Lite bittert kanske

Idag väckte lillefisen mig klockan 06.00 och ställde till med ett himlans liv.

Han hade nämligen upptäckt att "sopmaskinen" råkat ut för ett omfattande sabotage där båda sidorutorna plus själva sopborsten hade plockats av fordonet (oklart av vem?!?).

- Traaaaaaaaaaaaaaaasig! Maaaaama laaaaaaga!

- Vi sover först, trugade jag. Det är fortfarande natt.

När jag övertygat lilleman om att sopmaskinen också behövde sova somnade han så äntligen om. Själv var jag vid det här laget klarvaken och kände att jag lika gärna kunde gå upp.

Lilleman och sopmaskinen sov vidare till klockan halv tio.Spiderchick med en utvilad sopmaskin.

Kommentera gärna!
Emma

:-d åhh vad skönt för den;-)

2011-11-27 ♥ 11:09:49 » URL: http://emma-allagodating.blogspot.com
Beautyobsession-en SKÖNHETSBLOGG

vad gulligt!:)

2011-11-27 ♥ 11:16:29 » URL: http://beautyobsession.blogg.se/
carolina - med Lo:s syskon i magen.

haha, ÅHNEJ. Lo har haft skitdryga nätter, och sen när hon väl börjat sova ordentligt, då vaknar jag runt 04 och kan inte somna om -.-

2011-11-27 ♥ 11:38:17 » URL: http://acarolinas.blogg.se/
Sanna K

Hahaha, stackars sopmaskinen! Men han mår säkert bättre nu när han fått sovmorgon :P

Kram!

/Sanna K

2011-11-27 ♥ 11:38:23 » URL: http://www.my-third-life.blogspot.com
Sandra

Haha du ville ju veta om våra drömmar... :P Jag hade inte drömt om dig då, men inatt drömde jag faktiskt världens knäppaste dröm där du spelade huvudrollen :PJag drömde att jag skrev en bok, och du var den "fiktionella" huvudkaraktären i boken som jag hittat på (men du var precis den du är i verkligheten och levde samma typ av liv :P). Boken handlade om något slags kriminaldrama som du av en slump drogs in i och blev ansvarig för att utreda.Kommer inte ihåg några detaljer om brottet, men när du hade nystat och började närma dig upplösningen blev det SUPER ACTION PACKAT och de två skurkarna sköt mot dig så du träffades i högra underarmen. Men på nåt sätt fick du övertaget och jagade en av "the bad guys" med ett långt, vasst borrhuvud och tänkte döda personen för hon hade hotat din son. Men när du stod där med borren mot hennes hals kunde du inte göra det.Sen kom i alla fall polisen och skurkarna åkte fast. Du blev en hjälte som hade upptäckt att de var de skyldiga och sett till att de åkte fast, och alla ville ha en intervju med dig. Du var superskärrad fortfarande och svag i armen eftersom du blivit träffad av en kula där men verkade svincool och sa nåt till kamerorna i stil med "Jag gjorde bara det som vem som helst skulle ha gjort. Men nu ska jag till sjukhuset först och få min arm fixad och sen ska jag hem och pussa på min lillfis."Moa a.k.a. värsta superhjälten i min dröm. Stördaste drömmen någonsin?

2011-11-27 ♥ 12:14:33 » URL: http://tvreportern.se
David

:)

2011-11-27 ♥ 13:06:17
Lisa-svenska på vift i Norge

Men tänk så skönt för sopmaskinen att få sova ut så länge! ;-)

2011-11-27 ♥ 13:10:08 » URL: http://nabolisas.blogg.se/
laura

härlig blogg :)

2011-11-27 ♥ 16:33:10 » URL: http://lauralauren.blogg.se/
research essay

You should think about editing your text in special service. There specialists will help to fix all mistakes.


Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback