Spiderchick

Rosa bandet
Igår fick jag hem två böcker på posten. Som en liten överraskning.

Kul!

Jag försöker ju komma ifrån min iPhone om kvällarna.

Den här månaden skänker Månpocket och Bonnierpocket 3 kronor till Bröstcancerfonden per såld bok. Känns lite dumt att få böckerna gratis, men självklart köper jag rosa bandet (den internationella symbolen för kampen mot bröstcancer) som jag alltid gör i oktober.

Här finns info för er som vill skänka en slant på andra sätt.M

Hej spider! Kan inte du berätta om hur en "vanlig" dag ser ut hos dig? Är hemma och är sjukskriven så tips på hur man fördriver dagarna mottages gärna:)

Linda

Fick själv hem två rosa band häromdagen, skrev också om det i min blogg att det känns lite konstigt att få det gratis när själva grejen är att man ska betala för det för att skänka pengar.. Okej kanske inte så bra formulerat men ändå :)

Känner för övrigt att hela rosabandet-grejen börjar bli för mycket jippo.. Vilket är svårt att säga när pengarna går till något bra, men så mycket annat glöms bort samtidigt.

Sosso

Känns som att man borde köpa lite böcker då kanske. Jag tänker ju självklart köpa annat för rosa bandet, men ändå. Min mamma (som själv haft bröstcancer) brukar vara med och hjälpa till att sälja rosa bandet-prylar. Hon sa att det skulle finnas endel bra och användbara saker att köpa i år. Ska kolla med henne om hon vet mer, för det känns bra att köpa sådant!

Mia

Gillar skarpt att Linda Skugge länkade till detta inlägg på Facebook!

Nana

Senast lästa bok har hemma är den där Maria Sveland som du fick. Otroligt bra och rörande (grinade mig igenom den) men kunde ändå inte hjälpa att jag kände mig snuvad på ungefär 80% av slutet. Vad hände egentligen med det och det och det? Det är väl jag som läser för mycket chicklit med lyckliga slut förstås... Men jag gillar att må bra efter avslutad bok. Jag vill skratta och gråta om vartannat, och framför allt vill jag förundras över vilken språkbegåvning författaren är som lyckas göra humor av de mest vardagliga händelserna. Sen inte sagt att boken behöver vara vardaglig förstås, gärna motsatsen. Har du några tips, spider? :)

spiderchick

Nana: Hm... Oj jag sitter inte inne på några superbra boktips just nu. Tyvärr.Jag började på Ninni Schulamns bok igår och den verkade himla lovande! Dock en deckare./S

Elin

Jag har precis läst ut "Flickan med snö i håret" och jag tyckte den var jättespännande, måste läsa!

Erik Bergman

Det är ju Rosa månaden nu och tillsammans med MariaBingo så gör vi också en kraftansträngning för att samla in pengar till kampen mot bröstcancer. Det enda du som bloggare behöver göra är att skriva om vår insamlingskampanj på din blogg och länka till vår sida med mer information: http://www.provabingo.se/maria-bingo/ så skänker vi 50 kr per person som bloggar om oss.För att vi ska veta om hur många det är som bloggar så är det viktigt att du svarar på det här med ett mail och skickar med en länk till inlägget som du skrivit.Tack för att du vill hjälpa oss, tillsammans kan vi rädda liv!Med vänliga och tacksamma hälsningar

Erik Bergman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress