Spiderchick

Dyrgripar
Inte nog med att jag idag kostade på mig att gå till frisören, jag köpte dessutom schampo för summan av en kortare semesterresa (beroende på vilken typ av semester vi snackar om).

Ni kan med andra ord räkna ut att det inte har gått något vidare med den där "no-poo" grejen jag testade. Tyvärr. Nu ger jag dygriparna en chans!

"Angel rinse" heter just den här varianten, från Kevin Murphy.

Skyll inte på mig om jag förvandlas till en guldlockig ängel.Luucy

ät B-vitamin :D det gör jag och mitt hår mår awesome tack vare det! Innan hade jag eb tunn risbuske, men nu är håret lent och fint :D

Snigelpickan

Då kan du byta namn till Spiderlock :DKatia

Hej,hoppas du har haft en bra dag:)

Kram:))

Diana

Ojoj, kommer vi ens känna igen dig efter allt det där? :)

Carros Beauty

Kan du inte recensera dem sen?

Skulle vara jätteintressant :)

EmelieMaria - träning&annat

Oj dom där förpackningarna såg ju inte helt praktiska ut :P Hoppas du får ut allt dyrt schampo :D

Västgötskan

Det brukar konstigt nog (eller inte...) bli dyrare än planerat när man går till frisören! De har kommit på att vi kvinnor är lättpåverkade när det gäller hår och produkter...? :-P

Ina

haha jag har gjort samma sak. gav upp "no poo" förra veckan o köpte jobbigt dyrt schampo hos frisörn. Hoppas det blir jobbigt mkt värt det också.

Emma Elfstrand - hästblogg

frisörschampo är 100 ggr bättre än vanligt :) har hört mkt gott om kevin murphy men det passar inte mitt hår, kör loreal proffesionel istället :)

Sandora

Ibland måste man ju få unna sig lite lyx! :D

Kassörskan

Jag har kört med balsammetoden ungefär sen du skrev att du skulle prova det.. fungerar hur bra som helst för mig! Jag har en vana av att tvätta håret typ varje dag, jag får helt klart mindre "skuldkänslor" när jag tvättar med balsam då det inte sliter! Mitt hår har fått mycket mer glans och lyster, men i övrigt är det inte jättestor skillnad från att tvätta med schampo. Så jag ska lätt fortsätta med det tills det inte längre passar mitt hår :)

Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

Ett tag trodde jag att du köpt ännu mera mjölk och förvandlats till ett mjölkmonster du också! ;) Jordgubbsmjölk då eller något :P

Lollo

Fast höll du på så länge med balsammetoden? Det tar ju ett tag innan det funkar och håret börjar bli bättre liksom...

spiderchick

Lollo: Jag testade tre veckor kanske?Jag är så jädrans otålig! Det är mitt problem. Och så är jag rätt lat, bör erkännas också.kanske ger det en chans igen längre fram./S

iDA

OM, det nu är så att du inte gillar detta schampot. Pröva Macadamia Natural Oil. Oljan är FANTASTISK!

spiderchick

Ida: noterat :-) Har hört mycket gott om det./S

Sigrid

jag använder också schampo och balsam från kevin murphy och är supernöjd. Ofta brukar jag inte märka någon skillnad på icaschampo och frisörschampo men tycker verkligen mitt hår känns bättre med detta. Och jag har precis som du, ganska tunt hår!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress