Spiderchick

Inget klämvänligt grepp
Jag får inte så värst ofta finnar, men när det väl händer, ja då är det fest!

Jag älskar att vara där och pilla.

Men just den här blemman har satt sig på vänstra sidan av näsan och det är helt omöjligt att få ett klämvänligt grepp om näsvingen!!!När naturen retas.
Karin - tjofftjoff

Hahaha :) jag får också sällan finnar och när jag väl får en så syns den väldigt tydligt... Typ mitt på näsan, på kinden eller precis bredvid läppen.. och så vill man bara pilla och så börjar den lysa rött så fint :P

Emelie

visst är det irriterande?!

Hanna

Om du vill kan du få mina små finnar som alltid kommer när man absolut INTE vill ha dem (typ skolfotot...)

Rebecca

ÄÄÄÄLSKAR!!!

VERKLIGEN ÄLSKAR!!!Att du fick en asdryg kommentar på förra inlägget om att du bara gnäller och skriver om äckliga saker som är för mycket för denna person och så kontrar du med ett inlägg om att klämma finnar.ÄLSKAR!

Saralito

Jag gillar att klämma mina egna finnar, det är något sjukt tillfredsställande med det. Men det finns en gräns för äcklighet, och det är ett klipp på youtube som heter Huge cyst extraction. Sök på det och dö lite. På riktigt det äckligaste jag sett. Någonsin.

Sanna

JAG ÄLSKAR DIN SPALT I SN!! Längtar varje vecka efter den och om jag inte minns fel så var den inte med i förra veckan, blev fruktansvärt besviken då =) Nu lyckades jag se det finstilta under ditt foto att du hade en blogg, UNDERBART tänkte jag och nu sitter jag och läser mig igenom allt jag har missat.. Älskar sättet du skriver på och ämnena du tar upp!Ha det super och tack för att du förgyller mina onsdagar då jag får SN..Kram Sanna

Sandora

Åååh och just där gör det ju så galet ont!

snigelpickan

Perkele! (Kändes passande att svära på finska här)

anni

Så himla irriterande! Och just på näsvingen gör de ju så jäklans ont oxå!

BLOPPIS

Kika in min bloppis och kolla om du hittar något du gillar! :) kram!

Malin

Ah finnar! De är så härliga att klämma! När jag var liten sa jag att jag skulle bli proffesionell finnklämmerska när jag blev stor. Tråkigt att du inte kommer åt den riktigt!

Åsa

Det där är inget U-landsproblem...det är ett Finn-landsproblem...

Ida

Du kan komma åt den om du sticker in ett finger i näsborren och har som stöd under. Så att du liksom kan "böja ut" näsvingen. Hmm, vet inte om det här bara blev rörigt nu. Tjo!

Lovisa§

Ha ha ha känner igen det där!http://publishlovisa.wordpress.com/

.sandra

Åh, det gör ju så farbaskat ont att få en finne på det stället! Och verkligen inte det minsta klämvänligt.

mamma

agneslithner

jättefin blogg!!kika gärna in hos mig också, kram :)

Frank

Oh, yes-I do know that feeling...mmmm

Petra

Hej! Det bästa med att ha svårklämda finnar är att det finns en fantastisk "pinne" som gör att man kan klämma dem ändå!( http://www.thebodyshop.se/web/ansikte/accessoarer/Double_Ended_Blackhead_Remover-477.aspx )Jag har haft min i flera år och den är verkligen helt underbart bra! Ett litet tips bara till nästa ovälkomna finne.

mej, nybliven mamma till enya

hahha, älskar att du tar upp problemet. sjukt irriterande när man blir drabbad, jag vet!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress