Spiderchick

Förnyelse?
Älskade lilleman vill läsa samma bok varje kväll.

Föreslår jag eller darling variation blir det vilda protester.

Jag kan boken utantill vid det här laget. Skulle någon väcka mig upp ur en långvarig koma och beordra att jag genast återger vad som står på sidan 13 så lovar jag er att jag skulle naila det.

Skulle gärna önska att lilleman vill läsa något annat snart. Förslagsvis Mama eller Elle. Om en liten moder blygsamt får önska.Favvoboken. Jag vet det är spegelvänt.

TUMADRE - ensamstående mamma till två

Jag jobbar på förskola och kan säga att jag vet fleeeera andra barn som älskar just den där boken... Jag kan den också i princip utantill och skulle kunna rita av alla detaljrika bilderna med ögonbindel på!

fanny.

http://www.bok.nu/Barbro_Lindgren/Sagan_om_Karlknut <- Den här boken MÅSTE du bara köpa och läsa för Lilleman. Lovar att det kommer bli en ny favorit! Så fruktansvärt bra. :D Jag fick den alltid läst för mig när jag var liten, och jag tycker fortfarande att den är rolig..

Saga Niemi

Haha, sådär var jag också när jag var liten ^^ Det enda mamma fick läsa för mig var Sagan om gumman och eken, jättemysig bok! :D

Dina

Asså ditt bloggnamn, när jag såg det så trodde jag att nu är det nån söt emo tjej med fint långt svårt o rött hår haha. Sen så klicka ja in och ser typ blond jätte fin tjej :D

andrea

Haha, min lille kille är likadan, Nalle Puh is the shit, tydligen. Jag tror jag har läst den boken ungefär 84675 gånger, jag kan varenda ord utantill och jag är sååå less på den, haha. Igår lyckades jag dock till min stora förvåning köpa hem en bok som lillen verkar gilla väldigt mkt, kanske kanske kan den ta Nalle Puhs plats, jag hoppas! :P Vi har hunnit läsa den 3 ggr hittills och än så länge har lillen inte lessnat och ropat PUUUUUH! :p

mammaV

Haha, vi har i tre månaders tid läst "kråke hos doktorn" och när jag idag frågade om vi inte skulle läsa en annan bok fick jag till svar "men, jag vet ju inte vad den handlar om...?"

Nej, msn kunde ju liksom tycka att det är lite tanken med att läsa en bok, men icke då! ;)

Nelly

Jag älskade den boken när jag var liten!

Åsa

Så där hade jag det också, fast då är boken "Petter o hans Getter" och allt rimmar....Har läst den för både min dotter och min son, om o om o om o om igen...."I sin stuga bodde Petter, med sin katt o fyra getter"........BLÄ :P

Luucy

hahahah Elle hade ju varit perfekt ;)

Mary

Här är det Mamma Mu och kråkan som gäller. Den stackars boken faller snart isär helt efter dryga 2 år (!!) av läsande. Varje. Kväll. Vad jag ska ta mig till när boken faller sönder helt och är utom räddning vet jag inte......

Mary

Här är det Mamma Mu och kråkan som gäller. Den stackars boken faller snart isär helt efter dryga 2 år (!!) av läsande. Varje. Kväll. Vad jag ska ta mig till när boken faller sönder helt och är utom räddning vet jag inte......

Tam

Suddenly it seems like such an amazing coincidence that I watched "Fahrenheit 451" last night... You're clearly one of the "Book People"! If you've seen it, you'll know what I'm talking about. If you haven't, it's recommended! :)

Helena

Ni vet att Jan Lööf har utställning i götet nu va? kanske skulle vara nåt för familjen. Kanske finner lilleman en ny favvis? ;)

spiderchick

Andrea: Haha jag håller tummarna :-)Tam: Nix jag har inte sett den, kanske ska göra det då :-)Helena: Ja jag har hört talas om den! Undrar hur länge den pågår? Jag älskar faktiskt Jan Lööf, tokgillar illustrationerna och att dom är så detaljrika! :-)/S

Michaela

Hej! Jag har precis startat ett UF-Företag och ska göra min egen smyckeskollektion.

Just nu håller jag på med att tillverka berlock armband.

Det skulle vara kul om du kunde kika in på min blogg och ge feedback för de armband som jag hittills har gjort.

Ha en fortsatt bra söndag!

Kram

Anonym

Jag hoppas du sett att på nästan varje uppslag finns det ett par som bråkar, en tjuv och en gubbe som spanar på tjejer.

Emma

Haha underbart! Jag vet inte hur många gånger i rad mamma och pappa fick läsa tvättbjörnsveckan för mig när jag var liten ;) Förresten imorgon börjar min viktutmaning om någon är sugen på att vara med :)

http://angestochlycklig.blogspot.com/2011/09/vikt.html

Ann-Charlotte

Hör hemma är det bamse som gäller. Samma bok varje kväll :):)

Anna

Gör om boken! Riv ut sidor från elle och fäst i tafastfabianboken... "nä men se vad som hänt här"

Mary

Men alltså... twitter. Hur fungerar det? nybörjare

Sandora

Att barn aldrig tröttnar. Samma sak med film eller? Min systerson vill alltid kolla på samma filmer. Det går i perioder det där!

sara

nawe!

Annika

Kanske kan du läsa två sagor ett tag och smyga ut den andra liksom. Kanske Alex schulmans bajsfest tillexempel. Eller Elle som sagt. Det är ju typ en bilderbok eller hur?

hanna

Va glad för att det är den boken. Min son hade samma bok i 3 år som jag var tvungen att läsa, den handlade om en giraff som ska köpa glass. Men inte vet vad en femkrona är för något.Håll i hatten, 2 år efter att jag sluppti läsa boken så kan jag den fortfarande utantill! de du =)

Ingela

Älskar hans böcker, läs alla! =) Barn älskar verkligen upprepningar!

BloggMamman

Haha, här läser vi NickeNyfiken- och om jag försöker hoppa över ngn tråkig sida så får jag arga blickar från min dotter! :D

Ha en fin dag!

Kram

BloggMamman- en humorblogg om BloggMammor & Mammaliv

spiderchick

Anonym: Jaaaa jag vet! Haha det är himla kul faktskt :-)/S

Helen.HUSnrNIO

Kul med favoriter - till viss del!!!

Den där har inte vi. Kanske vore något att införskaffa.

Om så bara för omväxlingsskulle till boken som i bild och text berättar fakta om varje liten bil med ögon på från Carsfilmerna inköpt på Ica mAxi för 29 kronor!

Är nedrans trött på den nu...Ha en trevlig måndag!

Helen.HUSnrNIO

Johanna

haha att man inte tröttnar :D ska vi följa varandra på bloglovin?

Michaela

Hej!

Jag har precis startat ett UF-företag och jag ska göra smycken.

Just nu håller jag på med berlock armband.

Det skulle vara jätte kul om du kunde kika in på min blogg och ge feedback. :)

Kram

Nana

Upprepning gör under för en hel massa saker i utvecklingen hos barn. Språkutveckling, arbetsminne m.m Och sen är det ju en trygg nattrutin också. Man får liksom slå på autopiloten och välja andra böcker vid andra tillfällen :) Härligt med föräldrar som läser varje kväll! Snart är det en annan bok som ska läsas tills varenda sida är nött! Kram

Kia

haha...den boken kan jag oxå i stort sett utantill....och sonen som älskade den är ändå över 17 år nu :D

snacka om att man fastnar i bokcitat....använder ofta,ofta citat ur alla barnböcker jag läst under åren.

Här var Alfons Åberg en annan stooor favvo.....

De böckerna sitter i skallen och kommer nog vara det som finns kvar på gamla dar när "övriga" minnet sviktar ;D

classe

Jag heter Claes-Göran Olofsson och jag måste skaffa fram pengar, så snälla snälla snälla...skänk en valfri summa pengar till detta kontonummer 8169-5,914 844 158-8Efter att du skänkt pengar så besök min blogg CLASSES LILLA BLOGG 2 så förstår du varför

Therese - zill

Hahaha, den är favvo på mitt jobb också. Om du kollar noga på uppslaget när dom är på jazzklubben så hittar du ett par tre (om inte fler) kändisar, typ Hitler & Einstein ;).Jan Lööf-utställningen tror jag håller på till januari, om jag inte minns fel.ha en fortsatt bra måndag!

Dagens Eko

Om du tycker det är tjatigt med samma bok, så kan jag bara önska dig välkommen till när det är samma film om och om och om och om igen ska ses. Det är fasiken värre än bok.

Tror det är en trygghetsgrej barn har, för dom behöver aldrig med samma bok/film att det händer något hemskt eller överraskande. Helt enkelt tryggt.

sandy

Haha ja, den är extremt uppskattad på den förskolan där jag jobbar :). Har du lagt märke till att det är samma människor på bilderna i bakgrunden? Tex ett par som bråkar först och sedan på uppslaget när de kommer till djungeln så sitter de och håller om varandra :). Eller vad snackar jag om, klart du har sett det haha.

edith

HAHA!! Men då kommer jag med ett tips som kan få dig att sluta dina ögon och vila din röst! Min pappa har nämligen gjort Ta Fast Fabian i lite egen tolkning som ljud-cd med olika karaktärer, ljudeffekter etc. Kvalitet om jag nu får skryta för honom :) Omtyckt, lillebror har haft den på sagostunderna på förskolan och så. Kanske nåt för dig? hör av dig om jag ska skicka ett ex. kram.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress