Spiderchick

The resident
Det blev The Resident igår. Den var bra. Inte top notch. Men bra.

En fråga:

När karaktärer på film ska se på tv - varför ser dom nästan alltid en film i svartvitt? Ni vet en sådan där gammal rulle där folk pratar helt konstigt och alla rörelser går lite för snabbt.

Varför blir karktärerna aldrig ertappade med att titta på X-factor, So you think you can dance eller något annat mer troligt?
Daniella

Glad Halloween önskar jag dig :D

snigelpickans tankebefriade tankar

Det måste vara för att de vill att det ska verka så otrovärdigt som möjligt.

Terese

Det påminner mig om att jag skulle vilja veta vilken film Karl-Bertil Jonssons pappa tittar på. Den som inte Karl-Bertil får se klart alltså. Bara en sån tagline som: "Det skulle allt smaka det, i ett NUNNEKLOSTER!" får mig att sprudla av nyfikenhet, vad händer i filmen sen egentligen? Men jag orkar inte googla.

Malin

Tror att det har med copyright att göra. Efter ett visst antal år (typ 70 eller vad det är) kan man använda gammalt material utan att behöva betala för det.

Eller så är det för att de ska verka lite kultiverade och ha bra smak?

Janie

För att slippa skaffa tillåtelse att visa den på annan plats en originalet. I usa har dem ett visst register av gamla filmer som får användas. Därför ser man ofta samma svartvita film i massa olika filmer.Men det skulle vara bättre om de såg på nån reality show istället. Men det har ju hänt att de har gjort det också. Men oftast Oprah då... xD

Åsa

Har också funderat över det där...hur många är det egentligen som kollar såna gamla svartvita klassiker IRL?

Janile

About da movie... jag är Hilary Swank's största fan, men den här filmen är den enda jag inte orkat se med henne. Såg första 15 minuterna bara tyvärr. Hände det något i filmen senare som gör det värt att försöka på nytt? (vill ju såklart supporta henne, trots allt)

Jessica

Haha, det har jg aldrig tänkt på, men nu när du säger det så... Däremot har jag ingen aning om varför, men några här ovanför mig verkar ju ha koll :)

ESRA

älskar din blogg så bra

Sofia

Det har jag också tänkt på! Det är nästan så att man känner sig konstig för att man aldrig kollar på gamla filmer, bara för att det gör de ju allid i film. Fast när man tänker efter så ser det alltid så tråkigt ut när de sitter med sina svartvita skärmar..

Linnéa

Man kan ändra inställningarna till webcamen (förutsatt att det är den du använder) så att bilden inte blir spegelvänd. Om man vill. Fast det är charmigt som det är också, jag kunde bara inte låta det bero utan att påpeka det... ;)Jag har aldrig tänkt på detta. Aldrig ens noterat det, tittar jag på fel filmer, månntro? Men ovan nämnda förklaringar verkar logiska.

spiderchick

Linnea: Jaha tack för tipset det visste jag faktiskt inte? Då ska jag klura ut det :-)//S

Emma

Såg också The Resident i lördags, den var väldigt speciell men bra ändå. Creepy hyresvärd det där.Ha en fin Halloween! Kram!

eva, ju

Jag tycker filmen var bra i början, men den spårar ur så himla mycket!

Alinde

Åh jo men jag såg nyss det! Jag tror det är Oceans 13, kan vart någon annan. ganska säker på att det 13.. I alla fall så kommer Pitt in och skrattar åt Clooney när han sitter o gråter till Oprah. Grym scen, grym film.

Länkar scenen!

http://www.youtube.com/watch?v=nQZd4bNOSAI

(det var visst 13..)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress