Ledsen i ögat

Idag känner jag mig nere och jävligt ledsen rent ut sagt.

Jag funderar över meningen med att blogga?

Jag älskar att skriva, det är därför jag har den här sidan. Jag älskar alla er goa tjejer och killar som lämnar fina spår här, det värmer mycket! Det är häftigt att lilla jag som varken är journalist eller författare har möjligheten att nå ut med mitt skrivande till så många!

Men bloggandet har även en baksida. Ibland känner jag mig inte beredd på att ta allt det där som kommer med att "blotta" sig på nätet. Att folk ska tycka och tänka, ha åsikter som inte alltid är av det positiva slaget.

Lite av det "vägskäl" jag står i nu handlar om just bloggen och allt runt omkring...

Sorry. Det är inte så inspirerande för er att läsa sådant här. Men det är många tankar som snurrar i mitt huvud just nu och det är svårt att vara happyface i cyberspace när jag inte är det IRL.

Känner mig bräcklig. Vissen som växten i mitt fönster. Förbrukad som ett söndertuggat tuggummi. Slapp som en överanvänd stortrosa. Grå som en utbränd silverfisk. Sketen som ett duschdraperi ingen brytt sig om att byta på många år. Ni förstår nog.

Skulle behöva en egoboostfika med Blondinbella. Det känner jag.

Eller bara en go kväll med familjen!


Spiderchick snyftar ut. Verkar det som. Hm... Eventuellt överdriven posering med handen där.


Kommentera gärna!
Sanna

"Slapp som en överanvänd stortrosa"

Det är just det här som vi älskar med din blogg! Tänk om datorn själv kunde radera alla elaka kommentarer och åsikter så vi kan få behålla vår Spiderchick som dagligen skänker oss ett par asgarv!

2011-03-24 ♥ 18:31:07 » URL: http://unbeautiful.blogg.se/
Veronica

Du ska aldrig blogga för någon annans skull än dig själv Spider.MEN! Du förgyller verkligen mina dagar med dina inlägg! De är både roliga, vardagliga och allvarliga i en härlig mix och det älskar jag :) Ta hand om dig!Stor kram

2011-03-24 ♥ 18:31:21 » URL: http://www.tetrismatte.blogspot.com
Anonym

but we löööööööv ju spajdis!

2011-03-24 ♥ 18:31:55
Kristin - Lilla vicke Vide och hans knäppa morsa

Du verkar behöva en kram. Så här får du en cybervariant kram

2011-03-24 ♥ 18:32:44 » URL: http://kristinsandgren.blogg.se/
sofia

bryt ihop o kom igen. :)ska till Amsterdam över helgen. kommer sakna dig och ser framemot måndag när jag ska läsa ikapp. keep up the good work! <3

2011-03-24 ♥ 18:33:24 » URL: http://sandstedt.blogg.se/
Amanda

Tråkigt att läsa att du är deppig. Hoppas dina två fina pojkar skämmer bort dig lite i kväll! Det kan vara läge att crava lite våfflor så här på torsdagskvällen kanske? ;) Hoppas du känner dig bättre imån!

2011-03-24 ♥ 18:33:59
Sandra

Hoppas att humöret och blogglusten blir bättre snart. Du förgyller verkligen mina dagar med din blogg och härliga humor. Ville egentligen bara få fram att du skulle vara saknad om du la av. Kram! =D

2011-03-24 ♥ 18:40:42
emmaa

Men alltså duu, nu blev jag lite ledsen, för jag vill inte att du ska vara ledsen! Du är ju världens bästa bloggerska och jag önskar litegrann att du var min storasyster för du verkar vara så snäll och rolig och trevlig och bra. Sluta aldrig blogga för då blir jag och massa andra jätteledsna! (Eller okej, jag kan ju inte tvinga dig att blogga för alltid bara för att jag vill vara glad men du fattar ;))

2011-03-24 ♥ 18:42:48 » URL: http://emmaa.2u.se
Nana

Du ska veta att du förgyller mina dagar :) Fast om bloggen känns för privat kommer du helt säkert på ett nytt sätt att både få skriva och underhålla oss (Du ÄR en proffsig skribent!) Men lämna oss inte!!!!!

2011-03-24 ♥ 18:42:51
emelie

kanske inte lätt att bara sluta bry sig om alla elaka kommentarer och åsikter. Men en sak ska du ha klart för dig och det är att du är grym! varje dag man klickar in på din blogg så får man ett stort leende på läpparna! men självklart ska ju du också må bra och inte bara vi, du ska känna att det här är något du gör för att du tycker det är skoj. Hoppas nu alla ni tråkiga, töntiga, energi krävande pessimister där ute i världen kan ta och bry sig om era egna problem, så vi kan få ha kvar våran roliga, härliga och sprudlande spider! kram på dig!

2011-03-24 ♥ 18:43:33 » URL: http://empobabe.blogg.se/
Ling-Ling

Vad tråkigt att du känner så. Tråkigt att du får såna kommentarer, du som är så positiv och trevlig i bloggen. :( Hoppas du inte slutar blogga, skulle vara en stor förlust för bloggvärlden och oss som läser! De dumma får sluta istället... Hör ni? Sluta. Nu.

2011-03-24 ♥ 18:43:50 » URL: http://ling-ling.se
Lollo

whaaat!!? jag förstår inte vad folk skulle kunna ha för elaka saker att säga om dej. vilka knäppgökar.

2011-03-24 ♥ 18:44:26
Mathilda

Jag läser ca 15 bloggar dagligen. Av dessa bloggar är det din jag gillar mest, du får mig ofta att skratta och du har en humor som är jättehärlig. Jag älskar dina size hero-inlägg, har numera valt bort bloggar med bantningshets och jag tycker att dina inlägg är en bra motpol till all hets som finns.Du är superbra! Kom ihåg det!

2011-03-24 ♥ 18:44:47 » URL: http://themathildapersson.blogg.se/
Lollo

whaaat!!? jag förstår inte vad folk skulle kunna ha för elaka saker att säga om dej. vilka knäppgökar.

2011-03-24 ♥ 18:44:48
Gaymasen

Du är bra, bättre, bäst. Låt ingen ta det ifrån dig. Men vi kommer alla till den insikten. Jag har nyss varit där. Det kommer i perioder.Men vet du vad? Da familia gör livet lite lättare. Och sommaren. Och tanken på ett par överanvända trosor (eller kallingar för all del) kan faktiskt lätta upp stämningen. :) Och oavsett om du bloggar eller inte är du lika grym för det. :) Kraaam!

2011-03-24 ♥ 18:45:07 » URL: http://gaymasen.se
Karoliina

KRAM på dig spider!

2011-03-24 ♥ 18:46:02 » URL: http://karrom.blogg.se/
Daniela

Jag hejar på dig Spajder von Chick!

2011-03-24 ♥ 18:49:29 » URL: http://danielaland.blogg.se/
Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

Moa - du är bäst! Men ibland får man ha dåliga dagar och tänka en massa <3

Keep up the work, men bara när du känner för det! =)

Kram!

2011-03-24 ♥ 18:57:16 » URL: http://spindeltjejen.se
Alexandra

Du är helt underbar Spajder! Alla har vi dåliga dagar, fullt förståelig och helt okej. Men du ska veta att du berör så otroligt många med det du skriver. Du är fantastisk!

2011-03-24 ♥ 18:58:34
iA

jag blir ganska paff. Jag kan inte komma på en Enda sak med dej och din blogg som någon skulle kunna skriva något negativt om.Det måste vara en OTROLIGT missunsam och oempatisk person som skrivit något dumt !Du är en sån som alla vill ha som bästis, eller i umgängeskresten åtm! Söt,rolig, smart och vänlig!We need you out here in cyperspace happy face <32011-03-24 ♥ 18:59:19 » URL: http://www.iaiam.wordpress.com
Antonia

Massa kramar på dig! Om du inte är happyface verkligheten har du ingen anledning till att vara det i bloggen heller, det är din blogg, ditt bollplank för dina tankar och ord, så det är såklart upp till dig vad du skriver :) Om folk har något emot det är de lite flänga i kolan, för din blogg är bäst, happyface or no happyface :)

2011-03-24 ♥ 19:01:43 » URL: http://avengedsevenfold.blogg.se/
Anna - Ensamstående mamma till Saga & gravid i vecka 26!

Usch, vad tråkig att du känner så!

Vill iaf att du ska veta att din blogg är dagens höjdpunkt för mig, jag klickar mig in varje dag i ur och skur(okej, jag vet.. Sitter inte ute i regnet med datorn, men du hajjar) och glädjs av dina finurliga och roliga inlägg! Och så blir jag stärkt utav att du skriver om verkligenheten, om hur livet som småbarnsmamma faktiskt kan se ut och att det är okej att tycka synd om sig själv ibland och att livet faktiskt inte alltid är skoj!Att bloggande har en baksida det vet vi alla, och jag har precis gått igenom ett liknande tänk. Var på väg att stänga bloggen, eller skaffa lösenord eftersom min blogg tycks fungera som ett ställe för vissa att snoka på om mitt liv, och sedan sprida hemska fula rykten.. Först blev jag nedslagen, och otroligt ledsen och trött! Men så slog det mig.. Det är MIN blogg, mitt liv och min sanning!

Jag älskar min blogg och väljer att skita i alla som bara trycker ner, för den här bruden ska de inte få styra över :)Du är bäst, Spajder!

Och även om du skulle sluta blogga så kommer du ändå att vara den bästa bloggaren ever =DStora kramar från oss!

2011-03-24 ♥ 19:04:09 » URL: http://egopix.blogg.se/firsttimeuser/
maria

Hej jag har aldrig kommenterat... men jag har iallafall läst din blogg i något år nu och uppskattar den verkligen. Den är mysig, rolig och inspirerande! Så om du orkar försök att skaka av dig alla elaka kommentarer, låt de bara rinna av dig. Lättare sagt än gjort såklart men tänk på att vi är många som gillar det du gör

kram och pepp

2011-03-24 ♥ 19:09:07
Alexandra

Rent spontant så skulle jag vilja säga : Skit i de som skriver de negativa kommentarerna. Men det är klart att även om man tänker så så finns det ju en gräns för hur mycket negativt man orkar ta. Fast jag har svårt att tänka mig varför du skulle få några negativa kommentarer. Jag menar du skriver bara om ditt liv osv. Du skriver inte, i mina ögon i alla fall, provocerande saker. Och när man läser din blogg får man sig många goda skratt. Och det är skönt att det i bloggvärlden finns någon som du. Någon som inte är konstgjord utan "på riktigt". Någon som har en blogg som inte enbart handlar om "idag shoppade jag det", "idag var jag och åt där" osv. Ja en blogg som har själ helt enkelt. Så jag hoppas att du verkligen inte sluta blogga. För jag skulle sakna din blogg grymt mycket. Och jag är säker på att många andra också skulle göra det. Självklart förstår jag att du har ett "riktigt" liv också. Och att allt inte handlar om bloggen. Men jag hoppas i alla fall att den kommer att finnas kvar för lång tid framöver.

2011-03-24 ♥ 19:09:43
Gun

Visst är det jobbigt med folk som ska tycka och tänka om det man skriver om i sin blogg, men man kan se det lite som träning också, att lära sig att låta det negativa rinna av en, som vatten på en gås. Men det är inte lätt, jag vet.

Jag tycker du är hur bra som helst, och fattar inte att någon kan säga något negativt om det du skriver.

2011-03-24 ♥ 19:11:01 » URL: http://horni.blogg.se/
Frida

Du är bäst! Ville bara säga det. Peppkram!

2011-03-24 ♥ 19:11:25 » URL: http://iskallenpafrida.blogg.se/
Nic

Jag förstår att det kan vara jobbigt men du får inte sluta blogga!!! Min värld kommer gå under!!Kom igen, du klarar detta! Ta det negativa som lite skit på axeln - borsta bort det!Go girl!

2011-03-24 ♥ 19:11:50 » URL: http://nickenollkoll.blogg.se/
Moa

Med tanke på hur grym din blogg är skulle jag bli väldigt ledsen i ögat om du la ner.Hur skulle det kännas att bara trappa ner istället och bara blogga två gånger i veckan eller nånting, när lusten faller dig på och du känner att du inte bryr dig om jävlarna, så att vi i alla fall fick lite spajder?

2011-03-24 ♥ 19:12:02
Emelie

Jag vet inte om det här rådet möjligtvis kommer från dig själv, men jag tror lätt att det skulle kunna göra det:

lägg inte din energi och uppmärksamhet på alla negativa kommentarer, utan fokusera på alla de fina och positiva du får! gnällpellar och glappkäftar kommer det alltid finnas, varesig du bloggar eller inte. du får bara en ökad dos av dem här, men det fina är ju även att du får en ökad dos av uppskattning ifrån vi som gillar dig! glöm aldrig det goa spider!

2011-03-24 ♥ 19:13:57
GBP

Alltså jag måste säga att jag ibland inte tänker mig för när jag skriver en kommentar till någon bloggare. Det är lite som att läsa en skvallerblaska(en bra sådan) och kommentera kändisarnas liv högt. En ypperligt klen "ursäkt" men det är en sanning. Och du är ju en kändis...typ, i bloggvärlden i alla fall:-)Ta inte åt dig av det folk skriver. Eller om du gör det så gör det på ett BRA sätt. Se det som så att folk tycker att du är så JÄDRA intressant att de bara MÅSTE kommentera dina val och beslut.Kram! :-)

2011-03-24 ♥ 19:16:42 » URL: http://healthaboveall.blogg.se/
sandra

Förstår precis hur du känner dig, jag tror alla som har eller har haft blogg vet hur det är att få hatiska och onödiga kommentarer. Jag brukade radera de och låtsas som att de aldrig funnits överhuvudtaget. Det funkade till viss del men de låg ju nånstans i bakhuvudet och gnagde ändå. Så visst får man lust att bara lägga ner bloggen.Det gäller att inte låta människor som sitter och spyr hat och negativitet framför en skärm vinna över ens egen vilja att sprida glädje till läsarna. För det är det du gör.Jag hoppas iaf på att få läsa din blogg ett långt tag framöver, du har verkligen en talang. Och tänk vilken törn i ögat det skulle vara på alla bittra människor som lägger ner energi på att ens kommentera din blogg.Go Spider!

2011-03-24 ♥ 19:21:01
Lenkan

Underbara underbara du! Du är min favoritblogg, just för att du inte förställer dig ett dugg utan vågar gnälla om sånt som folk anser vara skitsaker, vågar berätta att det inte alltid är frid och fröjd att ha småbarn, vågar klaga på ditt eget utseende UTAN att ha i baktanke om att vi ska skrika ut motsatsen.

Jag skulle bli förtvivlad om du slutade blogga, det betyder att jag inte kan läsa en blogg varje dag där jag känner igen mig och kan pusta ut för att jag inte är ensam. Jag förstår hur du känner dock, det är ett herkele, speciellt om man faktiskt inte är så tuff utan egentligen en liten mjukis.

Skaffa någon som läser dina kommentarer och tar bort elaka inlägg innan du läser dem, det finns säkert folk som gör det gratis för din skull, du är en sådan enorm inspiration!

Stor kram till dig!

2011-03-24 ♥ 19:22:35 » URL: http://lenko.blogg.se/
Sandra

Hoppas du får en gosig familjekväll med film och choklad. Din tid är bara din (och ja lillens?) gör det du mår väl av :) kanske en paus på obestämd tid? Ja det vet ju bara du. Massa styrkekramar och klapp på axeln

2011-03-24 ♥ 19:22:56
Jasmike Blumenfeld

DU ÄR BÄST SPAJDER! Du klarar det här! Man har breakdowns lite då och då. Tyvärr, men det är vad livet ger ibland! We luv u, Spajdis <3

2011-03-24 ♥ 19:25:06 » URL: http://enthused.blogg.se/
Elin

2011-03-24 ♥ 19:25:27 » URL: http://walkingsidebu
Lenore

Skulle vilja skriva nånting jätteinspirerande, men allt jag tänker är att jag vill ge dig en kram tills det känns bättre. Spiderkid och spiderdad får ta den rollen. Vi läsare finns här för dig för att vi älskar dig och din blogg! Glöm inte det!

2011-03-24 ♥ 19:29:04 » URL: http://lenores.blogg.se/
mormor karin

Alltså, jag är bara en gammal mormor och jag läser inte många bloggar.

Moa, din läser jag för att du verkar vara en sådan skön tjej och för att din blogg inte handlar om mode och utseende, mer än på ett positivt och mänskligt sätt.

Det var min dotter som tipsade mig och sen dess kollar jag i stort sett varje dag i din frimodiga blogg.

Trött och sliten? Ja, du är su småbarnsmamma nicht war? Som tröst kan jag tala om att man blir piggare när de flyttar hemifrån, haha! Nej, jag skojar.

Dessutom har vi haft en låååång vinter!

Många är trötta nu.

Jag kan ge ett tips som jag själv tycker har hjälpt mig.

Berocca.

Eller snarare apotekets egen, billigare variant. Jag tycker jag har blivit piggare sen jag började ta ett gls om dagen.

Sen, en annan sak. Det är inte ett naturligt tillstånd, att vara glad och pigg och lycklig jämt. det är inte självklart.Usch! Hoppas du inte tycker jag är en riktig tokkäring.

Menar bara väl!

Kram på dig!

2011-03-24 ♥ 19:30:42 » URL: http://enhondjävulsvardag.blogg.se/?tmp=05114159
Alex

Hej! Jag tycker att din blogg är fantastiskt rolig, är en av de jag följer slaviskt varje dag! Jag tycker att du är modig som delar med dig av så mkt i ditt liv, synd att de som tycker annorlunda inte bara kan hålla tyst. /Alex

2011-03-24 ♥ 19:30:53 » URL: http://palexalex.blogg.se/
elin

Men du får verkligen inte sluta blogga! Spajder är den enda bloggen som jag verkligen slaviskt följer! Skulle bli tomt på internet.Ett tips på en rolig sak min kompis upptäkte förut, man kan trycka sin blogg i bokform! Det fanns någon bra hemsida någonstans (som jag har glömt bort vad den hette, men det fixas lätt med google!). Vårat mål med vår blogg är att ha den som en dagbok under gymnasietiden för att sedan kunna ha kvar den i bokform! Tips till din kille? Födelsedags present? (eller väl förberedd julklapp!)Så ta emot all beröm och ryck upp dig igen! Puuuuuuuss

2011-03-24 ♥ 19:31:08 » URL: http://walkingsidebyside.blogg.se/
Christine

Pull your self together, woman!Vi älskar dig...

2011-03-24 ♥ 19:33:08
Sofia (Hektors mamma)

Jag tänkte dra iväg ett sms när jag läste detta men jag vill att alla dina läsare ska veta hur jävla bra du är på alla sätt och vis!Moa är världens goaste människa och det tycker jag hon visar väldigt tydligt i sin blogg, ni som inte ser det/stör er på massa oväsentligheter: BLÄ PÅ ER!Hoppas du vet att jag tycker att du är bäst på alla sätt och vis och att jag älskar att både prata med dig och läsa din blogg - du förgyller min dag på båda sätt! <3Kramar

2011-03-24 ♥ 19:37:09
Sara

Alla i ovan kommentarer har uttrycks sig så himla bra tycker jag, finns inte så mycket att tillägga men vill ändå bara skriva så du ska se att du har påverkat en liten tös enda borta i Eskilstuna. Jag läser din blogg dagligen och ÄLSKAR allt och lite till. Du är bra på att skriva, du får mig att skratta och må bra så nu hoppas jag att jag kan skicka lite styrka tillbaks till dig så du orkar fortsätta få mig att må bra, om du hajar :D

Synd att det ska behöva finnas så negativa personer som inte har något bättre för sig än att klanka ner på andra men vi är betydligt många fler som avgudar dig och ditt skrivande det vill jag lova. Oavsett vad du bestämmer dig för, mindre personligt på bloggen eller ej, så kommer jag alltid att vilja följa ditt skrivande för du är toppen!! Kramar

2011-03-24 ♥ 19:39:07
Tiina

Keep up the good work! Jag håller alla mina tummar för att du bestämmer dig för att fortsätta skriva, du piggar upp mitt vardag med din fina blogg. Stor kram!

2011-03-24 ♥ 19:41:08
Fia

2011-03-24 ♥ 19:48:28
Fia

Vi är så många som älskar dig!

2011-03-24 ♥ 19:50:02 » URL: http://sofeil.blogspot.com
Jen

Hjärtat! Bry dig inte om knäppskallarna! Vi löööööv you!

2011-03-24 ♥ 19:52:27 » URL: http://jennypalmpublishing.blogspot.com/
emelie

förstår.. du ger så himla mycket av dig själv, då kan man känna sig lite tom ibland. hoppas du inte slutar blogga för det :)

2011-03-24 ♥ 19:54:16
Rebecca

Jag älskar din blogg och bara undrar om det är ok att jag lånar en bild - skriver lite om din blogg och länkar som bloggtips i ett inlägg? Kram

2011-03-24 ♥ 19:54:38 » URL: http://rebeccacecilia.blogg.se/
Lise

Jag vet inte vad jag gör om du slutar blogga. Jag. vet. helt. seriöst. inte. vad. jag. gör."Kvinna i Halmstad hoppade från Balkong för att superrolig bloggare slutade blogga, bodde dock bara en trappa upp och stukade endast lilltån. Men ändå."Kommer du kunna läsa i tidningen.Helt seriöst, allra finaste Moa, jag förstår att det är trist med tråkiga kommentarer men du får försöka tänka på att för varje person som är negativ finns det hundra positiva, jag lovar. Vissa människor är bara sådär trista och negativa, man får trösta sig med att de antagligen mår mycket sämre än man själv gör. Det är naturligtvis extra enkelt att vara negativ på det skyddade internätet och en del utnyttjar det.Hoppas verkligen du kommer igen! Jag lovar att jag älskar dig 1000000 gånger mer än några himla patetiska människor någonsin kan hata dig. ♥

2011-03-24 ♥ 19:57:21 » URL: http://yetanotherblog.blogg.se/
Camilla

Men fina spiderchick! Som så många andra skriver så tycker jag att du ska blogga för din egen skull. Du får ju inte bli ledsen av det.Men jag måste hinta lite lätt om att jag blir väldans ledsen i ögat om du slutar spiderchicka dig.Kram på dig

2011-03-24 ♥ 19:58:59 » URL: http://camilla.livskick.nu
emmy

Du gör min dag! Pepp till dig!

2011-03-24 ♥ 20:02:04
ELIN

Peppkramar så in i skogen!!!

2011-03-24 ♥ 20:02:47 » URL: http://esks.blogg.se/
sofia

Åh lilla spider! Jag skulle bli jätteledsen om du slutade blogga... :( Men förstår att det finns en baksida med det också. Men tror att 99,9% av dina läsare läser din blogg för att de gillar bloggen och dig! Resten kan vi klara oss utan. Jag hoppas att du bara har en dålig dag och att du mår bättre imorgon :) Har läst dig enda sen crazypill så om du slutar vet jag inte vad jag tar mig till ;) Din blogg får mig alltid att se saker och ting från den ljusa sidan! Kram :) <3

2011-03-24 ♥ 20:05:37
Hanna

Älskar att läsa din blogg spider! Jag blir så glad när jag vart inne på din blogg :D

2011-03-24 ♥ 20:05:54 » URL: http://hanninator.blogg.se/
Linisen

Spajder alla har sina up and downs, det ska gud veta.

Men om du slutar blogga vet jag inte vad jag gör.

Du får allting att lysa upp och bli glatt igen, är man neggo går man in på din blogg och blir glad igen.Även fast jag aldrig mött dig i verkligheten känns du som en vän jag alltid haft! Du sprider solsken omkring.

Vad du än skriver om.=)

Tvivla aldrig på dig själv, jag gör det inte..

Ta en välförtjänt paus och kom tillbaka utvilad.I belive in you.

2011-03-24 ♥ 20:06:07
Linnéa

Naws, Spider :( Ignorera de negativa asen! Du gör så många så glada och min vardag skulle bli helt fel om du slutade blogga- jag går in här flera gånger om dagen damnit! Och tänk på alla med aspergers! De kommer inte kunna hantera om du slutar blogga! Sheet vad många utropstecken det blev nu, heh.

Nämmen, alla har vi väl våra ups and downs. Och det är liksom okej att vara jävligt ledsen. Men efter regn kommer solsken, Spider! Efter regn kommer solsken!

("Happyface i cyberspace" är ett WIN uttryck förresten xD)Krrrram!

2011-03-24 ♥ 20:08:06 » URL: http://jibberish.blogg.se/
Linn

<3 Hoppas du finner inspiration igen! Jag kollar din blogg mellan fyra och fem gånger per dag och utan den skulle livet bli tråkigare.

2011-03-24 ♥ 20:11:37
Anonym

naaaw :( Alla har vi ju såna perioder... Ta en liten bloggpaus kanske? Och kom tillbaka snarast såklart! :D <3

2011-03-24 ♥ 20:13:51 » URL: http://he
Helen

^^

2011-03-24 ♥ 20:14:15 » URL: http://helendesiree.blogg.se/
Helen

^^

2011-03-24 ♥ 20:14:16 » URL: http://helendesiree.blogg.se/
Sandra

Ta en bloggpaus, ta en semester och mys på med lilla familjen och dina föräldrar och härliga fikor med vänner.Kanske är lite vårdepp blandat med en massa annat men snart kommer solen och myser på. Hoppas inte du slutar, skulle bli så otroligt tomt utan dig, utan din härliga blogg. När man själv är lite nere tittar man in här och dina härligt roliga inlägg piggar upp en.Ta hand om dig tjejen.

2011-03-24 ♥ 20:15:30 » URL: http://snowihte.blogg.se/
Ylva

Moa, Spidermama, Spiderchick, Spider von Mama. Lyssna nu på mig! Din blogg är helt amazing och den enda som känns rakt igenom äkta och får mig att skratta till jag gråter!! Du skriver jättebra och är en enormt bra motvikt mot mycket griller som sätts i huvudet på många unga tjejer. Sizehero FTW! Plus att du verkar vara en supermami till din lilla pojk. Så ta nu hand om dig (mest för din skull men även en smula för oss stackare som sitter och väntar på dina uppdateringar). Kramar

2011-03-24 ♥ 20:19:34
Jasmina

Ibland är det nästan lite farligt att blogga faktiskt.man får helt enkelt hoppas på¨att man enbart lockar till sig människor med goda hjärtan! :)

2011-03-24 ♥ 20:21:47 » URL: http://twentyfoursevenupdate.blogg.se/
Emelie

Jag förstår hur du känner. Eller jag har ingen blogg iofs, men jag förstår hur det känns när man är trött på allt och det verkar väl vara det du är. Jag erkänner att jag är urdålig på att kommentera, iaf till dig, min sambo brukar få höra mina skratt. Din blogg är fantastisk och det verkar du vara med!! Hoppas att du snart mår bättre. Och jag hoppas förstås att du fortsätter blogga också, men lägg ner om det blir för jobbigt. Kram till dig!

2011-03-24 ♥ 20:23:08
Julia

Åh jag förstår att det känns skit när man får såna bakslag. Läste den där larviga kommentaren där det klagades på din grammatik (vilket jag aldrig någonsin reflekterat över, jag har fullt upp med att njuta av dina härliga inlägg!) och det är ju bara så onödigt. Du har absolut BÄSTA bloggen av alla, och jag läser massor. Du är fyndig, rolig, tänkvärd, mysig och precis sådär härligt mänsklig att du känns som en härlig kompis eller storasyster. Jag önskar att jag kände någon som dig! Jag kan bara säga att jag håller alla tummar och tår för att du ska vilja fortsätta skriva, jag skulle bli så ledsen annars (då pratar vi RIKTIGA tårar!). Jag har följt dig sedan Crazypill-tiden och klarar mig inte utan bästa bästa blogg-Moa. Stora bloggkramar!

2011-03-24 ♥ 20:24:37 » URL: http://juliaspyssligheter.blogg.se/
au

Kort och gott: Du får inte lägga ner! Jag kan inte föreställa mig ett liv utan spidertester och roliga inlägg!

2011-03-24 ♥ 20:25:06
airaM

Jag är sällan eller aldrig inne på din blogg, men håller med dej och förstår precis vad du menar. Känner ofta samma sak. Men kom ihåg att du är äkta när du visar alla sidor och det är därför du är så omtyckt i bloggvärlden - för att du är på riktigt. En människa kan inte vara på topp jämnt. Så enkelt är det. Stor kram!

2011-03-24 ♥ 20:27:24 » URL: http://metrobloggen.se/somenoppenblogg
Emma

Att inte hålla med och skriva sin åsikt är en sak, men människor som är hatiska och elaka i sina kommentarer är sorgliga människor man inte bör bry sig om.Jättesöta barnmöbler du köpt förresten!

2011-03-24 ♥ 20:29:11 » URL: http://hemmahosknyttet.blogg.se/
Lotten - ♥ Zigge & Tigra ♥

Sluta inte blogga! Du är grym!! :-) Kram på dig!

2011-03-24 ♥ 20:31:46 » URL: http://jolozi.blogg.se/
Aku

Cyberkramar i massor till en fantastisk bloggartjej!

2011-03-24 ♥ 20:34:49
miranda

du är bäst ingen protest! Du är min favvobloggerska! kram

2011-03-24 ♥ 20:36:57
Camilla

Jag gillar dig och din blogg jättemycket! Ta några dagars paus... Så kommer du tillbaka med full kraft igen! Du hade ju en omvälvande dag igår, är rätt säker på att du behöver pusta ut lite...

2011-03-24 ♥ 20:43:22
Evelina

Vet exakt hur du menar finaste!

STOR kram till dig

2011-03-24 ♥ 20:48:59 » URL: http://happilyeverafter.se
Linnea

Ta ingen skit! Det är mitt och mina kompisars motto :D

2011-03-24 ♥ 20:54:21
Min Dåliga Vana

Du kanske behöver en paus, lite inspiration eller en jättestor kaka. Man kan inte vara på topp jämt. Se saker ur nya perspektiv, du skriver om precis vad du vill och behöver inte lämna ut massa om dig själv om du känner att det stör dig

:)

2011-03-24 ♥ 20:55:26 » URL: http://kanskesynsigen.wordpress.com
Josse

jag gillar också din blogg som alla pepptalkande människor över mig skrivit =) vi gillar dig som du är och jag är konstigt nog glad på ett sätt över att du visar alla sidor i bloggen.. livet är inte en dans på rosor och att man är ledsen ibland är ju bara mänskligt! som du märker är vi många med dig och stöttar dig i vått och torrt =D gå och ha mys med familjen och var ledsen så länge du känner för det we lav ju spajder!

2011-03-24 ♥ 20:56:22
Erika

Jag är en sån där som sällan kommenterar på bloggar. Jag vet inte hur länge jag har följt dig men det är sedan Crazy Pill-tiden i alla fall och det var verkligen kärlek vid första läsningen så att säga. Du har alltid varit min favorit! Du verkar så härlig och geniun!

2011-03-24 ♥ 20:57:00
E

Men jag älskar dig! Du gör mig stark och du lyfter mig utan att du ens vet vem jag är. Tack för att du är en så underbar människa.

2011-03-24 ♥ 20:57:41
E

Men jag älskar dig! Du gör mig stark och du lyfter mig utan att du ens vet vem jag är. Tack för att du är en så underbar människa.

2011-03-24 ♥ 20:58:32
Sabina

Men usch på alla bajsmänniskor som skriver elaka saker <3 Dig och dina blogginlägg vill jag aldrig vara utan. Kramar!

2011-03-24 ♥ 21:04:20 » URL: http://sabinabakar.blogg.se/
Hääna Banääna

Alla har sådana där stunder emellanåt, oavsett bloggande eller ej. Men tänk på så många det finns som bara vill dig gott, som rent av avgudar dig! Med så många som tycker om måste det bara finnas en och annan som inte tycker om, men de är ju egentligen inte så viktiga. De måste väl finnas de också, men de som verkligen betyder något är ju de som tycker om dig, eller hur? Jag tycker om dig, och din blogg kan alltid få mig på bättre humör oavsett hur grinig jag är - tack för det! Så var inte ledsen :)

2011-03-24 ♥ 21:05:22 » URL: http://haanabanaana.blogg.se/
E

Blir du gladare om jag berättar att jag drömde om dig inatt?

Du hade vunnit massa mjölk, så därför bjöd du hela gotland på kladdkaka så de kunde dricka upp din mjölk.Slutar du med din underbara blogg kommer jag inte drömma superkonstiga drömmar om dig längre. :(

2011-03-24 ♥ 21:05:36
Linnea

Det är OK att vara ledsen men snälla sluta inte att blogga! :( xx

2011-03-24 ♥ 21:06:51
JHH

Man skall aldrig göra sånt som man inte känner för. Men din blogg är den enda som jag inte på något sätt har under fliken "bokmärken" på datorn. För jag tycker din blogg är grym och därför behöver jag inte spara den för jag kommer ihåg den ändå. Det skulle vara tomt utan Spider! KRAM!

2011-03-24 ♥ 21:07:42 » URL: http://jhh.blogg.se/
Martine

Hej spider!

Snälla fortsätt blogga du är en underbar frisk fläkt i detta svennebanan samhälle!

Jag lämnar sällan spår efter mig här i kommentatorerna men gud så jag uppskattar ditt jobb du lägger ner på denna underbara bloggen!

Vägskäl är sällan lätta att t ställning till men oftast så blir de bra till slut och blir det inte det så finns det många andra vägar att ta! hoppas det löser sig för dig!

Kram

2011-03-24 ♥ 21:12:40
Marie

Hej fina spider! Måste bara säga att jag blir så brydd när jag läser att du skulle svara drygt i kommentarsfältet, jag fattar inte alls?! Herre min je du verkar ju vara värdlens mysigaste tjej av det jag har läst...Du har ju t.o.m en "varning för ironi" innan man postar sina kommentarer, vad kan missförstås?Hoppas verkligen du tar åt dig av alla fina ord och pepp som faktiskt rullar in varje dag för vi är många som verkligen gillar det du skriver! Kram

2011-03-24 ♥ 21:16:25
peone

jag älskar din blogg, har följt den i ett par år nu. och varje besök resulterar i minst ett gott skratt. du är grym tjejen, keep up that good work! och du, glöm inte att ta tid för dig själv och bara njuta av livet, ibland måste man vara ego :)

2011-03-24 ♥ 21:17:45 » URL: http://peone.blogg.se/
LADY DAHMER | en fantastisk blogg som alla borde läsa!

Jag upplever det helt tvärtom - ju mer jag lämnar ut mig själv, ju mer jag delar med mig av mina dåliga sidor, mina svagheter och min mänsklighet desto mer positiv respons får jag. Människor känner igen sig, och de känner sig inte ensamma och konstiga och fel då.Och jag får otroligt mycket tillbaka. Det GER otroligt mycket.För mig är det viktigt att fläka ut mig. Hundra fucking procent. Inte för att få uppmärksamhet utan för att kunna släppa. Vissa inlägg är skitsvåra för mig att skriva än mindre publicera, men jag kör på. Jag utmanar mig själv. Tillåter mig inte att tänka efter en smula för då fegar jag ur.Allt som är pinsamt vill jag tala om. Allt det som tidigare varit förknippat med skam (för mig). För då slutar det vara just pinsamt och jobbigt. Om man talar om trollen så försvinner de.2011-03-24 ♥ 21:18:22 » URL: http://ladydahmer.se
Malin

Hej hej,

Jag brukar väldigt sällan kommentera men läser din blogg flera gånger om dagen så kännet att jag bara vill skicka dig massa kramar!

2011-03-24 ♥ 21:18:28
Carolina(acarolinas)

Förstår.

Jag klarade det inte, jag trodde verkligen att jag gjorde det, men elaka kommentarer satte sig, och min självkänsla är inte den bästa. Första gången jag stängde ner bloggen ångrade jag mig, men sen senast känns det underbart, som en befrielse.

Men det där tror jag man känner själv så småningom, vad som blir rätt. Klyschigt är det, men man ska lyssna till sitt hjärta :)

Jag älskar verkligen din blogg, den får mig att må bra! :)

2011-03-24 ♥ 21:19:06
Ann

När någon kastar sten på dig-ge bröd tillbaka.....skittöligt uttryck jag vet men jag tror du förstår vad jag menar..L

2011-03-24 ♥ 21:20:29
Caroline

Jag tror väl aldrig att jag har kommenterar så mycket på en och samma blogg inom loppet av bara några dagar. Men jag måste få sälla mig till mängden och hoppas, hoppas att du inte slutar blogga! För du förgyller även min dag, med din ärlighet och humor och värme. Det känns som att jag känner dig, fast jag aldrig har träffat dig, och jag är glad att få göra det! Bloggvärlden skulle vara lite blekare uta dig.. :) Med det sagt, så vill jag också bara säga att du ska följa ditt hjärta, vare sig det betyder att du blir kvar här eller inte. Trots att flera av oss skulle bli lite ledsna förstås om du försvinner, så är det inte en anledning att stanna om du tappar glädjen för det. Att följa hjärtat är nog alltid den bästa vägen!Kramar

2011-03-24 ♥ 21:24:41 » URL: http://carrolinnan.tumblr.com
Mia

Du äger tjejen!!! Ta den tid du behöver, lämna oss inte för alltid bara! :(

Sänder lite styrka!

^^Kram!

2011-03-24 ♥ 21:28:41
Johanna

Oh no! Alla har vi våra svackor men att du skulle ha en så djup smärtar! Är lite ego här men herregudars vad mina dagar skulle vara tråkiga om du slutar blogga. Sitter som en tok och uppdaterar och hoppas på att få skratta högt, eller läsa bara lite lite lite till. Jag är ju för guds skull BEROENDE inser jag nu. OMG. Hoppas du känner dig bättre snart och bestämmer dig för vad du tycker är bäst. Jamenar du kan ju alltid börja blogga igen om du känner att du vill lägga ner nu :)

2011-03-24 ♥ 21:33:14 » URL: http://johannaveronewiktorsson.blogg.se/
Sofia, men inte dom andra Sofiorna

Jag vill ge dej ens å mysig kram man bara kan genom cyberrymden! Jag gillar dej såååååååååhäääääääääär mycket! Och mycket mer!

2011-03-24 ♥ 21:36:24
Sanna

Spider, blogga inte om de inte är för dig själv. Stöttar dig hela vägen! MEN KOMIHÅG ATT: du är en av mina topp tre bloggar. du är trevlig, snäll och klyftig som fan! Den Spider jag känner i bloggen är underbar. ta ett beslut som känns bäst för dig!

Stora Kramar! <3

2011-03-24 ♥ 21:39:48
sandra

Det är slut mellan DEDE och MATILDA!!!!!!!Dede ska berätta varför de blev slut meed Matilda!!

(Han kan inte ens ha bilder längre pga att tjejer stalka honom till fotbollsmatcherna)Men varför tog de slut? Nån som vet???www.dedeprivat.blogg.se

www.dedeprivat.blogg.se

www.dedeprivat.blogg.se

2011-03-24 ♥ 21:44:10 » URL: http://sandrawww.blogg.se/
Karolin

Det är viktigt att blogga för att man själv känner att man vill, och inte känna att det blir ett tvång. Mår man lite krassat är det ju svårt att vara på topp i bloggsfären också, för bloggen är ju en del av livet, och alla delar av livet vill man inte dela med sig av. Oavsett vad du väljer att göra så tror jag att det är rätt beslut. Jag gillar din blogg, men om den inte kommer att uppdateras mer så tackar jag för den tid du gett den och oss som läser den. Och väljer du att komma tillbaka så märker vi det. Det är det som är det fian med bloglovin :) Kram.

2011-03-24 ♥ 21:44:13 » URL: http://cutethoughts.blogg.se/
Kimmie

Måste säga moa att om du slutade blogga skulle jag bli ledsen i ögat, du förgyller ju min dag fattardu väl med dina klockrena rtim och klockrena kommentarer och analyser :D ett liv utan spiderchick är inte ett liv jag vill leva, självklart gör du ju som du vill och jag förstår dig:)

Du är underbar och jag skulle faktiskt hellre träffa dig en blodinbella och kenza, Du är en förebild. ialla fall för mig :)

Kram Kimmie.

2011-03-24 ♥ 21:47:42
Linnea

Jag gillar att du skriver lätt och roligt, men blogga ska man göra för att det är kul inte för att man känner att man måste. Dock skulle det bli tomt utan dina soliga inlägg varje dag!

2011-03-24 ♥ 21:47:43 » URL: http://lillangreen.blogg.se/
julia

Jag vill bara att du ska veta att jag älskar din blogg så fruktansvärf mycket ! din personlighet är så skön och ditt sätt att skriva inspererar mig och GAAAH !

/ 15 årig tjej ( Galet spiderchick fan ! )

2011-03-24 ♥ 21:49:25
Banana

Tråkigt att du känner så. Det kanske är vårdepp. Jag känner vårdepp, jag fattar inte varför den finns, på våren ska man ju vara glad. Men heja Spider, du är bäst!

2011-03-24 ♥ 21:58:46 » URL: http://annabanan.blogg.se/
Katarina

Jag måste också hoppa in här i den positiva högen och också säga hur glad man bli av att läsa din blogg. Du har ett sätt att skriva som får mig att skratta högt, mindre bra när man försöker tjuvläsa lite på jobbet.. men det är det värt! Pepp pepp på sig! :)

2011-03-24 ♥ 21:58:54 » URL: http://katarinasegen.blogg.se/
Jonas

Du är allt! Du är den som får en att bli glad och må bra! Och vet vad du menar när man inte är glad IRL men man leker så lycklig på sin lilla hemsida!Men vill bara säga att jag ÄLSKAR att läsa din blogg! Och vill verkligen inte att du ska försvinna, men om du bestämmer dig för att lägga ner är det ditt beslut och det är upp till dig eftersom du inte ska må dåligt! Så vad du än väljer tror jag folk förstår! :)

Überkram Jonas!

2011-03-24 ♥ 21:59:56 » URL: http://springboy.blogg.se/
emelie

Jag måste instämma med alla andra - jag halkade in på din blogg på ett bananskal för bara en månad sen och sedan dess har jag fastnat totalt. Har suttit och läst baklänges (nåväl, bakåt i tiden kanske är ett bättre val av ord, så skilled är jag inte) och har plöjt mig igenom två års inlägg på bara några veckor. Ibland har jag skrattat så mycket att jag gråtit. Du är fantastisk Spajder, och det vore en damn shame om du slutat blogga. Puss!

2011-03-24 ♥ 22:08:55
Mariah

Du är grym Moa! Man ska inte pyssla med sånt som tar mer energi än det ger men oavsett vilka beslut du tar, bär alltid med dig att du är fantastisk. Jag beundrar ditt sätt att fånga människor med ditt skrivsätt och den fantastiska attityd och livsinställning du har, tänk om fler var som du!

2011-03-24 ♥ 22:11:45 » URL: http://mariahandersson.blogg.se/
Nathalie

Självklart ska du bara blogga om du själv vill det men du ska veta att din blogg är väldigt uppskattad från mitt håll iallfall. Du har sån härlig humor och får mig alltid att skratta, så tack för det! =D

2011-03-24 ♥ 22:12:37 » URL: http://nathssfoto.blogg.se/
Sosso

Alla har vi bra och dåliga dagar, och vissa vill man bara krypa ner och mysa bredvid den man älskar mest, bli omhållen och bara kunna få sova eftersom allt kämnns meningslöst. Men du har ju en fin familj, tänk på dom så blir du nog gladare! Och föreställ dig en stoor tankekram från mig (krama dig själv!) och tänk på hur mycket jag gillar din blogg. Du skriver roligt och får en att le. Du skriver intressant, lyckas få det mest "ointressanta" till intressant. Sen finns det ju alltid folk som kommer med kommentarer som sårar. Vissa menar det inte, andra har bara inget bättre för sig vilket är tragiskt.

Många har säkert skrivit något uppmuntrande men jag hoppas i alla fall att det här i alla fall fick ett litet leende på dina läppar.

Fortsätt med det du gör, för du är super!

2011-03-24 ♥ 22:13:11 » URL: http://httpsosselito.blogg.se/
emmy

hej hej! du är bäst!!!!

2011-03-24 ♥ 22:18:19 » URL: http://www.youtube.com/user/FistpumpsThe
idan

du är GRYM, spider!! som säkert många andra skrivit, så ska du ju inte fortsätta om det inte känns bra, såklart.

men jag hoppashoppas att alla sketgetter som skriver tykna kommentarer ska lägga ner, så vi kan få ha vår fantastiska, roliga och genomsköna spider von chick kvar.

KRAM!

2011-03-24 ♥ 22:20:28
Anna

Jag går ALLTID in på din blogg när jag är deppig eller behöver lite peppning i vardagen. Du har hjälp mig så många gånger utan att veta om det. Nu är det dags att ge tillbaka! Kära Moa, vill du fortsätta blogga så ska du göra det. Vill du inte så behöver du faktiskt inte. Hela världen ramlar inte ihop. Ibland tänker man bara för mycket. I mitt förra förhållande (obs, extremt exempel nu...) så fundera jag på att göra slut. "Men ååh neej tänk att berätta för alla. Och aldrig träffa hans föräldrar igen! OCH VINDSFÖRRÅDET! Åhh nej det är så mycket saker där. Orkar inte ta tag i det. Stannar hellre i förhållandet. "Men om man stanna i ett förhållande pga ett vindsförråd är det nog dags att ta sig en extra lång tung funderare. Sen gjorde vi slut. Blev inte så farligt med allt ändå, även fast det gör ju ont såklart.

Jaha, sidospår blev det nu. Men det jag menar är att GÖR SOM DITT HJÄRTA SÄGER!

Och, om du nu slutar, kommer vi alla sakna dig. Mycket.

2011-03-24 ♥ 22:20:33
Hanna

Underbara härliga du! Följ ditt hjärta, skriv då lusten faller på, om den faller på (oj vad jag håller tummarna för att den ska falla snabbt)du har oavsett bästa, härligare, finaste, roligaste bloggen! Kommer att älska din blogg oavsett!!

2011-03-24 ♥ 22:30:33 » URL: http://Perssonhanna@blogspot.com
Ida

Hej Spajder! Jag tycker att du är grym på att blogga och om jag får vara lite egoistisk så vill jag aldrig att du slutar. Din blogg är ren och skär feel good! När allt känns lite tungt så kan du tänka på alla hundratals tjejer (och kanske killar?) som du hjälper genom att blogga, människor som haft riktigt dåliga dagar och som kikar in här och känner värmen och glädjen och då orkar kämpa liite till! Hoppas att alla kommentarer här ger samma uppmuntran för dig som dina inlägg gör för oss. Massa kramar från Hälsingland!

2011-03-24 ♥ 22:42:18
Emma says style, love & rock and roll.

Ibland kan det kännas som att det negativa inte kan balansera upp allt positivt med bloggandet. Jag hoppas du återfinner balansen och skickar lite egoboost - du är så himla bra Spajder. Jag hoppas att du förstår att det är en sååå liten del av alla som näthatar jämfört med hur många det är som dagligen verkligen uppskattar att du bloggar.

2011-03-24 ♥ 22:47:42 » URL: http://emmasays.se
Mimmi

Och all cred till dig som ändå orkar för det mesta! Måste vara pissigt att få mkt negativa kommentarer.

Men stor kram! Du är rolig, har självdistans och skriver bra!

(Och hur skulle jag annars veta vilka marabou-choklader jag ska testa?! :p)

2011-03-24 ♥ 22:54:19 » URL: http://telepatetisk.blogg.se/
Jess

Nu är jag inte Blondinbella men jag skulle lätt bjuda dig på en fika, om jag inte var sjukt blyg och nervös när jag träffa nya människor vill säga. Sug åt dig av alla fina kommentarer du har fått här och sedan är det bara att följa hjärtat. Du hittar vad som känns bra för dig och kör på det :)

2011-03-24 ♥ 22:55:47 » URL: http://jesskarlsson.blogg.se/
Ingells

Jag har tänkt i samma banor många gånger. Man mister ibland lusten att blogga när man börjar refusera/rescensera och framförallt censurera vad man egentligen skulle vilja skriva.... men då bloggar jag mer sällan ett tag och vips en dag är det roligt igen och tänker att jag skiter i om någon tar illa upp - det är ju MIN blogg! You go, girl! =)

2011-03-24 ♥ 22:59:40 » URL: http://ingells.blogg.se/
Knatti

Du kan inte sluta blogga, de vore slutet på mitt bloggläsande. Så de så!Jag kan berätta mitt egna knep att ta negativa saker (har max 20 läsare så jag kan inte påstå att jag har erfarenhet av negativ bloggrespons, men i på allmänhet menar jag). Mitt knep är att försöka sätta kritiken eller vad det nu är som någon sagt eller skrivit i ett sammanhang. Dessutom fundera på hur personen kan ha lagt ner energi på att yttra det till mig... oftast blir det ganska klart att de antingen handlar om något helt annat eller att jag stampat på en ond tå som jag antagligen inte har skapat från början. Är det en jätteond tå och jag känner personen så brukar jag försöka be om ursäkt, men är de en ond tå som jag bara råkat kliva på hos en person som jag inte har någon förhoppning att ha kvar som vän eller i min omgivning så rycker jag på axlarna åt det. Alla tycker olika, en del förstår verkligen inte ironi och en del tycker att jag är genomgående dum i huvudet.Du är kung spider!

2011-03-24 ♥ 23:00:31 » URL: http://intblyg.blogg.se/
Same

Åhhhhh kära du, du ska veta att till och med uppe i det kallaste Lappland älskar vi din blogg!!!!!! Och du skulle väl aldrig lämna en same i sticket?

All kärlek till dig!

2011-03-24 ♥ 23:10:08
Jessica

2011-03-24 ♥ 23:12:57 » URL: http://jayde.blogg.se/
Jessica

Jag hoppas verkligen, verkligen, verkligen att du inte tänker sluta blogga. Mitt liv skulle rasa samman litegrann då.

2011-03-24 ♥ 23:13:56 » URL: http://jayde.blogg.se/
Isabel

Tänk att det alltid finns människor som ska förstöra för andra. Förjävligt är det. Fattar inte ens vad man möjligen skulle kunna säga för elakt om dig? Du förgyller ju vardagen för oss med dina roliga inlägg!

Hoppas verkligen inte att du slutar blogga för vi är måååånga som skulle sakna dig! Men såklart ska du göra som du känner =) Ha det bra!

2011-03-24 ♥ 23:30:20 » URL: http://isaabel.blogg.se/
Emelie

Åh, jag hoppas verkligen inte att du slutar blogg! Jag läser den flitigt i mina plugg-pauser, och det får mig på bättre humör när alla bakterier/kroppsdelar/strukturformler tryckt ner mig :)

2011-03-24 ♥ 23:31:43
therése

Din blogg är min humordos varenda dag!

Säkerligen är det så för hundratals fler.

Lägg de tråkiga kommentarerna i sopkorgen där de hör hemma!

Jag kollar iallafall in här varje dag för att jag tycker du är helt fantastisk!

2011-03-24 ♥ 23:47:20 » URL: http://regnat.blogg.se/
Sofia E

Jag håller med alla de föregående talarna, du ska blogga för din egen skull och så att du trivs.MEN jag skulle sakna Spiderchick var eviga dag om du slutade blogga, har ju för sjutton dig som startsida på datorn! Som för så många andra så förgyller du verkligen min vardag. Kram

2011-03-25 ♥ 00:12:26 » URL: http://hennesvarld.blogg.se/
Em

En fet jävla KRAM är vad du förtjänar! Sletet duschdraperi...pff..no way never.

2011-03-25 ♥ 00:17:33
Elin

Du är en fantastisk människa, sluta inte med det du gör och sluta inte vara den du är! Det är fler som gillar dig för den du är, än det är folk som påpekar vad du inte är. Du är inte en stor slapp gammal tanttrosa, då skulle inte hundratals människor peppa dig! =)

2011-03-25 ♥ 00:23:55
Sofie

Ibland behöver man dock fundera på sånt där, särskilt om man som du har en hel del läsare. Hoppas att du kommer fram till att det är värt det dock, du förgyller mångas tråkiga vardagar! Kram!

2011-03-25 ♥ 01:32:46 » URL: http://vixxys.se
Hanna

Jag hoppas för min egens skull och för så många andras att du inte slutar blogga.

Att läsa din blogg är som en stor dos D-vitamin! Du känns så äkta, så underbart mönnsklig och sp fantastiskt rolig!

Svårt att inte skratta här inne. Vet inte hur många gånger jag läst din blogg högt för killen:)

Ville bara att du skulle veta att... Jag verkligen gillar och uppskattar din blogg.

Men du kommer före din blogg, alltid.

Stor kram

2011-03-25 ♥ 03:09:38 » URL: http://hannassmink.blogg.se/
Frida

Det ÄR inte roligt med folk som sprider negativ energi. För de tar så mycket från en. ´Jag tycker du ska göra det som känns bästa för dig.

Hoppas bara att de med positiv energi vinner över de andra.

Ha en fin helg!

2011-03-25 ♥ 07:02:59 » URL: http://fridasfunderingar.blogg.se/
SaraMy

Alltså, 119 personer kan ju inte ha fel men jag känner att det är lika bra att inflika jag med så att du verkligen verkligen får det svart på vitt hur bra du är.

Sen kan jag förstå att det känns lite läskigt och att du kanske inte vet om du vill blogga eller ej - men lets face it : då måste du skriva av dig på kontinuerligt på något annat sätt. Och på bloggen kan du ju skriva vad du vill utan att följa några ramar. Det rä nog det vi tycker så mycket om. Fortsätt vara underbar! <3

2011-03-25 ♥ 07:04:40 » URL: http://heartsandunicorns.blogspot.com
zandra

skit i vad alla elaka tycker dom är bara tråkig och har inget liv. tyvärr finns såna människor överallt., men stå på dig för din blogg äger!!! går inte en dag utan att jag kikar in på din blogg och varje dag skrattar jag...

du tiupsar om bra ideer och man känner sig uppskattad av dig för att man läser din blogg:)

2011-03-25 ♥ 07:14:13 » URL: http://zlove.blogg.se/
Anna

Men vad skulle dagen vara utan spiderchick att rymma till?! Då skulle JAG känna mig som en gammal ko-mocka, en slappresår eller ett halvätet knäckebröd inte ens fåglarna vill äta upp. Du är ju kungen av kungar, spidern av spijdrar, chicken av chickar.... Ta semester från skrivandet i några dagar o sen har kanske kraften kommit tillbaka. I hope!Vännen; du är ju världsbäst, glöm inte detkram

2011-03-25 ♥ 07:20:18
carina

Vad skönt att du skrev det inlägget tycker jag och visar att du är skör också ibland, precis som vi alla är någon gång.. Hoppas du finner kraft av alla vi som tycker om din blogg att fortsätta skriva. Kram på dig!

2011-03-25 ♥ 07:38:16 » URL: http://carinadenfina.blogg.se/
Linda L

Så är det ju i det "vardagliga" livet också. Det finns alltid människor som ska lägga sig i och ha neg. åsikter om ens val och vad man gör.. som tur är övervinner de goda, familj, vänner osv som stöttar en oavsett vad.

Ta nya tag, en paus eller vad du behöver, och skaka sen av dig skiten!

Talar nog inte bara för mig själv när man varje dag längtar efter dina inlägg, och kommer på sig själv med att önska att man hade en egen spider-vän :) Dina ord går rakt ut genom skärmen och in i ens huvud.. du är så mkt mer än bara en bloggare!

Stor kram

2011-03-25 ♥ 07:38:40
Therese

Allt bra?

2011-03-25 ♥ 08:07:58 » URL: http://browntess.blogg.se/
Maria

Men tänk på alla de som blir glada av allt det roliga du skriver! Jag är säker på att de negativa kommentarerna drunknar i de antal positiva kommentarer du får.Folk kommer alltid att snicka och snacka. De pratar om dig, mig, och alla andra, oavsett om personen bloggar eller inte.Jag hoppas iaf att du fortsätter och förgyller min dag, för din blogg är den första av tusen tusen bloggar som jag fastnar för och faktiskt besöker, igen och igen och igen.

2011-03-25 ♥ 08:15:02 » URL: http://eelyon.blogg.se/
Maria

Jag tycker tvärtom att det är inspirerande att du vågar visa den sidan också. Alla måste ju få ha deppigare tider när man funderar lite över sig själv och livet. Om man ska vara supernöjd och överpeppad hela tiden som alla "duktiga-flickor"-bloggerskor så springer man ju rakt in i väggen!

2011-03-25 ♥ 08:21:47
Sara - Mamma till Maja

Självklart ska du göra det du känner är rätt och som du mår bra av! MEN shit vad ledsen JAG skulle bli i ögat. din blogg är ju underbar och du förgyller mina tidiga mornar när bebis släpar upp mig och ögonen är tyngre än betong. Vakna till Spider. Lätt bäst :D

2011-03-25 ♥ 08:28:43 » URL: http://smileysara.blogg.se/
Lindberg.

Jag brukar vara in och läsa din blogg med jämna mellanrum (varje dag). Men stå på dig, du förgyller den annars så trista vardagen. Det skulle vara en förlust för hela blogg-Sverige om du la ner bloggandet. Stå på dig bruden!Kram

2011-03-25 ♥ 08:31:24
Linnea

Blogga för din egen skull men du ska veta att Du förgyller min dag! Din blogg är fantastisk! Du är min idol!

2011-03-25 ♥ 08:38:47
Lina

Du är fantastisk Spajder! Jag älskar ditt sätt att skriva och din underbara humor. Det är så härligt med din självdistans och ditt sätt att vara. Förstår verkligen inte hur någon skulle kunna hitta något elakt att skriva. Såklart ska du blogga för din egen skull men du ska veta att för mig är du en stor förebild och en fantastisk människa!

Kram på dig

2011-03-25 ♥ 08:52:15
Sandra Li

Hej!

Jag hoppas verkligen att du fortsätter med ditt bloggande för det får mina gråa dagar att bli rosa och fyllda med mycket skratt! Du är inte bara en mamma och en bloggare du ÄR INSPiRATION! Ta bort de elaka kommentarerna och ta in de snälla!

Du är grym på det du gör så låt inte några avundsjuka små tjejer förstöra det!Fortsätt vara dig själv det kommer att ta dig långt!Kramar Sandra

2011-03-25 ♥ 08:54:33
Malin

Håller med en tjej ovan att du bara ska blogg för din egen skull! Men du ska veta att det är många som kommer att sakna dig. Jag har känt mig lite deppig ett tag nu och jag får ljus i vardagen när jag läser dina inlägg, det är underbart med igenkänningshumor. Jag är tacksam och glad för att få blicka in i din vardag och få sig ett daglig dos av skratt :) Hoppas att du hittar rätt och mår bättre snart!

2011-03-25 ♥ 09:26:45
Lina

Åh nu vill jag ju skriva nåt superinspirerande och überstöttande men jag har så jäääv.. eh, jäkla bråttom! Men kära, ärade Spider von Chick - LÄMNA OSS INTE! Du är the apple of the bloggvärlds eye. Eh. Typ.

2011-03-25 ♥ 09:56:09 » URL: http://paulinat.blogg.se/
Killmamman

tror inte vi läsare ställer några krav på att du ska vara "vara happyface i cyberspace när jag inte är det IRL" som du skriver. vi är alla människor och i ett männsikoliv ingår ju även downperioder. tror vi kan hantera dessa med :)

2011-03-25 ♥ 09:56:43 » URL: http://killmamman.wordpress.com/
aeireil

Jag läser din blogg varje dag. VARJE dag. Skrattar, stör mig varken på enformiga bilder eller stavfel, har aldrig tagit illa upp eller tyckt att du klagar/gnäller eller klankar ner på din familj.Det är hög igenkänningsfaktor i dina texter och då har jag inte ens egna barn. Du bjuder på dig själv, har fötterna på jorden och skriver så fint om dina nära och kära.Lööv jöör blöög

2011-03-25 ♥ 10:25:54
aeriel

aeriel*

2011-03-25 ♥ 10:26:37
Lovisa

vi behöver ju dig :D

2011-03-25 ♥ 10:29:05
Kristin

Kära Spiderchick!

Din blogg är det första jag läser när jag startar datorn! Din blogg är ett lyckopiller. Och du inspirerar! Både till glada tankar och bloggideér :)

Plis dånt ståpp!

Kram från en väldans trogen läsare!

2011-03-25 ♥ 10:31:20 » URL: http://kristinljungberg.blogg.se/
anna

Hej Moa

Jag brukar aldrig kommentera din blogg eller någon annans heller för den delen men nu känner jag att jag måste bjuda till lite.. jag läser din blogg VARJE dag och blir så GLAD och inspirerad! Jag vill inte att du ska vara ledsen och tvivla på din roll som världens bästa bloggare! Du ger mig och många andra glädje i vardagen. Vardagslyx när den är som bäst ;) Jag har också en liten an pöjk lika gammal som din kid och när du skriver om din vardag som inte alltid ör all glamour blir min också lite lättare. Så cheer upoch be happi. PUSS

2011-03-25 ♥ 10:47:07
Moa Lillgren

Din blogg är så jävla grym! Du skriver så himla bra! :D Alla inlägg blir intressanta!!

Kolla gärna in min och Nattis gemensamma blogg!

Kram Moa - BFAB

2011-03-25 ♥ 10:47:14 » URL: http://bfab.blogg.se/
Angelika

Du är nog starkare än att behöva över hundra sympati-kommentarer. Klart det kommer negativa kommentarer då och då. Du får väl titta på hur många neg kommentarer det kommer i motsvarighet till antal läsare du har. Alla råkar vi ut för ogillande av andra människor då och då oavsett du sitter på buss, är på jobbet eller beblandar dig med okända/kända människor lite varstans. Ännu större risk utsätter man sig för om man väljer att blogga. En bloggare/bloggerska vill ju ha så många läsare som möjligt men ju fler läsare, desto större risk till någon extra negativ kommentar. Du bekräftar de som ger kritik genom att skriva runt det i nästkommande inlägg. Finns ingen blogg i världen som inte både får ris o ros. Se det positivt.Man kan faktiskt vända det till något bra. Och kanske man oxå kan välja att se VISSA saker som tips och inte som kritik!

Lycka till!

2011-03-25 ♥ 10:51:13
Madde

Hej Spider!

Jag brukar inte kommentera bloggar (trots att jag läser rätt många varje dag), men idag gör vi ett undantag. Jag vill att du ska veta varför jag läser just din blogg varje dag (ibland flera gånger om dagen): Du gör mig glad. Du får mig att känna mig fullt normal. Du får mig att tycka om mig själv precis som jag är. Du ger mig ett gott skratt. Du får mig att längta efter en egen familj. Du får mig att slippa åldersångest. Du kommer med många bra tips om allt möjligt. Du skriver texter som är en njutning att läsa. Du ger mig avkoppling. Du ger så mycket, jag hoppas att vi som läser kan ge dig lika mycket tillbaka!

Jag älskar när min sambo kommer hem på kvällen och säger: -Har du läst Spiders blogg idag? Vi är båda inbitna läsare och vi ser båda fram emot många år tillsammans med dig!

2011-03-25 ♥ 11:03:06
sandra

Skitsnygg blogg o snygg äru ! :DHört att de är slut mellan DEDE och MATILDA!!!!!!!Dede ska berätta varför de blev slut meed Matilda!!

(Han kan inte ens ha bilder längre pga att tjejer stalka honom till fotbollsmatcherna)Men varför tog de slut? Nån som vet???www.dedeprivat.blogg.se

www.dedeprivat.blogg.se2011-03-25 ♥ 11:04:09 » URL: http://sandrawww.blogg.se/
Hemmakatten

Förstår om det negativa biter sig fast. Inte roligt alls. Men jag hoppas att du fortsätter att orka blogga. Din blogg ger verkligen energi och glädje. Du skriver med humor på ett igenkänningsbart sätt. På ett sätt som lyfter dagen. Hoppas du kommer fram till förhållningssättet att de som är negativa mot dig och din blogg mår dåligt själva och att det INTE har med dig att göra. Lättare sagt än gjort men varför ska de få trycka ner och hämma en sådan underbar skribent som du? Jag tror att Spiderflickan är full av en massa jäklar-anamma. Lycka till.

2011-03-25 ♥ 11:15:33 » URL: http://hemmakatten.blogg,se
mikaela

hej där! härlig blogg du har! :-) hoppas att allt är bra med dig! kram

2011-03-25 ♥ 11:15:41 » URL: http://miamikaelas.blogg.se/
Gabby

Det skulle varit kul att kunna lägga upp en bild här som visar hur uppskattad du är! (Bilder säger ju mer än tusen ord! ;))

Jag håller med alla ovanstående att du kommer att bli saknad, men framför allt måste jag nog hålla med en lollo som fanns väldigt högt upp bland kommentarerna, hon funderade över hur någon kunde hitta något att klanka ner på dig då du ju bara är underbar och sprider glädje runtomkring dig.

Du är glädje! Efter att jag läst din blogg kan jag inte hjälpa att jag fortsätter sprida glädje för din blogg får alltid allting att se så mycket ljusare ut! Man blir glad helt enkelt! =)

Sköt om dig!

Kram!

2011-03-25 ♥ 11:19:02
Sanna -Blivande Mamma

Tror nog många förstår hur du menar, speciellt när du har så pass många läsare.Men ensak är säkert.. DU FÅR FAN INTE SLUTA NU!!! Då får jag en tår i ögat!!peppar peppar ta i trä nu håller du igång med detta :D :D

2011-03-25 ♥ 11:39:24 » URL: http://sannis1987.blogg.se/
Nadja

Hallå där. Bara du själv kan känna efter vad du vill. Men jag hoppas självklart att du fortsätter. Jag läser din blogg för att du känns så äkta och naturlig. Kram på dig!

2011-03-25 ♥ 11:54:07 » URL: http://nonadodjoja.blogspot.com
Moa

Spajder, du är grym! Men blogga bara för din egen skull. Så länge du gör det så lovar jag att vara dig trogen.

2011-03-25 ♥ 11:54:54
Hälsogudinnan - din inspiration till ett hälsosamt liv!

Stor KRAM! Skit i alla haters..om världens roligaste tjej nu kan ha haters vill säga? Ta en bloggpaus? Blogga bara när DU känner för det? Men stäng helst INTE ner blogger forevva, minns hur jobbigt livet blev när min älskade CRAZYPILL blogg försvann (din förra) Letade å letade utan resultat..sen tusen år senare hittade jag spiderchickbloggen.. gillade den ett bra tag, ytterligare tusen år senare förstod jag att det var skojigaste CRAZYPILL som hade återuppstått! KANSKE att även d där de skrev om i sagoboken aka bibeln om den skäggiga mannen som återuppstod även det var sant.. who knows. Any way... STAY!

2011-03-25 ♥ 11:59:38 » URL: http://halsogudinnan.blogg.se/
MansonDust

Ääääsch! GO SPIDER!

2011-03-25 ♥ 12:00:39 » URL: http://mansondusts.blogg.se/
ElisabethT

Men stackare! Usch, förstår att det måste tära en hel del på en att få negativ feed-back när man ger så mycket av sig själv och sitt liv vare dag som du gör. Och ändå är du alltid så himla postitiv jämnt! Klart att du då också måste få känna dig nere och skör och liten ibland, och det kanske är bra också att du får en period när du tänker igenom om det är det här du vill, om det gör dig gladare att blogga än att inte göra det osv. That being said - jag hoppas naturligtvis att du ALDRIG slutar blogga, för även om det är en del som ger taskiga kommentarer och många som tänker ge bra aldrig gör det så är det iallafall så att du får en hel massa av oss härute i landet att nästan kissa på oss av skratt flera gånger om dagen med dina underbara inlägg. Oh det gör i alla fall några av mina dåliga dagar till betydligt bättre sådana när man går in på din blogg och får sig en glädjedos! Massa kramar till dig och tack för att du förgyller en stund av min dag varje dag!!

2011-03-25 ♥ 12:10:12
kicki

Men fina du, du får inte sluta blogga!! Du har den överlägsta roligaste bloggen, ditt sätt att skriva är helt suveränt! Jag bloggar inte själv så jag vet inte hur det är att ta emot "allt som folk ska ha åsikter om " men jag kan tänka mig att det är väldigt jobbigt i många fall! Givetvis ska du inte fortsätta om det blir för jobbigt MEN jag och många fler skulle tycka det var helt värdelöst att inte få läsa om dig o din vardag mer!

Stor kram (som joe cocker sjunger - I get by with a little help from my friends)

2011-03-25 ♥ 12:21:55
Fia

Du har ju den bästaste, icke-pretto, roligaste, mysigaste, varm-i-hjärtat-när-man-läser - bloggen ever! Hoppas verkligen att du fortsätter. Men gör vad som känns bäst för dej :)

2011-03-25 ♥ 12:27:06 » URL: http://cellofia.blogg.se/
sara

I FREAKIN LOVE YOU, och jag är säker på att jag inte är ensam om det :)

2011-03-25 ♥ 12:28:01 » URL: http://heymikey.blogg.se/
Sofie

Skulle bli så ledsen om du slutade blogga, men samtidigt förstår jag dig. Vissa dagar blir det bara ett "måste" och då är det inte roligt längre.Ta några dagars bloggpaus och känn efter. Viktigast är ju självklart att du mår bra. Låt bloggen vila nu i helgen även om du känner dig skrivsugen. Då kommer du säkert tillbaka på måndag med nya krafter!"Krya på dig" Kramar!

2011-03-25 ♥ 12:29:20 » URL: http://sofieberglund.se
Malin

Söta, goa, Spider... Vill inte att du ska vara ledsen... Men det är vi alla ibland. Det går upp å ner. Och det är extra kämpigt ibland.Önskar du får massa energi av vänner och din fina lilla familj. Och av oss som gillar din blogg skarpt.Det viktigaste i livet är att njuta, ha det gott, må bra med sej själv och sin omgivning. Må bra av det man gör.

Ta ingen skit, Spider! Inte av någon!

Hoppas verkligen du känner dej i form snart. All lycka!

Kramar från MalinP.S. Din son har fortfarande universums goaste armar. ;-)

2011-03-25 ♥ 12:35:52
Dessi!

Fin blogg du har!:)

Hur är det med dig?:)

2011-03-25 ♥ 12:43:17 » URL: http://dezirees.blogg.se/
Libfina

Det är inte så konstigt att du fått en bloggsvacka, det är snarare ett under att du är så flitig med bloggen, dag ut och dag in. Det är ju såklart himla kul för oss läsare, men vet ju själv att jag får mina bloggsvackor då och då. Känner mig då lite utpumpad. Och de gånger de blir djupare händer det att man meddelar sina läsare om en paus på en vecka eller så.Hoppas det snart känns bättre, vi vill ju ha dig kvar här!

2011-03-25 ♥ 13:01:30 » URL: http://www.metrobloggen.se/libfina
Anonym

Kärlek till dig Moa. din blogg piggar upp mig hrä varjedag på jobbet. du skriver så himla roligt & du verkar så himla gooo!

2011-03-25 ♥ 14:59:13
Pia

Jag skulle aldrig ha orkat ta tiden och orken till bloggandet när jag var småbarnsförälder!! Så det är nog inte så konstigt att du känner dig sliten..Jag tycker att du ska blogga de dagar då du känner att du VILL och skita i att blogga de dagar du inte har någon lust!Du kanske tappar några läsare, men de flesta av oss är trogna och skulle inte överge dig bara för att det inte kommer tre inlägg per dag. Så chilla Spider.. njut av familjen och livet IRL!!

Kram fina du!!

2011-03-25 ♥ 15:14:35 » URL: http://anjocapi.blogg.se/
Matilda

Hej! Din blogg är grymt rolig och jag har följt den otroligt länge. Jag ville bara säga att ditt skrivande får mig alltid på bättre humör, det spelar ingen roll hur bra/ dåligt jag mår! KRAM. :)

2011-03-25 ♥ 16:39:34
Lillanna - hon som väntar bebis

Vissa människor är som gjorda för att fälla elaka kommentarer. Det är som om de njuter av det, eller inser de inte faktum hur mycket det skadar och sårar, eller tror dem att de är roliga. Jag gjorde själv ett inlägg för ett litet tag sedan där jag skriver att jag inte kan förstå hur de här människorna tänker, och hur sårad jag blir, precis som du. Man blir oerhört sårad. Mycket lättare sårad än glad. Tyvärr.I alla fall, det finns alltid folk som läser allting ordagrant, förstår inte ironi, har egna åsikter som de inte kan hålla inne med, även om det är just DIN blogg de läser.Du ska ha beröm för allt du skriver. Du är påhittig, rolig, har ett språk som man fastnar för och om du nu bestämmer dig för att sluta blogga, så sluta för guds skull inte skriva! Skriv en bok så vi kan följa dig där, så slipper du i alla fall alla kommentarer. Men jag vill helst av allt ha dig kvar här. Du är min inspirationskälla! Kram!

2011-03-25 ♥ 17:26:09 » URL: http://lillannas.webblogg.se/
nora

JAG saknar dig!!

Bloggsfären kommer aldrig bli densamma om du lämnar den! :'(

2011-03-25 ♥ 18:04:16
sandra

Jag är ju själv inte i samma sitts, men kan iaf säga att du är toppen! Du får en att må bra med dina fina inlägg, hoppas du kommer fram till vad som är bäst för dig, kram <3

2011-03-25 ♥ 18:36:28 » URL: http://ingenarsomjag.blogg.se/
cathrine

Det finns ingen annan bloggerska som får en på så gott humör som du! Keep up the good work! :) Go go spiderchick!

2011-03-25 ♥ 19:26:21 » URL: http://reseledaren.com
john

men spajder... du är ju bäst! Så är det bara :)

2011-03-25 ♥ 20:23:38
Jennifer

kram kram spajder. jag saknar dig om du drar. Kan inte du berätta vad/om vi läsare kan göra något för att göra bloggandet roligt igen? :)

2011-03-25 ♥ 20:52:45
Lina

Tråkigt att du känner så, hoppas verkligen att du fortsätter skriva, det är underbart att läsa din blogg!

Det är DIN blogg, du skriver vad DU vill och det är inspirerande att se att det är ups and downs för alla. Livet är inte en rosaskimmrande dans på rosor.

Hoppas du fortsätter skriva men det är för dinn skull du ska göra det.

2011-03-26 ♥ 06:31:22
Jeppa.

Hoppas inte att du slutar blogga!

Du är en enorm inspirationskälla, och ska man välja en förebild inom bloggvärlden kommer du högt upp. Älskar din blogg och dina inlägg får mig alltid att le, oavsett hur dålig dag jag har.

2011-03-26 ♥ 14:57:37 » URL: http://pottfisk.blogg.se/
Miranda

Av totalt 22 bloggar jag läser (allt från flera gånger om dag till lite mer sällan) så är detta bloggen jag helst läser.

Du är så rolig och kan verkligen göra en tråkig, grå dag till en underbar dag då man nästan tror att man hör fågelsång och ser solsken :)

Styrkekramar i massor

2011-03-27 ♥ 20:18:57

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback