Spiderchick

Dagens konstaterande


Vet ni vilken min drömkropp är?

MIN EGEN KROPP! Den jag har just nu i skrivandets stund.

Vet ni varför?

• Den är frisk.
• Den åsamkar mig inget obehag på något sätt.
• Den tar emot mat som ger mig energi och även njutning.
• Energin min kropp inte behöver transporterar den ut igen if you know what I mean... Även detta kan vara rätt njutningsfullt (obs på ett icke perverst sätt).
• Den har skänkt mig min son.
• Den har även närt min son de första månaderna av hans liv.
• Den transporterar mig från A till B. I den takt jag vill.
• Den har en mjuk famn.
• Den är bäst på att kramas. Vad vore livet utan kramar?
• Den är lydig och gör som jag säger. För det mesta i alla fall. Ibland råkar den talla okända mammor i rumpan, men hey! Ingen är perfekt.
snigelpickan

Härligt och bra skrivet.. peppar nog många i rätt riktning :)Jag är också nöjd med min kropp, äntligen. Är inte bestört över några utbuktningar eller finnar eller någonting. Det är befriande att slippa gå runt och oroa sig över saker man inte kan göra så mkt ont. Finns såå mycket annat att lägga sin energi på :)Ellie

BRA SKRIVET!! Människor som du behövs i världen!

Carros Beauty

Riktigt bra skrivet.

Hatar när tidningarna skriver sådant.

andrea

Du är så bra! Det är ju sånthär man vill läsa! Jag har haft ångest över min kropp sen jag var typ 12, det resulterade i att jag knappt åt alls under en period, jag blev smal som en sticka (som jag ville, då) men jag orkade ju ingenting! Efter det har jag testat diverse dieter osv. Nu, sen jag blev mamma, har jag verkligen blivit harmonisk, jag är nöjd med mig själv på alla sätt och vis. Jag vet att jag är bra och att jag duger som jag är, det har jag ju bevis på - i form av min fina lilla familj. När jag läste igenom dina punkter så kunde jag hålla med om varenda en. Det är bara synd att man inte kunde komma till insikt med det här tidigare, för det känns som att en allt för lång period i mitt liv har handlat om just mat, eller rättare sagt - ingen mat.

Sandora

Bra skrivet. ^^ Du får ta och skicka in ett litet brev till dem!

Malin Klaar

Håller med dig, fan vad smart du är!

Kulla-Gulla

hahaha varför skriver dem "DIN drömkropp". Hur vet dem att det är just med träning och nyttig mat JAG når MIN drömkropp? Jag menar, jag kanske är jättespinkig och vill gå upp 10 kilo. Borde stå "Så får du stereotypkroppen av en "perfekt" kvinna.

Elin

Gu' vilken härlig inställning.

J

Och icke att förglömma- den är gratis! Alla pengarna man annars kan lägga på gym, specialkost och skönhetsoperationer får man alltså göra roligare saker för :).

Sara L

Helt rätt!

Luucy

Älskar tat läsa dina inlägg!!

emilia

UNDERBART!

Sara

Superbra skrivet!

Fick dock en chock först, trodde jag klickat in på Kenzas blogg... 'WTF, har Kenza en son?'.... Hahaha

Moa

Helt rätt! Du är så klok!!

Malin

Du är så bra, Spider!!

Sofia

Spider! Måste först och främst säga att detta var jättebra skrivet. Och sen måste jag dessutom säga att jag ÄLSKAR din blogg. Jag är inne här varenda dag och har så varit i flera års tid nu (har dock aldrig kommenterat innan av någon anledning), och du får mig alltid att bli så glad. Jag visar ofta dina inlägg för min sambo, också skrattar han också högt (inte åt dig eller bloggen, såklart, men för att vissa inlägg är så klockrena och så fruktansvärt roliga!).Så ja, jag kände bara att nu var det dags att jag berättade för dig hur mycket jag (och min sambo, hehe) tycker om din blogg! Keep up the good work :-)Kram, Sofia

- silly dreamer

Haha åh, jag tänker bara på Psykologi när jag läser det där.

"Nu närmar sig ditt jag mot att bli det du strävar efter att bli, ditt idealsjälv."Känns härligt att du är nöjd med dig själv, det önskar jag att alla kunde vara. :DTa hand om dig!

Anonym

Härligt.

Alicia

Underbart att läsa! :D Önskar bara att jag kunde snacka om min kropp sådär också.. tyvärr så åsamkar den mig en hel del skada och obehag :(

Min drömkropp är inte en snygg kropp (vem som nu avgör det), utan en frisk! Jag önskar SÅ att min kropp kunde bli frisk...

Ling-Ling

Hihi vad fint skrivet :)

David

Var snäll och skriva inlägget som en kronika för en tidning! Okej??? Okej!!! :)

David

Jag är världens bäst att skriva PS!PS Jag läste en artikel om Tidskriftspriset precis. Det ser ut som privata personer kan nominera skribenter. Japp ja tror att det kommer inte att bli så svartför mig att bocka av kategorin "Årets Krönikör" när jag skicka in mina favoriter nästa år! ;)

nyman

Skönt att det är fler som njuter av att bajsa ;-)

spiderchick

Andrea: Skönt att höra att du är tillfreds med dig själv :-)Sofia: tack för att du tog dig tid att skriva, jag blev jätteglad!! :-)David: Hm... en krönika alltså. Får klura på den :-)/S

becca

alltså fy fasiken va du är bra :) <3

Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

Superbra - man ska älska sin egen kropp :)Fast jag "hatar" min. Mest för att den är sjuk. Men vore den frisk skulle jag nog avguda den mer ;)Kramis!

Amanda

Hej,

Jag kan sällan hålla mig från att le när jag läser din blogg. Trots allvarliga ämnen lyckas du på något vis klämma in en smula humor utan att det blir för mycket och till skillnad från alla andra beroendeframkallande bloggar får din mig att må bra istället för att känna mig otillräcklig. Typ som att vara beroende av kärlek och morötter istället för heroin.Fortsätt så!

/Amanda

spiderchick

Amanda: Tack snälla vad glad jag blir för dina ord :-)kram

S

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress