Spiderchick

Vaxpropp in the live
I veckan var min kille på vårdcentralen och spolade ut en vaxpropp ur örat.

- Den var skitstor! berättade han (proppen alltså).
- Har du en bild? frågade jag.
- Näe.

Ursäkta???

Man kan inte komma hem och skryta om världens största vaxpropp och sedan inte ha bildbevis för det??

Jaja.

På tisdag ska min kille dra ut en vaxpropp även ur andra örat och då ska jag och lilleman få följa med och kolla. Längtar!!! På riktigt alltså. Jag fascineras av sådant där.Så här glad kommer jag bli när jag får se en livs levande vaxpropp.
snigelpickan

hahaha... kan inte vi gifta oss? Inte för att jag gillar vaxproppar, men jag älskar ditt språk.Kärleksförklaring

Jessica

Hahaha tänk reaktionen om han hade tagit fram kameran och ba: vänta, jag måste ta en bild så min tjej får se!

mej, 39v gravid

hahha, men uuueeeh! .. nog finns de mysigare saker att ta kort på?! :P

Elisabet

Du måste värkligen fota den!!

S

hahah härligt

Jag hade en ordentligt propp en gång, var till doktorn och fick spola. Det funkade inte. Efter att ha försökt spola ett bra tag fick dom använda någon sugmojäng. Då jäklar kom han, proppen:)

Jenny

Åååhhh, jag älskar äckliga grejer!! Min syster får alltid vaxproppar, och då brukar vi spola lite med en sån vattengrej och sen får jag dra ut den med pincett!!!

spiderchick

Elisbet: Haha tro mig I WILL!!!!:-)/S

spiderchick

Jenny: Haha jag meeed! Älskar vaxproppar, åderbrock, finnar och annat äckelpäckel. Ja jag vill ju inte pilla på´t men gärna se på :-)S: Haha :-) Love it!/S

Solin

Haha! Du får komma till mitt jobb nån dag så ska du få se på proppar! En otrolig lyckokänsla när proppen lossnar. Som att klämma en finne. Haha! Man e ju galen :) Kram kram

spiderchick

Solin: Låter som mitt drömjobb ;-)kram!

M

Åsa

Lägg INTE ut bild! Lova!!!!

Angelica

Haha! Vad underbart! När man nu googlar vaxpropp kommer det upp en bild på dig. Tycker sådant är fantastiskt kul! (kommer även upp en bild på Alex Schulman. Ni har vaxet gemensamt, antar jag!) :)

LO

ÅÅ i somras var jag och spolade bort proppar i båda öronen, jag sa att hon skulle vänta med att slänga propparna eftersom att jag visste att det var två vidrigt stora ena. hon skrattade och spolade bort vaxisarna. åå så det smärtade.jag ligger i Texas och skriver detta. jag visade mina amerikanska kompisar din blogg i tisdags. efter jäkligt mycket översättande av språk och skämt så kan jag nog påstå att du har några cobojfanz.

nej, jag är inte psykstörd

HAHAHAHA jag älskar med sånt här! Jag får alltid äran att klämma min pojkväns finnar på ryggen, dock så har han bebishud så han får nästan aldrig någon, vilket smärtar mitt hjärta enormt. Men varje gång som han upptäcker en finne så blir det som ett halleluja moment, då finns det bara en sak o göra: Han springer o hämtar papper, drar av sig tröjan o lägga sig i sängen o sen får jag nöjet o trycka ;) ;)Och vaxproppar är också roliga, stod i badrummet en gång och helt plötsligt kom det ut en rejäl en när jag topzade öronen lite, det var så underbart!!!

spiderchick

haha vad ni är roliga :-)//Spider

Indra

Åh härliga härliga människa. Den där bilden är heeelt underbar, precis som den i inlägget om blondinballe :)

spiderchick

Indra: Haha gotta love photoboot :-)/S

Alicia

Hahahaha :D underbart rolig bild!! XD

Lina

Hahahha, vilken jävla bild! Skrattar högt. Såg ikke ut som du!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress