Spiderchick

Kommentarerna i cykler
Kommentarer kommer och går på en blogg. Ibland är det snälla ord, ibland mindre snälla. Jag har tagit mig friheten att dela in kommentarsflödet i fyra olika cykler:

Störningscykeln
Jo men visst. Även en fesljummen "humorbloggare" kan uppröra. Under en del perioder undrar jag om Störningsjourens Riksorganisation möjligen har möte på min blogg då det verkar som att allt jag skriver stör en eller fler. Som tur är är dessa cykler ganska sällsynta och snabbt övergående.

Ekocykeln
Under vissa veckor lyser kommentarerna med sin frånvaro. Det riktigt ekar mellan kodmallarna var gång jag klickar med musen. Om det inte vore för att besökskurvan skvallrar om annat hade jag trott att ni övergivit mig för en yngre förmåga.

Hövlighetscykeln
Vips börjar kommentarerna trilla in igen. Trevliga, hövliga och goa kommentarer. Den här cykel är grundcykeln, den är absolut vanligast, varar alltid längst och skänker mig både skratt och glädje.

Har-jag-skrivit-det-själv-?-cykeln
Plötsligt regnar det in ULTRAGOA kommenatrer! Kommentarer som är så snälla att jag måste tänka efter så att jag inte har postat dom själv?! I den här cykeln befinner sig min blogg just nu. Under de senaste dagarna har jag fått så snälla kommentarer att jag nästan tuppar av TACK NI GÖR MIG SÅ GLAD!

Och så fortsätter cyklerna att rulla in the world of bloggning...
snigelpickan

Godmorgon! Helt rätt. Precis så är det i min blogg nu. Dött. Hohoo liksom. Trist när det blir tyst men desto roligare när det börjar trilla in roliga kommenterar igen :DCarros Beauty

Du förtjänar en massa goa och härliga kommentarer för du sprider så mycket positiv energi och glädje. Förstår inte ens hur du skulle kunna få en negativ kommentar?

De som klagar på dig måste vara surpuppor.Kram!

spiderchick

Carros beuty: Haha det händer inte så värst ofta men ibland så smäller det till med en del elakingar. Men då härdar jag ut till nästa cykel ;-)kram

S

Ninni

Gött att det inte är allt för mycket kommentarer där folk stör sig. Om man följt dig länge så fattar man din ironi, och du meddelar ju även att det du skriver bör tas med en nypa salt. Det kanske tyvärr inte passar alla törrbollar i vårt avlånga land ;( jag diggart iaf! Blir alltid så glad när man läser det du skrivit

Everydaywords

jag tror en del bara skriver halv taskiga kommentarer för att de vill ha besök till sin blogg? :-) en trevlig kommentar ger väl sällan nya besök. larvigt kan tyckas. tycker din blogg är jätte bra men kommenterar allt för sällan.

Emma

Det stämmer nog, men kan ju i alla fall säga att din blogg är verkligen en humörlyftare då det för det mesta finns med en gnutta humor i allt :)

ERIKA

Ekot känner man ju väl igen, speciellt fredag-söndag ;P

JHH

Tycker det låter bra att det inte är allt för många kommentarer där det står något om att folk stör sig. Samtidigt så kan man ju lägga fram alltpå olika sätt, gör man det på rätt sätt så behöver det inte bli allt för negativt. Jag följer din blogg stenhårt och har aldrig tänkt på att behöva klaga på något ;)

spiderchick

JHH: Det handlar inte om att man inte får tycka olika, för det får man! :-)När störningsjouren har möte handlar det mer om att jag stavar fel, uttryker mig fel, gör fel, ser fel ut osv osv. Jag hade den cykeln i våras senast. hehe/S

Emma

Hoppas att den här cykeln håller i sig lääänge ;) Jag förstår mig inte riktigt på när folk bara ska klaga för klagandets skull. Du är snygg och skriver jättebra och roligt. Du lyser upp min vardag i alla fall :D

Nadja

Variation är ju viktigt :-)

Alicia

Haha vad kul :D

i min blogg är det den där ekocykeln som härjar just nu ;)

Micaela

Känner igen Ekot. ;0) Men ser fram emot även de andra cyklarna. Har ju inte bloggat så länge och gör det ju för min egen skull för att det är roligt. Men alltid kul att det trillar en människa mellan varven. =0)Förstår inte folk som ska klaga, herregud. Man får väl ta saker och ting med en nypa salt. =0)

Mia

åh, befinner mig nu på Eko:t

Så jobbigt. Och ingen vidare inspiration finner man heller :/Men du förtjänar en drös med kramgoa kommentarer, älskar att klicka in i din blogg och läsa om lilleman, dian upptåg och alla spännande nyheter om CRAVINGZ :D

Keep up the good work!! :D

isa

Du är bäst spajder. Läser alltid din blogg! Din blogg kommer stå kvar på min blogg som favoriter ett bra tag. Goa Moa!

Gaymasen

Ja dessa cyklar är bra roliga. :)

Linnea

okej nu ska jag skriva en "har jag skrivit det själv"-kommentar. Det är så att jag älskar din blogg. DDu är rolig!

Hege - Julias mamma! <3

Du ær dock en fantastisk bloggare! Så himla, jag vet inte, det ær bara något du har! Æven fast jag inte læser alla innlægg så betyder inte det att du (på lik rad med gaymasen) ær min absoluta favorit blogg av alla som finns! Å eftersom att jag kan både Norska, Svenska och førsøker i alla fall inntala min Engelskalærare om att jag kan Engelska så ær det en del bloggar jag kan læsa! ;-)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress