Spiderchick

Vad skulle jag göra?


Vad skulle jag väl göra utan er??

Om det inte vore för ER ja då hade jag suttit i min stackars soffa ikväll och trott att det här var en helt vanlig sketen tisdag. Men icke!

Nu har jag bullat upp med en liten minfest i form av en påse godis. Sååå befogat.


Cindy ▲

Hej, hej ! :)Jag undrar om du skulle kunna rösta på mitt bidrag: http://kandeedrawings.blogg.se/2011/october/utkast-okt-4-2011.html#comment

det är bara att skriv att du röstar på nr 2! Det skulle uppskattat väldigt mycket, tack! :)Kram

http://cindyvuong.blogg.se

Gaymasen

Mohahahaha skrålar högtÄru bara på säsong 16? En annan är på säsong 17, Americas Next Top Model ALL STARS. Gamla deltagare som är med om att bli den ultimata toppmodellen, det du. ;-)

Fridus

Däremot har du glömt kanelbullens dag!!!??? Eller? Du kanske visserligen inte gillar kanelbullar? Eller så kanske du bara struntar i denna högst viktiga högtid? Dumt i så fall, att få en anledning att förtära bullar kan man väl inte tacka nej till?

snigelpickan

Och äppelpaj? :)

Linda

NEEEEJ jag som var fetnöjd med att kolla på kattflickan på outsiders. Nu känner jag mig falsk.

spiderchick

Fridus: Jag vet att det är, men har inte brytt mig så värst :-)/S

Alicia

Va? Var det top model idag? :O

Riktiga eller det där "modelljakten"?

Simooneee

Alltför dåligt att du ligger en säsong efter fröken! All stars omgången är vad som gäller och den körde ju igång för 3 avsnitt sen. Lyssna på din buddie Gaymasen, han har koll ;)

Titti

Haha, och vad skulle jag göra utan dig? Genomgick en operation (inget allvarligt, och allt verkar ha gått svinbra!) i fredags och är nu mycket sängliggande. Och det hade varit SÅ SJUKT JÄVLA tråkigt om det inte fanns du envisades med att uppdatera din blogg fem gånger dagligen.Tack för det! :)

Simooneee

Alltför dåligt att du ligger en säsong efter fröken! All stars omgången är vad som gäller och den körde ju igång för 3 avsnitt sen. Lyssna på din buddie Gaymasen, han har koll ;)

Vanessa

(Y) wie :D

EMELIECABEZOS

MOA! När jag googlade "vattnet går" bilder så hamnade jag på erik saade och din blogg?:D hihiihihohooh så komiskt! kolla mitt inlägg om det ! du fick en länkning (som om du behövde det du är ju typ STÖRST :D men alla borde läsa din blogg om dom inte redan gör det!!! kram o gotta på med gottepåsen!

beciell

Nu kommer jag för sent, men du missade väl inte premiären av DHW?!?!?! Om du nu brukar kolla på det.. Jag satt bänkad ;)

hannah

Hur gick det med vaxproppen? bildbevis?

Bella

Hej hej :) tycker verkligen om din blogg :) Vill du köra ett länkbyte? Kram:)

Malin

Du är för härlig spider! :-) Hade jag vetat att det var topmodel hade jag gjort som du. Tack för en härlig och underhållande blogg. Kram

spiderchick

Hannah: Tyvärr fick jag inget bildbevis, men det var tyvärr inte så värst mycket att hänga i julgranen, mest rinnande gegga, haha :-)

/S

Mad

SPIDER! Jag är i akut behov av din expertis!Nyss upptäckte jag (efter efterforskning på anticimex hemsida) att det finns skadedjur i vårt sovrum. Pälsängrar!! Jag vet att du har utrotat dessa fruktansvärda små monster från ditt hem! HUR GÖR MAN! Måste jag tvätta alla våra kläder? Hur ska jag få plats med alla lakan i vår lilla frysbox? Måste jag nu tampas med makens "garderob" (soptipp av kläder i salig röra bakom stängda dörrar så röran inte syns)?Jag är pedant och just nu kliar det på varenda millimeter av min kroppsyta!

HJÄLP!!!!!

hannah

Spiderchick: UUUUuu vad stolt du måste ha varit då haha. Det ska ju lixom komma ut värsta proppen helst lite gammal och möglig eller nått. Jaja jag får helt enkelt bygga på min egen vaxpropp lite till innan jag går till doktorn.

alexandra

Precis som Gaymasen är jag också inne på säsong 17, med massvis av gamla deltagare. Till och med från säsong 1! Det är grymt :)

Jessica

Haha, du är bara så skön! Förgyller min dag, tack för det! :D

mej, nybliven mamma till Enya

hahha! underbart när man hittar tillfällen att bulla upp till minifest :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress