Lilla bordet och lilla stolen

Jag fick tipset en gång från en annan mamma att köpa ett barnbord till lilleman (alltså ett litet bord). Hennes barn hade nämligen detta och mamman vittnade om hur smidigt det var att dom kunde sitta i "sin egen höjd" och måla, äta mellis, pyssla eller vad som helst.

Smart!

Jag såg genast lilleman framför mig, sittandes på en liten, liten stol, vid ett litet, litet bord, skrivandes på små, små romaner smuttandes på ett glas rödvin välling.

Nå väl.

För ett tag sedan blev jag kontaktad av jollyroom.se som undrade om vi ville testa något ur deras sortiment. Gärna sa jag och beställde hem nedan:Från märket Kids Concept som alltså finns hos jollyroom.se.Möblerna var superlätta att sätta ihop = stort plus.Nu har lillen fått sin egen lilla arbetshörna. Jag ska dock köpa en stol till tänkte jag. Så kan han bjuda in till dejt.


Kommentera gärna!
Malin

Hihi, ser ut som ett litet förhörsrum, med den starka lampan. :)

2011-03-24 ♥ 09:05:48
Malin

Förlåt för att jag säger detta Spider, men du borde verkligen ta reda på hur man använder "nedan" på rätt sätt.

2011-03-24 ♥ 09:09:15
Kikan

Superfint! Kram Kikan

2011-03-24 ♥ 09:10:36 » URL: http://hemmahoskikan.blogg.se/
F o t o & G r a v i d i t e t

så himla sött

2011-03-24 ♥ 09:11:10 » URL: http://ninnzanlee.blogg.se/
Åsa

Jättefint! sånt vill jag ha fast utemöbler till trädgården :)

2011-03-24 ♥ 09:35:05 » URL: http://asahoffman.blogg.se/
Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

Superfint!

Fixa en LITEN LITEN laptop till honom också bara så att han kan påbörja sina memoarer! ;)

2011-03-24 ♥ 09:44:44 » URL: http://spindeltjejen.se
Sara

Så sött!

2011-03-24 ♥ 10:32:38 » URL: http://littlenova.blogg.se/
AnnaWK

Jag tycker idén om den lilla, lilla laptopen låter som en superb idé. Gulligt om inte annat :)

2011-03-24 ♥ 11:03:40 » URL: http://annawk.blogg.se/
pubes

haha, jag håller med första kommentaren, det ser faktiskt ut som ett litet förhörsrum! ;) men ett inköp av en minilaptop är ju ett måste! haha

2011-03-24 ♥ 11:19:47 » URL: http://pubes.blogg.se/
Danielle

Hej!Gillar du makeup märket MAC? måste bara tipsa om en sjukt billig sida. www.jkcosmetics.se Aldrig sätt så billigt märkessmink! Kolla!

2011-03-24 ♥ 11:20:47
Karoliina

åååh, jag har också tittat på just det bordet! och stolen, så himla fina! det får nog bli det till Neo med... :)

2011-03-24 ♥ 11:45:52 » URL: http://karrom.blogg.se/
aeriel

MEN nu är det ju någon som köpt spiderchick.se! Märkte det först idag, har inte skrivit fel på ett tag.Känns det inte skiiitkonstigt när någon gör så? Det är ju liksom ditt alias, kännetecken... varumärke. Smeknamn?

2011-03-24 ♥ 12:35:16
Anonym

Så sött :D!

2011-03-24 ♥ 12:59:10 » URL: http://franceaemelie.blogg.se/
spiderchick

aeriel: Äsch det spelar inte mig ngn roll. Får den personen statistik tack vare att ngn av mina läsare skriver fel adress och halkar in där så är det helt okej med mig :-)/Spider

2011-03-24 ♥ 13:32:04
spiderchick

Malin: Haha vad har jag nu gjort för att provocera? ;-)Ni läsare har väldigt höga krav på mig och hur jag formulerar, stavar och bygger mina meningar. Jag tror ibland att ni glömmer bort att min blogg varken är en tidning eller en bok, utan en sida skriven av en privatperson.Jag driver Spiderchick på min fritid å där emellan har jag fullt upp med väldigt mkt annat. Jag har helt enkelt inte tid att korr läsa och se till att alla inlägg är perfekta ur grammatisk och stavningsmässig synpunkt. Jag är heller inte skyldig vare sig er eller ngn arbetsgivare att det så heller ska vara.Hoppas ni förstår detta och att ni orkar läsa ändå.Om inte finns det garanterat väldigt många andra bloggar, skrivna av duktiga människor och vars texter är helt felfria i svenska språket :-)Det här är varken första eller sista gången jag kommer göra "fel" i mina blogginlägg.Tjing :-)

Moa

2011-03-24 ♥ 13:35:28
spiderchick

Andra Malin: Haha, näe men det är ju lillens skrivlampa serru, så att han ser när han ska skriva på sin lilla roman ;-)/SpiderFrida: Tack snälla :-)Kram!

2011-03-24 ♥ 13:36:41
Malin

Spider, jag menar verkligen inget illa :-) Jag säger inte att du måste vara perfekt, men jag har märkt att du konsekvent använder "nedan" på ett, ska vi säga, annorlunda sätt jämfört med hur jag annars sett det användas.Kanske ska ge något exempel på hur du skulle kunna ha använt det i inlägget.

I stället för "Gärna sa jag och beställde hem nedan:"

kan man skriva

"Gärna sa jag och beställde hem det ni ser nedan:"

"Gärna sa jag och beställde hem det ni ser på bilden nedan:"

Gärna sa jag och beställde hem (se nedan):

"Gärna sa jag och beställde hem nedanstående:" (kanske passar bäst när det handlar om text och inte en bild, förstås)Det känns alltså som att du "tappar" ett/flera ord varje gång du använder ordet nedan.Som sagt, jag är inte ute efter att tvinga dig vara felfri, men jag kände bara att jag ville lyfta frågan eftersom jag sett detta ett antal gånger i bloggen.För övrigt vill jag bara säga keep up the good work! För det är good work, även om jag blev lite språkpolisig idag ;)

2011-03-24 ♥ 13:40:55
spiderchick

Malin: Jag förstår och ber om ursäkt om du tvingats störa dig på detta upprepade missbruk ;-) (observera blinkgubben)Förlåt att jag reagerar så här, men det är inte bara du som påpekar åt mig hur fel jag skriver. Jag får ständigt höra saker som "du stavar fel", "gör om gör rätt" eller "nu blev jag besviken på dig!!"Helt ärligt blir jag lite less eftersom att det känns som att ni har omänskligt höga krav på mig.Det här är en blogg och är det inte lite charmen att inläggen inte är pefekta? Att det lyser igenom att det faktiskt är helt vanlig, icke journalistutbildad, person som skriver?Jag läser många bloggar dagligen och jag stör mig aldrig på stavfel eller dylikt. Det viktigaste tycker jag är att man förstår vad personen menar. Att inlägget är förståligt. Jag fokar mer på vad personen vill ha sagt, än hur grammatiskt rätt personen har formulerat sin mening.Där emot i tidningar och böcker kan jag tycka att det känns oproffesionellt om det finns upprepade fel. Då har jag ju betalat för att få en läsupplevelse utan störande moment.Jag förstår att du inte menar ngt illa, men återigen, detta är varken första eller sista gången det kommer finnas fel i min blogg. Jag är bara människa!Ha det gott :-)

Moa

2011-03-24 ♥ 14:52:07
Sandra

Nä nu måste jag kommentera trots att det är svettigt att skriva med iphonen. Tänkt på det flera gånger i veckan när jag läst folks kommentarer till dina inlägg. Vill snärta till några lite lättsamt på huvudet med en tidning, för vill inte att de ska hålla på och skriva jobbiga kommentarer som tar energi från dig och (fasa, hemska tanke) kanske inte känner att det är värt att blogga längre. Tråkigt nog fastnar de där onödiga kommentarerna (som gaymasen nämnde) och jag hoppas, HOPPAS att du kan strunta i dem, ignorera dem och fokusera på alla vi som njuter av att få titta in på din blogg! Kan tänka mig att det är nog stressande att känna pressen att uppdatera osv. You go girl!!

2011-03-24 ♥ 14:52:41
spiderchick

Sandra: Tack tack för peppen :-)Jag ignorerar allt som oftast alla "viktigpetters", även om jag som sagt kan bli lite less.Jag menar, jag delar med mig av mitt liv och mina tankar fem gr om dagen sju dagar i veckan. Jag skriver om stort och smått allt och inget. Ändå tycker vissa personer att det enda som är värt att kommentera, det är att "föresten" stavas "förresten" eller att jag snubblat på en bokstav i rubriken.Ja ba, okej tack för att du tog dig tiden liksom. Haha!Personligen hade jag aldrig bemödat mig att foka på sådant i andras bloggar.Men vet du Sandra, jag vet att der finns massa massa människor som uppskattar det jag skriver och som inte stör sig på stavfel här eller där :-)Kramis

SpiderPs. Malin det är ingen kritik till dig, jag fattar att du inte menade ngt illa.

2011-03-24 ♥ 15:08:53
Sara

Hej, imorgon har dom halva priset på alla barnmöbler på Edvins corner, alltså den stol o bord du köpt. Ett litet tips :)

2011-03-24 ♥ 15:15:11 » URL: http://Elisfamilj.blogspot.com
sofie

Jag tycker att det är onödigt att folk påpekar att du skriver fel och jag håller med dig i dina svar till denna personen. Dock tycker jag faktiskt att du är ganska dryg när du svarar i kommentarsfältet.. Och nu syftar jag inte på detta inlägget för du hade all rätt att säga emot "malin". Men jag har märkt det många gånger annars.. Du kanske inte alls menar att vara "dryg" men jag tycker det verkar så.. :)

2011-03-24 ♥ 15:17:43
spiderchick

Sofie: Oj, dryg? Hur då menar du? Jag menar absolut inte att vara otrevlig mot ngn och förösker ha en trevlig ton även till de som är "otrevliga" mot mig.Du får gärna ge ett exempel när jag har uppfattats som dryg? Så att jag får se hur du menar för jag blir lite förvånad, men framför allt väldigt ledsen, att du skulle uppfatta mina svar som dryga?Jag brukar försöka att vara väldigt noga med att skriva ut smileys osv just för att det inte ska missuppfattas som otrevligt, det är så oändligt lätt att saker missuppfattas när man skriver till varandra i text. I synnerhet när man inte känner varandra./Spider2011-03-24 ♥ 15:57:53
Anneli

Upskattar att du i din blogg är ärlig med saker som du får sponsrat eller prova på. Det är så tråkigt med bloggar som tipsar om dyra saker som dom själva fått till skänks där dom ger sken av att själv köpt sakerna. När vissa märken plötsligt blir storfavoriter och dom inte nämner något om något samarbete. Tänker främst på de sk. modebloggarna som triggar yngre tjejer till att köpa svindyra märkeskläder för sitt studiebidrag.

2011-03-24 ♥ 16:01:06
spiderchick

Anneli: Självklart ska man vara ärlig med sådant! :-)/Spider

2011-03-24 ♥ 16:19:16
Vigdis

Sofie (och eventuella andra som tycker så):

Jag har då aldrig uppfattat Spider som dryg!

Är det drygt att försöka förklara att man inte är mer än människa?DRYGT är det när man bara MÅSTE påpeka andras obetydliga brister. När man försöker läxa upp en människa som delar med sig från sitt liv och sitt hjärta med kommentarer om nonsensfel!

Kan man inte titta förbi det och till det människan vill förmedla, så kanske man behöver jobba lite med sig själv....?

Varför detta extrema behovet av att korrigera?

Varför ens kommentera om man inte kan komma på något som lyfter - i stället för att utdela en örfil?

Fattar man inte att man drar ner och stjäl glädje och kraft....eller får man själv en kick av att dra ner andra?Go Spiderchick!!

Och tack för att du låter oss få ta del av Spiderfamiljens vardag! :)2011-03-24 ♥ 16:21:17 » URL: http://nyandning.blogg.se/
Sandra

Sofie - vad olika uppfattningar vi har! Tycker spider svarar supermysigt och gulligt till alla. Skulle själv bitit hårt tillbaka till vissa så det är tur att det inte är jag som bloggar. Och att du spider tar dig tid att svara på kommentarer är så kul, blir rörd och glad varje gång :)

2011-03-24 ♥ 16:46:57
Karolina

Haha, vad gulligt :)

2011-03-24 ♥ 17:30:04 » URL: http://karolinadenfina.blogg.se/
Malin

Moa, det var verkligen inte meningen att du skulle känna så här, men jag ser nu också att min kommentar var lite väl hård.Du skriver att du inte stör dig på stavfel, men jag är tvärtom en sådan person som har en liten stavningspolis inne i mig. ;-) Däremot brukar jag oftast inte klaga "öppet" på stavfel när jag läser bloggar, och om jag inte klarar av att läsa vad det står så låter jag oftast bli att läsa bloggen, i stället för att klaga.Men jag vet inte, just denna grej har jag stört mig lite på, och det är ju mitt eget problem egentligen, men just idag så blev det väl lite väl mycket och jag skickade iväg kommentaren utan att tänka allt för mycket före.Jag vill också påpeka att jag absolut inte uppfattar dig som dryg, jag förstår (nu när jag tänkt efter :P) att det tär på dig med negativa och petiga kommentarer.Fred? =)

Kram!

2011-03-24 ♥ 20:01:07
Nina [ljuvligt]

Det där bordet och stolarna har jag kikat på flertalet gånger! Eftersom jag har en liten stjärnfetisch, så blev jag tokförälskad i stolarna med sina stjärnutsirade ryggar. Vad säger Lilleman - funkar den lilla, lilla fikaplatsen? :-)

2011-03-25 ♥ 07:49:17 » URL: http://www.ljuvligt.wordpress.com
MansonDust

Jollyroom är riktigt trevliga! Har en vagn därifrån samt ett lammskinn. :)

2011-03-25 ♥ 08:46:03 » URL: http://mansondusts.blogg.se/
Majsan

Jag tycker ni har fått till en supermysig liten "pysselhörna" till lilleman.. Där skulle då jag trivas om jag bara var nån meter kortare :)

Kram fina du!

2011-03-25 ♥ 11:19:01
Frida- En fotoblogg

fint :)

2011-03-25 ♥ 18:18:09 » URL: http://fridafridaaa.blogg.se/
Nike

vad sött!

2011-03-26 ♥ 15:50:22 » URL: http://nikaia.blogg.se/

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback