Spiderchick

Tidig morgon
Imorgon ska jag gå upp supertidigt för att medverka i morgonpasset på Radio Skaraborg. 07.40 tror jag bestämt att det sänds.

Är lite nervös men det ska bli roligt!

Det bästa med radio är att ingen kan se hur röd jag eventuellt blir i fejjat. Skönt, för jag litar inte riktigt på blodflödet i mina kinder. Det lever sitt eget liv.Olivia

Såg att du bott i London:) vill bo där i ett år till att börja med vad är ett bra startkapital att ha med sig, vet du ungefär vad hyran ligger på i centrala london? kram

MorsanMia

Lycka till...!

En Liten Emma

omg! Jag var med i radio för kanske ett år sen och det var det värsta jag gjort, tycker fortfarande det är pinsamt när jag tänker tillbaka på det.

Fast, oj vad negativt det där lät, klart du kommer fixa det! Tänk innan du pratar och känn dig inte stressad så fixar du det kanon! Lycka till. :)

Sandora

Åh vad spännande :)

Hildur - fixaodona

Radio som är så kul! Det kommer säkert gå galant! Har själv varit med i morgonprogrammet på Radio Skaraborg några gånger och de är riktigt lättpratade i studion, så det kommer gå toppenbra! Men här kommer ett lycka till ändå! :-)

Becca

Du med alltså! Jag blir röd för minsta lilla, inte så jätteroligt....

.sandra

Om du går upp tidigare än 4.40 så tycker jag synd om dig ;) Annars är det lite synd om mig som måste gå upp då för att hinna med bussen till jobbet.Hoppas det går bra i radion! Och hoppas på att klippet kanske kan hamna här på bloggen så man kan få lyssna. :)

snigelpicka

Jobbigt det där med kinderna. Är likadan :-P Skönt att du avdramatiserar det iaf! Good luck imorn.

Stella - Stella's style

åh. I hear you! jag var med i radio i våras för att prata om mitt märke och hua! tror jag började stamma på en gång, men som tur var klippte de lite, och min engelska över-tunades rätt mycket med tjeckiska. lyssnade faktiskt på klippet efter. vet inte om det var bra eller dåligt. ha stödord med dig! önskar jag verkligen att jag hade haft!

Petra-Lantlig Charm

Ah så trevligt! Då får jag höra din ljuva stämma imorgon bitti :))

Det där med röda kinder har jag med problem med. Blir så lätt generad. Tur för dig att vi inte ser det då, hihi!Lycka till imorgon å sussa gött!Kram Petra

Benita Fransén

Anmäl dig till veckans blogg :) så har du chansen att få nya läsare och visa upp just din blogg.

karolina

Kolla in min blogg :)

Drezz.se

TÄVLING PÅ DREZZ.SE!

Vinn en väska och ett presentkort.

Reglerna är simpla!

1. Gilla oss på facebook (facebook.se/drezz.se).

2. Publicera ett inlägg om tävlingen på din blogg eller annan social media. Redan vid publicering får du 10% på ett köp hos oss.

3. Skicka ett mail till Tavling@drezz.se där du anger vilken väska du vill ha och ditt bloggnamn eller adress där du publicerat tävlingen.

För ytterligare information, gå in på: www.drezz.se

wendela

följas via bloglovin' sötnos? :)

Stinha from Sweden to London

Olivia: Du bör ha med dig ganska mycket för de flesta hyresvärdar vill att du betalar minst 3 månader i förväg om du inte ha brittiska referenser + att de vill ha en deposit som är ganska hög oftast och tänk in att du måste troligtvis bo på hostel innan du hittar lägenhet (om du inte kan bo hos en vän). Jag skulle nog säga minst 10 000. Om du bara vill vara iväg ett år ungefär är det kanske bra att kolla typ live-in nanny job o sånt. Då behöver du inte oroa dig för lägenhetshyror osv plus att om du vill vidare så är det lättare att hitta jobb o bostad på plats när du redan är inne i systemet :)

m

Vad kul, då kanske det blir bra radio imorgon då=) Jag är lixom "tvingad" att lyssna på Radio Skaraborg på jobbet då min äldre kollega helst vill höra denna kanal..

spiderchick

Olivia: Ja kolla Stinas svar :-)//S

Gaymasen

Hur röd du än skulle bli är du alltid lika vacker! Hoppas det gått bra, ska lyssna lite senare :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress