Spiderchick

Mögelmacka
Jag har precis råkat ta en tugga av möglig macka.

FY TUSAN VAD VIDRIGT!

Det smakade inte blue cheese om man säger så. Nu är jag inte direkt sugen på kvällsmat längre. Faktum är att jag får vara glad om jag någonsin får tillbaka min matlust igen!!!

Nä näääää okej.

Jag är inte så pjoskig. Ge mig 2 minuter så är jag på´t igen.- Ysch i nanna, säger Spiderchick om brödmögel.
snigelpickan

Usch! Kräk-kväljet är ett faktum!

Paulina

hahaha du ser ut som sköldpaddan i never ending story :D

Sara

Nämen. du ser ju ut som en rumpnisse på bilden :D Haha :)

Mamma J

Uääääk!

tuzz

Åh nej det som är så vidrigt.

Lowi

Hallå :)

Jag har precis dragit igång en tävling där man kan vinna en färgglad & uppiggande ring! sugen? checka in min sida för mer info!http://lowiaccessories.blogg.se/2011/october/vinn-en-ring.html

Frida

Haha, vilken skön rumpnisse-bild :)

Carolina

Jag undrar om du hunnit känna efter hur schampoot du köpte funkar?

Carolina

Jag undrar om du hunnit känna efter hur schampoot du köpte funkar?

Susanna

Usch. Det gjorde jag en gång i somras. Det värsta var att det var min "svärmor" som gjort i ordning smörgåsarna och jag vågade inte säga något. Eller spotta ut. Och jag är väldigt känslig. Uäk, Får fortfarande kvälvningar (stavning?!)..

Luucy

sv: en hade väll varit okej :P jag har FYRA hahahaa! lär mig aldrig :P

- silly dreamer

Usch, det där brukar hända mig någongång ibland, bara för att världen inte vill låta mig komma undan med att glömma äta mackorna..När man upptäcker möglet, den hemska känslan... Usch, blir illamående när jag tänker på det.

Tess

Usch råkade göra det för nån vecka sen :(

eller ja, vet inte om det var mögel på mackan jag åt, men mackan som låg under var grön och fluffig :(för typ 3 år sen så gjorde jag iordning hemmagjord musli, skulle vara nyttig och bara ha i saker som jag gillade (nästa alltid något i köpte muslin som jag inte gillar)

hade köpt en massa dyra frön, puffar och torkade frukter och blandade det med havregryn som vi hade hemma, åt sen en stor skål med det och yoghurt.sen så skulle min lillsyrra ta havregryn och göra choklad bollar, jag hjälper henne men när jag lyfter upp deciliter måttet så ser jag något röra sig i det!

kollar noggrant i paketet och allt rör på sig!?visar sig att hela paketet är fullt med larver och skalbaggar!!!

och jag åt just en jätte portion av det!har inte ätit musli eller havregryn sen dess :(och nu brukar jag alltid vara supernoga med att kolla mat och hålla koll på datumet (som stämmer ibland iaf!) men just den där mackan för nån vecka sen glömde jag :/

linn

Appråååpååå mögel. DÅ har jag toppat det där, bokstavligen. Jag rev möglig hushållsost över hela tacogratängen innan jag kände på lukten att den var dålig. Och då ser jag att den är inte ljusgul som den ska vara, utan fint blå grön och svart. MUMS fillibabba!

Saga Niemi

Haha, härlig Bild! :D

LORISSA LOVEBOMB

Jag har halvt fobi för mögel av alla dess slag..! Men däremot har jag för låg hungertröskel för att tappa matlusten är jag rädd ;)svar: Jag tycker också att Efter Tio var intressant och jag tycker att Isabella skötte sig riktigt snyggt. Jag känner henne inte, men hon verkade både empatisk och profesionell i dagens program. Det var två av de andra (som jag inte minns namnet på) som jag störde mig på för att de var... FÖR sakliga liksom.Angående gilla-rutan hittar jag inte koden någonstans, tyvärr. Däremot fungerar den här länken för dig: <script src="http://connect.facebook.net/sv_SE/all.js#xfbml=1"></script><fb:like href="spiderchick.nu/${EntryPermaLink}" font="verdana" show_faces="false"></fb:like>Sätt in den i dina kodmallar på raden under <div class=”entrymeta”> (det är ganska högt upp ppå kodmallarna). Tyvärr kan jag inte hjälpa dig med den där rutan dock, jag minns inte var jag hittade hur man gör den :) Ursäkta att det här råkade bli en halv novell!

Sandra

Hej Spider!

Du drabbades för rätt länge sen av pälsänglar, hur fick du bort dem? Genom att städa och fixa själv eller ringde du anticimex? Har själv haft besök av dessa små änglar! Urk.

Lovisa

nej men usch va otäckt haha

Josefine

Jag har gjort samma sak, jag skulle ta en smörgås och när jag började tugga så tyckte jag att det smakade lite konstigt, men tänkte inte mer på det förrän jag tittade närmare på brödet, som visade sig vara mögligt! Usch! :(

spiderchick

Sandra: Det var vår förra lägenhet.Vi städade som tokar och tvättade ALLT!!!Viktigt att hålla lister fria från damm (sånt kan locka fram odjuren), inte ha matsmulor i köket (dom gillar ost tydligen) och inte ha kläder på golvet (dom gillar ju textilier) vilket är lättare sagt än gjort ;-)Googla för mer info.Lycka till!

S

spiderchick

Carolina: Japp jag har testat och tycker det funkar fint.Faaaast jag vet ej sjutton om det var värt pengarna? Finns säkert bra schampo till billigare pris. Jag är inte helt förtrollad alltså :-)/S

Sara

Blä och urk!!Jag såg du inte bor så långt från Göteborg, håller på att ordna bloggmingel där, ta gärna ett titt!

Malin

Fy fasen vad äckligt! Urk...

I somras när jag knäckte ägg i en skål för att göra en omelett, så upptäckte jag till min fasa att äggen var mögliga. Åhhhhh vaaaa äääääckliiiigt! Men tur att jag upptäckte det liksom.

Tyvärr hade min snubbe inte samma tur för han hade tidigare på dagen kokat ett par av äggen från samma kartong och inte märkt nåt alls. Alla ägg i kartongen var mögliga. Gröna slamsor liksom. Bläh.

Malin Klaar

Rolig bild :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress