jag har en väldigt specifik sådan) och att dom finns där nära mig och hejar på (inget häftigt att ha två hejarklacksandar i ryggen).

Det sades andra grejer också, både till mig och mina vänner som stämmer in bra på våra liv. Men det får stanna mellan oss.

Summa summarum: Även om allt det här skulle vara bluff och båg (vilket jag inte tror) så lämnade jag seansen och kände mig både upprymd, glad och peppad!

En häftig upplevelse som jag definitivt kommer att göra om.Kommentera gärna!
maria

det låter lite intressant. och så undrar jag hur man blir cert. medium? låter rätt flummigt.

2011-03-22 ♥ 15:02:17 » URL: http://mariaaa.ratata.fi
spiderchick

Maria: Hehe, ja det glömde vi att fråga henne. Annars hade vi en frågestund precis innan där vi frågade henne massa grejer. Hon kändes väldigt genuin :-)

2011-03-22 ♥ 15:04:19
arasen

vad häftigt. Jag vill också gå på sådant, men jag kommer aldrig iväg :(

2011-03-22 ♥ 15:32:08 » URL: http://arasen.blogg.se/
Sofia

Och även om det kanske är bluff och båg kanske det kan vara som en spark i baken på en så man verkligen gör det där man går och drömmer om!

:-)

2011-03-22 ♥ 15:41:02
Matilda

Hejsan,

började läsa din blog ganska nyligen, men jag har bara några frågor:

Hur gammal va du när du fick din son?

Hur gammal är han nu?

2011-03-22 ♥ 15:55:38 » URL: http://wontgiveup.blogg.se/
Sarah

Spännande. Dock vet jag inte om jag tror på mediala saker. På måndag ska jag på storseans med Terry Evans, tror det blir rätt roligt och intressant och kanske att jag blir mer klar på vad jag tror.

2011-03-22 ♥ 15:56:56 » URL: http://strimmoravmig.wordpress.com
Gaymasen

I KNEW IT! Vad häftigt. Åh. Nu vill jag fika med er och höra mer om det här. Please please please. Haha. Har ju sett fram emot att detta skulle inträffa så länge nu. Haha. Jag älskar allt som har med lite hokuspokus att göra. Tro't eller ej men det finns något mer än bara vi, absolut. Speciellt häftigt när det prickar in rätt som de omöjligtvis kan veta. Sedan är det klart att man blir fundersam när det är personer man inte känner igen men kanske mormoder eller någon annan känner igen? Häftigt i alla fall.Oj oj. Jag blev helt upprymd. Haha.

2011-03-22 ♥ 15:57:19 » URL: http://gaymasen.se
Pyttianna

Så tråkigt att jag missade detta! Jävla sjukdoms skit! :(

Gaymasen: jag håller med... Jag vill också fika och höra allt! Vi bokar in detta när jag är frisk? Huuuugh???Kram på er!

2011-03-22 ♥ 16:04:05 » URL: http://http://www.pyttianna.se
Cassandra

ohh vad häftigt jag och mina vänner har velat göra en sians länge nu men det finns inte så många medium i oskarshamnstrakten som kör med sianser tyvärr. är dock 100% övertygad om att andevärlden finns. :) kram

2011-03-22 ♥ 16:55:15 » URL: http://cassandra87.blogg.se/
Linda

Cool! Vad kostade det?

2011-03-22 ♥ 17:00:10
Marina- mamma till 4

Åh, så spännande!

Får se om du kommer på vilka det är då.. =)

2011-03-22 ♥ 17:02:57 » URL: http://snuttsies.blogg.se/
Amanda

Spännande. Jag tror inte på sånt där - eller jag vill snarare inte tro på det. Hur kul är det om det svävar runt massa andrar över en. Frågan jag då ställer mig är - hur stor del av tiden är de där? Följer de med in på toa?Fastön jag inte tror på sånt där så måste jag säga att jag motbevisas ibland, och nyligen var min kompis hos en dam och fick kontakt med en person och det kunde bara inte varit en slump att hon prickade så rätt. Läs: det var ingen död mormor eller farfar.

2011-03-22 ♥ 17:04:57
Sophie

Åh gud vad jag är avundsjuk på dig! Det har jag velat göra en längre tid nu.. min mamma och hennes väninnor var på något liknande för ett tag sedan. Hon fick bla. kontakt med sin avlidna lillasyster. Och sa massa annat som stämde in precis på pricken. Läskigt men jag tror stenhårt på det. Jag skulle verkligen vilja söka kontakt med min älskade farfar, moster, mormor och morfar (som jag aldrig har träffat).Vore jätteintressant om du kunde berätta lite mer hur det gick till? Vad kostar det osv?

2011-03-22 ♥ 17:23:22
tjofftjoff

Shit vad spännande, jag vill också!!

För flera år sedan var vi på något liknande, jag och min mamma. Fick veta att vi hade "skyddsänglar" och vilka de var... sen så kände en kvinna på min "aura" och beskrev mig som person. Sjukt häftigt!

2011-03-22 ♥ 18:33:36 » URL: http://tjofftjoff.blogg.se/
spiderchick

Sophie: Vi satt ner i vardagsrummet, mediumet lät olika andar "komma fram" och snacka med oss. Först var det ngn som ville prata med min kompis, sedan var det någon som ville prata med mig osv. Vi höll på i cirka två timmar tror jag. Det kostade 200 kr per person."Mina" andar sa saker som mediumet omöjligt kunnat veta, dom sa saker som jag gått runt och tänkt på.Jag har tänkt mycket, mycket på framtiden senaste tiden, i synnerhet en specifik dröm, så det var väldigt intressant att andarna tog upp just det.Tycker absolut du ska prova!Jag var lite rädd i början men det gick snabbt över :-)Kram

Spider

2011-03-22 ♥ 18:46:34
nini

åhh kan du inte säga vem hon är och hur man kommer i kontakt med henne? Samt hur mycket det kostade?

2011-03-22 ♥ 18:47:29
spiderchick

Linda: Vi var fyra tjejer och betalade 200 kr per person. Då höll vi på i två timmar tror jag, möjligen längre.Tjing :-)

Spider

2011-03-22 ♥ 18:49:35
spiderchick

Nini: http://hem.passagen.se/annicagustavsson.medium/2011-03-22 ♥ 18:50:27
Mia

Skulle vara häftigt att testa någon gång!

2011-03-22 ♥ 18:59:47 » URL: http://mondoblog.se/MyLifeMyRules
Cecilia

Pratade med ett medium för 6 månader sen och jättemycket stämde, framför allt en person var helt klockren! Var lite skeptisk men nu är jag så glad att jag gjorde det.. Sen sa hon lite saker om framtiden som vi får se stämmer.. Bland annat skulle nästa barn komma om ca 2 år och vara en pojke.. ;)

2011-03-22 ♥ 19:44:08 » URL: http://cissiochkampenomlyxen.blogg.se/
Vickilita

Jag hoppas att du inte tar illa upp av vad jag säger men man är så lättlurad på sånt där. Jag TROR på att man kan prata med människor sådär men i 90% av fallen är det bara bluff. Det är inte ofta det är på riktigt.

Dom som bluffar vet precis vad dom ska säga för att folk ska känna sig träffade. Dom säger saker som faktiskt ALLA kan relatera till på något vis.

Det är precis såna saker som du fick höra; att du står vid ett vägskäl och att du ska följa din dröm. Det är saker som nästan vem som hellst kan känna sig träffade med, för alla människor genomgår såna saker i sitt liv nästan hela tiden.

Man kan jämföra det lite med när man läser sina horoskop. Nästan varje gång man läser sitt horoskop så tänker "åh men det stämmer ju!". Men om man läser vidare på alla de andra stjärntecknen så kan man faktiskt se att man kan relatera till nästan alla dom påståendena också. För precis som jag sa nyss, så sägs det grejer som alla människor kan relatera till på ett eller annat sätt.

Jag vill inte påstå att denna seans som du var på var en bluff. Men i de flesta fallen är det så. Man har TUR om man kommer till någon som är äkta.2011-03-22 ♥ 20:46:37 » URL: http://sweetkaylee.blogg.se/
Caroline

Oj. Hm. Jag vill inte heller riktigt vara den som är.. jag vet inte, fröken snuförnuftig heller? Men som sagt ovan här, så tror jag att många av de som utför seanser har lärt sig att vara väldigt generella på ett specifikt sätt, om du förstår vad jag menar. MEN, med det sagt, så vill jag också säga att jag verkligen inte tror att allt är bluff och båg. Jag är övertygad om att det finns en andlig värld.Jag vill bara.. hmm. Hur ska man säga detta? Jag är ju själv kristen, men jag vill inte slå min tro i huvudet på någon. Min erfarenhet, från folk jag har mött som har varit involverade i just mer new age, seanser och sånt, är att det ligger mer bakom det än man kan tro. På ett mindre bra sätt. Väldigt spännande yta, men inget bra innehåll. Förlåt, jag vill inte låta som en domedagsprofet och inser att du och dina vänner är vuxna människor, men jag antar att vad jag egentligen vill säga är, var rädd om dig Spajder. Fastna inte i något som inte är bra för dig. Du är (verkar, I should say, hehe) för fin och bra för elaka andar! :)

/Caroline

(okej, it has to be said. Jesus är mycket bättre och häftigare, bara så du vet! ;)

2011-03-22 ♥ 22:07:47 » URL: http://carrolinnan.tumblr.com
Olivia, 15

nää, värst vad alla bloggare ska tro på spöken nu då :( jag har sett ett "spöke" en gång, eller jag har i alla fall ingen annan aning om vad det kan ha varit, men jag är realist och dessutom så litar jag mer till mitt förnuft än till mina sinnen, Kraam Olivia

2011-03-22 ♥ 22:17:20
Erika

När jag läste ditt inägg blev jag väldigt nyfiken på vad det är för dröm du vill/borde följa?

2011-03-23 ♥ 00:15:29 » URL: http://familjenudda.blogspot.com/
felicia - mamma till Julie

2011-03-23 ♥ 07:24:35
felicia - mamma till Julie

mannen kanske var din mammas man som gick bort?

det är en upplevelse att gå till ett medium, jag fick kontakt med min mormor som var sååå stolt över mig och ville att jag skulle be min mamma att inte vara rödd för sin sjukdom ( min mamma har ms)kram på dig!

2011-03-23 ♥ 07:27:03 » URL: http://chickmama.blogg.se/
kajsa

spännande! har du sett filmen hereafter, med matt damon? den är himla bra och han spelar (ett något motvilligt) medium. gråtfest deluxe!

2011-03-23 ♥ 08:55:49 » URL: http://kobranhuggertill.blogspot.com/
Ingells

Certifierad medium? Kan man bli det, vem bedomer det, hahaha? Ärligt talat, så försöker jag stå med båda fötterna på jorden men är ändå fascinerad av detta medium"fenomen". När en människa dör så finns ju energin kvar (summa energi i världen är konstant) och kanske kan det vara detta som mediumen känner av? Minnen? Jag tror inte på döda människor skulle vandra som andar men att vissa människor har förmågan att känna av saker, minnen, energi eller vad det nu kan tänkas vara som inte vi ser o förstår.Men vi ska aldrig glömma att dessa människor är människokännare och att man aldrig ska avslöja sig vid en seans utan vara så neutral som möjligt. En gång när jag var på storseans hälsade mediumet alla välkomna i dörren. Jag o min kompis var sist så jag kallade på henne när hon var på toa. Under seansen så tog mediumet upp detta namnet, precis som om hon själv kommit på det. Nja, den gubben gick vi inte på...Men däremot härmade hon exakt hur min far gick och det är kanske inte lätt att veta men hon kanske hade studerat hur vi andra gick och överdrev det? Man ska inte sluka allt med hull och hår utan tänka kritiskt. Men nåt kan de säkert uppfatta.

2011-03-23 ♥ 08:59:55 » URL: http://ingells.blogg.se/
Ingells

Certifierad medium? Kan man bli det, vem bedomer det, hahaha? Ärligt talat, så försöker jag stå med båda fötterna på jorden men är ändå fascinerad av detta medium"fenomen". När en människa dör så finns ju energin kvar (summa energi i världen är konstant) och kanske kan det vara detta som mediumen känner av? Minnen? Jag tror inte på döda människor skulle vandra som andar men att vissa människor har förmågan att känna av saker, minnen, energi eller vad det nu kan tänkas vara som inte vi ser o förstår.Men vi ska aldrig glömma att dessa människor är människokännare och att man aldrig ska avslöja sig vid en seans utan vara så neutral som möjligt. En gång när jag var på storseans hälsade mediumet alla välkomna i dörren. Jag o min kompis var sist så jag kallade på henne när hon var på toa. Under seansen så tog mediumet upp detta namnet, precis som om hon själv kommit på det. Nja, den gubben gick vi inte på...Men däremot härmade hon exakt hur min far gick och det är kanske inte lätt att veta men hon kanske hade studerat hur vi andra gick och överdrev det? Man ska inte sluka allt med hull och hår utan tänka kritiskt. Men nåt kan de säkert uppfatta.

2011-03-23 ♥ 09:01:19 » URL: http://ingells.blogg.se/
spiderchick

Caroline: Jag kommer inte involvera mig i något ont och de andra vi träffade verkade hur trevliga som helst :-)/Spider

2011-03-23 ♥ 09:04:30
spiderchick

Ingells: Klart man ska vara kritisk! Vi hade fått detta medium "rekommenderat" eller vad man ska säga./Spider

2011-03-23 ♥ 09:05:53
spiderchick

Vickilita: Har du själv träffat ett medium?Självklart sa hon inte bara att jag står vid ett vägskäl (det kan alla tolka precis som dom vill) utan hon sa betydligt fler grejer än så som jag kände mig väldigt träffad av och som hon omöjligt kan ha vetat om mig.Men självklart ska man inte sluka allt med hull och hår utan stå med fötterna på jorden!:-)/Spider

2011-03-23 ♥ 09:07:34
GBP

Ashäftigt! Visst finns det säkert medium som bluffar men när jag var på en privatseans för några veckor sedan så beskrev mediumet min mormor, mormors bror, min farfar, min gamla arbetskompis och en "sjukhus-rumskamrat" så att jag kände igen dem! Jag var helt tagen....

2011-03-23 ♥ 10:02:32 » URL: http://healthaboveall.blogg.se/
E M E L I E R E S E R!!

sjukt coolt ju :D

2011-03-28 ♥ 14:39:38 » URL: http://emeliereser.blogg.se/

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback