Spiderchick

Därför heter jag Spiderchick
Vad fick du namnet Spiderchick ifrån? :) // Lovisa

Svar: När jag för tre år sedan skulle skapa min blogg hade jag precis sett Simpson the Movie. Homer har ett husdjur som han kallar för Spiderpig. Jag blev förälskad i denna förtjusande lilla hårprydda gris och tänkte ahaaaa (här tändes det en glödlampa ovanför mitt huvud) min blogg ska heta SPIDERCHICK!

Namnet har alltså ingenting att göra med spindlar. Egentligen.

Dåligt med mitt bloggnamn: Det låter rätt barnsligt, som att blogginnehavaren är 2,8 år. Inte 28 år.

Bra med mitt bloggnamn: Det går att ordvitsa med. Det går att förkorta. Det går att variera. Det är lätt att komma ihåg. Det är internationellt. Det låter som att jag är kusin (eller i alla fall tremänning) med Spiderman. Det har blivit jag.

Inspo:Mamma Brötis

Ja, att välja det namnet var ett riktigt genidrag!((Hmpf, gruff gruff, hade eventuellt velat komma på det själv))

Suzan

Får alltid spiderpig låten på huvudet när jag kikar in här ;)

Rebecca

Hur kom du på ditt förra namn då? Crazypill ;-)

Deadly Frenchmen - Astrid

HAHA! jag har sjungit på Spiderpiglåten på franska hela förmiddagen "SPider-cochon, Spider-cochon. Il peut marcher au plafond." Lite kul att du skrev om det nu:)

spiderchick

Rebecca: Haha det kom jag på efter att jag hade sett filmen Zoolander. Dom snackar om Crazypills där :-)Jag verkar ha en thing för filmer när jag väljer namn.../S

Hanna

Tycker det är ett bra namn. :-)

Kaosmorsan

Minns när jag hittde till din blogg så nynnade jag alltid på Spiderchick spiderchick does whatever a spiderchick does.. La la la... Haha :D

Kaosmorsan

Minns när jag hittde till din blogg så nynnade jag alltid på Spiderchick spiderchick does whatever a spiderchick does.. La la la... Haha :D

Kaosmorsan

Oj.. Inte alls menat att det skulle bli två. Knas!

therese

haha kul att du skrev det, flera gånger då jag läst din blogg och min kille frågat vems blogg jag läser så säger han: AHA spiderpigs!

Erika

3 år?! Har du bloggat i tre år?! Känns som att jag följt den här bloggen minst 5 år iallafall :P Galet.

Mella

Jag råkar alltid sjunga "Spiderchick" istället för "spiderpig" när jag ska sjunga spiderpig-sången...

Ester

Förkortar du det som "Spick" kanske? :-)

Lovisa

Wooohoo! Vilket chockblandat lyckorus jag fick när jag fick syn på mitt namn. Jag har lite anat att det kunde vara så att du fick lite hjälp från Homer, då jag som de andra också sjungit "spiderchick, a spiderchick.." ;DBlev också väldigt glad när man nu fick veta att du läser alla kommentarerna, jag som gillar att kommentera tyckte det var kul att få respons :)Din blogg är underbar, när jag var ledsen för att min mamma var sjuk var jag inne på din blogg och läste runt bland gamla inlägg för att muntras upp. Fortsätt med det du gör!

matilda

nynnar alltid på spiderpigg efter jag läst blöggen! haha! visste dock inte att det var just därför du heter som du gör, alltid undrat!

olivia

Det är ju därför jag läser din blogg... för jag trodde du var släkt med spiderman

Sweetelicus

namnet kunde man ju nästan ha listat ut att de va influierat ifrån simpsos :P

tilla

Aha i knew it! Har sjungit - spiiiideerchick , spiiiiiderchick does what ever spiderchick does...... - från spiderpig låten enda sen jag hittade bloggen. :D

Maria

HAHA! Så är jag inte helt fel ute när jag får den låten på hjärnan varje gång jag besöker din blogg då!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress