Spiderchick

Namnhalsband
Jag har beställt ett namnhalsband till min mamma.

Från mittnamnhalsband.se (obs! mini-samarbete).

Jag har själv ett namnhalsband. Som är borttappat för tillfället. Såklart. Det kommer och går det där smycket, vilket ni som har läst min blogg ett tag vet om. Det dyker upp när jag minst anar det. Typ i Turkiet å så där.Lisbeth heter världens bästa mamma!
jennie

vad fint! du lär få en riktigt glad mamma :)

Jenny

Hej, superfin blogg! :)

momodern

Jösses!!! Måste kolla så jag inte gått in på fel blogg:)

Bibbi

Snälla Spajder förklara för mig varför vuxna människor går omkring med typ namnhalsband. Man vet ju vad man heter ändå S.

Men det var fint och jag tror din mamma blir glad.

Julia

Fint!

Men jösses Spider,IGEN!?

Jag har följt din blogg i drygt 1,5 år nu och det där förbaskade halsbandet är ju borta hipp som happ hela tiden! :O Rätt busigt halsband du har.

Anonym

Är samarbetet fördelaktigt kan du kanske beställa sådär åtta-tio Moa-halsband och ha i reserv? Ökar ju sannolikheten att något är närvarande när du vill ha det på dig, menar jag.

Anonym

Sweet halsband!

Elin Gabriella - Mops, chihuahua och bebis i magen ♥

Åh så fint :) Jag har ett i guld!Var gärna med och tävla om en lyxig babyklapp inne hos mig med barnkläder från danska Pippi och en Diinglis-skallra;

http://elingabriella.se/2011/october/vinn-en-valfri-babyklapp.htmlKram!

Fanny

Det är riktigt fint med namn halsband på vissa. vet dock inte om jag skulle passa i det riktigt . ^^

Fanny

Det är riktigt fint med namn halsband på vissa. vet dock inte om jag skulle passa i det riktigt . ^^

Hjärtat

Varför går jag omkring med ett hjärta om halsen?? Jag vet ju att jag har ett alldeles eget hjärta i kroppen;) Fint halsband.

Kajsa

Superfint med namnhalsband!

Ulrika

Hej! Är det alltså en seriös sida fastän att där är stavfel och sånt och man inte får något kvitto? För jag beställde precis ett halsband och blev sjukt osäker nu när jag varken fick kvitto eller behövde skriva in mer än mitt kortnummer (alltså ingen sån där säkerhetskod eller någonting) HJÄLP.Är där stavfel när du också är inne? Bara så jag inte fick upp någon sån fejksida typ? Stavfelet är t ex på "inn" som ska vara "in" uppe på sidan.Väldigt tacksam för svar!

Och är väldigt tacksam för din blogg, den gör min dag för jämnan! :)

Jennifer

Hejsan!Börjar med att säga att jag älskar din blogg och ditt sätt att skriva, är inne varje morgon och varje kväll, å några gånger mitt på dagen också..Men jag undrar precis som Ulrika som postade 19:37:52, jag gick också in och beställde men har inte fått något kvitto på mailen som dom sa att man skulle få. Hur lång tid tog det för dig att få ditt halsband? Känns lite olustigt i och med att man betalade på sidan med en gång..Kram!

spiderchick

Jennifer: Jag förstår att det känns konstigt.Jag kan maila min kontaktperson och be henne ta sig en titt på era frågor.Som sagt jag jobbar inte själv för sidan och vet inte deras exakta rutiner, men en seriös sida svarar såklart på era frågor under costumer support:http://www.mittnamnhalsband.se/CustomerSupport.aspx?p=0&m=123//Spider

Anonym

guud vilket coolt arband eller halsband

spiderchick

Bibbi: Jag tycker namnhalsband är superfina :-) Om man inte vill ha sitt eget namn kan man ju ta ngn som man håller kär. Eller kanske ngt annat ord som ligger varmt om hjärtat ;-)//S

spiderchick

Ulrika: Jag har beställt två namnhalsband och det har inte varit ngt problem.Jag har beställt direkt av personen som har sidan och har sålunda inte matat in kortnummer osv. Tycker att du borde få en bekräftelse i alla fall?Men jag jobbar inte för företaget personligen. Får hänvisa dig att posta dina frågor här:http://www.mittnamnhalsband.se/CustomerSupport.aspx?p=0&m=123//S

Advokat Stockholm - Affärsjuridik

Du tappar bort mycket eller? :P Känns som det inte var länge sen du tappade bort en toffla.

David

Fint! Din mamma har ett fint namn! Tack för an till rolig dag på din blogg!!!! Trevlig helg!!!

Malin Klaar

Jag och min syster köpte oxå ett fint halsband till våran mamma för ett tag sedan, dem brukar bli glada för ganska lite :)

Malin ^^

fint :)

Malin ^^

fint :)

Mimmih

Åh, så fint!

Sanne Andersson

hej allihopa :) Jag såg inte detta inlägget förrän nu!!jag jobbar på mittnamnhalsband och ville bara säga att ni kan kontakta oss på kundserv@mittnamnhalsband.se, http://www.mittnamnhalsband.se/Article.aspx?p=3&m=117... Vi svarar på alla email inom 24 timmar.agående stavfelet - tja, vad ska jag säga..... jag ber om ursäkt såklart och kommer att ha det fixat innan dagens slut!Mvh,Sanne

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress