Som en cell

Att gräva i mina jackfickor känns ibland som att befinna sig i en cell på Fångarna på fortet. Ja, ni vet cellen där de tävlande i jakt på nycklar ska stoppa ner händerna i olika bunkar med tvivelaktigt innehåll.

Idag körde jag ner näven i min ena jackficka och fiskade bland annat upp en klump med antikt snor(el. dyl.)papper.

Trevligt.


 


Kommentera gärna!
Fia FIT

Jag skådar en tvättservett också. Till frågan:Är du en förälder som rengör din och sonens näsa med tvättservett?Jag är hypokondriker så jag tar helst vanligt papper till sönernas och min näsa :-). Men jag vet en bekant som torkar barnen runt munnen med DISKTRASAN!Skönt att läsa om att man inte är ensam om att skapa kaos. Fickor, jacka, byrå... det mesta är kaos runt omkring mig...

2012-04-22 ♥ 16:33:35 » URL: http://blogg.mama.nu/fiafit/
Madde

Haha! Har båda mina jackfickor fulla med snorpapper. Vågar dock inte rensa i skräck av alla de möjliga livsformer som kanske finns där i..Måste säga att du har en fantastiskt rolig och fin blogg. =)

2012-04-22 ♥ 16:56:04 » URL: http://delatliv.blogg.se/
natti

http://nattisays.blogg.se/2012/april/tavling-i-samarbete-med-lariemar.html

2012-04-22 ♥ 18:18:08 » URL: http://nattisays.blogg.se/
trettiokg - följ min kamp mot drömvikten

Tänk den dagen du hittar pengar! )Eller ännu bättre i dina ögon, godis) ;)

2012-04-22 ♥ 18:50:01 » URL: http://trettiokg.blogg.se/
Annelie

höhöhö. Blärk. :D Men det är ju iaf bra att man har papper med sig överallt. snoriga barn behöver papper.o jag blev lite äcklad av första kommentaren... Disktrasa...? seriöst? vill hon smitta sina barn med det ena o det andra eller härda? heh. urk, That was nasty..

2012-04-22 ♥ 18:51:56 » URL: http://eilenna.blogg.se/

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback