Spiderchick

Godmorgon!
Jag har i och för sig varit vaken sedan klockan sju. Men känner mig fortfarande nyvaken. Groggy på något sätt.

Igår hade jag och Elin som sagt myspyskväll.

Love and other drugs var en helt okej film. Den var fin, stundom rolig och väldigt gökig! Jag har aldrig varit med om så många sexscener i en och samma film!! Inget fel med. Vill di göka så ska di la få göra det.snigelpicka

Jo det var en mysig film har jag för mig jag tyckte. Men väldigt mycket gök, ja.:)

Lina

Då har du inte sätt L.A giglo med ashton kutcher Där kan man snacka om mycket sex i en film. Särskilt bra är den dock inte.

Gaymasen

Håller med Lina.Love And Other Drugs, helt okej men lite seg tycker jag. Men L.A Giglo... Shiiit. Satt mest med öppen mun hela tiden. Inte just för att det var mycket sex. Mest för att Ashton Kutcher har så jääävla snygg rumpa!!! Haha. Okej. Little too much of the sex. Eller mycket för mycket. Helt sick. Diiii gökade hela tiden, kan jag lova. Kommer inte ens ihåg vad filmen handlade om. Sex?

Li

Hur kan jag ha missat denna film med Ashton kommentarerna talar om???

Emilia

Haha, jag såg den filmen tillsammans med min 15-åriga bror på bio. Någonstans kanske det borde ha stått innan att di göka mycket ;) min bror var högröd hela filmen igenom kan jag tala om, haha, stackarn!

Kram Emilia

Lina

Haha nej jag kommer inte heller ihåg vad L.A giglo handlade om.

Sofia

Då anar jag att du inte har sett Friends with benefits med Justin timberlake och Mila kunis? Skitbra film, däremot så gillar jag inte love and other drugs jättemycket. Tycker dem skulle kortat ner den filmen någon halvtimme, alldeles för lång för min smak!

Agnes

Tyckte filmen va lite platt "/

Som kommentarerna över, då har du inte sett L.A. Gigolo. Eller Good luck Chuck.. ;)

Karin - tjofftjoff

Haha ja sicken snuskig film! Lite skämmigt nästan tyckte jag :D

Josefin

Den filmen är inget emot Friends with Benefits på den fronten:) Man hör bara på namnet vad filmen handlar om! :P

lynntyra

Jag tyckte att love and other drugs var en helt fantastisk film! Friends with benefits var mega bra men nejnej, love and other drugs var bättre! =)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress