Spiderchick

Massa material/take it or leave me
Sitter och lyssnar igenom material från en intervju med bloggaren/artisten/programledaren Andreas Wijk.

Förresten har jag noterat att några av er blir irriterade så fort jag nämner något om Cravingz.

Ni måste inte tycka att allt jag gör är intressant. Ni som vill får gärna tycka att mitt nya jobb är det värsta som har drabbat den här bloggen sedan starten 2008.

Men jag kommer fortsätta att blogga om det som berör mitt liv. Vare sig det handlar om min familj, disken, skumgummibiten i sängskarven (som för övrigt inte fungerar), bloggmöten eller artiklar som jag skriver. Take it or leave me redan idag.

Hepp!


Med Andreas Wijk i öronen. Möhö.
Frida

Jag tycker det bara är roligt att veta vad du pysslar med, det får iaf mig att sträva framåt och tänka att jag kan också :)

Keep going!!!

Linda-Mamma till Alfred

Hehe du är ju bara sååå rolig!Gillar att kika in här!

Förresten hjälp till i min insamling för Hjärtebarnen-De små barn som föds med hjärtfel.Skänk 30:- du med. Går inte att missa på min blogg hur man går tillväga.Jag vill att min länklista på de som hjälpt till skall bli låååång!

Rumlan

Bra! Precis så. Kör bara kör! SJÄLVKLART är man väl också intresserad av Cravingz när man ÄLSKAR ditt bloggande om disken? Eller? Jo, det tycker jag.

KajsaK

Angående skumgummibiten som inte funkar. Har ni testat att ha en bäddbadrass som är lika bred som båda resårmadrasserna tillsammans? Då finns det inte like måcket hål att ramla ner i ;)

Sussa

Köp en STOR bäddmadrass, 180 cm bred så slipper ni allt med skarv etc. Finns ju faktiskt lakan till stora bäddmadrasser. Vi hade oxå en sådan där skumgummiskarv när barnen var små. Urkass. Köpte en stor bäddmadrass. Voila! Problem solve:D

Jenny

Heja Cravingz!!!

Matilda

Jag gillar ALLT du skriver!

Helen

What!? nu kommer ja iofs inte ihåg va du skrev, men vi har våran skumgummibit under våran 180cm bäddmadrass (eftersom den halkade ner i hålet tidigare) och den är ju helt underbar!!! ;D

Tina

I TAKE IT!!! varför skulle man grina över att du nämner tidningen för? det är väl lika naturligt som allt annat som det skrivs om.. Sicka hitta-något-att-klaga-påare

isa

Förstår inte irritationsorsaken? Det är ju en av dina sysslor? Som om inte HanaPee man inte skulle få skriva om sina jobbprojekt? Klart du ska skriva om Crajvings. Menar får inte heller Blondinbella skriva om vad hon har för projekt om dagarna? HanaPee blogga om Egoboost?Jamen vad ska man då läsa bloggen för. Knäppisar.

Heja dig och dina projekt!

sofia sörensen ♥

jättefin blogg! har du över 300 besökare skulle det vara jättekul om du skulle vilja göra ett länkbyte med mig! kram

Anna- mamma till anton

Vi hade med problem med skumgummbibiten, men om man har en skumgummi bit plus köper ny bäddmadrass som är stor över hela sängen. Det räddade mig

Therese

Vi har vår skarvgrej under bäddmadrassen, precis som Helen ovan. Funkar bra, jag vet av erfarenhet för det är jag som ligger där... :-)

Caroline

Jag förstår inte varför alla har såna problem med skarven i dubbelsängar. Jag älskar den gropen som blir där i mitten och sover mer än gärna där :-)

Saralito

Men vad fasen. Du bloggar om ditt liv och Cravingz är en del av ditt liv. Alltså bloggar du om det. Punkt. För övrigt håller jag med alla som säger att skumgummigrejen+ stor bäddmadrass is the shit.

Moa

Ääääh, såna där tråkskallar som är i farten igen. Man kommer tyvärr aldrig undan dom.. Håller också med skaran som gillar STOR bäddmadrass, det är helt underbart!

Jennie

Haha, så mycket har du ju inte ens nämnt Cravingz. xD Om de inte gillart så är det ju bara att låta bli att klicka in sig på sidan. ^^

Hege - Julias mamma! <3

Hehe jag tyckte också att det var jobbigt i børjan, nu hoppar jag bara øver dom inlæggen! ;P

janette

I love you! du är den första bloggen jag läser varje morgon, med mitt morgonkaffe :D

Sandra

Älskade Spider! Nu får jag litet dåligt samvete. Inte för att jag snackat ned din cravingz (jag sysslar inte med sånt) utan för att jag inte berömmer och tackar dig mer! Varje dag slinker jag in i din blogg och pyser och myser förnöjsamt. Låter jag dig veta det? Icke! Så - tack ska du ha för att du gör vad du gör! Go girl!

spiderchick

Sandra: Haha tack snälla :-)Julia: Det är helt okej att hoppa över cravingzinläggen :-)Kram

S

Frida

Varför köper ni inte en "helbred" bäddmadrass istället för den där skumgummigrejjen? Det har vi och det blir absolut ingen glipa mellan madrasserna då :)

Annie

Hmm.. Satt och tänkte på den där inga skumgummibiten ni har i sängen. Varför köper ni inte en stor bäddmadrass?! Det har vi och känner inte av en endaste liten skarv! :o)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress