Svar på frågestund del 1 (varning för långt inlägg)

Hej. Tack för en jättefin blog, du har givit mig så många välbehövda skrattar. Jag skulle vilja veta om du har någonsin varit i Finland och varifrån hittar du din inspiration att skriva så många fina inlägg varje dag?
Svar: Jag har varit på Åland, räknas det? Skulle gärna besöka Helsingfors någon gång! Min blogg är min vardag på något vis så inläggen liksom bara... kommer.

Hej Bäste Spiderchick! Jag har egentligen ingen fråga, ville bara utrycka mitt nöje och hur mycket jag älskar din blogg! Keep it uuuup :) Du är bässssst!
Svar: Tack snälla Ida för att du gör mig så glad!

Borde inte du dra med Gaymasen ner till Göteborg och fika med mig?
Svar: Ja men visst My. Låter inte alls dumt.

Jag minns att du skrev något på bloggen om att du inte fått din mens eller något, men du skrev i bloggen "inget barn är påväg" men sen så var det väl så?
Svar: Haha, det där minns jag inte? Jag minns bara att jag var skitsvullen om magen och trodde att jag var laktosintolerant, men hoppla! Det var visst en bebis som låg och ruvade i min ömma livmoder.

Hur beskriver du dig själv?
Svar: Glad, social, rastlös, känslig, omtänksam, ombytlig, kreativ, fantasifull, tjurig, driftig, bestämd, snäll mot mig själv.

Brukar du skratta åt dina egna skämt?
Svar: Näe inte direkt. Eller ja, när jag sitter med vänner och drar ett joke händer det såklart att jag skrattar högt. Och länge.

Var köper du helst kläder?
Svar: Där rean är, där är Spiderchick.

Hej Spider! Jag undrar har du läst boktjuven? haha random. Men har du inte gjort det så se detta som en order att göra det.
Svar: Nix det har jag inte, men tack för tipset!

Hur var du som tonåring?
Svar: Här kan ni läsa hur jag var som tonåring.

heej! jag bläddrade bakåt i din blogg där jag hittade en frågestund efter förlossningen där du skrev att Lilleman INTE var planerad, är det sant?
Svar: Han var planerad på så vis att vi sa "händer det så händer det". Sen hände det på första försöket! Både jag och min kille trodde att det skulle dröja minst ett år och hade vi vetat att det var första försöket som gällde, då hade vi kanske väntat lite. Men oj vad glada vi blev när testet plussade! Lilleman har varit efterlängtad och älskad från första sekund. Med facit i hand kom han vid en perfekt tidpunkt.

I vilken ålder tror du att det är bäst att bli mamma?
Svar: Jag tror att det är mognadsfråga. Jag har vänner som blev föräldrar vid 20 och andra som fick barn vid 35. Dom är lika bra föräldrar allihopa!

När du var liten, vad ville du blir när du blev stor då?
Svar: Kassörska, dagisfröken eller författare.

Skulle du kunna tänka dig att skriva krönikor för andra tidningar, dock utan betalning? :)
Svar: Jag tar i regel betalt för krönikor, men kan det ge mig något annat i form av kul erfarenhet eller dylikt så visst. Maila gärna.

V.I.Q (very important question) Mini lätt mellan eller fet mjölk ? Vad är det som gäller hos Lö Spiders residence ??
Svar: Mellanmjölk.

Ruligt med frågestund! vilket företag jobbade du som inköpare på förut? när var det tidningen skulle släppas? kram!
Svar: Jag kommer inte skriva vilket företag jag jobbade på. Men kontoret ligger i Götet och har butiker över hela Sverige, ni får gissa. Tidningen släpps på måndag. Kram!

Hej, jag har en gravidfråga som jag funderar på. När berättade ni att ni väntade barn för er omgivning? Samt om du har tips på bra butiker med snygga mammabyxor ?!?!? Tack å hej
Svar: För familj/vänner berättade vi i typ vecka nio. För jobbet i vecka 20. Men gör som du känner i ditt hjärta! Jag köpte inte ett enda gravidplagg så jag vet tyvärr inte vart man kan hitta mammabyxor?

Vad tror du formar oss till de vi är och vad händer efter döden?
Svar: Jag tror att vi formas genom hela livet och att vi aldrig blir färdigstöpta. Vi formas av allt som händer, människor vi möter, relationer vi har. Både positiva och negativa. Magkänslan är den som hjälper oss på rätt väg. Efter döden har jag ingen aning om vad som händer, men jag hoppas vi lever kvar på ett eller annat sätt.

Jag undrar om du kom igång med den "NO-POO" grejen till håret ?
Svar: Jag kör numera på balsammetoden. Oklart ännu hur jag tycker det går.

Hur långt tid tar det för dig att äta upp en 200g choklad?
Svar: Beror helt på dagsform. Ibland fem minuter. Ibland flera timmar.

Det här är säkert ett jättestörd fråga, men jag har faktiskt gått och tänkt på det ett tag! Om jag inte misstar mig så föddes Lilleman den 10 september 2009. Har det någon gång hänt att du funderar på hur coolt det hade vart om han födds dagen innan, och alltså haft personnummret 090909? Haha, förlåt för en väääldigt udda fråga!
Svar: Haha, ja gud! Jag tänker OFTA på det och tycker att det är lite trist att han inte fick detta balla personnummer. Men 090910 är inte fy skam det heller.

Jobbar du?
Svar: Japp. Jag är krönikör/kåsör på tidningen SN. Från och med måndag nästa vecka kan jag även titulera mig redaktör för en webtidning som heter Cravingz. Jag vill inte gärna se bloggen som mitt jobb, för det låter så himla tråkigt/ger mig skrivkramp men det går inte komma ifrån att bloggen är en del av min försörjning. Mitt mål är dock INTE att kunna helförsörja mig på Spiderchickan, jag har helt andra drömmar. Håller även på med en bok som jag ska ge ut via ett förlag. Men nu har det projektet kommit i andra hand eftersom uppstarten av Cravingz tagit mycket av min tid.Lite av det jag skrivit för SN.


Tänkte som många andra börja med att tacka för minst ett asgarv om dagen och för dina kloka tankar. När ska du hålla den däringa föreläsningen i Skövde?
Svar: Föreläsningen är måndag 24 oktober kl 19 på Biblioteket i Skövde. Har ingen aning vad jag ska prata om dock, några förslag? Vad skulle ni tycka var intressant att höra?


Kommentera gärna!
Jessica -The Truth And Other Disasters

Haha jag har samma "problem" med personnummer! Dottern är född 101113. Varför kunde hon inte kommit en dag tidigare och fått 101112 som personnumer?! Haha

2011-09-07 ♥ 11:23:34 » URL: http://jayde.blogg.se/
Myaraq

Ja! Kom till mig!Förresten kan du prata om vad du vill på den där föreläsningen. Det blir nog bäst så.

2011-09-07 ♥ 11:38:54 » URL: http://myaraq.blogg.se/
En Liten Emma

Måste säga som kommentaren ovan och som du att sonen haft ett ballt personnr om han varit född dagen innan, 091012 hade det varit då..

2011-09-07 ♥ 11:41:24 » URL: http://enlitenemmas.blogg.se/
Ina

Jag skulle vara jättenervös om jag inte visste vad jag skulle prata om. Alltså, vad förväntar sig folk som ska lyssna, DET skulle jag behöva ha koll på. Inte för att det spelar någon roll egentligen, tror det blir skitbra vilket som. Men jag hade velat ha en plan eller önskan eller vad som helst från den som hade bokat ;)Kram!

2011-09-07 ♥ 12:08:04 » URL: http://snowstars.blogg.se/
Foto & livet som nybliven mor

kul läsning, för oss skedde det också på "första" försöket :D

2011-09-07 ♥ 13:16:44 » URL: http://ninnzanlee.blogg.se/
spiderchick

Ina: Ja jag ska såklart prata om bloggning och är där i egenskap av bloggare, men jag vet inte riktigt om folk förväntar sig min allmänna historia eller om dom vill ha bloggtips? Eller både ock? Haha, ja vi får väl se.../S

2011-09-07 ♥ 13:19:41
Sara

Gött! Nu slapp jag gå till bibblan och fråga när Spiderchick ska föreläsa :) Skulle ju göra det idag. Du kommer säkert komma på något otroligt intressan, roligt och fantastiskt.. Annars får du sätta dig ner och ta en kaffe med mig bara :) Vi ses där!

2011-09-07 ♥ 13:34:25
Anonym

hej snyggging:D hur är de idag?

2011-09-07 ♥ 13:35:03 » URL: http://eweman.blogg.se/
spiderchick

Sara: Haha ja exakt så har jag tänkt, att det får bli en fika om det krisar ;-)Ses!

kram

2011-09-07 ♥ 13:49:15
Sandra

HAHA jag ville också bli kassörska när jag var liten. Min pojkvän brukar skoja med mig angående det. Haha

2011-09-07 ♥ 14:26:56
andrea

Som så många andra redan nämnt så bjuder du på mkt skratt och glädje i din blogg, men idag när jag gick tillbaka i arkivet och läste om när lilleman föddes och tiden precis efteråt så kunde jag inte hålla mig ifrån att börja lipa lite. Jag lipade för att jag kände igen mig så mkt i allt. När jag dessutom läste om din oro inför lillemans operation hulkade jag nästan. Min son blev opererad när han var 8 timmar gammal, inget livshotande eller så, men ändå, en operation är en operation och även fast läkarna sa att allt skulle gå bra så var det så fruktansvärt hemskt att min nyfödda lilla korv skulle behöva gå igenom en sån sak. Vi fick stanna på sjukhuset i 10 dagar och jag grät mig igenom hela vistelsen. Jag tror inte det var förrän vi landat här hemma i några dagar som jag slutade att gråta konstant. Så med det här vill jag egentligen bara säga att oavsett vad det är du skriver om så berör du verkligen. Det är inte många bloggare som får mig att både gråta och skratta högt. Du är så bra helt enkelt! Du känns som en såndär tjej som man gärna hade haft som nära vän, ödmjuk och lattjo på samma gång! En tjej med båda fötterna på jorden som man skulle kunna vända sig till i alla lägen, en sån tjej tror jag att du är.. och det är inte fy skam :)

2011-09-07 ♥ 16:39:13
Emelie

Du och jag hade nästan likadana barndomsdrömmar, förutom att jag inte ville bli kassörska, jag ville bli bagare :) om du får smak för föreläsandet vore det roligt om du kom till Varberg för en föreläsning också!

2011-09-07 ♥ 16:49:46
Anonym

Jag hänger inte med i svängarna. Är du gravid igen eller pratar ni om förra gången?

2011-09-07 ♥ 16:59:25
Therese - zill

Men åååh! Får jag också vara med & fika med dig, Gaymasen & Myaraq? Jag tyckte nämligen det var så trevligt sist vi sågs (på bloggträffen i aug. förra året). I övrigt vill jag mest önska dig en fortsatt bra dag :).

2011-09-07 ♥ 18:20:38 » URL: http://zill.bloggplatsen.se
spiderchick

Anonym: Vi pratar om förra gången :-)/S

2011-09-07 ♥ 21:03:04
spiderchick

Andrea: tack tack snälla för din underbara kommentar :-) Tack att du tog dig tid att skriva den för den värmer mig massa!!!!Många kramar!

Moa

2011-09-07 ♥ 21:03:54
tina

härligt blogg! :)

2011-09-07 ♥ 21:30:24 » URL: http://tinaisaksson.blogg.se/
Ina

Ja men då blev jag ju lugnare om du i alla fall har nåt att gå på ;) Då löser du det :)Kram

2011-09-08 ♥ 10:14:30 » URL: http://snowstars.blogg.se/
Matilda Andersson

ÅH :D NU BLEV MIN DAG FULLÄNDAD! :D Då kan jag bara gå efter skolan och lyssna på dig :)

2011-09-08 ♥ 17:46:48 » URL: http://thelifeofmatildandersson.myshowroom.se

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback