Tävla och vinn produkter för ditt hår

Pass opp! En tävling i samarbete med LOREAL.

I potten ligger en välfylld goodiebag med produkter från LOREAL HAIR EXPERTISE (värde 1300 kr). I goodiebagen ligger följande: 4 st schampoo, 4 st balsam, 3 st inpackningar, 1 st leave-in creme och 1 heat protection.

För att delta svara på följande frågor:

1) Hur många olika produkterserier ingår i LOREAL Hair Expertise? Ledtråd

2) Berätta kort om ett hårminne du har. Det kan vara ett roligt sådant, pinsamt, fint, tråkigt eller vad som helst.

Tävlingen avslutas 6/5.


Kommentera gärna!
johanna larsson

Det ingår 3 olika produkterserier i LOREAL Hair Expertise.Ett hårminne som jag har är när det var så hypat att klippa sig som Robyn i slutet av 90-talet och min frisör klippte alldeles för kort, en bekant frågade min bror "vem pojken var" - det var jag!

2012-04-26 ♥ 18:21:26 » URL: http://larssonjohanna.blogg.se/
Jessica

1. 3 olika produktserier.2. För ett tag sen köpte jag ett annat märke av hårfärg än vad jag brukar göra, de såg ju så lika ut. Kom hem, slängde i färgen=grönt hår! Till detta hör att jag skulle på dop dagen efter och vara gudmor=alla skulle se mig längst fram i kyrkan!

Slängde i så mycket citron att mitt hår måste luktat Ajax i hela kyrkan men det dämpade den gröna tonen lite ialla fall...

2012-04-26 ♥ 18:24:59
Annika N

3 styckna.Har inga speciella hårminnen vad jag minns.. men jag lyckas alltid glömma bort hur dåligt det blir när jag själv klipper pannluggen.. over and over again. :)

2012-04-26 ♥ 18:27:37 » URL: http://annikanyman.wordpress.com
Gabriella

1, tre stycken produktserier2, var nog senast jag var hos frisören, gick till en frisörskola för att det blir billigare när man pluggar. Denna gång skulle jag klippa och slinga håret. Jag får en tjej som ska göra detta för största gången(slingor). Jag sitter dör och klockan går, när två timmar har gått och hon har inte lagt alla slingor än, då kommer på att fråga om jag har någon tid att passa. Kände att den frågan kanske skulle kommit lite tidigare, satt där i tre och en halv timme för att slinga och klippa håret.

Men resultatet blev bra trots tiden. :)

2012-04-26 ♥ 18:30:23 » URL: http://bellasvensson.blogg.se/
Johanna

1. det är 3 st produktserier.2. Ett av mina konstigaste hårminnen måste varit den gången jag vaknade extremt bakfull och upptäcker att det sitter ett gammalt tuggummi i nackhåret på mig, hur fan kom det dit tänkte jag då jag iaf inte tuggat på nått kvällen innan! Det är ju med lagom kul när frisören någon vecka senare upptäcker att där fattas hår och undrar vad som hänt här?! "Humm, ja den som ändå visste det" haha

2012-04-26 ♥ 18:30:49
moa;

LOREAL Hair Expertise har 3 olika produktserier.Mitt hårminne är från när jag var liten och jag var mer kreativ än smart. Jag hade hittat bredare list (dock ej bred!) längst en vägg som jag promt ville balansera på. Svårt dock att hitta balansen när ena sidan av listen var en vägg - d.v.s. lagom omöjligt att liksom hålla ut armarna och kontra tyngdlagen. Men! Jag fick då den brillianta iden att ta tuggummit jag hade i munnen och sätta det på kinden och med det helt enkelt trycka fast mig själv i väggen (likt männsko-häftmasa). Bra ide - synd att mitt hår kom emellan bara... Efter lirk och lirk insåg vi att två alternativ fanns 1) Klippa håret eller 2) Alltid ha ett stycke tuggummi i höjd med höger öra. Jag valde alternativ 3) Slita av håret som tuggummit satt i innan någon vågade närma sig med en sax!

2012-04-26 ♥ 18:32:32 » URL: http://mbjornstrom.blogg.se/
Therese/zill

1. Det finns 3 olika serier.2. Ett av de mest radikala hårminnena jag har är när jag "ville förändra lite" och det resulterade i att min kompis hjälpte mig. Jag gick från att ha ca 3 dm långt hår, till ynkliga 3 mm, som jag dessutom färgade knallrött. Läskigt - nej. Bra för håret - Jajamen!

2012-04-26 ♥ 18:32:43 » URL: http://zill.bloggplatsen.se
Sandra

1: Tre olika :)

2: min kusin hade sökt in till frisörlinjen för flera år sen och ville testa sin (o)färdighet på mig. Hon skulle klippa topparna, typ 2-3 cm. Just då hade jag hår som sträckte sig precis nedanför brösten. När hon var färdig med håret tittade hon på mig och sa " Få inte panik nu!". Jag reste mig upp och tittade i spegeln och SKREK i högan sky! Hon hade inte toppat håret, hon hade klippt det typ två centimeter OVANFÖR axlarna! Jag var arg. Förbannad. Riktigt ledsen.

Idag skrattar vi gott åt det ;)

2012-04-26 ♥ 18:33:38 » URL: http://ingenlattemamma.blogg.se/
Malin

1. Tre stycken2. I mina unga år inspirerades jag väldigt mycket av min kusin, som var platinablond. En gång hemma hos henne fick hon en massa blonderingsmedel över som vi placerade i mitt hår. Tyvärr fick jag inte riktigt samma resultat, mitt blev snarare kycklinggult. Det tog en vecka innan jag lyckades få en frisörtid för att färga om och under den tiden bar jag mössa. I skolan kom en lärare fram till mig och sa allvarligt att det var strängt förbjudet att ha mössa inomhus, jag spände ögonen i henne & sa att jag faktiskt hade en jäkligt bra anledning. Hon trodde förmodligen att jag hade tappat allt hår & sa ingenting mer.

2012-04-26 ♥ 18:36:21
s p i n d e l t j e j e n

1. TRE stycken2. Hårminne... det skulle väl vara när jag skulle färga håret i blont när jag var tonåring och satt nöjt och väntade på att färgen skulle verka... och sen tog jag av handduken och håret var lilagrått! GAH! Fick rota fram en keps och springa bort till Ica innan det stängde och panikshoppa en brun färg och färga igen! :)

2012-04-26 ♥ 18:37:03 » URL: http://www.spindeltjejen.se
Cassandra

1. Det är 3 st produktserier.

2. När jag var liten, runt 8-9 år, så skulle jag hjälpa mamma att baka. Jag skulle få vispa med elvispen. Jag hade långt ljust hår och hade glömt bort att sätta upp håret innan jag tog mig an min uppgift. Jag kommer ihåg att jag skulle fråga mamma något så jag vänder mig om (elvispen är fortfarande igång) och lyckas på något sätt vrida upp elvispen så att den fastnar riktigt ordentligt i mitt hår. Mamma reagerade snabbt och stängde av vispen, sen var det "bara" till att försöka få loss vispen från mitt hår. Jag hade tur i oturen eftersom vispen inte hann ta tag i mitt hår ordentligt. Men det gjorde riktigt ont och jag blev flera hårtussar fattigare. Efter det sätter jag alltid upp håret innan jag bakar :P

2012-04-26 ♥ 18:37:34 » URL: http://bakverkochbocker.wordpress.com
maria

1. Det är 3 produktserier Everpure Color Care System,Eversleek Smoothing Care System,Everstrong Reinforcing System.2. Det var i 3an på gymnasiet då jag hade skrivit ett tal som fick högsta betyg och jag hade gått med på att läsa upp det för alla 3or på skolan. Nervös som jag var tänkte jag att jag i allafall skulle vara snygg i håret, så jag knallade iväg och köpte en mellan blond hårfärg till mitt knallvita hår. Håret blev GRÖNT. . klockan var för mycket och det hanns inte köpa ny färg. Så där stod jag nästa dag inför 250 st människor i lockigt grönt hår. SHREK såg jag ut som .

2012-04-26 ♥ 18:38:19
Evelina

Det ingår tre stycken olika produktserier.Ett minne jag har är från tidigt 2000-tal då det var populärt med slingor som man limmade fast i håret, helst skulle dom vara i massa skrikiga färger.Jag ville ju också ha det så lagom till en skolavslutning skulle jag sätta i slingor i mitt hår. Bestämde mig för två knallblåa slingor framme i luggen. Men frisören hade inte så fina slingor, det var mest ett blå/grått trassel. Men jag var nöjd ändå!

2012-04-26 ♥ 18:38:49
Amanda Eriksson

1. Det finns tre produktserier!2. När jag var omkring 5år hade jag som många andra småflickor lugg och axellångt hår. Inga krumelurer! En kväll fick jag dock den geniala idén att klippa av mig håret, även det som många andra småflickor. Jag tog fram saxen, tog tag i luggen och klippte jäms med pannan. Vad jag gjorde med håret? Jag satte det i mitt skrivbordsskåp. Strax efter klippandet traskade jag iväg för att krama mamma och pappa godnatt. Mamma tappade hakan och frågade argt vars jag hade luggen. Jag traskade glatt till mitt skrivbord, öppnade skåpet och drog fram håret som låg där "HÄR!!" dedikerade jag. Trots allt var min mor tvungen att dra lite smått på smilbanden. Tror aldrig hon kommer glömma det, och inte jag heller.

2012-04-26 ♥ 18:48:09
Nathali

Hej! Kanske blir det min tur den här gången!Loreal hair expertise innehåller tre stycken produktserier! :)Ett minnne som jag har och som förmodligen alla har gjort någongång är att man har tagit en sax som liten och klippt ,vad man själv trodde då, den "snyggaste frisyren" av dem alla. Som sjuåring fick jag tag på en sax och klippte mitt då midjelånga hår rakt av precis vid öronen. Nu tror du säkert att jag klippte av hela håret, men nej då. Bara ett klipp precis vid örat på båda sidorna. Så när min mamma kom hem var det inte längre några glada miner hemma hos oss och jag fick ha pottfrilla i ett halvår innan mamma kunde klippa till det så allt hår fick samma längd.Kram Nathali

2012-04-26 ♥ 18:50:26 » URL: http://inmyhappyplace.blogg.se/
Frida

1: 3 stycken!2: Gick till en mindre begåvad frisör som färgade mitt hår grönt lagom till min bal, konstaterade för henne att det var grönt & hon färgade igen, fortfarande grönt. Så efter spenderat en dag i hennes salong gick jag därifrån med grönt hår, hoppades att några tvättar skulle fixa det hela. Det gjorde det inte. Så jag gick till en annan frisör som försökte rädda det hela med rött pigment, blev laxrosa på första försöket, men efter en omfärgning till så kunde jag gå på min bal, utan att se ut som en askungen med identitetskris.

2012-04-26 ♥ 18:53:13
Mathilda

1. Det ingår tre produkter:)2. Hahaha så sjukt minne. När jag var liten hade jag sjuuukt långt hår, så behövdes det klippas och mamma var lite snål på den tiden då dom inte hade överdrivet mycket pengar. Så hon bestämde sig för att själv klippa det. Lättare sagt än gjort... Mitt hår slutade vid rumpan och mamma satte en maskerings tejpbit ungefär i mitten av ryggen så skulle hon klippa efter den. Hon började och insåg att det blev väldigt ojämt då jag hade tjockt hår. Så hon fick hela tiden flytta tejpbiten högre och högre upp, tillslut blev det ALDRIG jämt, så när håret inte var längre ner än öronen så gav hon upp. Sådär gick jag från super långt till super kort, om jag tjöt?!??

2012-04-26 ♥ 18:54:35 » URL: http://tillen.blogg.se/
Mathilda

Ja eller tre produktserier menar jag såklart!:)

2012-04-26 ♥ 18:55:44 » URL: http://tillen.blogg.se/
Linda

Hej!Det är 3 olika hårserier :)Mitt värsta minne (förutom alla de gånger min mor har fått klippa mitt hår när jag vara liten pga ofantlig mängd tovor, om och om igen..) var när jag en gång gick till en frisörsalong jag aldrig tidigare besökt, jag var nyinflyttad till stan och visste inte vart jag skulle gå för att få en snygg frisyr.. Sagt och gjort, jag gick till frisören och bad om att de skulle toppa mig samt klippa snedlugg. När frisören var klar frågade hon om jag var nöjd, luggen var då spikrak. "Nja, gärna lite mera sneklippt lugg tack" svarade jag med ett slutresultat att luggen klipptes så kort att den stod rakt ut cirka 1 cm från pannan och hårfästet!! Inte vackert!! Måste jag säga att jag aldrig gick dit igen?2012-04-26 ♥ 18:58:55
BajsMalin - Mamma till Kiddo ♥

nemen oh så trevligt! Inte för att jag brukar vinna tävlingar och jag SUGER verkligen på att köpa rätt bingolott, men det kan ju alltid vara roligt ändå! :D1: TRÄ. Eller 3! :P2: Jag gick i mellanstadiet och det var inne med att göra sådana här små, små flätor i hela huvvet. Ett elakt jäntebarn skulle göra sådana i mitt hår när vi hade filmtimme. De fnittrade och hade sig bakom min rygg.. oCH DET bådar ju ALDRIG gott.. Nej. Efteråt visade det sig att de hade satt tejp i hela mitt hår... KUL. Jätteroligt VERKLIGEN! Mitt annars så fina långa hår blev kort. Och den där tjejen var så himla taskig! En gång tog hon bort skitet som hade kommit under hennes tånaglar och lade det på min tygstol. Ja, det hade ju inte med hår att göra men jag ville bara poängtera att hon var en dumming..NU HÅLLER JAG TUMMARNA!!!!

2012-04-26 ♥ 18:59:44 » URL: http://bajsmalins.blogg.se/
Kajsa

1. 3st2. Ett hårminne jag har är ifrån när jag var liten. Min mormor bar samma väldigt vackra frisyr uppsatt varje dag. Jag var inte så morgonpigg på den tiden, men om jag någon gång vaknade tidigt på morgonen och gick ner för att dricka vatten så fick man se mormor innan håret var uppsatt. Håret var långt och räckte hela ryggen ner. Det var få tillfällen det hände att jag fick se det, men jag var så imponerad. Vacker var hon mormor! Och undebart go! :)

2012-04-26 ♥ 19:03:43
andrea

1. 3 st!2. Mitt hemskaste hårminne måste vara när jag hade färgat mitt annars ganska ljusa hår nästan svart och bara några dagar efteråt ångrade jag mig. Tänkte då avfärga lite (läs 4 omgångar). Avfärgning är allt annat än skonsamt så kvar stod jag med ett hår som var som en blandning av svinto och tuggummi i flera månader. Underbart! :D

2012-04-26 ♥ 19:05:45
Lise

1. Tre produktserier.2. När jag hos dagmamman skulle leka frisör med bästisen, vi hittade (supersnabbt) en sax och jag klippte raskt av hälften av bästisens väldigt långa, blonda hår innan den förskräckta dagmamman kom på oss. Till historien hör att bästisen skulle fotograferas samma dag, så hon har en förstoring i profil där svallet ligger längs ena sidan och man ser en liten lock som sticker fram från andra sidan ansiktet. Nästa dag kom hon till dagis i en kort page. Vi är fortfarande vänner. ;)

2012-04-26 ♥ 19:07:46 » URL: http://yetanotherblog.blogg.se/
linn

1. 3 st.2. Jag spelade badminton som yngre, och har alltid haft kort hår som mina bröder. Men efter en sommar, och säsongen skulle dra igång igen hade mitt hår växt ut så pass långt att jag kunde sätta upp det. Förutom en slinga i fram som envisades med att ramla ned i pannan, så stressad och dum som jag var så hämtade jag saxen och klippte av slingan. Kvar blev det ca 2 cm2 yta med 3 mm kort hår. Och du kan ju bara gissa hur det såg ut när det växte ut igen!

2012-04-26 ♥ 19:09:58
Sara

Hej!Det är tre olika!Som blondin med lugg har man varit med om mycket, det vet väl du om någon... senast igår hände det något. Då skulle jag för första gången klippa min lugg själv (går alltid till frissan annars), jag blötte håret och började klippa... super. Problem: det torkade, och åkte därmed upp några väldigt betydliga centimeter. Det ser så hemskt ut och jag har haft panik sen dess... tur att det växer ut. Någon gång. Löfte till mig själv: aldrig klippa min egen lugg igen.

2012-04-26 ♥ 19:10:19
Elin

1. Tre

2. I mellanstadiet var det inne att ha underhåret i en annan färg. Jag gick helt på den trenden men valde av någon anledning att göra det LILA, inte brunt som de flesta andra gjorde. Dessutom passade jag på att göra två stripor i fram (man skulle ha så) i ROSA. Snyggt tyckte jag! Förstår inte såhär i efterhand hur min mamma kunde låta mig göra det. Haha.

2012-04-26 ♥ 19:10:37
Pauline Ågren

1. Tre stycken ingår!2. När jag var ung och dum, ungefär 14 år, klippte jag luggen själv. Den blev kort, jag skämdes. Jag tyckte att det allra bästa skulle vara att klippa till den, kanske få den att se mindre underlig ut. Den blev kortare. Till slut klippte jag av den helt och hållet. Kändes bra i början, lite stubbigt men helt okej. Men sedan... Jag vet inte hur många gånger jag suttit och gråtit över min mini-tuppkam på 3 cm jag använde VAX för att hålla nere och täcka över med det liiite längre håret i luggen. Det var fruktansvärt!

2012-04-26 ♥ 19:12:34
linn

1. 3 st2. Jag satt på bussen hem från skolan en dag, när jag gick i 6an. Jag var inte så värst populär utan snarare den som alla, speciellt äldre killar, valde att reta och jävlas med. Jag satt några säten längre fram än de fyra killar som satt längst bak, en av dom kastar ett jenka-tuggummi som landar i mitt hår.

Jag klev av bussen och sprang hem,och eftersom mamma inte var hemma, så fick jag panik och klöpp bort området där tuggummit suttit. Det blev en väldigt stor bit av överhåret som åkte, och det har jag bilder på än idag hur pass bra det syntes.

2012-04-26 ♥ 19:13:05 » URL: http://stromsvags.wordpress.com
Lina

1. Tre stycken!2. Ett fint hår inne var när jag och min dåvarande bästa kompis (vi var väl sju) flätade ihop våra långa hår. Planen var att vi skulle glida omkring, hopflätade, hela dagen. Planen sprack när vi insåg att våra kroppar inte alltid rörde sig enhetligt vilket resulterade i en mycket öm hårbotten! Men härligt ändå... Att så gärna vilja höra samman med någon. :)

2012-04-26 ♥ 19:15:45
Hanna

1. 3 produktserier

2. När jag var ca 5 år gammal och jag och pappa var hemma hos farmor och farfar så märkte pappa efter ett tag att jag var borta. Han gick och letade efter mig och hittade mig inne i farmors badrum med en sax i handen och en väldigt... annorlunda klippning. Jag var jättestolt och sa direkt "kolla pappa, jag har klippt mig!". Pappa var inte lika stolt, då jag skulle vara brudnäbb på min fasters bröllop dagen efter. Haha!

2012-04-26 ♥ 19:17:11
Mici

1. Tre produktserier2. Mina värsta hårminnen är alla hemska frisyrer jag varit tvungen att ha när jag tävlat konståkning! Till exempel har jag fått måla (!) mitt blonda hår svart med färgad hårgele så håret var grått i veckor efter det...och har även fått fläta in piprensare och ståltråd så det blev blödande sår i hårbotten...

Men ett av mina bästa hårminnen har också med konståkningen att göra! Under en tävling i Ungern fick massa tjejer för sig att färga håret...rött! Jag bangade, men en tjej drog av sin överflödiga färg på mina toppar (hade håret i två flätor) på skoj och i ca sex veckor efter det hade jag röda toppar...haha!<3

2012-04-26 ♥ 19:18:05
Hoffafloffa

1. 32. När jag var lite halvstor sådär fick jag vid ett tillfälle det stora förtroendet att ta med min lillasyster in till stan (jag har för mig att vi skulle köpa julklappar till våra föräldrar). Min syster hade köpt/fått en burk med grönt slem som hon gick och höll på med (man kunde dra i det och forma det lite lätt och så vidare). Hur som helst, jag knyckte slemmet från henne och lade det på hennes huvud. Tyvärr hade jag inte räknat med att det skulle fastna, med besked, i hennes hår. Jag drog och slet i det och det blev bara värre och värre inkladdat. Till slut blev vi tvungna att gå in på en MacDonaldsrestaurang där de resolut klippte bort både hår och slem från henne. Man kan säga att det dröjde ett tag innan jag fick förtroendet att ha hand om henne igen...

2012-04-26 ♥ 19:19:18 » URL: http://hoffafloffa.blogspot.se/
Hoffafloffa

PS Om jag skulle gå och vinna skulle jag väl få ge bort hela eller en del av vinsten till min syster som kompensation för denna traumatiska hårsituation i hennes barndom

2012-04-26 ♥ 19:21:08 » URL: http://hoffafloffa.blogspot.se/
Erica

1; 3 stycken olika :)2; Mitt värsta hårminne måste nog vara sommaren jag bestämde mig för att gå från svarthårig till blond (inte mitt smartaste val)

8 blekningar senare ser jag fortfarande ut som en hej-kom-och-hjälp-mig i huvet, lite gult, lite oranget och några färger som jag inte ens tror det finns namn på.

Iaf, jag och min kompis Jackie åkte till Liseberg varenda sommar och det året fick jag åka dit i mitt fula missfärgade hår.

Efter ett par roliga timmar på Liseberg stannar helt plötsligt allting upp, framför mig och Jackie står min svenska kändiscrush Anastasios Soulis, snyggingen jag vart kär i sen jag såg den bästa sommaren när jag var liten.

Han var där med några vänner och dom stod och rökte, vilket jag drog upp en cigg fort som fan och gick fram på darriga knän för att fråga efter tändare.

Bästa stunden i mitt liv när han log och sträckte fram en tändare mot mig (rååååkade nudda honom lite när han sträckte fram den)

Lycklig och helt kär springer jag tillbaka till Jackie och är helt vimmelkantig.

Tills jag kommer ihåg att jag ser ut som en påskkyckling i huvudet..

2012-04-26 ♥ 19:27:51
Lisa

1. 3 st2.Mitt värsta hår minne är från när jag var liten. Jag var kanske 4-5 år gammal. Mamma tyckte att jag hade börjat få lite för lång lugg, och istället för att gå till frisören och klippa luggen skulle hon göra det. Så jag fick sätta mig på en pall inne på toan och hon tog fram saxen, problemet var det att jag hade väldigt svårt att sitta still, av någon anledning var jag riktigt sur så det var inte det optimala tillfället att klippa luggen på mig. Men när mamma väl kom med saxen och skulle börja klippa luggen rör jag på mig så att saxen river upp ett stort sår i pannan på mig. Detta gjorde att jag började storböla och mamma fick smått panik för att jag inte lät henne titta på hur stort såret var. Detta var första och sista gången som mamma klippte mig.

2012-04-26 ♥ 19:29:04
Fia

3 st. För några år sen skulle jag bleka slingor hemma. Det gick inte så bra, håret blev blått. Efter mycket om och men fick det bli rött hår hos frisören. Orsaken till det blåa var att jag hade färgat med en hennabaserad färg några månader tidigare.

2012-04-26 ♥ 19:30:43 » URL: http://virkmamma.blogspot.se
Linda

1.3

2. Jag har spikrakt hår, verkligen spikrakt. När jag var tonåring fick jag för mig att jag skulle ha lockigt hår, en kompis mamma sa att hon har permenentat hår tidigare, sagt och gjort ngr timmar senare satt jag där med papiljotter i håret. Mitt hår mådde inte så bra att permentvätskan, i stället för lockar fick jag värsta skatboet i bakhuvudet som inte gick att reda ut, lite som dreads fast en stor boll. Så aldrig mer hemmapermanent för min del.

2012-04-26 ♥ 19:33:10 » URL: http://lindanymark.wordpress.com
Hanna

1. 3 produktserier

2. I vintras hade jag och några tjejkompisar en liten förfest innan vi skulle gå ut på krogen. Vi hade det jättetrevligt och mysigt med tända ljus i fönstret. Mina två kompisar bad mig ta kort på dem, så jag tog kameran och lutade mig bakåt för att få till den perfekta bilden. Plötsligt börjar en annan kompis skrika att mitt hår brinner! Och mycket riktigt, innan jag hann släcka elden hade nästan hela bak-håret gått upp i rök (haha). Vi gick iallafall ut och hade jättekul, dagen efter gick jag raka vägen till frissan för att snygga till mitt brännskadade hår, och nu trivs jag jättebra i min korta frisyr! :)

2012-04-26 ♥ 19:42:32
Andréa

ååhhh en tävling som verkligen kom i rättan tid!!1. det finns 3 serier2. Starkaste hårminnet utan tvekan, hemkunskapen hösten 99. Jag var 11 år och vi skulle baka sockerkaka. Jag hade hår ner till svanken och satte upp det i en lös tofs, kläckte ägg, ner med sockret och på med elvispen... jag ser hur en hårtest slinker ner och ska precis SWOFF sa de bara så åkte vispen upp i håret och jag låg och brottades med den på golvet tills min fröken slet ur sladden ur uttaget. ALLT hår satt som i en stor tova på vänster sida av huvudet och ut stack pinnarna från visparna... det gick inte att få loss dem så när mamma kom och hämtade mig satt visparna kvar tillsammans med vispat ägg, socker och blod. Trots de kala fläckarna i huvudet, den ohyggliga frillan som följde för att inte tala om hur ont det gjorde så var det helt klart värt mammas min när hon såg mig... priceless haha ;)

2012-04-26 ♥ 19:44:00
Sara

1. 3 serier2. Mitt finaste hårminne är från universitetstiden. Jag hade gjort blonda slingor på min vän Caroline vid ett par tillfällen med superbra resultat. När det var dags igen föreslog jag att vi blonderade hela kalufsen. Hon var lite tveksam, men eftersom vi använt samma märke tidigare kändes det som ett säkert kort. Medan färgen satt i antog håret en allt gulare ton. Jag hade lärt mig att det var vanligt att det blev gult först, så vi väntade tålmodigt på att nyansen skulle skifta till blont. Och väntade. Och väntade. Till slut var det bara att skölja ur och hoppas på det bästa. Men det blev kycklinggult. Caroline bröt ihop. Klockan var fyra på eftermiddagen och nästa dag var första dagen på vår praktik! Inte den bästa tajmingen. Jag lyckades dock få tid hos en frisör som la i slingor i som dämpade det gula. Dessvärre såg hon nu ut som en platinablonderad östlänning, men klart bättre än kyckling i alla fall. Jag hade aaaaningen dåligt samvete över det hela... :D

2012-04-26 ♥ 19:44:41
Erika Bjurholt

Svar: 3 st.Minne: Jag var tio år och hade långt, svallande mörkt hår. Jag var även en bokmal av världsklass och hade helt snöat in på en serie scifi-böcker där huvudkaraktären hade en ”triangel” i pannan, med en slags skrovlig hud där pannluggen på normalt folk sitter. Jag var totalt hängiven denne hjälte och ville därför också ha en sådan triangel. Sagt och gjort, inlåst på toaletten fixade jag med hjälp av en nagelsax & mammas rakhyvel en egen, djup hårtriangel i pannan. Skönt tyckte jag, som var less på att ha luggen i ögonen, plus snyggt. Mamma grät och slet(?) sitt hår. Idag kan vi dock minnas triangel-incidenten med ett gott skratt och kan dessutom roa oss av mitt klassfoto från årskurs fyra. Där en pannlugg tidigare satt finns istället en stor trekant med spetsen uppåt, där stubben nu börjat synas.

2012-04-26 ♥ 19:46:17
Cajsa

1. Det är 3st produkter i deras serie. 2. Mitt ondaste hårminne är från när jag var 9år och fölet till min ponny bokstavligen bet av en stoor tuss med hår när jag skulle borsta av henne. Hon var tydligen superkittlig och jag fick en kal fläck på ca 5x5 cm mitt på huvudet. Jättekul när jag redan hade gjort misstaget att klippa kort hår... Jag var livrädd för henne efter det :)

2012-04-26 ♥ 19:47:45 » URL: http://Http://mammacajsa.blogg.se
Karin

3 st..

Jag har "fluddigt" hår, inte rakt och inte lockigt, bara ett stort okontrollerbart ludd. Efter att ha testat att platta håret (med de platta järnen som fanns med till våffeltången) utan att lyckas så konstaterade jag att jag aldrig någonsin skulle få rakt fint hår. Sen så fick min kompis en riktig plattång och lovade att det visst skulle fungera på mitt hår och visst hon fick testa men jag visste att det var slöseri med tid. Det jag såg i spegeln sen kommer jag aldrig att glömma, spikrakt tunt glänasande hår ! Sprang raka vägen och köpte en egan plattis och har varit beroende sen dess :)

2012-04-26 ♥ 19:48:48 » URL: http://frubacklund.blogg.se/
Emelie Widman

1. 3 stycken!2. Jag har en hatkärlek till frisörer över lag och har alltid haft. Jag gillar tanken på att klippa mig och få en ny fräsch look, men gråter varje gång jag går därifrån! En gång för några år sedan var jag och klippte mig och fick för mig att jag ville bli ny och hipp. När frisören klippt klart brände det i ögonlocken av hur otroligt fel och ful jag blev och när hon frågade om jag var nöjd bet jag hårt ihop kinderna och svarade att det verkligen var så himla snygg och läcker frisyr!

Väl utanför salongen grät jag hela vägen hem och hemma satt jag som en 5-åring under mina föräldrars trapp och vägrade komma fram och visa mig. Min dåvarande pojkvän satt i bilen utanför och väntade på utsatt tid på att få hämta mig så vi kunde åka på bio. Jag satt kvar under trappen... heeeela kvällen! Det blev ingen bio och när han försökte locka ut mig med att säga att jag säkert var jättefin skrikgrinade jag att det var jag minsann inte och skulle ALDRIG mera blir det heller!!! Han fick tillslut åka hem igen...

Detta beteende kanske är ok från en pubertal 14-åring... men jag var 20! Har fortfarande svårt att gå till frisören varje gång.

2012-04-26 ♥ 19:49:36 » URL: http://kungenslillapigan.blogspot.se
Sara

Det finns 3 produktserier!När jag var 12 var det inne att färga slingor. Jag misstolkade ordet slingor. Ut från frisören kom jag med fem stycken en-decimeter breda blonda "slingor" på mitt bruna fina hår. Två på var sida och en mitt bak. Att de ens lät mig. Tills vidare blev jag kallad spagetti och köttfärsås. Tur att jag gillade mat så mycket att jag inte orkade bry mig.

2012-04-26 ♥ 19:50:41 » URL: http://saramanda.blogg.se/
Sara

Det finns 3 produktserier!När jag var 12 var det inne att färga slingor. Jag misstolkade ordet slingor. Ut från frisören kom jag med fem stycken en-decimeter breda blonda "slingor" på mitt bruna fina hår. Två på var sida och en mitt bak. Att de ens lät mig. Tills vidare blev jag kallad spagetti och köttfärsås. Tur att jag gillade mat så mycket att jag inte orkade bry mig.

2012-04-26 ♥ 19:50:50 » URL: http://saramanda.blogg.se/
Emelie

Svar: 3 st.Minne, när jag höll på med min Konfirmation, så var jag på en maskeradfest. Jag ville då gå som punkare, och sprayfärgade mitt brun/blonda hår svart. Dagen efter var det då dags att gå till kyrkan. Mitt hår gick inte att kamma igenom och jag hann inte duscha. Så jag fick gå till kyrkan i stort svart tovigt hår. Lite skillnad, då jag var den duktiga tjejen som gick till kyrkan nästan varje söndag, i min vanliga hårfärg.

2012-04-26 ♥ 19:50:52
Madde

1. Det ingår 3 produktserier! :D2. Mitt smärtsammaste hårminne måste vara ifrån när jag var liten, en sisådär 4 år. Min mamma bad min pappas flickvän att klippa mig då min mamma aldrig har varit duktig på att klippa.

När pappas flickvän skulle klippa mig så blev håret faktiskt ganska bra. Förutom att hon råkade klippa mig i samma öra 2 GÅNGER! Det gjorde så sinnessjukt ont! Jag ville aldrig klippa mig igen, för jag fick ju för mig att det alltid gjorde så ont att bli klippt :p Det roliga var att när mina förläldrar lyckades övertala mig att klippa mig igen ett år efter så klipper hon till mig i ögonbrynet också. Efter det slapp jag klippa mig hos henne längre, tack och lov för det. Annars vet man aldrig vilken kroppsdel som hade stått på tur. :D

2012-04-26 ♥ 19:52:47
Madde

1. Det ingår 3 produktserier! :D2. Mitt smärtsammaste hårminne måste vara ifrån när jag var liten, en sisådär 4 år. Min mamma bad min pappas flickvän att klippa mig då min mamma aldrig har varit duktig på att klippa.

När pappas flickvän skulle klippa mig så blev håret faktiskt ganska bra. Förutom att hon råkade klippa mig i samma öra 2 GÅNGER! Det gjorde så sinnessjukt ont! Jag ville aldrig klippa mig igen, för jag fick ju för mig att det alltid gjorde så ont att bli klippt :p Det roliga var att när mina förläldrar lyckades övertala mig att klippa mig igen ett år efter så klipper hon till mig i ögonbrynet också. Efter det slapp jag klippa mig hos henne längre, tack och lov för det. Annars vet man aldrig vilken kroppsdel som hade stått på tur. :D

2012-04-26 ♥ 19:54:05
Lottie

1. 3 stycken2. Jag skulle gå från brunett till blond á la hemmafärgning. Assisterad utav mina två vänner så satte vi igång. Det jag (vi) dock inte hade räknat med var ju att jag hade jävligt tjockt hår. Och väldigt lite färg. Så i ren panik så drar vi till affären medans första omgången blekning verkade i kaluffsen. Och alla som någonsin har blekt håret vet väl att det.. ptja, inte luktar SÅ gott. Och resultatet vill jag inte ens prata om, rött/orange/gult/brunt. Aldrig igen. Aldrig.

2012-04-26 ♥ 19:55:36 » URL: http://lottielicious.blogg.se/
Josefine

1. Tre produktserier :)2. När jag var 14 år fick jag en sån bra idé; jag skulle klippa page och det på egen hand. Jag hade en perfekt bild i mitt huvud hur det skulle se ut och jag skulle bli sååå snygg. Jag började klippa, klippte lite till, men så kom jag på att jag kan ju inte se hur jag klipper i bak. Håret blev bara kortare och kortare och väldigt ojämt. Jag fick panik och det hela slutade med att min kära mor fick försöka rätta till det så gott hon kunde. När allt var klart gick håret ungefär till hakan och ingen page. Sedan dess har jag inte rört mitt hår själv med en sax :P

2012-04-26 ♥ 19:55:39
THeZZaN

1. Heeelt utan att tjuvkolla på alla andras svar så gissar jag på tre stycken. Om det är fel är det alla andras fel.2. Mitt roligaste hårminne ägde rum när jag var cirka 6 år. Mamma hade släpat mig till frisören för att klippa håret inför mitt första skolfoto. Hon instruerar frisören att hon ska klippa min lugg och toppa mitt långa hår. Under tiden jag klipps smiter mamma iväg till affären bredvid och när hon kommer tillbaka.... Aaaaaaaaaaaaaah!!!! Frisören har klippt min lugg superkort och jag har numera en klassisk hockeyfrilla. Så på mitt första skolkort

2012-04-26 ♥ 19:55:43 » URL: http://thezzan.com
Agnes Cecilia

1. Tre olika produktserier ingår i LOREAL Hair Expertise; en för färgat hår, en för frissigt och svårformat hår samt en för skört och sprött hår.2. Jag har precis begått mitt livs största hårmisstag. I flera månader kämpade jag för att få till den perfekta, platina blonda nyansen.

När jag inte kunde se en skymt utav några gula toner, bestämde jag mig plötsligt för att färga det lila. En lila som efter en tvätt övergick till knallrosa.

Nu sitter jag här med ett rosafläckigt hår och utväxt. För att få till det där platina blonda igen, måste det blekas en hel del. Är verkligen i stort behov utav dessa vårdande produkter.Tack för en jättebra blogg och rolig tävling!

2012-04-26 ♥ 19:57:07
Amanda

Det är 3 produktserier.Ett väldigt traumatiskt hårminne jag har är när jag var 14 år. Jag hade platinablont hår när min vän uppmuntrade mig att prova något nytt (inget konstigt med det. Dock måste jag ha fått någon sorts black-out när jag valde färg för vi kom hem med kolsvart och knallröd. En timme senare satt jag där på stolen med svart överhår och rött underhår och grät som om någon sålt min mormor. Min vän försökte lugna mig genom att säga att vi kunde gå och handla en ny färg men ingenting hjälpte. Det hela slutade med att jag bytte stil totalt från rosa och flickigt till svart punk.

2012-04-26 ♥ 19:57:59 » URL: http://sexy.se/amanda
Patricia

1, Det är tre stycken produktserier.

2, Mitt hårminne håller fortfarande på att utvecklas. Eftersom när jag färgade håret hemma för två veckor sedan så gick antagligen håret av så att mitt babyhår har blivit som en lejonman. Och jag som inte orkar gå runt med utsläppt hela tiden, och får inte ha utsläppt på jobbet, måste gå runt med lejonman som står fem centimeter upp från min panna. Och den vill inte lägga sig ner.

Så jag behöver all hjälp jag kan få för att få håret att må bättre!!

2012-04-26 ♥ 19:58:18
TheZZaN

...ser jag ut som en rysk hockeyspelare i miniatyr.

(forts på förra kommentaren då jag råkade komma åt den lille knappen aningens för tidigt)

2012-04-26 ♥ 19:58:41 » URL: http://thezzan.com
Sandra

1. Det är 3 serier.2. Oj oj, vilket av alla minnen ska man berätta?

Kan ju börja med att berätta när jag ville ha en liten diskret röd slinga i underhåret på sidan. En god vän skulle hjälpa mig.

Färgen var sån som man blandar i en bytta, det slutar med att hon tappar(!!) byttan mitt i huvudet på mig, i mitt (naturligt) pärlblonda hår! Kompisen började försöka skrapa bort färgen av någon konstig outgrundlig anledning?! Och innan jag fattat vad som hänt och hunnit in på toan för att skölja ur hela klicken så är det alldeles för sent, mitt hår var orange!!

Jag får panik då det var skolfoto nästa dag.

Kompisen får gå till affären för att köpa en mörkbrun färg, och kommer hem med en svart!

Jag tänkte att vi kör på den för att springa till frisören dagen efter och fixa allt. Sagt och gjort, fick svart hår och jag såg ut dom ett lik eftersom jag är vääldigt ljus.

Mamma ringer varenda frisör i staden, och grannstaden, men utan framgång! Detta var precis vid studenten!

Får alltså gå med dettanhemska svarta hår i ett par dagar, innan jag kommer på den geniala idén att blondera mig själv :/

Sagt och gjort, blonderade och blonderade i 2 dagar utan att få det bra, sammanlagt hade jag köpt 36(!!!!) jäkla färger på två dagar!

Slutar med att jag får en tid hos en frisör, som i sin tur håller på att svimma när jag berättar min lilla historia ;)

Hon vägrar att färga mitt hår med och råder mig att återkomma efter 3 månader när håret fått vila lite..Jag fick alltså gå mer uringult hår i 3 månader innan jag fick en ny tid till frisören som fixade det!

Hua vilken pinsam sommar det var!Behöver jag säga att jag aldrig mer låtit någon annan än frisör färga mitt hår igen?

2012-04-26 ♥ 19:59:49
JennyS

Det finns 3 st produktserier.Ett av mina finare hårminnen är ifrån då vår dotter var liten bebis. Hon hade ganska mycket hår redan som liten och det var (och är) stora, mjuka korkskruvlockar. När vi låg och myste tillsammans i sängen så brukade jag stryka fingrarna genom hennes hår samtidigt som hon pillade på mitt hår. Oftast somnade hon även då och jag fick ligga och snusa in bebisdoften och stryka henne över huvudet. Hur härligt som helst :-)

2012-04-26 ♥ 20:02:36
sofia

1. 3 st olika!2. Två dagar innan jag skulle ha skolavslutning i 9an och skulle färga håret, det skulle bli brunt med liite inslag av rött! MEN det blev rött med liiite inslag av brunt! Inte riktigt vad jag ville ha till mina rosa kläder på min skolavslutning ;P

2012-04-26 ♥ 20:04:54
Christine

1. Det är 3 stycken.2. När jag gick på gymnasiet så var det väldigt populärt bland lite "alternativa" människor att färga håret i olika färger, till exempel svart med blonda partier. Även jag hakade på denna trenden och färgade först & främst mitt hår platinablond. So far, so good. Nästa steg var att lägga i någon annan färg och jag valde brunt. Min plan var att färga överhåret i luggen brunt (förstår inte varför jag ville det nu så här i efterhand). Sagt & gjort! Jag och en kompis satte igång där hemma och det såg bra ut. Tills vi sköljde. På något sätt hade håret runt omkring det bruna blivit blått/silvrigt/grått, och det ville inte försvinna! Jag hade panik men samlade mod till att låta det vara i några dagar i hopp om att det skulle försvinna av sig själv. Men nä, till slut färgade jag hela håret svart så att jag slapp det blåa. Om jag passade i svart? Nä. Mina naturliga hårfärg är mörkblond så det såg så fruktansvärt onaturligt ut. Allt var kaos.Här är en bild på när det var nyfärgat: http://www.ladda-upp.com/bilder-a/h_C3_A5ret-961.jpg

2012-04-26 ♥ 20:05:20
Christine

Fel länk i förra, här är den rätta (tror jag) http://www.ladda-upp.com/bilder/68293/h-C3-A5ret

2012-04-26 ♥ 20:06:24
Elina

1: Det är 3 stycken!2: Det roligaste minnen jag har av hår är när jag var liten och man jämnt ville få igenom sin egna vilja. Mamma hade nyss varit hos frisören med mig, hade sådär långt och blont hår. När vi kom hem tyckte jag det verkade så roligt att klippa så jag tog saxen själv och klippte ena sidan ca 2 cm från skalpen. Jag gömde sedan håret under sängen för att mamma inte skulle märka (att hon skulle se den massiva skillnaden på håret tänkte jag tydligen inte på haha!). När hon såg det blev hon hur ledsen som helst och fick åka in till frisören en gång till för att klippa världens pojkfrisyr. Mamma tyckte nog inte det var så kul, men jag hade urkul med att klippa mig själv! :)

2012-04-26 ♥ 20:13:47 » URL: http://elaane.blogg.se/
Isabelle

1) Det finns 3 olika serier.2) Ett minne från när jag var liten, ca 8 år. Alltså 14 år sedan.

Jag brukade beundra min mamma varenda morgon när hon gjorde sig klar för jobbet. Då hade hon en rund borste som hon rullade upp håret på en liten bit, och fönade. (Jag antar att hon gjorde så för att få lite böjda toppar)

En morgon bestämde jag mig för att göra likadant. Jag tog hennes borste och rullade upp nästan allt hår på högersidan på borsten(haha).

Sedan satt den kvar där, borsten... Den satt stenhårt i håret! Jag fick inte bort den själv.

Jag fick panik och började gråta och ropade på pappa. Han kom, brorsan kom och de skrattade åt mig :(

De fick bort borsten till slut, och jag har aaaaldrig gjort om det sedan dess!

2012-04-26 ♥ 20:15:57
Ellen C

1. 3 stycken :)

2. Mitt hårminne är ganska nytt. För ungefär en och en halv månad sen tänkte jag färga håret lila, och var därför tvungen att bleka det först (för första gången i mitt liv). Det tog tre blekningar för att få mitt hår ens orange, dessutom var jag kritvit i benan. Jag tyckte det såg jätteroligt ut, så jag tog ett kort och la upp det på Facebook. Och det börjar trilla in kommentarer om hur fin jag var i håret. FIN? I HÅRET?! Jag hade något som liknade en snötäckt E4:a i hårbotten, och längderna var som sagt orange. Jag trodde de som tyckte det var fint drev med mig och skämtade lite tillbaka, om att det var dags för en drastisk förändring och så (jag hade mörkbrunt innan) men dagen efter, när jag hade färgat det, kom det fram att folk inte alls hade drivit med mig, dom hade trott att det skulle vara så...

Herrejisses...

2012-04-26 ♥ 20:16:40 » URL: http://ellenmarianne.wordpress.com
Helena

1. Tre stycken2. Året 2005 hade jag sparat ut mitt hår efter att jag rakat av det efter att jag haft dreads ett tag. Jag hade alltså 2005 rätt långt fint hår ner till pattarna ungefär. Sen en dag på vintern 2005 fick jag en blackout när jag skulle klippa mig. Så jag klippte av mig allt mitt långa fina hår. Jag blev manisk och bara fortsatte klippa till det inte fanns något kvar. Efteråt hade jag mössa på mig dygnet runt.Nu har jag lika långt fint hår och är inte lika manisk längre! Dessutom är det knalloranget, vilket jag haft i 5 år.

2012-04-26 ♥ 20:16:43
susanne

3 styckenNär jag var ungefär 8-9 år och det egentligen inte alls var dags för att klippa mig, låste jag regelbundet in mig på toan med en sax. Ja, du förstår att jag klippte mig själv, men saken är hur jag såg ut när detta var gjort. Jag kom inte åt på bakhuvudet och håret där var långt. Uppepå huvudet däremot och kring öronen var det ojämnt. Och kort. Kort som en längre snaggning och det stod bokstavligt talat åt alla håll. Mamma skrattade åt detta - hon insåg väl att arghet inte skulle få mig att sluta. Idag är ju de bilderna på mig underbara!

2012-04-26 ♥ 20:17:36
Jennifer

1. Tre produktserier!

2. Mitt värsta hårminne gäller inte mitt egna hår utan min mammas. Hon bestämde sig för ett tag sedan att jag skulle klippa hennes hår, jag var motvillig men "nej, nej, det är ju lätt!". Hon lyckades övertala mig och när jag klippt klart var jag faktiskt ganska nöjd oerfaren som jag är. Använde mina hårprodukter, fönade och plattade håret som avslut. När hon sedan skulle visa upp sitt nya svall såg jag hur ojämnt det var, usch! Jag fick helt enkelt börja om hela processen och blöta ner håret igen haha. Då blev det som tur var ganska bra! Vad gör man inte för sin mamma?

2012-04-26 ♥ 20:20:16
Angelique Lund

2012-04-26 ♥ 20:35:49
Angelique Lundquist

2012-04-26 ♥ 20:37:48
Malin

1. Det finns tre olija serier :-)

2. Mitt värsta hårminne var när jag färgade håret o det skiftade i lila! En dag stod jag ut att ha det så, sen färgade jag om. Tänkte först att det det inte syndes så mkt men fick kommentarer hela kvällen. Kram! :-)

2012-04-26 ♥ 20:38:53
Bella

1. Tre smaskiga produktserier!

2. Min historia handlar om min kära moders fluffiga hår. Jag var 10 år och hängde med de coola killarna på en skoldans och mamma skulle komma och hämta mig. Det var fuktigt ute så hennes hår hade svällt upp enorma proportioner och på sig hade hon en hederlig pälsmössa. Hon kommer in, flämtar, tar av sig pälsmössan, torkar sig om pannan medan hon kläcker ur sig;

"Det är lite varmt här!" flämt flämt

Det var ganska likt en andfådd pudel, faktiskt..

Då var det så "pinsamt" att jag höll på att "avlida", men nu tänker jag bara på hur söt hon var med håret spretandes á la Bröderna Fluff style.

2012-04-26 ♥ 20:40:35 » URL: http://bellalundmark.blogg.se/
Carro

1. Tre stycken!2. Mitt hårminne är senast jag var hos frisören. Jag var i processen att bli blond igen efter att ha varit rödhårig ett tag och det hade slitit fruktansvärt mycket på håret. När jag satte mig i stolen och frisören kolla på mitt hår var hennes första kommentar "OJ! Det här ser inte bra ut, hur mycket får jag klippa av?? " När jag gick därifrån var håret ca 15cm kortare än innan. Du kan tänka dig att det sved när jag egentligen sparar ut håret(;

2012-04-26 ♥ 20:40:46
Matilda

1. 3 stycken:)2. Mitt värsta hårminne: I sommras fick jag idén att klippa av mig håret i en mohawk-variant. Jag övergav dock idén ganska snabbt men berättade den ändå för min kära moder. Hon protesterade ljudligt eftersom att jag ni i vår tar studenten. Hon tyckte att jag skulle spara mitt fina, tjocka, svallande blonda hår till studenten och balen. På pin kiv klippte jag av mig allt och gissa vem som ångrar sig!? Nu väntar jag på ett mirakel, kanske kan håret mitt växa ut med hjälp av vinsten???:)Kraaam

2012-04-26 ♥ 20:40:52
Alexandra

1. 3 st

2. Året var någonstans runt 1998 när jag och min storasyster skulle färga håret blont. Båda är från början väldigt mörkbruna i håret vilket antagligen var anledningen till att det inte blev riktigt så bra som vi hade hoppats på. Hon körde på i hela håret. Halmgult blev det. Själv färgade jag bara luggen. Då hade jag alltså inte en så fin lugg som spiderchick, utan en vanlig snedbena med jämnlångt hår ner till axlarna. Såg ut som en halv tiger.

2012-04-26 ♥ 20:42:33
Angelique Lundquist

1. Det igår 3 st serier

2. Jag va kär i en kille som jobbade på Statoil och vi stanna där en kväll och handlade och vi pratade lite. Han frågade vad jag skulle göra senare på kvällen och jag svarade att jag skulle bleka håret. Han snabb och kvick sa att jag skulle akta mig för att inte bli gul som en Pippi i håret. Jag svarar askaxig att jag gick frisörlinjen och att jag visste vad jag gjorde. Ni kan själva gissa nu att min blekning blev gul och misslyckad!

Morgonen där på stanna jag och mamma på Statoil för att köpa frukost innan vi åkte och jobba...Och självklart jobbade han natt och va kvar på morgonen!!!

Han började sjunga: Här kommer pippi Långstrump!

Pinsamt men vi är vänner idag så min gula färg skrämde honom inte helt ;)

Dock var det jobbigt att han såg mig så och att jag var tvungen att jobba i butiken med gult hår innan jag fick hjälp med det av en annan frisör!

2012-04-26 ♥ 20:44:40 » URL: http://egoankan.blogg.se/
Jenny

1. Tre stycken! :-)

2. När jag skulle gå på skolbalen i maj 2006 så hade jag beställt tid hos frisören för att göra en fin håruppsättning! Jag hade sett fram emot balen såååå länge och hade en fin kille till kavaljer. När dagen för balen kom fick jag ett samtal från frisören som sa att min tid hos henne måste ställas in!!:-( Jag fick panik! Kunde inte hitta någon annan frisör som inte var upptagen. Det hela slutade med att min kompis fick göra en frisyr på mig... Väldigt snällt av min kompis att hjälpa till,men frisyren blev inte lika bra som alla andras som hade fått det gjort av en frisör... Så under hela balen gick jag runt och skämdes lite. Men...jag hade kul ändå!:-)

2012-04-26 ♥ 20:45:59
Emma

det finns 3 st produkt serier

Mitt eller snarare mina hår minnen är alla de där gångerna man har rullat upp håret på en sån där rund borste och varje gång tycker man att man gör att så fint och rakt så att det inte kan fastna men ändå gör det de. Som tur är brukar det ju lossna efter lite lirkande ;)

2012-04-26 ♥ 20:48:28
Ida

Mitt hårminne måste varit när jag skulle på bal i nian och fick för mig att låta min frisör bestämma hur håret skulle se ut. Måste säga att jag var rätt nervös när jag var klar, men det blev jättefint och jag fick många komplimanger för håret. Så den chansningen blev riktigt bra!:)

2012-04-26 ♥ 20:53:48 » URL: http://crazychickfromsthlm.blogg.se/
Tina

1. 3 stycken2. jag hade precis börjat frisörlinjen och vi skulle för första gången få klippa varandra. Min vän ville att jag skulle klippa sne-lugg på henne och min lärare visade en teknik jag skulle använda mig av. Jag klippte och klippte och när jag kände mig nöjd visade det sig att jag klippt luggen åt fel håll och den var dessutom alldeles för kort! måste ju bara tillägga att jag inte jobbar som frisör idag, utan det la jag ner halvvägs in i utbildningen ;)Hoppas på tur nu! :)

2012-04-26 ♥ 20:57:58
Becky

1. Det finns 3 stycken.2. Roligaste (för mig) hårminnet jag har var när jag var ca 6 år gammal. Jag och min lillasyster lekte "Häst & ägare" som vi så fint kallade det, och syrran var hästen som vanligt. Vi lekte att vi skulle på tävling och jag skulle klippa "manen" på hästen. Haha! När vi kom in ett par timmar senare från stallet slog mamma nästan ihjäl oss, hon fick klippa av hela syrrans lugg ca 1 cm från hårfästet för att få det jämnt, och någon vecka senare så skulle det vara skolfotografering :D Hahaha!!

2012-04-26 ♥ 20:59:07 » URL: http://sincerely.blogg.se/
sara

Svar 1: Det finns tre olika serier.

Mitt hårminne: När jag skulle få tona mitt hår för första gången var jag runt 13 år. Mamma hade varit ganska anti mot att jag skulle färga håret men gick med på att tona det. Vid denna stunden hade jag ganska långt hår, och vi bestämde oss för att köpa en enkel toning med 6-8 tvättar, ifall jag inte skulle vara nöjd. Mamma arbetade in toningen, vi tvättade håret och fönade håret lite. Efter ett tag började kolla om jag såg någon skillnad, men jag tyckte bara att jag hade blivit mörkare på huvudet, alltså inte i längderna. "Det är fortfarande blött" sa mamma, "vänta tills det har torkat". Sagt och gjort väntade jag, men när det hade torkat var det ingen skillnad. DET VAR BARA FÄRG PÅ HUVUDET. Mamma hade råkat glömma den lilla detaljen att tuben kanske inte räcker till mitt långa hår. Så jag fick gå en dag i skolan med mörkrött hår på huvudet och mitt bruna i längderna. Förkrossade för en nybliven tonåring, men nästa dag tonade vi om det med TVÅ tuber toning. Något mamma har lärt sig ;)

2012-04-26 ♥ 20:59:15
Antonia

1: det finns 3 st produkt serier(har faktiskt köpt leave-in cremé från Everpure Color Care System serien :D )

2: När jag var 15 hade jag väldigt långt hår, det täckte halva ryggen och var väldigt fint, men jag kände att jag hade tröttnat på hur det såg ut, så en sommardag tog jag en sax och klippte det så att det räckte ner precis vid öronen, och sen blekte jag mitt hår och färgade det blått! Jag gillade verkligen den blåa färgen, mitt hår blev rosa, lila och grönt också, men just den mörkblåa var min favorit som jag alltid gick tillbaka till :) Nu är jag dock helt nöjd med min otroligt fina mahogny färg ;D haha

2012-04-26 ♥ 21:02:56
Madde

1. 3 st olika!

2. När jag var 15 år skulle jag gå från brunett till blont, på egen hand!! Jag hade långt, väldigt långt hår och fem minuter innan stängningsdax sprang jag och en kompis in på cubus och köpte blond hårfärg. Sen färgade vi, och det brände och sved. Resultet? Vitt i håret längst upp, sedan 2-3 cm blondt, 6-7 cm rött, 6-7 cm oreangt och så hårtopparna bruna. Mitt hår gick inte och borsta och det var helt katastrof! Det värsta av allt var att jag gick så i en hel vecka innan mamma tvingade mig till frissan!

2012-04-26 ♥ 21:08:17
Linnea

Svar:

Det finns tre olika produktserier.

Ett hårminne jag kommer ihåg riktigt tydligt är hur jag färgade mitt hår rosa. Jag hade tjatat på mina föräldrar i år, önskat mig det i födelsedagspresent och allt man tänka sig för att få färga mitt bruna hår till lysande rosa.

En dag när jag var i stan bestämde jag mig att jag struntade totalt i vad mina föräldrar hade sagt och gick och köpte två kit med blekningsmedel och en burk med ljusrosa hårfärg. En kompis skulle få förvandla mitt hår den eftermiddagen.

Blekmedlet var inte det bästa och mitt hår antog en orange färg med fläckar av brunt. När sedan den rosa färgen fått verka så var det hela en blanding av rosa, gult, brunt och orange. Jag var skräckslagen och tvättade och tvättade håret hela dagen för att få bort det. Självklart var det mesta kvar och mina föräldrar var inte glada men tog mig till frisören som avfärgade håret med starka medel som stänkte ut från mitt hår. Så starkt var det. Efter det blev håret som en stor svamp och ihåligt. Det har nog aldrig varit sig själv sen dess. x)

2012-04-26 ♥ 21:12:31
Jonna

Det var dagen innan skolfotograferingen på gymnasiet och jag får för mig att fixa lite solblekta slingor i mitt sedan många år tillbaka mörkt färgade hår. Så i med blonderingsslingor, vänta, skölja och sedan var klockan så pass mycket att jag fick gå och lägga mig med blött hår - men åh, så fin jag skulle vara när jag vaknat!! Självklart blev ju så inte fallet. Nej, där står jag på morgonen framför spegeln med knalloranget hår (någonting som för övrigt inte alls matchar min hudton..). Inte mycket annat att göra än att springa till närmaste mataffär och hänga på låset för att få tag i en svartbrun färg att rädda katastrofen med. Skolkar första timmarna, vilket såklart var nödvändigt för att jag skulle få vara fin till fotograferingen.

På eftermiddagen sitter jag på fotograferingen med luvan på; under den gömmer sig ett grönfärgat hår av tuggummikvalitet som ramlar av så fort man nuddar det. Ett par timmar senare får jag akuttid hos frisören där rakapparaten fick lösa problemet. Nog för att det var väldigt skönt att vara superkorthårig ett tag, men nu har jag lärt mig att det kan vara jäkligt dumt att börja experimentera med sånt som redan är bra som det är. Idag är jag äntligen lång- & mörkhårig igen.

2012-04-26 ♥ 21:12:34
Julia - trettiokg - följ min kamp mot drömvikten

1) 3 st.

2) Jag har ett hårminne som jag inte vet ifall jag ska skratta eller gråta åt. När jag gick på högstadiet hade jag lugg. Och som alla vet så växer luggen likt en gräsmatta i juni. Jag bokade in en tid hos frisören i stan som alla tipsat om. Jag sa klart och tydligt att jag ville toppa håret och fixa iordning luggen. Frisören toppar håret och när hon ska börja med luggen säger hon "Nej vet du vad, med din ansiktsform ska du inte ha lugg!" Så tog hon en klick gele och pressade luggen till en riktig backslick på huvet. Blyg som jag var betalade jag och gick därifrån. Jag klippte luggen själv när jag kom hem, hej pottfrisyr!

2012-04-26 ♥ 21:13:24 » URL: http://trettiokg.blogg.se/
Jonna

Och just det! Det finns tre nya Hair Expertise-serier! :)

2012-04-26 ♥ 21:13:50
Mela

1. 3 produktserier

2. En sommar när jag var 15-16 år fick jag och en kompis för oss att göra dreads på varandra. Sagt och gjort, vi undersökte hur man på bästa sätt gjorde detta och slutade både tvätta håret och borsta det. Köpte bivax och satte planen i verket genom att tupera håret till fördömelse i slingor.Efter någon månad var jag rätt trött på mina såkallade dreads (snarare riktigt svårborstade tovvor). Så jag bestämde mig för att klippa av håret, bokade jag en tid hos frisör för detta? Nej. Jag tog en dropintid. Den stackars frissan slet med mitt hår i 3 timmar innan allt var urborstat! Min mamma fick sådant dåligt samvete så hon skickade blommor till frissan (vilket hon sannerligen förtjänat).

2012-04-26 ♥ 21:20:21
Johanna

1. Tre stycken2. Jag kommer ihåg det sååå väl! Det var när Robyn slog igenom riktigt stort och jag lyssnade på na jämt! Men iallafall, jag hade klipptid och mamma hängde med såklart, jag sätter mig i stolen och frisören frågar hur jag vill ha håret (jag hade hår ner till rumpan!!) och mamma säger bestämt: Som Robyn! Minimalt kort! Och så fick det bli. Jag var runt 12 år och såg ut som en tant! Hatade mitt hår och har sedan dess ALDRIG lyssnat på mamma när det gäller håret :)

2012-04-26 ♥ 21:21:48
Angelica

Hellu! 1: 3 st...;-). 2: när jag var liten var det alltid min kära mor som klippte mig...(med blandade resultat) men så när skolavslutningen i trean var på ingång, skulle jag få gå till frisören, oh shit vad lycklig jag var...åh sååååå nervös, jag var väldigt "lillgammal" och redig som liten och kände mig verkligen vuxen, frisören det var stort, jag hade ju väntat på detta i nio år. Så när frisören sa till mig att jag kunde sätta mig borta vid handfaten så skall vi tvätta håret först, jag gick bort, klättrade upp på knäna och böjde huvudet framöver och lutade mig framstupa över handfatet, varpå alla inne på salongen började skratta (utan mamma som nog skämdes en aning... Med fnisset i halsen) själv förstod jag ingenting..!! När frisören sade att jag skulle vända mig om och sätta mig på stolen (inte stå) och luta huvudet bakåt(!) förstod jag inget....vaddå? Det var ju så här man gjorde hemma när föräldrarna skulle hjälpa till att tvätta håret... Usch vad jag skämdes!! Dock kommer jag aldrig glömma första frisör besöket...:-)

2012-04-26 ♥ 21:29:31 » URL: http://starkochtapper.blogg.se/
Lisa

1. Tre styckna!2. Jag minns en skolavslutning, jag skulle sluta sexan och min lillebror fyran. Han var så bestämd med att färga håret rött och mamma mötte honom halvvägs; rött hårspray. Det gick ju så där, håret var rött, det var också insidan. Vi snöt rött i en vecka efter det.

2012-04-26 ♥ 21:29:45 » URL: http://utanminkatt.blogg.se/
Sofia

1. Tre stycken2. Mitt senaste hårminne var för några veckor sedan. Har alltid varit blond men fick i höstas en ide om att bli brunett. Det blev en rödare nyans än vad som var tänkt men det blev snyggt ändå. Men för några veckor sedan ville jag ha tillbaka min riktiga färg då jag ska gifta mig den 28/4. Det var lättare sagt än gjort. 2 halvdagar spenderade jag hos frisören. Efter första dagen ville inte frisören skicka iväg mig. Hon skämdes... Efter dag 2 var vi båda nöjda o på lördag klär jag mig i den vita brudklänningen o blir fru!

2012-04-26 ♥ 21:32:26
Isabella

1. 3 stycken2. Jag var nästan 6 år gammal och min syster 1,5 år. Det skulle komma en fotograf till köpcentrumet vid oss och mamma ville ta ett kort på mig och min syster. Jag hade en lite väl lång lugg tyckte mamma så hon klippte den. Det var väl inte så märkvärdigt tänker du, men min mamma skelar. Ganska ordentligt dessutom. Så det blev en rejäl snedlugg. Kortet blev jättefint, men den där luggen förföljer min mamma än idag, 16 år senare :)Ifall jag vinner så ska jag göra vad jag kan för att hitta fotot så ni får skratta lite ni med :)

2012-04-26 ♥ 21:33:12 » URL: http://isabellapalmberg.blogg.se/
SofiaSte

1. Det finns tre olika produktserier.2. Mitt bästa hårminne är ifrån när jag var 5 år gammal och min lillasyster var 4. Vi stod i badrummet och skulle göra oss redo för sängen. Så jag stod och borstade hennes hår. Hon skulle lära sig säga R, så vi stod och sa gräsmatta om vartannat, hon ska gjäsmatta och jag rättade att nej, gRRRRRRäsmatta. Och då hände det, hon sa det! Efter det hajade hon det här med RRRRRRRRRRRRRRR.När vi berättade detta för mamma nu mängder med år senare så blev mamma väldigt chockad, det var ju nämligen så hon hade lärt SIN lillasyster att säga R! :)

2012-04-26 ♥ 21:34:13
Daniella Goretti

3 olika produktserier. Kan berätta om mitt senaste hårminne. Det var för en kvart sedan. Jag har opererat bort min gallblåsa precis (igår) och kom hem förut idag. Det var skönt att få duscha och tvätta håret efter en lång natt i en oskön sjukhussäng med tre snarkande roomies.

2012-04-26 ♥ 21:42:35 » URL: http://daniellagoretti.blogg.se/
Julia

1. Det är 3 stycken2. Jag och en kompis skulle en gång färga oss blondare än vad vi redan var. Bara det att när vi sedan sköljde ur färgen hade vi morotsgult/orange hår båda två. Som tur var så var vi ju två om det så vi skrattade mest :) Men det fick bli en blekning hos frisören snabbast möjligt!

2012-04-26 ♥ 21:46:37
Catrin

1. Tre stycken produktserier!2. Ett komiskt minne som jag kom att tänka på är när jag och mitt stora, burriga hår vaknade upp en dag och som vanligt stressade iväg till gymnasiet. Hade flera lektioner och framåt eftermiddagen så skulle jag sätta upp mitt som vanligt oborstade (läs fria,naturliga, hippie- :) hår i en knut och kände nåt obekant när jag strök igenom håret. I min hand låg sen en öronpropp! Som jag gått runt med i håret hela dagen, det var dessutom inte nån diskret sådan, utan en neongul propp!!När jag följande dagar hade svårt att sova för att brorsan spelade gitarr mitt i natten tänkte jag till några gånger innan jag vågade stoppa mina små gula vänner i öronen igen! :D

2012-04-26 ♥ 21:47:08
Elin

3 st produktserier :)

Har sjukt många hårminnen. Har gått från verkligen vitt till nästan svart och tillbaka allt för många gånger. Men mitt värsta var nog förra sommaren.

Hade färgat håret mörkt (är ljus i grunden), hade satt i extensions för att vara fin till studenten. Saken var bara den att istället för att sätta i raka slingor fick jag några gamla vågiga (typ afro), så efter en månad ungefär så såg mitt hår ut som ett fågelbo och massvis med slingor hade lossnat. Så en kväll blev jag så frustrerad och ledsen så jag på riktigt slet och klippte och drog ut alla extensions. Åkte till frisören dagen därpå och bad dom rädda mitt hår. Dom klippte riktigt kort, la i en toning för att jämna ut färgen och lät mig låta bli håret totalt. Har sen dess köpt produkter för säkert flera tusen, men nu är mitt hår finare och starkare än nånsin, axellångt och dessutom blont igen. Vore ju trevligt att få lite schyssta produkter så man kan fortsätta ha det såhär fint :)

2012-04-26 ♥ 21:47:45
Angie

1. 3 stycken! :)2. För några år sedan fick jag för mig att jag skulle bli "guldblond".. Grejen var ju bara den att jag färgat håret otaliga gånger innan!

Först i med en avfärgning som skulle ta bort den bruna färgen, vilket resulterade i blont längst ner i hårbotten, orange i mitten av håret och lite mer brunaktigt i topparna. Nåväl, i med den "guldblonda" färgen.. Behöver väl egentligen inte säga att det blev katastrof! Att jag inte heller passar i blont gjorde väl inte saken bättre! Haha!

Efter knappt en månad kom jag underfund med att jag inte alls passade i blont och färgade istället håret brunt med röda slingor.. Helt själv! Har nog aldrig fått så många kommentarer om hur snygg jag var i håret som då :P yey

2012-04-26 ♥ 21:49:07 » URL: http://justangiee.blogg.se/
Kerstin

Oooh majj gadd vad många svar att läsa igenom!

Nåväl - tre produktserier finns det.Hårminnet som ploppar upp i min för tillfället alldeles för långhåriga skalle blir när min dotter var cirka tjugo år yngre än nu (hon blir 30 nästa år hur nu det gick till...),

Det var dags för julavslutning i skolan och kvällen innan tyckte hon att hon skulle piffa till sig lite extra i håret.

Hon lade ner ovanligt stor möda på luggen som hon lyckades trassla in en kam i så till den milda grad att det absolut inte gick att få bort eländet. Det slutade med att husets manlige innevånare gick ner i verksta'n och hämtade en avbitartång och klippte sönder kammen.

Följde stora delar av luggen med?

Jajjemänn - det gjorde den....Avslutningsdagen inleddes med minst lika många tårar som kvällen före avslutades med, men med sanslösa mängder hårspray och hårspännesinnovationer så gick det att genomföra avslutningen...

2012-04-26 ♥ 21:51:02 » URL: http://www.arstinn.wordpress.com
Sandra P

Hej hej!1. 3 produktserier :)2. Ett komiskt hårminne jag har är när jag var kring 12-14 år och min tre år äldre storasyster övertalade mig att hon skulle få klippa mig med en slö kökssax! Jag - som då hade tjockt, mörkblont axellångt hår, gick alldeles lätt med på denna övertalning som min syster. Jag såg ju upp till henne som säkert alla småsystrar gör till sin storasyster och dessutom så lobbade hon väldigt skickligt för att det nu var page som gällde (detta var i början på 90-talet) och att jag skulle passa skiiiitsnyggt i just detta

.

Resultatet då? Jo, hur snyggt kan det bli med en slö sax? Inte alls! Istället för en jämn, rak snygg kant blev det ett virrvarr av sicksack och spretiga hårstrån. Kort och gott - det såg för j-ligt ut!

Min syster försökte rädda upp situationen med; "det blir nog bättre när vi fönar det lite...."2012-04-26 ♥ 21:51:41
Lisa Palm

1. 3 produktserier2. Jag har två hemska minnen!

Det första är när jag precis fyllt 14 och skulle sluta 7:an. Jag sa till mamma att jag ville prova lugg (som jag inte haft sedan jag var typ 8 år!). Mamma var lite tveksam och trodde inte jag skulle bli nöjd men hon gick till slut med på det och bokade en tid. Måste tillägga att jag har väldigt tjockt hår! Jag såg ut som en svamp i huvet!!! Jag lipade och mådde skit. Mamma försökte med gelé att göra en snedlugg av det men det såg fult ut hela sommaren. Plus att man redan var äcklig med finnar i hela ansiktet och ja, gode Gud, så ful har jag nog aldrig varit!Det andra minnet är från jag gick i tvåan på gymnasiet. En kompis till mig gick frisör och undrade om jag inte ville vara långhårsmodell. Jag ställde upp som den braiga vän jag är. Det var till och med en riktig frisör som fixade mitt hår (färgade det). Så det var igen elev eller så. Frisören sa att jag skulle få askblondt hår med röda toner. När håret sakta torkade efter ursköljningen

2012-04-26 ♥ 21:53:38 » URL: http://lisaoth.blogg.se/
Lisa Palm

(råkade trycka på knappen) jo men det skulle bli askblondt med röda toner. Men det blev grå/brunt med LILA ränder!!! Det såg förjävligt ut och jag gick med tofs i en månad tills jag fick färga om det hos min vanliga frisör. Kan tilläggas att frisören som färgade det grå/lila inte fick klippa mitt hår! Jag gick tillbaka dagen efter och sa att jag var missnöjd och inte ville ställa upp. Min kompis klandrade mig inte.

2012-04-26 ♥ 21:56:22 » URL: http://lisaoth.blogg.se/
Evelina

1: 3 stycken serier!2: Ett hårminne som jag aldrig kommer glömma var den gången när jag ville ha uppklippt hår. Jag var väl kanske 14 år och tyckte det var jättefint, just då hade jag bara jämnlångt hår. Frisören började klippa och det slutade med att halva håret (överhåret) var som en page och resterande hår var någon decimeter längre. Jag kände mig som en gammal tant!

2012-04-26 ♥ 21:59:05
Susanna

Åh. Jg skulle verkligen behöva något nytt bra schampo och balsam. Håller nämligen på att bli flintskallig?! Förstår ingenting, men hoppas på att detta skulle kunna lösa det. ;)Det finns tre produktserier.Ett lite tokigt hårminne som jag har är när jag för första gången skulle klippa mig utan att mamma var med. Mamma hade sagt åt mig att jag under inga omständigheter skulle låta frisören klippa mig efter sidbena, eftersom det av förklarliga skäl blir lite konstigt. Jag som såklart mindes fel tvingade frisören att klippa efter sidbena, vilket hon försökte protestera mot, men jag stod på mig eftersom (jag trodde) mamma sagt det. När jag väl kom hem blev mamma jätteirriterad över att frisören klippt fel, och jag vågade såklart inte säga att det var jag som tvingat henne.. Eh..

2012-04-26 ♥ 22:10:40 » URL: http://livetienetta.blogg.se/
Fröken Fanta

Det är 3 produktserierMitt hår borde få en nationalencyklopedi-stor boksamsamling med bara historier om färg-, permanent-, raknings-, tappa-hår-efter-aming- och stubb-efter-amningkatastrofer. Den märkligaste historien är nog när jag spontananmälde mig till en dag som hårmodell och gick från halvlångt leverpastejsfärgat (eller cendré som det så vackert heter) till att komma därifrån med en kort, spretig "frisyr", hälften lila, hälften knallorange med ett stjärnmönster

2012-04-26 ♥ 22:12:17 » URL: http://frokenfanta.wordpress.com
Fröken Fanta

(tjocka fingrar, små tangenter) :-)Det var alltså ett stjärnmönster i bakhuvudet. Senaste modet enligt frisören. Min chef pratade inte med mig på fyra dagar, vi skulle nämligen gå på ett gemensamt säljmöte hos en av våra viktigaste storkunder.... Nice!Håret har sedan dess lite dåligt självförtroende och behöver en bootst!

2012-04-26 ♥ 22:15:07 » URL: http://frokenfanta.wordpress.com
Tove

Det ingår tre produktserier :)Mitt värsta, som egentligen nog är mitt dyraste mest är när jag förra sommaren ville gå från svart till mer koppar färg. Jag satt hos frisören från tidig eftermiddag tills efter deras ordinare stängning för tjejen fick göra om slingorna hela tiden. Och då hör till saken att jag är är otroligt håröm, och att göra slingor i hätta är inte så skönt. tillslut satte hon i en toning och hela notan slutade på över 2000 kr! Dagen efter när jag skulle tvätta håret åkte hela toningen ur och jag hade orangea slingor i hela håret istället. Arg som jag blev gick jag tillbaka till frisören och krävde en ny toning, vilket jag också fick. Dit kommer jag aldrig gå igen!

2012-04-26 ♥ 22:16:43
Erika - lilla familjen

Svar: 3stMitt värsta/roligaste hårminne var då jag var liten, kanske 8år eller något sånt. Min kusin kom på en supersmart idé tyckte hon och jag och min syster hängde på. Hon började tupera håret på mig och min syster, riktigt ordentligt, - vi såg typ ut som troll i håret. Det vi inte visste då var att det skulle vara ett rent h-vete att få ut håret igen. Kan så säga såhär, vi ångrade rätt snabbt att vi gått med på hennes brillianta idé :P

2012-04-26 ♥ 22:17:21 » URL: http://erikanaslund.blogg.se/
elma

1. tre oridujtserier2. Måste varit n'r jag var liten och älskade mitt långa, men svårskötta hår som alltid tovade sig och var ett helvete för mamma att kamma ut. Mamma tröttnade nog att jag såg så ovårdad ut eller så var hon trött på mina tårar när det var dags att kamma ut håret (då även balsam inte hjälpte). Anyway, Det enda sättet hon lyckades övertala mig att kapa av mitt fina långa hår, var med lite hjälp av min luriga kusin som lyckades övertala mig genom att hitta på en historia om en ny epidemi som gör att alla som har långt hår kommer drabbas av löss, stora sådana, som med tanke på mitt långa, toviga hår, kommer vara omöjliga att kakka ur och ingen kommer därför vilja umgås med mig, för ingen vill ju smittas av löss...i ren panik tvingade ja mamma boka tid hos sin frisörkompis som var nåt av en kvinlig version av edward scissorhands, vilket resulterade i en ojämt klippt page/pottfrilla...ja såg ut som en kombination av den yngsta brorsan i bandet Hanson och en Beatles medlem. Men jag slapp mardrömmar om löss som attackerar :P haha.....

2012-04-26 ♥ 22:20:09
Nina

1. Tre produkter2. Ett hemskt minne jag har var nog hemskare för mamma än för mig, jag tror jag tog det mest med ro!

Jag var ca 5-6år och hade långt, fint hår. Jag var i den åldern då det var roligt att göra saker man inte riktigt fick, och smög lite för mamma. Jag brukade tex ligga uppe på kvällen och läsa med ficklampa under täcket (varmt!!) så att mamma inte skulle märka! Jag smugglade även ibland med mig ett tuggummi in i sängen som jag låg och tuggade på. En kväll fick jag för mig att skjuta ut det från munnen och sen försöka fånga det med munnen igen. Du kan ju tänka dig att försöka fånga något med munnen, liggandes på rygg, i ett kolsvart rum! Jaja, det hamnade bredvid och jag plockade upp det och försökte igen, många gånger. Tills, det hamnade i håret!! Mitt i luggen kom det och medan jag vände och vred på mig för att ens hitta det trasslade det in sig än värre!

Det hela slutade med att mamma fick klippa bort det. Dessutom hade tuggummit hamnat så nära huvudet att allt går framme på huvudet var tvungen att klippas bort. Det slutade med att jag hade en 5x5cm fläck framme på huvudet med ca 1-2cm kort hår!

Mamma tyckte jag såg hemsk ut och jag fick gå med ett sånt där brett hårband i flera veckor! (innan jag tröttnade och lyckades övertala mamma, själv brydde jag mig inte så mkt men hon tyckte det såg hemsk ut länge)Sen dröjde det ju inte många år innan jag klippte av allt hår i en riktig "pojkfrisyr" som jag hade ett par år. Jag tror att mamma ännu inte är över chocken riktigt...

2012-04-26 ♥ 22:21:55
Sara H.

1. Tre st.

2. Ett hemskt hårminne jag har var när en kompis skulle hjälpa mig tunna ur min väldigt övervuxna och tjocka lugg. Vi skulle ut den kvällen och hade redan tagit några glas när vi kom på ideén att hon skulle klippa mig. Vi babbla på och min kompis stod och drog med urtunnings saxen på samma slinga i luggen, om och om igen (helt ovetandes så klart) när vi upptäcker detta så har jag inget hår kvar i mitten av min snélugg, saknades ca 1 cm bred slinga HAHA! Kändes hemskt just då och en bra tid framöver, tog en evighet för håret att växa ut igen men idag skrattar vi gott åt det.

2012-04-26 ♥ 22:25:18
Saija

Det finns tre produktserier och jag glömmer ALDRIG då jag gick till frissan för att bli blond igen (från att ha varit rödhårig, brun och till sist svart. Jag satt i frisörstolen i 6 (!) timmar! Puh, mitt livs längsta besök hos en frisör.

Och, haha, min man fick "lösa ut" mig, för billigt blev det inte!Så för att slippa en liknande händelse vore det ju bra att vinna en massa toppenprodukter till barret så att jag kan hålla det i trim! :)

2012-04-26 ♥ 22:32:36 » URL: http://saija.se
Sandra

1. 3 stycken produktserier.2. Mitt hårminne är från när jag rakade av mig håret pga en depression för några år sen. Jag ångrade mig ganska fort och grät i veckor, killen jag var tillsammans med ville inte längre ha sex med mig pga att jag blev så ful(tyckte han)och jag blev även retad hit och dit av vänner.

Nu är mitt hår långt igen och efter det kan jag säga att jag älskar mitt hår och skulle gärna vilka skämma bort det med bra produkter :)2012-04-26 ♥ 22:41:15
Mila

Min mardrömsmorgon. Skolfotograferingen i sexan. Jag hade införskaffat mig en ny frän t-shirt med ett häftigt siffer-tryck på framsidan och röda flängande rosetter på sidorna. Denna bedårande outfit skulle matchas med mitt raka, platta, långa bruna hår. Åh, vad jag skulle vara fin i skolkatalogen, log en ännu ovetande tolvåring om vad flickans mor hade för planer.När jag hade gått och lagt mig och somnat, hade det visat sig att mor min fick för sig att göra mig "fin" inför morgondagen. En "överraskning".Hon satt i en timme och flätade mitt hår när jag låg och sov (!). "Å vad hon ska bli fin" talade hon om för min far som visserligen var lite skeptisk åt handladet, men gjorde till min förtvivlan inga protester.Morgonen därpå var en mardröm. Jag började skälla, skrika, gråta, se mig hjälplöst i spegeln och undrade varför, nej HUR, jag hade fått dreadlocks i håret. Jag hade så fint somnat till ett nytvättat, rakt hår. Så fel det kunde bli.

Mamma såg förvånat på mig och min reaktion. "Men lilla gumman, jag trodde att du skulle bli glad?""GLAD?

SA DU GLAD?!

SE VAD DU HAR GJORT, MAMMA. JAG TÄNKER INTE GÅ TILL SKOLAN"Mamma såg uppmuntrande på mig och sa "Se så, nu ska lilla mamma hjälpa dig och reda ut det här". Hennes tröstande leende och min såg så övertygande och självsäkert ut. Jag gav motvilligt med mig, bar en gnutta hopp om att det kanske, bara kanske kunde någorlunda lösa sig. Eller åtminstone se okej ut. Lilla mor plockade fram hårborsten och började borsta ut flätorna.Då bröt helvetet ut. När jag trodde att dagen, morgonen, livet, håret och allt runt omkring inte kunde BLI värre - så blev det just det. Jag såg ut som en tredje broder Fluff.

Jag gav slutligen upp, vägrade så lite som att SE på mitt hår, åkte till skolan och blev fotograferad. Fotot blev visserligen inte lika illa som förväntat, men den "hårdagen" lär jag nog aldrig glömma och förlåta.En total make over blev det i alla fall, om något.

2012-04-26 ♥ 22:42:51
Diana

Dett ingår tre stycken!

Det första som poppa upp i mitt huvud när jag läste hårminne va när jag gick i nian och blev vald till Åsas (ett litet samhälle söder om gbg) lucia. Vi gick en hel del luciatåg runt om på byghden den dagen och när det va dags för oss att tåga in i idrottshallen och "lussa" för alla nästan 1200 elever på skolan fattade mitt hår eld! Det luktade Örkeljunga inne i idrottshallen i flera dagar efteråt och jag gick miste om en mindre tofs av mitt hår! Jag tackar gudarna än idag för en av dom två tjejerna som "hade hand om mig" aggerade på ett ögonblick och skonade mig ifrån en helt kal skalle! Haha!

2012-04-26 ♥ 22:50:09 » URL: http://tvatusenalvan.blogspot.com
Ulrika B

Hej1. Tre serier

2. Smålog när jag såg frågan:

Jag var 13 år och hade precis permanentat håret - JODÅ - det var det man gjorde på 80-talet. Mamma gjorde det till mig i hallen och sa hela tiden: -Vill man vara fin får man lida pin! Jodå - jag stod ut och blev helt fantastiskt fin i håret! Jag hade fluffigt och härligt hår! Så FIN jag var! Följande dag gick jag i skolan som vanligt och fick fina kommentarer från klasskamraterna. På eftermiddagen var jag i ån och lekte med mina kompisar: Magnus, Stefan och Sara. Det råkade vara lite småregnigt och jag var lite småkär i Magnus. Jag kände mitt hår röra sig mot huvudet ju mer blött det blev. Jag log, skrattade och rörde mitt huvud (lite mer än normalt!) Jag kände mig så himla härlig! Jag kommer fortfarande ihåg känslan. Jag flirtade lite med Magnus - tittade, log och viftade med håret....

När vi skulle hem på eftermiddagen stod en bil parkerad och jag tittade in i bilens sidospegel. DÅ SÅG JAG: EN TANT! Mitt fina hår hade krullat ihop sig helt och jag såg ut som en tant! Snacka om att jag pinnade mig hem snabbare än ösregnet!Ha ha haHärlig tävling! Tack för resan till memory lane...

2012-04-26 ♥ 22:57:57
Claire

2012-04-26 ♥ 22:59:57 » URL: http://klarkaan.blogg.se/
Sara

1. 3 stycken2. När jag var 10-12 år så skulle jag städa på mitt rum, men det var ganska så tråkigt. Fick för mig att jag skulle försöka balansera "slime" (slemmig, geggig massa) på huvudet, städningen blev genast mycket roligare. När jag städat färdigt och skulle ta bort slimen kom problemt, slimen satt fast!! Nu

fick jag komma på något bra sätt att få bort det och vågade inte berätta för mamma, det bästa jag kom på var att klippa bort de. Tog saxen och klippte ändå ner i hårbotten, sen gick jag med spända steg ner och åt middag. Mamma märkte inget och jag trodde faran var över, det var den i några veckor sen började håret växa ut och jag fick en fin stubb. Mamma löste det problemet med att klippa en jätte kort lugg, lagom snyggt när man skulle gå på disco!

2012-04-26 ♥ 23:01:11
Sandra

1. 3 hårvårdsserier2. När jag var liten hade en sån där gegga (slajm) som pruttade när man tryckte på den. Gör skoj! En gång när lekte jag med mitt slajm, samtidigt som jag kollade på tv (antagligen bolibompa) (för som tjej kan man ju göra flera saker samtidigt.... eller??). Jag var tyvärr inte så smidig, jag höll slajmet över huvudet (varför????!!) och geggade... och tappade det, I HÅRET!!! Hjälpsamma mamma, som till en början vart lite arg, fick klippa bort massa slajmklibbiga tussar och reslutatet vart ju inte lyckat om man säger så. Fin i håret blir man ju inte av slajm, det har jag i alla fall lärt mig! ^^

2012-04-26 ♥ 23:02:20
Claire

Nämen, jag råkade skicka utan att skriva, jag är nog minsann lika gravidsnurrig som du, minus graviditeten!1. Tre serier :)

2. Ett hårminne, detta hände ganska nyligen. En kompis hade flätat in ett "kompisband" i mitt hår, men väldigt nära hårbotten. Först var jag nöjd men sen började det göra riktigt ont, för den hade ett vasst fäste och det var som sagt väldigt nära hårbotten. Så jag bestämde mig för att ta bort den. Vanliga personer kanske klipper bort den med en sax, men inte jag. Jag sitter och rycker bort den, hårstå för hårstrå. Tillslut hade jag en tofs med mitt hår och kompisbandet i handen.. tänkte inte på det nåt mera, tills 2 veckor senare, då jag började känna på stället där jag ryckt av den, och tyckte det kändes hur torrt som helst i hårbotten.. gick till en kompis och berättade det, hon kollade, och det var inte torr hårbotten, utan det var lite hårstubb som växt ut, och en JÄTTESTOR kal fläck.. hon började asgarva och tog kort på det, det såg ut som att jag var helt skallig på en fläck.. mina kompisar fick sig ett gott skratt åt det, och jag fick ha en "comb-over" för att dölja det!

2012-04-26 ♥ 23:16:57 » URL: http://klarkaan.blogg.se/
Rebecka

1) 3 stycken :-)

2) Hehe, detta har inte riktigt med håret på huvudet att göra, men de har med hår! När jag dagen innan skulle snygga upp mig inför första dagen på lärarprogrammet vid Göteborgs Universitet så skulle jag fixa mina ögonbryn. Jag hade för tillfället ingen pincett, så jag tänkte finslipa med en sån ögonbryns-epilator eller vad det är.. Det blir hur snyggt som helst! På ena... När jag ska ta det sista på det andra ögonbrynet slinter jag.. Och poff! Halva ögonbrynet försvann till intet... Första dagen blev bra ändå, jag hittade en ögonbrynspenna som blev min bästa vän ett par veckor... Numera använder jag BARA pincett, våga vägra ögonbryns-epilator :(

2012-04-26 ♥ 23:18:09 » URL: http://varsttrafik.blogg.se/
ellinor

Det finns 3 serier.När man går på högstadiet vill man ju väldigt gärna passa in och vara som alla andra. Så nu hade jag äntligen beställt tid för att gå och slinga mitt hår, såna där fina tunna slingor som alla kändisar hade på den tiden, Brittan mfl.

Nu är det ju så att jag har som en vän vänligt uttryckte det 3 personers hår på mitt huvud :)

Så det här med att slinga håret med en sån där ful bebishatt (hätta) är ingen bra ide. Det gjorde överjävligt ont och jag började svettas, tills jag till gled jag ner i frisörstolen som en slingrig orm.

Jag hade svimmat.

Fick avbryta slingningen och gå därifrån inte särskilt lik brittan.

Detta är dock inte enda gången jag svimmat hos frisören.

Det hände en gång till några år efter , denna gång inte på grund av hättan utan av för lite mat och värme.

Jag blir numera nervös varje gång jag ska till frisören och ta på mig

det där skynket som gör att det blir så varmt så jag måste alltid varna frisören att det finns en risk för svimmning :)2012-04-26 ♥ 23:32:03 » URL: http://bedas.devote.se
Therese

1. 3 st2. Lång historia kort. Min storasyster skulle fixa iordning mig inför ett skoldisko i sjuan. På morgonen får hon för sig att vi borde göra slingor i mitt hår. (här kan det ju nämnas att mitt hår är mörkbrunt). Man tänker ju att storasyster vet bäst så jag gick med på det. När hon började kleta i färgen blev det alldeles för stora slingor så hon tog i all färg i håret.

När vi tvättade ur färgen var jag orange i hela huvudet. Jag gick aldrig på dansen och mamma färgade det brunt igen.

Att hon sedan klippte min lugg sneare än sneast och rakade av halva mitt ena ögonbryn är en annan historia ;)

Behöver jag nämna att hon aldrig fått göra mig iordning igen!?!

2012-04-26 ♥ 23:35:50
Nathalie

1) Tre stycken!:)2) Jag kan ta det senaste jag gjorde (2månader sen) Jag hade mörkbrunt hår, ville ljusa upp det hemma, med hjälp av en kompis. Såklart blev först orange och jag visste att det inte skulle bli ljust, så lade i en kopparfärg och blev ännu mer orange. Nu har jag brunt igen men mitt hår är inte fint längre, produkterna skulle komma riktigt lägligt till min kris =/

2012-04-26 ♥ 23:38:51
josefin

1- 3 produktserier2- mina fiinaste hårminnen är förknipoat med min mormor. som så många andra tycker min mormor omm att rulla sitt hår i papiljotter, speciellt om hon ska iväg på fest eller något annat. Då det är dags att bli fin i håret beger hon sig därför till någon frisör eller tar och rullar sitt hår själv. det är dock långt ifrån alla frusörer som gör ett kra jobb och ibland kommer hon hem med ety pudelfluff från 80-talet utan dess like.Sedan en dag för några år rillbaka befann jag mig på eftermiddagsfika då mormor skulle rulla hpret själv. Jag erbjöd mig att göra detta åt henne trots att jag aldrig gjort det förut och woolia- vad fint det blev! Idag har det blivit en fin tradition att kag rullar min mormors hår när jag är hemma på. besök.Det känns så roligt att äntligen kunna ge något tillbaka till denna underbara människa efter allt hon gör för oss! det är sann lycka och kärlek! <3

2012-04-26 ♥ 23:51:41
Jennieemmoth@hotmail.com

Tre st!Har aldrig varit särskilt brydd när det kommer till mitt hår, inte en sån som gråter när jag går från sören! Men för ungefär för ett år sedan, på en fest (ofc) så fick alla pojkar en snilleblixt att raka sitt hår, flint. Jag var den ansvariga och det gick mycket bra. Jag kunde ju inte vara sämre själv så jag tog ett kortfattat beslut om att raka bort mitt hår också. Killarna var väl inte så på den iden men sagt och gjort. dagen efter vakna jag halv flint men lika glad för det. Fick helt enkelt Work it baby, work it.

2012-04-27 ♥ 00:11:19
Sofie

Svar: Tre styckna är dom!Jag tar ett hemskt hårminne, dom är ju trots allt roligast. Jag vill nu att du ska tänka dig rött hår, som jag klippte i en skitsnygg Rihanna liknande lång page med längre på ena sidan och kortare på andra. Jag var GRYMT snygg, typ. Det var bara det att precis innan min student så fick jag den underbara snilleblixten att jag skulle klippa det lite kortare. "Ska jag bara klippa på eller är det någon speciell längd du tänkt dig?" Frågade frisören. Tuff som jag är så sa jag bara "Håhå nejdu, kortare bara! Kör hårt!" Blev det kortare? ... BLEV DET KORTARE!?! Det slutade med att jag i princip var snaggad i nacken, när jag satte på mig studentmössan såg jag ju flintis ut för bövelen! ALDRIG mer ett "kör hårt" hos frisören. Nu mera är det en utskriven bild som följs efter pistolhot. Nästan... typ. KRAM / Soffy

2012-04-27 ♥ 00:18:47 » URL: http://soffy.blogg.se/
Elin

3 stycken !Jag skulle färga håret blont tänkte jag och lassade i blekningsmedel. Jag hade innan färgat håret brunt flera gånger. Så tror du håret blev blont? Nooo ! Det blev orange. Så jag lassade i en förpackning till. Men det blev inte bättre för det. Jag gick till frisören. Dem fixar ju allt ! Ehm, Hon gav ifrån sig ett stort skrik när hon kände på mitt hår. Det hade blivit elastiskt och fruktansvärt slitet. Jag var tvungen att låta håret vila. Så där gick jag med orange hår i tre veckor .. Mitt i sommaren. Och ja, jag hade mössa varje dag !

2012-04-27 ♥ 00:58:13 » URL: http://www.nattstad.se/espmarker
Ingrid Falk

1. det finns tre stycken!2. Mitt första hårminne är även mitt bästa och sämsta, allt på samma gång! När jag var liten klippte min storasyster av håret på alla mina (inte hennes såklart, hon var ju inte dum) barbies, och jag blev så inspirerad och sugen på att klippa lite själv! Men alla barbies var ju vid det här laget hårlösa, så jag ställde mig helt enkelt framför spegeln och klippte mitt eget hår lite. Och med lite menar jag förstås tätt, tätt intill skalpen. Jag minns hur stolt jag var och hur snyggt jag tyckte det blev. Och också hur jag var liiite orolig för vad mamma skulle säga. När hon kom hem hittade hon mina blonda lockar lite här och var i huset och fick ta mig till frisören för att raka av ALLT. Det tog ett år innan folk på stan slutade flina åt mig, alla förstod ju precis vad jag gjort :P

2012-04-27 ♥ 02:02:33
Angelica

1. 3 st2. när jag gick i tredje klass hade jag längst och blondast hår i klassen, alla ville göra flätor och pilla med det på rasterna. en dag fick jag nog och tvingade mor att kapa av det vid axlarna. hon glömmer det inte än idag.

2012-04-27 ♥ 05:04:20
Jenny

3 stycken :PNär jag gick i mellanstadiet fick jag för mig att jag ville permanenta mig. Min mamma gjorde det och resultatet blev att jag såg ut,som en mindre gullig pudel ;D

2012-04-27 ♥ 07:08:14 » URL: http://mammatillpatricia.blogg.se/
Anna

1, 3 stycken2, För ett par år sedan satte jag i extensions som man sydde in i en pytteliten inbakad fläta gjord av mitt eget hår. Jag var hypernoga med att borsta och vårda löshåret efter konstens alla regler. Det jag inte tänkte på var att mitt eget hår växte under tiden så flätan som gjorts blev lösare och lösare. När det efter tre månader var dags att ta bort löshåret så hade delar av det trasslat in sig så mycket i mitt hår som växt ut mellan huvudet och flätan att det tog 4 (!!) timmar, många kammar och borstar, en nål och i omgångar en sax för att reda ut eländet... Gör jag inte om.

2012-04-27 ♥ 07:53:28
Sara

Mitt roligaste hårminne gäller inte mitt eget hår. Det handlar om när jag hemma gjorde folieslingor på en kompis med jättelångt fint blont hår. Blekningen är ju blå innan den läggs på, och min kompis sa förskräckt "Tänk om det blir blått!?" under tiden som jag höll på att lägga i. När vi sen står i duschen, och hon står böjd på alla fyra för att vi ska komma åt att skölja ur blekningen så säger jag med halvt förskräckt röst- Christine! Det BLIR blått!

- Du driver!?

Jag börjar skratta hysteriskt.

- NEJNEJ jag lovar. Det måste blivit något fel, det är helt blått. Varenda slinga!

- Vaaaaaaaa? Lägg aaaaav? Du skrattar ju. Du skämtar!

- Nej, det här är mitt panik-skratt. Jag kan inte sluta skratta. Men det är lungt Christine, vi löser det här. Vi får slänga över en färg så försvinner det! Vi löser det. Var lugn.

- NEEEJ, VA, JAG BÖRJAR GRÅTA!!Och när jag hör hennes röst brista och vara på gränsen till tårar breakar jag nyhetenNej då Christine, det blir jättefint. Det är klart det inte blir blått!HE HE HE HE(Och just det, det ingår 3 olika produkterserier i LOREAL Hair Expertise) :)

2012-04-27 ♥ 08:03:25 » URL: http://calmdowndearest.webblogg.se/
Mica

Tre styckna!Något roligt hårminne har jag nog inte med det här barret! Men en och annan skräckhistoria dessvärre. I fjortonårs-åldern, när håret skulle vara sönderblekt stod jag över badkarskanten för att skölja ur blekmedlet och dra av slingmössan. Med slingmössan följer allt hår..

I efterhand är det iofs roligt, men stackars min mamma som fick ta hand om en hårlös, inte så glad, tonåring. Så skulle jag vinna skulle jag bannemig ge alla produkter till henne, så mycket hon har stått ut med, haha!

2012-04-27 ♥ 08:27:22
Sabrina

Det ingår 3 olika serier :)Mitt roligaste/mest hemska hårminne måste ha skett för typ två år sen. Jag hade jätte långt hår, ner till halva ryggen ungefär men mitt hår blir super lätt trassligt då det är lockigt och ganska tjockt.Jag och min sambo hade precis flyttat ihop och hade en inflyttningsfest och kvällen till ära hade jag satt upp håret med sjukt många hårnålar och sen en hel flaska med hårspray :) Efter festen va jag trött och orkade självklart inte ta ut nålarna eller försöka kamma ut eländet så jag gör det på morgonen.Till min fasa så har det bildats en gigantisk knut mitt uppe på huvudet men jag tänkte att allt löser sig med vatten och balsam, jag tvättar håret och knuten är kvar dock lite lösare än vad den va innan. Jag försöker kamma ut det men ger upp och ber min sambo göra det istället då jag vill klippa av allt för jag har noll tålamod i alla situationer.Man kan säga att han inte va så van vid att kamma ut hår då han tuperar håret istället, så att allt trasslar ihop sig ännu mer.. Sååå det hela slutade med att jag fick gå till en frisör, dom va två stycken som hjälptes åt med att försöka lirka ur så mycket hår som möjligt och det slutade med att jag fick en page. Jag va upprörd som fan, men nu två år senare har jag rätt så långt hår igen och jag är kvar med samma kille men han vågar sig fortfarande inte nära mitt hår haha..

2012-04-27 ♥ 08:31:12
Linda

HejHej.Fråga 1.

3st finns detFråga 2.

Ett av mina bästa och värsta hårminne är när jag bodde i USA och hade hår ner till höften. Jag älskade verkligen mitt långa, fina, blonda och helt naturliga hår. Men det var helt enkelt dax för en förändring så vad gjorde jag? Jo jag snaggade håret på sidorna och klippte en kortare kalufs på huvudet och kände mig snyggare än någonsin i min rihanna-frilla ( Ungefär såhär såg mitt hår ut fast det var färgat vitt http://www.google.se/imgres?imgurl=http://www.hairfinder.com/celebrityhairstyles2/rihanna7.jpg&imgrefurl=http://www.hairfinder.com/celebrityhairstyles2/200902k.htm&usg=__uxeKO-iXABCULFmljt3PoO3rhvU=&h=400&w=308&sz=20&hl=sv&start=16&zoom=1&tbnid=dwgL9WBdlOSJRM:&tbnh=124&tbnw=95&ei=LT2aT6-BJ-LP4QSY7bnnDg&prev=/search%3Fq%3Drihanna%2Bshort%2Bhair%26um%3D1%26hl%3Dsv%26sa%3DN%26gbv%3D2%26tbm%3Disch&um=1&itbs=1 ) Dock grinade jag fram ett helt hav när jag såg mitt långa hår ligga på golvet och att tvätta håret kändes ju helgalet. Härligast var att möta min familj på flygplatsen efter 8 månader och se deras miner när dom äntligen såg att det var jag. Jag har än idag kort hår, inte samma frisyr men kort är det och jag älskar det!

2012-04-27 ♥ 08:38:24
Sanna

1.tre2. Mitt värsta hårminne är från fjärde klass. Jag skulle klippa mig hos frissan och var överlycklig. Jag har har alltid älskat att gå och få håret klippt, så himla skönt att bli ompysslad! Nåja, det här besöket blev kort då frissan hittade löss!!! Gud så jag skämdes och mamma med. Vågade inte klippa mig hos frissan förrän flera år senare och tänker på de där läskiga lössen fortfarande..

2012-04-27 ♥ 09:04:25 » URL: http://liamochsagasmamma.wordpress.com
Louise

3 stMitt hår och jag har aldrig kommit överrens. Jag har ett sånt där tjock,långt hår med fina hårstrån som andra blir avundsjuka på. De känner och klämmar och awwww'ar sig över det. Men de vet inte hur jobbigt det är att ha mitt hår!Mitt hår ät tungt och varmt. Det är för varmt för att ha utsläppt på sommaren och det är för tungt för att sätta upp i någon fin frisyr. Om jag försöker mig på att locka det blir det rakt innan hårsprayet torkat.Mitt hår är även fett vilket betyder att det klistrar sig mot pannan om jag skulle släppa ut de, även på vintern. Jag försökte mig på lugg en gång - min panna var full med finnar inom några veckor!Jag vill så gärna se ut som de dära bloggerskorna med långt, lockigt och välstylat hår - men pyttsan! Varje dag sätter jag upp håret i en hästsvans och så får det vara så. Trist var ordet!Detta var kanske inget roligt hår-minne men däremot att desperat skrik på hjälp efter produkter som kan tygla mitt barr!

2012-04-27 ♥ 09:16:46
Elin

Det finns tre produktserier! :)Mitt värsta hårminne skulle kunna vara någon av alla de tusentals gånger jag färgat hemma och fått ett resultat långt ifrån önskat.

Men, det jag först kommer att tänka på är en händelse från min barndom. Jag hade fått mitt livs första runda borste, en i hårdplast. Jag var så glad och såg framför mig hur jag med mitt spikraka hår skulle få till stora fina lockar med min nya borste. Första gången jag använder den snurrar jag upp borsten för högt så den fastnar i hårbotten! En slinga som var närmare en dm bred fastsnurrad i hårbotten. Jag som alltid varit otroligt håröm klarade inte av att pilla bort borsten så mamma fick klippa(!) bort den. Synd att jag som nybörjare hade börjat borsta framme i luggen och att hela händelsen resulterade i ett snaggat område ovanför pannan.

Det kommer jag aldrig glömma.

2012-04-27 ♥ 09:25:24 » URL: http://ettsallsyntexemplar.blogspot.com
Evelina

1. 3 stycken produktserier

2. Då jag var 9 år var det i min skola väldigt poppis bland tjejerna att ha kort hår. Jag hade givetvis också klippt mig och hade något som närmast såg ut som en pojkfrisyr. Jag var väl inte direkt nöjd med klippningen om vi säger så.. Det kom sig så att vi skulle fara och resa samma vecka som jag varit och klippt mig och jag satt bredvid min bror på flyget. Det var spännande och roligt ända tills flygvärdinnan kom fram och frågade oss om POJKARNA ville ha saft! Jag har inte haft kortklippt hår sedan dess... H. Evelina

2012-04-27 ♥ 09:34:55
Johanna

Det finns tre produktserier.Min västa hår upplevelse vad nog när jag var 8-9 år och tyckte att om frisörer kan klippa så varför kan inte jag?! Så jag satte saxen i håret och klippte.. Det slutade med att jag fick klippa av hela håret till en kort pojkfrisyr, inte speciellt snyggt!

2012-04-27 ♥ 09:52:14 » URL: http://johanssonjohanna.blogg.se/
Elisabeth

1. 3 serier2. Utan tvekan är mitt värsta hårminne när jag bodde i Tyskland och på (bristfällig) tyska skulle göra mörkblonda slingor i mitt mörkbruna hår. Frisörskan var lite tveksam på hur länge medlet skulle vara i, men förklarade att hon skulle prova en liten stund först. Någonstans gick dock detta lite fel, inte bara tiden utan även mängden som blektes och när hon sköljde ur mitt hår hade jag breda platinablonda streck -jag såg ut som en zebra! Det slutade med att jag vägrade gå förrän det var åtgärdat och jag spenderade cirka fyra-fem timmar hos frisören innan jag mycket nöjd med det slutgiltliga resultatet gick därifrån...

2012-04-27 ♥ 09:58:03
Elin

1. 3

2. Mitt tidigaste hårminne är när jag var 11 år gammal och skulle till frisören för att toppa håret inför en utlandsresa. Precis som alla andra 11 åriga tjejer i min klass hade jag lång, sandréfärgat (råttfärgat) hår. När jag satt där i frisörstolen och frisören frågade vad hon skulle göra fick jag en idé och bad henne klippa kort, kort och färga det rött. Jag fick som jag ville och sen den dagen har jag inte sett ut som någon annan i håret :)

2012-04-27 ♥ 09:59:14
Bella

1. 3 stycken!

2. Mitt värsta hårminne är när jag var 12 år och skulle gå till frisören själv första gången. Jag hade en lapp med från mamma till frisören där det stod att hon verkligen inte fick klippa för mycket. Jag visade frisören vilken längd jag ville ha( axellängd ungefär) och sedan satte hon igång. En timma senare kom jag ut från frisören med hår som bara räckte till öronen och med tårar i ögonen. Ett bra tag efter det kallades jag äpplet (håret fick en väldigt rund form) och det var verkligen inte roligt. Gick aldrig tillbaka till den frisörsalongen efter det.

2012-04-27 ♥ 10:05:11 » URL: http://dreamsofcountrylife.blogspot.com
Sara

1. 3stycken

2. Ja gud, hur gammal var jag... Kanske 9..

Hade precis färgat mitt hår rött och det var tivoli i stan. Det hade regnat som bara den hela helgen men jag och min kompis sprang tappert runt och gömde oss under diverse tak och markiser. Tillslut fick vi den briljanta (?) idén att vi nog trots allt skulle åka en karusell så det blev en sån.. bläckfisk som går runtruntrunt... Utan tak såklart!

Vi skuttade upp, mannen slog igång karusellen OCH GICK DÄRIFRÅN!?

Förtvivlade satt vi där och blev blöta. Efter en stund kom snubben tillbaka och skrattade åt oss, lät oss åka några varv till och släppte sen ner oss.. Då säger min vän... "Sara... Din tröja är röd på hela ryggen" och mycket riktigt. Nästan all färg hade i regnet förflyttat sig från håret och placerat sig på den fina vita tröjan som mamma sytt färdigt för bara några dagar sen...

2012-04-27 ♥ 10:26:47
Felicia

1. Tre stycken.2. Mitt absolut starkaste - och värsta- hårminne var när jag var 15-16. Hade sparat ihop pengar på extrajobbet för att kunna göra slingor till sommaren och få den där Jennifer Aniston-looken jag (och alla andra) drömde om. Glad i hågen bokar jag en tid, visar en bild på det vackra hårsvallet jag ville eftersträva - dock kombinerat med lugg.Jag förklarade tyyyyydligt för frisören att jag ville ha ljusare hår men naturligt utan att det såg för slingat ut (hade någon råttfärgad variant av färg då) med en lååång lugg. Min stora skräck var att luggen skulle bli för kort, så hellre lite i taget - vilket jag nämnde minst 48 gånger.Sätter mig ner och förbereder mig på att få den där härliga looken jag drömt om så länge! Frisören börjar blanda färg och säger i förbifarten; "Jag lägger in lite mörka slingor också, resultatet blir så mycket bättre då" - lilla jag 15 år och inte coolast i stan nickar ängsligt och tänker att frisörer vet väl bäst.Frisörer vet INTE bäst. Jag fick svart-vita slingor i hela håret, det där naturliga utseendet jag pratat om existerade inte - här var det slingor värre än värsta zebran. Och luggen. Herre. Gud. Den långa luggen jag och frisören kommit överens om (trodde jag) hade förvandlats till en centimeter lång sak som gick långt ut i tinningarna!!! Jag såg ut som Uma Thurman i Pulp Fiction - som fastnat med resten av luggen i en sågmaskin!!!Om jag klagade? Näe. Jag var så sjukt ledsen och besviken men när frisören frågade om jag var nöjd nickade jag försiktigt, betalade mina surt förvärvade slantar (var runt 1500 - en mindre förmögenhet för 15-åriga mig) och gick ut och storgrät. Gråtande stormade jag in på närmsta klädaffär och köpte en superful basker - men allt var bättre än det där håret.Det är mitt absolut värsta hårminne alla kategorier, och har sedan den dagen en mild frisörskräck.

2012-04-27 ♥ 10:28:01
Annie

Det finns 14 olika produkter, med i tre olika produktserier i L'oréal Hair Expertise :)Haha mitt allra värsta hårminne är när jag fick för mig att klippa kort (med lite hjälp av mina vänner...). Jag hade verkligen KILLKORT hår och med min tjocka kalufs såg det verkligen ut som en stor peruk. Åh så hemskt! Jag var 14 och sedan dess har jag sparat ut håret igen, nu är det åter långt och fint - tack och lov!

2012-04-27 ♥ 10:28:22 » URL: http://wikehult.blogg.se/
Sofia

14 produkter!Mitt roligaste minne är väl då jag upptäckte plattången! Har normalt sett ganska lockigt och risigt hår men med en plattång blev det enkelt rakt och lent!

2012-04-27 ♥ 10:40:25 » URL: http://byfia.com
Sofia

1. 3 stycken!2. Alla skriver om sin värsta hårminnen så jag tänker skriva om ett roligt! Detta hände nyligen, bara ett par månader sedan. Efter att ha varit blond i flera år utan några drastiska ändringar så fick jag bara för mig en dag att färga håret rött. Jordgubbsrött alltså. Sagt och gjort, min frisörkompis hjälpte mig och efter ett par timmar såg jag ut som ett stopljus (fast jag var ascool i rött hår). Ingen hemma visste något om mitt lilla äventyr så när jag klev in genom dörren och min pappa fick se mig så blev hans ögon stora som tefat och han sa något i stil med "oj, herregud, jävlar vilken chock jag fick. Jag måste gå och lägga mig och sova". Och det bästa är att han faktiskt gick och la sig sov en stund när han sett mitt nya röda hår! :D När han vaknade sen hade han sovit på saken och tyckte faktiskt det var ganska häftigt när chocken hade lagt sig haha :)

2012-04-27 ♥ 10:40:47 » URL: http://sofilolla.tumblr.com
emelie

3stJag minns en gång för ett par år sedan. Jag hade haft en riktig skitdag där verkligen ingenting fungerade. På kvällen var jag så arg och frustrerad att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. dåtog jag fram saxen och klippte lugg. helt själv. snett blev det också. dagen efter påjobbet fick jag såklart många frågor om min nya frisyr. det enda jag kunde säga var "jag blev arg igår". då fick jag ett tips från en kollega " ät lite glass nästa gång istället..."

2012-04-27 ♥ 10:46:24 » URL: http://emeliemlan.devote.se
Tilde

1. 14 olika produkter i 3 serier!2. Jag kommer aldrig glömma den gången en frissa kom hem till oss för att klippa mig och min bror, jag var kanske.. 15? Hon var i chocktillstånd över hur torrt och slitet mitt hår var. Hade säkert inte klippt mig på 1,5 år, använde aldrig balsam eller värmeskydd och fönade håret så fort jag duschat, vilket var ganska ofta då jag var hästtjej. Fick order om att göra inpackning en gång om dagen i en veckas tid och sedan inpackning minst en gång i veckan, att genast inhandla en flaska balsam, och sluta tvätta håret så fruktansvärt! Dessutom var hon sur över att lata jag alltid bara slängde upp håret i en hästsvans, hårsnoddarna slet tydligen rätt bra dem med...Kommer ihåg att jag skämdes fruktansvärt, och även om det inte blev hårinpackning så ofta som frissan föreslog, så har jag sedan dess (8 år) aldrig tvättat håret utan balsam, tänker alltid på värmeskydd och försöker ha håret utsläppt så mycket som möjligt :)Så.. lite nya produkter hade varit skitkul att testa!

2012-04-27 ♥ 10:46:57 » URL: http://sarcasticmsknowitall.blogg.se/
Lovis

Hej Moa.1. Det finns 3 olika pruduktserier.2. Jag måste varit typ 14-15 och skulle med hjälp av en kompis färga mitt hår lila, allt gick bra och det var dags att skölja ur färgen. Istället för det klassiska "böja ner huvudet och skölja ur" så hoppade jag in i duschen, sköljde ut färgen och allt. När min kompis sen ska borsta mitt hår börjar hon skratta. Hon skrattade så hon grät. Det är nämligen så att jag är ganska hårig av mig, eller mer fjunig, så hela, och då menar jag HELA min rygg var lila, som en lila fjunig matta. Allt fjun hade visst tagit åt sig av färgen. Det var bara att plocka fram rakhyveln och raka bort det (var ju permanent färg) Än idag kan vi skratta och tårögda åt det, synd att jag inte har bild på det ;-)Ha en trevlig helg!!

2012-04-27 ♥ 10:56:39
Ellen

1. Det ingår 3 olika produktserier2. Några dagar innan min student skulle min mamma lägga superblonda slingor i sitt hår. Det blev lite färg över och jag fick en snilleblixt att lägga resten av hennes slingfärg i min hårbotten för att färga utväxten, då jag trodde att det skulle bli ungefär samma färg som mitt hår redan hade (semigult..). Självklart var färgen alldeles för ljus, näst intill vit, vilket resulterade i att jag helt plötsligt såg ut som en munk i håret, det vill säga flintskallig mitt på hjässan. Panikfärgning nästa stopp, och jag blev helvit i huvudet till min student.

2012-04-27 ♥ 11:00:38 » URL: http://elloen.blogg.se/
Sosso

1. Det ingår 3 olika produkter. :)2. Det var på förra Halloween, haha. Jag skulle klä ut mig till Harry Potter, och eftersom jag är blond och inte kände för att färga håret svart så köpte jag såndär sprejhårfärg och blev svarthårig (snarare brunhårig??) med hjälp av den. En kompis använde sig också av den, och min sambo hade orange hårfärg då han skulle vara Hattmakaren.

Jag blev charmigt svart i ansiktet lite här och var, och sen när vi skulle sova tror jag ingen orkade duscha eftersom vi var så trötta, så vi la oss direkt (min bättre hälft mådde inte så bra heller, hehe) och på morgonen så såg vi hur svart det hade blivit på kuddarna! Det var väldigt svårt att få bort sen, och heela mitt ansikte var grått (och när det gällde min bättre hälft var det samma situation fast orange). Hehe, det tog några x antal omgångar med schampoo innan allt kommit ur, men kul hade vi!

2012-04-27 ♥ 11:05:22 » URL: http://sosselito.blogg.se/
Åse

1. Det finns tre olika produktserier.2. Mitt roligaste (och hemskaste?) hårminne var nog när jag som barn såg min syster och hennes vän, ca 5 år, klippa håret på varandra och ville vara med. Det slutade med att min syster hade kort på ena sidan och långt på andra, och med att jag hade försökt hugga henne i huvudet med en trubbig sax när jag ville vara med och klippa hår.. Oj oj oj, det är något hon inte släppt till denna dag! Fast till mitt försvar så var hennes huvud helt, bara hennes hår som var en katastrof.

2012-04-27 ♥ 11:10:00 » URL: http://unaupair.blogg.se/
Linnéa

1. 3 st hårserier2. Mitt roligaste (nu i efterhand, då var det tragiskt) hårminne var när jag för första gången efter barnaårens pannlugg aktivt bestämde mig för att klippa sådan. Jag gick till dyr frisör med gott rykte. "hmmm", sa hon, "du har så låg panna så jag vill inte klippa vanlig pannlugg på dig så jag gör den lite kortare." Inte i min vildaste fantasi kunde jag tro att hon skulle göra den ca TVÅ cm lång/kort. Så inte nog med att jag kände mig som en neanderthalare efter låg-panna-uttalandet, jag hade dessutom historiens kortaste lugg, kortare än Gutav Vasas. Jag löste det hela genom att slicka den med hjälp av vax längst hårfästet och senare ställde jag den rakt upp. Så på mitt körkort ser jag lite märklig ut. Det tog jag nämligen bara någon vecka senare.

2012-04-27 ♥ 11:38:28
Hanna

1. 3 st.2. Mitt hårminne är inte så spännande och hemskt som många andras verka vara. Jag hade jättelångt hår ett tag, ända ner till svanken.

Velade länge om jag skulle våga klippa mig kort. Tog tillslut mod till mig och klippte av det till en kort page och blev helnöjd. Kände mig syperstylad utan minsta ansträngning och det enda jag ångrade var att jag inte gjort det tidigare.

2012-04-27 ♥ 11:43:10
Ida Sahlgren

1. 3 stycken!

2. Mitt bästa hårminne måste nog vara när jag deltog i en musikal i nian, min rollkaraktär var en del av det goda folket. Då skulle vi alltså vara helt vita, allt från ögonbryn till kläder. Inklusive håret också dåra. Jag var tvungen att använda 3 sprayburkar vit färg i håret per dag, och det var fyra dagar! Mitt hår var otroligt fult och luktade inte mysigt, jag behöver väl inte säga hur slitet det var efteråt eller?? Men det var det värt, de roligaste dagarna i mitt liv. =)

2012-04-27 ♥ 11:59:03
Jennifer

1. Det finns 3 produktserier i LOREAL Hair Expertise.2. Ett roligt hårminne som jag har hände mig när jag var i min ungdoms glansdagar (ca 12 år alltså) och mina yngre kusiner var och hälsade på. Ena kusinen tuggade tuggummi som på någotvis mystiskt försvann. Efter mycket letande av alla släktingar hittade jag (o)trevligt nog tuggummit i mitt hår. Det roliga var att på någotvis skämdes jag (?) för detta och vågade inte berätta det för någon vuxen, så jag bestämde mig för att det bästa sättet att tackla problemet skulle vara att gå och vara så nära alla vuxna jag kunde tills någon av dem såg tuggummit i mitt hår. Lyckligtvis var det tillslut någon som klappade mig lite snällt på huvudet och lyckades på så vis lokalisera tuggummit.

2012-04-27 ♥ 12:00:17
Lilli1) Hur många olika produkterserier ingår i LOREAL Hair Expertise?

Svar: Det finns 14 olika produkter i 3 olika produktserier!2) Berätta kort om ett hårminne du har. Det kan vara ett roligt sådant, pinsamt, fint, tråkigt eller vad som helst.En gång när min kompis skulle göra en avfärgning och färgning på mitt hår blev jag först blond och skulle sedan lägga en mörk färg över. Vad vi inte såg förrän jag skulle tvätta ur den riktiga hårfärgen var att hon hade missat en tjock tjock blond slinga bland allt det mörkbruna! Så jag fick duktigt ringa runt till vänner som använde samma hårfärg och färga om det, själv!

2012-04-27 ♥ 12:01:59 » URL: http://melilli.blogg.se/
Lilli1) Hur många olika produkterserier ingår i LOREAL Hair Expertise?

Svar: Det finns 14 olika produkter i 3 olika produktserier!2) Berätta kort om ett hårminne du har. Det kan vara ett roligt sådant, pinsamt, fint, tråkigt eller vad som helst.En gång när min kompis skulle göra en avfärgning och färgning på mitt hår blev jag först blond och skulle sedan lägga en mörk färg över. Vad vi inte såg förrän jag skulle tvätta ur den riktiga hårfärgen var att hon hade missat en tjock tjock blond slinga bland allt det mörkbruna! Så jag fick duktigt ringa runt till vänner som använde samma hårfärg och färga om det, själv!

2012-04-27 ♥ 12:02:27 » URL: http://melilli.blogg.se/
Sosso

Hej1. Det är 3 st, så som Everpure Color Care System, Eversleek Smoothing Care System och Everstrong Reinforcing System. Som sammanlagt är 14 st olika produkter till ditt hår.Jag hade sparat jättelänge till att kunna ha råd att permanenta mej, min mamma tyckte inte att jag skulle göra det men jag gick ialla fall och ville ha stora svalliga lockar. Hon gör fel och jag får små afrolockar, mitt långa hår som gick ner till baken försvann och jag fick kort axellångt hår...jag höll på att dö, springer hem och tvättar håret direkt men det satt i , i flera år, det värsta av allt var att min mamma fick säga: Vad va det jag sa!!!

2012-04-27 ♥ 12:10:32 » URL: http://lomia.blogg.se/
Jennifer

1. Det finns 3 olika produktserier!

2. Ett hårminne jag har, som också är ett av mina värsta minnen måste vara när jag var 9år gammal och skulle passa lillasystern på 2 år som kröp runt på köksbordet där också en ljusstake med tända ljus fanns.. "kolla till Saga nu!" skrek mamma som hade händerna fulla med matlagning. 5 minuter senare stod lillasysters hår i lågor och vi fick klippa av hennes guldlockiga hår som nu var svart och smält. Lyckligt nog skadades hon inte!

2012-04-27 ♥ 12:18:16 » URL: http://jenniferibryssel.blogg.se/
sandra

Tjenaaaa spiiiderrrr!1. tre stycken produktserier2. Skulle slinga håret hos frisören och hon tyckte att vi skulle prova med några andra färger också förutom blond, tänkte mig att det kanske skulle vara lite olika nyanser eller kanske brunt, så kör på sa jag. Det frisören däremot hade tänkt sig var grönt och orange. Nästa dag kom jag till skolan som var en friluftsdag ute i skogen och alla skojade om att jag var så töntig som hade gått in i "mullerollen" på riktigt. Men tycker var det ju inte så och dag två kom jag till skolan fortfarande med gröna och orangea slingor och kompisarna skämdes faktiskt litegranna. Håller mig definitivt till den färg jag själv tänkt mig numera ;)Sandrastedt@hotmail.com om det behövs :)

2012-04-27 ♥ 12:20:16
Elin Andersson

1) Hela 3 st serier2) Genom högstadiet var mitt hår i alla former och nyanser men just en period ville jag vara lite extra snygg och bestämmde mig för att klippa upp det lite men för att stå ut i mängden bland alla coola kids så rakade jag ett zigzag mönster på vänstra sidan. Roligaste var att det hår som inte var rakat på den sidan såg förjäligt ut. Som om någon slant med rakappareten. Men men, jag var mest orginel det året.

2012-04-27 ♥ 12:29:19
Linda

Självklart vill jag också tävla om hårprodukter, kanske delvis för att jag aldrig köper själv....vet liksom inte vad jag vill/ska ha eller behöver.1. Tre serier2. Mitt hårminne är från när jag lärde mig tupera håret (Yepp jag gick i högstadiet i början på 90-talet med allt vad det innebar med vida raka byxor, hemgjorda smiley örhängen, stooora, och så depeche mode i bergsprängaren) och alltså....jag hade en lugg som hängande nådde mig ned på hakan.Den tuperade jag upp, med hjälp av hårmousse och hårspray. Naturelle om jag inte minns fel, rosa flaska med lila blommor och blad. Mycket hårspray gick det då jag fick luggen att stå RAKT upp. :-) Resten av håret fick bli svans, och så en kepa på det. I´m bad! Michael Jackson, ni vet :-)

Jag blev oerhört poppis på bussen så fort jag klev på. Alla, precis alla, skulle klämma på luggen. Och när jag satt i klassrummet och vår klassföreståndare kom in, hoppade hon liksom till när hon såg mig :-) EFFEKT!Tjoho vad det var roligt på det glada 80-90-talet. Det var liksom helt okej att sticka ut.

Idag är jag betydligt fegare. Jag tuperar i alla fall inte. Alls.

Idag är jag glad om jag kommer ihåg att kamma mig innan jag går till jobbet. Alltför ofta har det hänt att jag har glömt att jag har okammat hår i sovtofs. För att inte tala om att gå till frisören :-)händer väl en-två gånger varje år eller så. Om jag ids.

Så....hårvård. Ja tack!

// Linda

2012-04-27 ♥ 12:42:18
Anna Norlin

Hej!

1) 3 serier

2) Mitt värsta (just då)/bästa (nu i efterhand) minne var när jag gick i gymnasiet och skulle klippa mig och min dåvarnade pojkvän sa att om jag klippte av mig mitt axellånga hår skulle han göra slut. Självklart klippte jag av mig mitt långa hår, fick det i en fläta som jag dagen efter gav till pojkvännen i cafeterian!

Mvh Anna

2012-04-27 ♥ 12:53:57
Josefine - En skärgårdsdröm

Det finns 3 st.

Ett hårminne jag har är när jag var 6 år och hade fått tona mitt hår rött lagom till lucia. Jag tyckte ju att jag var skitfin och mamma hade även lockat mitt hår tills det var dags att gå i luciatåget i kyrkan (väldigt litet samhälle där skolbarnen stod för luciaunderhållningen). Men när jag kom dit blev jag retat av en två år äldre pojke för mitt röda hår som sa: "du kan ju inte vara en rödhårig tärna!" och så skrattade han åt mig.. Jag som tyckte att jag var så fin innan blev så himla ledsen och ville inte gå i tåget längre, men mamma övertalade mig ändå.

2012-04-27 ♥ 13:03:27 » URL: http://frokenjosefine.blogg.se/
louise f

1. det finns 3 olika serier

2. mitt värsta hårminne var när jag var sådär 13 år eller något och hade långt, blont hår jag hade sparat länge. och så råkar jag få tuggummi i håret och är tvungen att klippa det kort. det var så hemskt! jag gillar fortfarande långt hår så jag har ofta hårförlängning i

2012-04-27 ♥ 13:03:30
malinalexandra

De ingår 3 olika serier.Mitt värsta men även lärorika minne va när jag fick ett "ryck" och skulle bli blond ifrån att ha haft svart hår halva livet. Jag blekte håret 14 gånger på 10 dagar och jag kan garantera att jag ALDRIG igen bleker mitt hår på detta vis.

2012-04-27 ♥ 13:04:37 » URL: http://maalinalexandra.blogg.se/
anna-maria

Hej!

3 serier ingår

Mitt värsta minne var när jag i tidiga tonåren fick för mig att jag skulle helblondera mitt hår med egen färg hemma, ingen bra ide! Mitt hår blev gult, gick av på flera ställen och blev supertunnt... har tagit jättelång tid att få det friskt igen, aldrig mer hemmafärg säger jag!

Hälsningar

anna-maria

2012-04-27 ♥ 13:11:56
Cornelia Möllstam

1. Inom L'oréal Hair Expertise ingår det tre olika produktserier.

2. Det var i mina unga dagar på dagis. Emil i lönneberga var min kungliga förebild. Att sätta en sax i en fem-årings hand är ingen bra idé! det slutade med en lika kort (och lika ljushårig som man var) frisyr som självaste Emil. Mamma blev ursinnig. Dagen efter när vi skulle åka till charken för att köpa kött, frågade gubben på andra sidan disken mig "om kille vill ha en korv?". Jag började gråta och tyckte inte det var kul längre att se ut som Emil. Sedan dess har jag alltid hatat att klippa håret. True story! skrattar lite för mig själv när jag tänker tillbaka på det.

2012-04-27 ♥ 13:27:12 » URL: http://corriny.blogg.se/
Hannah Wagner

Det är tre olika serier som ingår.Mitt, jag ska väl inte kalla det värsta, hårminne var när jag i nionde klass skulle gå på Nobelmiddag på skolan. Detta är alltså en väldigt fin tillställning och alla är uppklädda, lärare håller tal och man dansar vals osv. Några dagar tidigare hade jag färgat håret brunt, från mitt vanliga blonda, något som inte vart så lyckat, men det var inte det värsta! Ca en timma innan vi skulle bege oss till skolan fick jag och min kompis en impuls att klippa raklugg på mig, eftersom jag tyckte hårfärgen var så ful, så ville jag ha bort fokus från den liksom. Det enda problemet var att min kompis klippte så otroligt snett så att min "lugg" då började i mitten på pannan, fortfarande sned! Gissa vem som fick få med luggen uppsatt, i en svartbrunröd hårfärg på Nobelmiddagen och resten av terminen...Nu har det dock växt ut, och min blonda färg är tillbaka igen, om än efter lite fusk med blekmedel!

Kram Hannah

2012-04-27 ♥ 13:28:03 » URL: http://happyhannah.devote.se
Thea

1: 3 produktserier :)2: ett rätt roligt, men smärtsamt, hårminne från i somras: hade börjat mitt sommarjobb som kassabiträde. Böjer mej fram för att börja slå in varorna och fastnar med mitt hår. Det sugs liksom ner Mellan banden och ja, där sitter jag. Och sliter. Och lyckas ta mej loss, tillslut. Hela kön är knäpptyst och kunden närmast verkar inte veta om hon ska skratta eller trösta. Jag skäms ihjäl samtidigt som min hårbotten brinner. Och så utbrister en gubbe: ja...det kanske inte är så dåligt att vara skallig, trots allt..Numera är mitt hår uppsatt i en knut när jag jobbar!

2012-04-27 ♥ 13:38:16 » URL: http://theaholmqvist.blogg.se/
Lina

Det finns tre olika serier.Mitt värsta minne var när jag gick lucia och lyckades sätta fyr på mitt långa hår.. Ingen vacker syn efteråt. Fick klippa mig kort.. =(

2012-04-27 ♥ 13:48:19 » URL: http://maxedius.blogg.se/
Philippa

Jag tror det är 3 produktserier och 14 flaskor.En gång när jag skulle duscha så kände jag något äckligt i nacken. Jag försökte kolla vad det var för något. Av någon konstig anledning så hade det fastnat tuggummi där, Jag försökte få bort det, men icke sa nicke, det gick inte så jag var tvungen att klippa av det, så nu har jag bara lite hår där bak och mycket där fram... :P <3

2012-04-27 ♥ 13:53:51
Leea!

Det är 3 Produktserier!Mitt roligaste och mest vågade hår-minne var när jag dagen innan julafton 2011 färgade håret från blont till chokladbrunt. Man kan ju säga att min släkt blev förvånad :P Nu i efterhand kan jag säga att det var det bästa valet jag gjort i hela mitt liv. Behövde en förändring, då jag inte hade så bra självförtroende, och mitt nya hår fick mig att inse att jag är bra som jag är :)

2012-04-27 ♥ 14:06:21
Jenny Olsson

Det är tre stycken.Roligt och roligt men mamma hade klippt min lugg och vågade inte klippa så kort som jag ville och på en självklar 16-årings vis så tänkte ju jag självklart, hur svårt kan det vara? Gick in på toan och började klippa den själv. Det gick verkligen inte och desto mer jag försökte rätta till desto värre blev det. Slutade med att jag gråtandes fick be mamma fixa till det. Blev en väldans kort lugg den gången =)

2012-04-27 ♥ 14:06:26 » URL: http://viddywell.blogg.se/
Isabelle

det finns tre olika!mitt sämsta hårminne, det säger sig självt, fastna i hårtorken.. slutade med klippning 1 decimeter.. gud va jag grät haha!

2012-04-27 ♥ 14:13:33 » URL: http://bbellahdstrm.blogg.se/
Elisabet

1. Det finns 3 produktserier. Everpure Color Care System, Eversleek Smoothing Care System och Everstrong Reinforcing System.2. Jag gick i låg- eller mellanstadiet och stod och kammade mitt hår på morgonen innan jag skulle till skolan. Allt var frid och fröjd tills jag insåg att mitt hår hade trasslat in sig i kammen och det var helt omöjligt att få loss det. Tiden gick och snart skulle min buss göra det också och mina försök att komma loss från kammen gjorde saken bara värre. Kunde ju inte gå till skolan med en kam fastsittande i håret..! Mamma lyckades inte heller så hon ringde in förstärkning i form av hennes bror. Han kom snabbt till undsättning och lyckades krångla mig loss från kammen med hjälp av en gaffel..!

Det mesta av mitt hår satt kvar och jag hann med min buss. Höll mig dock borta från kammar ett bra tag framöver :)

2012-04-27 ♥ 14:17:04 » URL: http://www.ordavmej.blogspot.com
Anna

Det finns tre produktserier!Mitt värsta hårminne är när jag och min familj var på semester på Island, duschvattnet där innehöll mycket av något ämne som fanns i berggrunden som gjorde håret som ett präktigt fågelbo gjort av svinto! Till saken hörde att jag blekt topparna på mitt hår innan vi åkte, när mitt hår sedan kom i kontakt med alla möjliga kemiska ämnen och bland annat kloret i bassängen så fick de blekta delarna en hel galen mossgrön färg! Jag behöver väl inte säga att den resan inte var den bästa jag varit med om?!

2012-04-27 ♥ 14:39:43
saba

svar 1: tre produkt serier ingår.svar 2: min värsta hårupplevelse var nog när jag fönade håret. Där luften åker "inn" om man säger det så haha. där åkte mitt hår med in, resultatet var att hårfönen hängde kvar i håret och jag fick klibba av det hur snett som helst. Nästa dag så skulle jag på bröllop. Jag skämdes så mycket! Så pinsamt så jag ville dö.Åhh det går inte beskriva hur mycket jag behöver vinna! Jag ska färga mitt hår igen eftersom mitt löshår är i en annan färg och det kommer bli så slitet, puss och jag håller tummarna! <3

2012-04-27 ♥ 14:44:57 » URL: http://saba.webblogg.se/
Josefin Nordström

1. 3 stycken produktserier.

2. Första gången jag färgade mitt hår vart en ganska stor skillnad. Från att vart blond i flera år valde jag något annorlunda så det blev röd / brun men svarta slingor. Jag tyckte det var´underbart men sen när jag skulle färga håret igen så hade jag glämmt bort vad färgen hette. Än i dag ( 3 år efter) har jag inte hittat den färgen men när jag väll hittar den kommer jag aldrig byta!

2012-04-27 ♥ 15:06:32 » URL: http://malinjjosefin.blogg.se/
alice

svar: 3 produkter ingår!Mitt värsta hårminne (trots att jag inte minns så mycket av det) måste väl ha varit när jag och min bästa vän var fem år ungefär och gick på dagis. Om vi ville leka frisörer, eller om vi bara ville vara lite busiga- det har jag ingen aning om. I alla fall så gömde vi oss under ett bord och klippte av en rejäl bit av både mitt och hennes hår. Gissa vilka föräldrar som inte blev glada när dom hämtade?En annan lite rolig grej inträffade när jag var och klippte mig för ett par veckor sedan. Jag gick till en ny frisör, en väldigt duktig tjej. Hon slingade håret och klippte sedan lika mycket på båda sidor, men när hon håller på stannar hon upp och ser lite förvånad ut. Sedan säger hon "Du... har du någonsin tänkt på att ditt hår är olika långt?" Min gamla frisör hade alltså klippt håret ojämnt på de olika sidorna, och jag hade gått i flera månader utan att märka något!

2012-04-27 ♥ 15:06:43 » URL: http://www.alice.devote.se
alice

svar: 3 produkter ingår!Mitt värsta hårminne (trots att jag inte minns så mycket av det) måste väl ha varit när jag och min bästa vän var fem år ungefär och gick på dagis. Om vi ville leka frisörer, eller om vi bara ville vara lite busiga- det har jag ingen aning om. I alla fall så gömde vi oss under ett bord och klippte av en rejäl bit av både mitt och hennes hår. Gissa vilka föräldrar som inte blev glada när dom hämtade?En annan lite rolig grej inträffade när jag var och klippte mig för ett par veckor sedan. Jag gick till en ny frisör, en väldigt duktig tjej. Hon slingade håret och klippte sedan lika mycket på båda sidor, men när hon håller på stannar hon upp och ser lite förvånad ut. Sedan säger hon "Du... har du någonsin tänkt på att ditt hår är olika långt?" Min gamla frisör hade alltså klippt håret ojämnt på de olika sidorna, och jag hade gått i flera månader utan att märka något!

2012-04-27 ♥ 15:07:02 » URL: http://www.alice.devote.se
Johanna - HOBBYFOTOGRAF

1. Det ingår 3 produktserier.

2. Hm, jag har inga direkta hårminnen. Var dag är ett äventyr när det gäller mitt hår. Man vet aldrig om det håller och man vet aldrig vad man ser dagen därpå.. :)

2012-04-27 ♥ 15:20:15 » URL: http://johannamariakallgren.blogg.se/
Anna

1. Ingår tre olika produktserier.2. Jag har ett riktigt starkt hårminne: jag var ung och sjuk i anorexi och en dag vaknade jag utan hår på huvudet...allt låg på kudden. Kan ju säga att jag inte passade i flint, som tur var växte det ut och jag blev så småning om snäll mot mig själv :)

2012-04-27 ♥ 15:46:04
Matilda

Det är 3 st produktserier med totalt 14 st produkter.

Mitt bästa tips är: Ricinolja! Den fungerar verkligen så bra som den sägs göra. Jag har alltid haft tunt, livlöst hår men med denna superolja har jag fått världens svall! Kvalitén på mitt hår från förr och nu går inte ens att jämföra. Massera in oljan i hårbotten och dra ut i längderna, låt verka i en timma och tvätta sedan som vanligt. Gör detta ca 2 gånger i veckan och jag kan garantera att ditt hår påverkas positivt!!:)

2012-04-27 ♥ 15:46:57
Elin

3 stycken ~ mitt hårminne var när jag skulle färga håret för ett år sedan. Jag brukar alltid färga med en karamell-brun färg men efter semesterveckan på Rhodos hade mitt hår solblekts. Jag tänkte inte mer på det utan färgade och upptäckte att mitt hår hade blivit oranget! Så jag sprang till närmaste affär dagen efter och köpte mörkbrun färg. Kort och gott - 3 hårfärger på 3 dagar.

2012-04-27 ♥ 15:53:30
Emmelie Svensson

det finns 3 produkter i serien. ett pinsamt hårminne jag har är nog att jag var tvungen att gå till affären med gult/orange fläckigt blekt hår för att köpa en till färg. blev inte som jag tänkt mig så fick färga över det med en mörk färg igen :P

2012-04-27 ♥ 16:17:08 » URL: http://emmelius.blogg.se/
Lovisa

Det finns 3 produktserier. Mitt bästa eller värsta hårminne är när jag var liten och hade långt hår men hatade att bli kammad och tillslut bestämde sig mamma för att klippa av mitt långa fina hår vid axlarna för att underlätta kammandet. Som tur var så växte det ut igen!

2012-04-27 ♥ 16:36:59
Emelie

Svaret är 3.Jag kommer ihåg när jag skulle sluta nian och vi skulle ta ett avslutningsfoto. Jag hade vid den tiden kort hår, och skulle samtidigt klä ut mig som uteliggare. Meningen var att jag skulle vara smutsig och mitt hår skulle stå åt alla håll. Problemet var att jag och mina vänner hade inget hårspray. Så vad gjorde vi? Vi använde tvål och hudlotion i mitt hår. Jag kan säga att det såg väldigt roligt ut den resterande dagen, och väldigt kletigt.

2012-04-27 ♥ 16:38:00
Martina

1. 3 st2. Själv är jag bara 14 och har inte hunnit vara med om så många hårminnen ännu, förutom möjligtvis den gången min mamma skulle borsta mitt hår med en rundborste, håret trasslade in sig totalt och mitt hår gick från rumplängd till axellängd.

Men jag kan berätta om vad som fick mig att aldrig vilja blondera håret! När min mamma & pappa var unga så skulle mamma fixa en peruk till en svensexa. Samma dag hade hon vart hos frisören för att blondera sitt hår. Men blonderingen gick snett och håret blev lila istället. När pappa kom till mammas hus för att hämta peruken så trodde han att hennes missfärgade hår i själva verket VAR peruken, så han utbrast "men oj vilken ful peruk!" och tog tag i hennes hår och drog.

Man kan ju säga att hon inte blev så jätteglad.

2012-04-27 ♥ 16:56:29 » URL: http://martinakws.blogg.se/
Millan

1. 3 stycken

2. Ett hårminne:Åh, för några år sen satsade jag helhjärtat på att bli vitblond. Mitt hår hade dessutom växt och blivit långt och fint.

Men så skulle jag och några vänner iväg på en bilträff långt ifrån där vi bor och vi skulle göra oss fina och redo.

Jag får ett blonderingskit av min vän, vi tänkte försöka bli av med det värsta gula som var kvar, men jag känner att en förpackning inte räcker till mitt tjocka, långa hår.

Så jag skyndar iväg till affären för att köpa ett till, men har glömt bort vilket märke det skulle vara. Så jag kör på det jag annars brukar ha, MOODs ultra blond (superstark) och tänker att vafan, blondering som blondering, det gör nog ingen skada.

Tillbaka till min vän och i med båda sorter. På med en påse och en mössa och sen iväg till Bolaget. Bara det att jag blev sittandes i en stekhet bil en riktigt het sommardag alldeles för länge och det känns som att håret kokar!

När vi kommer tillbaka rusar jag till duschen och medan jag sköljer känner jag hur håret bara lossnar. Och lossnar, och lossnar.

Jag får lite panik men tänker att så illa kan det ju inte vara (håret som lossnade hade jättekonstig konsistens, som klumpigt balsam nästan, så det var svårt att avgöra hur mkt som gått av).

Ställer mig framför spegeln och upptäcker att mer än 2 dm gått av! Allt mitt fina hår var helt förstört!

Och det var en timma kvar till vi skulle åka, så inte hann jag göra någonting åt det heller.

När jag kom hem några dagar senare fick jag boka klipptid och vi hade inget annat val än att klippa det centimeterkort (dock lite längre uppepå huvudet). Snygg frilla blev det och mitt hår blev ju vitt haha (och friskare), men inte riktigt som jag hoppats ^^

Nu har det växt ut igen och är längre än någonsin, men jag gör aldrig om det misstaget!

2012-04-27 ♥ 17:00:08 » URL: http://inspirationisthekey.blogg.se/
Beatrice, mamma till skrutten Robin

Svaret är 3 :)

Ett hår minne?

Det måste vara från när jag gick i 5:an eller 6:an. Min stora syster ville klippa mig i en cool frisyr så först ritade hon för att visa hur hon skulle klippa mig. Hon är grym på att måla/rita och jag tyckte att det skulle bli så snyggt! Bara det att hon är inte lika bra på att klippa hår som hon är på att rita.

Kort sagt så blev det en pottfrisyr...

Tur att hår växer säger jag bara :D

2012-04-27 ♥ 17:26:42 » URL: http://beabofink.blogg.se/
Josefine

Det ingår 3 olika produkterserier i LOREAL Hair Expertise.Mitt roligaste hårminne måste vara från mellanstadiet. Jag fick för mig att jag ville klippa lugg och min bästa kompis sa att hon kunde fixa det.Sagt å gjort, hon började klippa... å det blev aldrig rakt så hon fick klippa lite till där å lite till där. Luggen krympte å krympte. Jag började bli lite nervös men jag litade på min kompis frisörtalanger. Till sist var luggen rak... hahaha, men problemet var nu att den var ca 2 cm lång. Istället för en fin lugg så fick jag nästintill stubb istället. Medans min kompis låg på golvet och skrattade så låg jag å grät. haha. Det var ingen höjdare å gå till skolan dagen efter./Josefine bonne20@hotmail.com

2012-04-27 ♥ 17:41:21
ERIKA

Det är tre olika produktserier.Ett hårminne jag har är när mamma skulle klippa mig när jag var liten, jag var kanske åtta år. Hon klippte och klippte men hon tyckte aldrig det var bra för håret låg inte still, tillslut satte hon en tejp runt hela mitt huvud och gissa vem som hade världens mest ojämna frisyr? Som dessutom var pottfrilla...

2012-04-27 ♥ 18:33:21 » URL: http://ikaaan.blogg.se/
yasmine modell mamma och fru

svar 3 serier.

Mitt sämste hår minne

var en frisör som klippte av mitt underhår ca 20cm kortare än överhåret.

Oj var bara hennes kommentar men det gör inget för det syns inte under.

jag var däremot arg, men ångrar att jag inte blev argare på plats direkt.

2012-04-27 ♥ 18:35:32 » URL: http://yasminegill.blogg.se/
cassandra

1: 3 olika produktserier ingår!2: Mitt sämsta hårminne, för två år sen ville jag ljusa upp mitt hår, min tanke var att få ljusbruna slingor, vilket hade gått att fixa förr, så jag gick till en frisör, med väldigt billigt pris då jag var tvungen att betala det själv och när man gick i 8onde klass ville man inte lägga allt för mycket pengar, iallafall... Jag fick en tid och hon sa hon kunde ljusa upp det, glad som jag blev, mindre glad när jag gick där ifrån, med FLÄCKIGT orange-gult hår, inga slingor här inte, torrt som attans också, ingen frisörkänsla i det håret inte, fick en ny tid att göra om det gratis, blev det bättre? nej, fläckigt GULT-VITT blev det! Samma vecka det var påsk också, komiskt nog. Och hela håret vart helt sönder bränt och min hårbotten sved! Inget ljusbrunt slingat hår fick jag och det var bara att färga håret mörkt med ett antal färgningar på raken. Klippte av decimeter efter decimeter, och idag TVÅ år senare är det snart så gott som återställt, men inte helt... Värsta mitt hår varit med om!

2012-04-27 ♥ 19:18:25
My

1. Det är tre serier :)2. Jag har hur många hårminnen som helst eftersom att jag färgar håret.. hela tiden ;) Men tänkte berätta om något som hände för bara någon månad sen.Det är ju populärt med dip dye, alltså att ha en annan färg på topparna..Jag hade LÅNGT mörkbrunt hår och fick denna geniala idé att färga mina toppar blåa. Köpte en (extrem)blekning, en blå toning på Shock och hittade en vän som ville hjälpa till.Vi började med att bleka topparna och det blev en helt okej färg, men jag tänkte; äh, måste nog ha det lite ljusare så den blåa färgen fäster ordentligt.. Så vi slängde i en omgång blekningsmedel till.. Efter den såg det fortfarande bra ut och jag var rätt nöjd. So far soo good liksom..Men när jag skulle skölja bort färgen så känner jag något.. smuligt på fingrarna. Jag tänkte först "det är nog bara något från blekningen som smular lite"Men det fortsatte att smula och jag insåg att det var mitt hår som smulades sönder. Det blev en blandning mellan panik och skrattanfall haha..Som tur var trillade bara en liten bit av, och det blev blått tillslut. Tyvärr väldigt slitet ;) Så jag hade bara kvar det ett tag, fick klippa av det mesta, och mitt långa hår är numera kort och hemskt. Så lite härliga produkter hade inte varit fel just nu..Men det var kul att prova haha, trots paniken när håret smulades sönder!bild på resultatet av det blåa: (det var faktiskt rätt snyggt på bild)http://mysophie.blogg.se/images/2012/pic_190694632.jpg

2012-04-27 ♥ 19:25:27
Maria

1. Det finns tre olika produktserier.2. Mitt värsta hårminne är när jag av misstag eldade upp det på nyårsafton. Det som nästan är värre är att det hände ute på krogen och att hela stället luktade bränt hår efteråt.. Antar att jag får skylla mig själv när jag lutar mig över ett värmeljus ;-)

2012-04-27 ♥ 19:42:46 » URL: http://summertimeblues.blogg.se/
Ida S

Hej!På fråga 1 svarar jag; 3 olika produktserier.På fråga 2 svarar jag;

Fram till fyra års ålder klippte min mamma mig. Jag hade lugg som mamma tejpade rak. För bästa effekt (rakaste det vill säga) hävdade hon. Tror jag. Rak blev den! Det fortsatte ända fram till den dagen hon klippte mig i vänster öra. Då fick det va nog! Nu kan jag inte ha lugg längre, har alldeles för traumatiska minnen.

2012-04-27 ♥ 19:57:20
Frida Johansson

Ett bra hårminne som jag har är när jag skulle slinga min kompis hår för första gången på frisörskolan i början på ettan. Hon har sjukt mycket hår, det är minst en meter långt och är 3 gånger tjockt än normalt, det är med andra ord ett drömmhår. Jag skulle iallafall slinga henne, hon var jätte nervös att det skulle bli dåligt så jag blev ju ännu mer nervös. Men jag tog ett djupt andetag och började. Jobbade på ordentligt men effektivt som vanligt, och tro det eller ej men resultatet blev underbart. Precis så som hon velat ha det, både hon och lärarna berömde mig väldigt mycket.

2012-04-27 ♥ 20:05:39
emma

svaret är 3 :)

och ett kort men roligt minne är dagen då jag faktiskt vågade klippa bort mitt hår i november 2011. från långt till kort :)

2012-04-27 ♥ 20:12:33 » URL: http://emzaans.blogg.se/
Anitha

Det är tre produktserier.Hårminnet...tja, det jag minns bäst är när jag fick för mig att testa att bli blondin. Jag är annars mörk. Helt mörk. Men vad sjutton, det var ju bara att testa, tänkte jag. Och blont blev det. Jätte-jätte-blont. Och jätte-jätte-ovant. Och det hör till saken att jag hade en helfigursspegel på väggen till höger om mig när jag klev ut genom sovrumsdörren. Och på väggen till vänster var dörren ut till farstun, med hatthylla osv. You get the picture.Hur som helst, när man är alldeles nyvaken på morgonen så kommer en inte nödvändigtvis ihåg att en blonderat sig, och får en smärre hjärtattack av den där galet blonda människan en skymtar i ögonvrån till höger. Och i ren förskräckelse med berått mod kastar sig bort från denna främling. Åt vänster. Ut genom dörren till farstun. Och eftersom det hela går rätt snabbt, så blir det ju lite si som så med balans och dylikt, och då är ju den där hatthyllan en bra grej. Åtminstone under den bråkdel av en sekund den fortfarande sitter fast i väggen.Ja. Som sagt. You get the picture. Min karriär som blondin tog för övrigt slut efter en vecka. Det gick så hårt ut över farstun på morgnarna.

2012-04-27 ♥ 20:15:02
elisa

- Det ingår 3 produktserier- När jag gick i andra klass var vi uppdelade i grupper för att göra klassens timme. Min grupp valde Spice Girls. Jag utsågs till Mel B. Kvällen innan satt mamma och flätade håret i ehm... väldigt många flätor. Och just innan uppvisningen hade jag ett gäng tjejer runt mig som flätade upp dem, och tovade upp håret.

Uppvisningen var över, dock försvann inte burret lika fort för någon med hår ner till under bysten.

Att det skulle gå bort snabbare om jag tvättat det, vilket är något jag fått som kommentar efteråt (dock vet jag inte om det stämmer), tänkte jag inte på. Så de närmaste dagarna såg ja, well . . . aningen för uppseendeveckande ut för min blyga smak.Idag är jag 23 och minnet av min gigantiska håret sitter fortfarande kvar hos folket i mina föräldrars kvarter . . .

2012-04-27 ♥ 21:47:09
lina

1. det finns 3 produktserier!

2. mitt bästa tips är nog bara att låta håret vila, göra en ordentlig inpackning 1 gång i veckan och toppa sig var tionde vecka ungefär.

2012-04-27 ♥ 21:58:40 » URL: http://llinalundh.blogg.se/
Sabina

1. Det ingår 3 produktserier :)- En gång när jag inte hade tvättat håret på några dagar så skulle jag till min brors fotbollsmatch! Jag gick dit & så & så kände jag i mitt hår och usch vad äckligt det var! Jag visste inte & det var en bortamatch så jag fick gå runt där i världens äckligaste hår. Usch & sen när jag kom hem så såg det helt seriöst ut som att nåt hade droppat i olja i det..

2012-04-27 ♥ 22:01:26 » URL: http://ssaabbiinnaas.blogg.se/
Mallan

1. Det finns tre stycken.2. När jag var 21 så säsongade jag i Sälen. Mina rumskompisar gjorde slingor på mig i hätta. När de hade haft i blonderingen så lindade de plastfolie runt skallen på mig så att håret inte skulle flänga överallt. Jag gick på toaletten men hann inte pissa klart för det brände så jävligt i huvudet så jag sprang ut och sa att de skulle kolla så inte skallen brann upp. Min ena vän kände på huvudet och det var varmt så hon slet bort plastfolien och brände sig nästan på ångan!

Jag blev skiträdd att allt hår skulle ryka! Gick direkt till duschen för att tvätta ur och ta bort hättan. SHIT, nu kommer ALLT hår lossna med hättan, kändes det som. Men jag hade en jävla tur, det blev skitfina slingor men jag hade nog lite brännskador i hårbotten efteråt. Aldrig mer plastfolie!

2012-04-27 ♥ 23:13:29 » URL: http://kekk.se
Rebecca

1. Det finns 3 produktserier2. Ett av mina absolut värsta hårminnen någonsin inträffade när jag va 6 år gammal. Min lillebror hade en leksaksbil i form monstertruck (typ), om man drog den bakåt så "drogs den upp" så att den kunde "köra själv" (minns ni såna bilar?) när vi hade lagt oss på kvällen satt han och lekte med bilen och drog upp det allt han kunde, sen höll han fast hjulen och satt och funderade en stund, sedan satte han bilen i mitt hår, MITT UPPE PÅ HUVUDET!!!Jag har extremt tjockt och lockigt hår så den här bilen trasslade in sig rejält vilket slutade med att mamma fick klippa bort bilen från mitt huvud, kvar hade jag en extremt ful pojkfrisyr, mitt i min prinsessperiod och nu i vuxen ålder ett sjukt roligt minne som vi ofta skrattar åt :)

2012-04-27 ♥ 23:33:00
Rita

1. 3 st.

2. Wow! Mitt roligaste men samtidigt hemskaste hårminne är då jag var 12 år och mamma precis hade köpt en locktång till mig och storesyrran efter mycket tjatande. Eftersom att jag hade längst hår (slutade precis över rumpan) så ville syrran vara schysst och börja med att locka mitt, och sedan skulle jag locka hennes. Hon började med första slingan, rullade in håret, och sprayade. Sedan släppte hon ut slingan. Jag hörde något sorts prassel och lukt av något bränt men var så upprymd över att äntligen få lockigt hår att jag inte brydde mig. Efter att syrran hade lockat halva håret sa hon "håret går ju av"

Jag fick panik och sprang till mamma. Då ser mamma att håret hade bränts av att syrran sprayat hårspray på locktågen. Lösningen??? JAG VAR TVUNGEN ATT RAKA AV HÅRET FÖR ATT I STORT SETT VAR ALLT BRÄNT!

Nu i efterhand skrattar vi åt det. Men jag låg hemma och grät i en vecka tills jag vågade gå till skolan iklädd keps.

2012-04-28 ♥ 00:00:57
Emma P

1. 3 stycken.

2. Ett väldigt gammalt minne. Jag hade som 8-åring en ambition att bli frisör. Efter att min lillasyster kom hem från frisören kunde jag inte hålla mig, jag var tvungen att få klippa lite hår själv! Självklart satte jag saxen i systers nyklippa fina hår och lyckades klippa bort precis hela luggen. Den blev liksom bara kortare och kortare. Jag såg ju själv att det såg för jävligt ut men lyckades övertala syrran att det var skitsnyggt och hon blev så nöjd så nöjd. Klart hon lyssnade på storasyster. Mindre nöjd blev mamma som fick göra ytterligare ett besök till frisören med sitt yngsta barn. Ibland dyker denna lilla anekdot upp och alla i familjen skrattar gott. Jag la frisördrömmarna på hyllan som tur var.

2012-04-28 ♥ 00:37:48
Cara

Svar: 3!Mitt värsta hårminne var när jag skulle bleka min kompis hår. Jag blandade ett vitt pulver med vatten och smetade sedan in det i håret (jag hade aldrig gjort det förut). Smeten räckte inte riktigt till allt hår och efter en kvart kunde man börja se resultatet. Färgen blev orange, istället för blont. Haha, det blev inte så snyggt :P

2012-04-28 ♥ 01:20:34 » URL: http://aralc.blog.com
Sarah

3 produktserierMitt hårminne pågår faktiskt fortfarande. In working progress kan man säga :-) Vi bor på landet o har egen brunn. Mitt hår klarar inte riktigt av nånting i vattnet så därför får jag en grönaktig nyans på håret. Jag provar med allt! Härom veckan satt jag med ketchup insmetad i håret. Stod på nätet att det kunde hjälpa. Det gjorde det inte! Nu e det mörk hårfärg som gäller en gång i månaden så mitt hår behöver verkligen bra hårvård. Detta kit skulle passa perfekt för att vårda mitt stackars hår2012-04-28 ♥ 07:38:44
lilli

1. 3 stycken produktserier (:

2. Ett hårminne jag har?..vi var på släktkalas och min lillebror och morbror busade, morbror lyfte upp lillebror och han tyckte då att han var tvungen att hålla i något.. mitt hår då. morbror drog och lillebror med,vilket slutade med att han drog bort VÄLDIGT mycket av mitt hår, aj..och inte kan jag säga att slutresultatet blev så värst fint heller

2012-04-28 ♥ 09:14:21 » URL: http://lillihh.blogg.se/
Hannah

1. Det ingår tre produktserier.2. Min värsta upplevelse hände när jag var fyra år. Jag hade tjockt blont hår. Luggen var på utväxt och därför hade jag ofta den i en tofs. Jag var lite trött på den där tofsen och ville bara att allt mitt hår skulle vara jämnlångt. Vad jag gjorde? Jag tog fram stora kökssaxen och klippte preeeecis under tofsen. Den avklippta luggen och tofsen gömde jag sen i mammas garderob. Visst, där var lite stubb kvar men vem skulle se det? tänkte jag. Kom ner till mina föräldrar och mamma börjar gråta (!) haha. Då förstod jag också hur hemskt det faktiskt såg ut och det var precis lika fult under de månaderna det tog för stubbet att växa ut till en tjock lugg igen!

2012-04-28 ♥ 09:22:27 » URL: http://limeleaf.blogg.se/
Agnes Carlsson

1. tre produktserier, 10 hårvårdskit.

2. sommar. sommen. Agnes doppar huvudet och håret upp och ner. kommer upp till ytan igen med allt hår i ansiktet. Drar bak allt över ansiktet, upp på huvudet. Såg ut som en piga på 1800-talet. Halva badet skratta och jag med. happy ending. woop woop

2012-04-28 ♥ 09:40:30 » URL: http://aagnesc.blogg.se/
Janina

1. Tre stycken!

2. Min lillasyster hade fått en docka när hon fyllde år, med långt och fint hår. Det var tyvärr på den tiden som mitt drömyrke var frisör! Så efter många om och men så beslöt hon sig för att låta mig klippa dockan. LITE. Men så blev det lite snett, så blev jag tvungen att ta mer, lite mer och lite mer. Till sist fanns det inte så mycket hår kvar. Så min syster brast ut i gråt, och jag insåg att jag brutit mot mitt "lite"-löfte. Dumma mig. Nu skulle ju inte detdär hårkitet hjälpa dockan, men en del skulle gå till min lillasyster för att stilla mitt dåliga samvete.

2012-04-28 ♥ 10:00:27
Carina

3 stycken produktserier ~ mitt mest hemska hårminne var när jag skulle permanenta håret på den tiden då det var inne. Permanenten blev för stark och frisören använde för små spolar. Resultatet blev att mitt hår såg ut som en fårpäls i håret. Det tog flera månader för permanenten att gå ur, och under den tiden fick jag varje dag höra "bääää" i korridoren av killarna i klassen. Efter den gången har jag aldrig permanentat mig igen!

2012-04-28 ♥ 10:28:58
Emelie Eriksson

1. Rätt svar är 3 produktserier.

2. Mitt värsta hårminne hände faktiskt bara för en månad sedan...när jag ville få en lite puderosa nyans i mitt nyslingade hår. Frisören lade i liiiite för mycket röd/rosa balsam och när jag var klar var jag i solljuset HELT ROSA i håret. Det mest komiska var att vi samma dag skulle till banken och skriva under kontrakt för hussköp och dagen efter skulle jag bli "vuxen" och fira min 30årsdag…med tonårsrosa hår! Min 4 årige dotter ville sedan ha exakt samma "princessfärg" på sitt hår...

2012-04-28 ♥ 10:42:44
Amanda

Hej fina du,jag är med!:)

svar 1:Det finns totalt 3 produktserier och 14 produkter!:)

svar 2:Hmm..Det måste varit när jag hade bråttom till skolan och det stack ut en massa hårstrån från min tofs,så jag plockade fram saxen och klippte bort dem..Hmm inte det bästa beslutet när jag kom hem såg jag ut som ett skatbo och det växte tillslut ut!huh!

Kram!

2012-04-28 ♥ 11:30:07 » URL: http://xhamnda.blogg.se/
Sophia

3 stycken produktserier ingår i L´oréal Hair Expertise.Detta både roliga och tråkiga hårminne hände nu de senaste veckorna faktiskt. I No:n i skolan håller vi på med brobyggen, och jag och min grupp var rätt dåliga om man säger så, bron var väldigt ostabil!

Så då kom vi på att hår är ju jättestarkt och stabilt, så när läraren inte såg ryckte vi av en massa hårstrån från varandra och limmade fast det på spaghettibron.

Kanske inte låter som att det va så mycket hår, men det var det faktiskt! Speciellt för mig som har så sjukt tunt och slitet hår... Dels därför skulle jag så otroligt gärna vilja vinna, mitt hår behöver verkligen en stärkelse och alltmöjligt-boost nu!Håller tummarna, kram!

2012-04-28 ♥ 11:48:43 » URL: http://bysophiaa.blogg.se/
Amanda

2012-04-28 ♥ 11:58:51
Amanda

1. 3 st.

2. jag klippte håret själv och efter 2 dagar var det helt kluvet och då var jag tvungen att klippa av ännu mer men nu vill jag inte det för jag vill ha långt hår :)

2012-04-28 ♥ 12:00:21 » URL: http://awesomeu.blogg.se/
catharina

3 produktserier.

När jag var runt 12 år klippte jag håret kortkort, lika så min två år yngre syster. När vi var på gröna lund och vann på chokladhjulet sa dom - grattis killar! Det var inte bara på chokladhjulet utan på varje spelställe trodde dom vi var killar. Och faktum är att vi såg ut som ett par småpojkar, men jag komemr håg att jag tog väldigt illa upp då, nu i efterhand är det bara kul.

2012-04-28 ♥ 12:03:06 » URL: http://catharina.blogg.se/
mmatilda

1. 3 st!

2. Ett ganska roligt minne var när jag försökte bleka mitt hår (från ganska ljust brunt hår) och det blev världens finaste eldröda färg! Jag blev otroligt glad och behöll istället den eldröda färgen, det var supersnyggt!

2012-04-28 ♥ 12:22:55 » URL: http://iinsane.blogg.se/
daniella

1. 3 serier ingår i L'oréal Hair Expertise :)

2. En gång när jag skulle färga mitt hår mörkare så blev det allvarlig talat asbra! Jag fick massa fina skiftningar i håret och det såg sååå naturligt ut.

2012-04-28 ♥ 13:11:58 » URL: http://ddaniellaa.blogg.se/
Louise

Svar : Det är 3 st serier.

Mitt värsta hårminne är från veckan efter jag tog studenten. Jag fick för mig att gå från brunett till blond inom loppet av 4 dagar ( åkte utomlands därefter). Jag blekte och blekte tills mitt hår var knallorange, det föll tillslut av stora tussar och jag hade brännsår stora som femkronor i min hårbotten. Fick tillbringa en vecka i värmen med keps, hatt och diverse uppsättningar för att täcka mitt misstag. Det är något jag ALDRIG gör om!

2012-04-28 ♥ 13:18:00
anna

1. tre stycken2. Mitt hår är så slitet så har inga fina minnen

2012-04-28 ♥ 13:36:43
Amanda - Hattfight.blogg.se

Det finns tre.För ett år sedan ungefär, så färgade jag mitt hår för första gången. Jag blev så mörkhårig att jag nästan blev rädd för mig själv. Spegelbilden skrek precis som jag gjorde då ...

Men det blev rätt snyggt ändå.

2012-04-28 ♥ 14:09:19
Helena

1. Tre olika

2. Har inga speciella minnen. Men kommer alltid ihåg hur fult resultat av alla mina blonderingar blivit ;)

2012-04-28 ♥ 14:18:25 » URL: http://hlindberg.blogg.se/
Malin

1. 3

2. När jag var så dum och limma fast löshår och fick lov att klippa delar av håret när jag skulle ta ut det. Och när jag färgade från brunt till blont och var inte så kunnig om hår då så det blev JÄTTE slitet.. fick gummihår..

2012-04-28 ♥ 14:19:01 » URL: http://nattstad.se/malinhellström
Rebecca.

1. Det finns tre produktserier.

2. Mitt eller kanske mina bästa hårvårdstips är att inte tvätta håret för ofta, ha det lite småfettigt någon dag extra och sätt kanske upp det i tofs (utan den lilla metallbiten på då den "skalar" sönder hårstråna om du inte vill att det ska synas, för fettet i håret är till för att reparera, typ på samma sätt som en inpackning gör. När du väl tvättat håret så låt det självtorka och spraya kanske in lite balsamspray för att få det lite mjukare, ska du sedan platta eller locka håret så är värmeskydd ett stort måste för att skydda det fina hår du har! :)

2012-04-28 ♥ 14:30:00
Erika ♥

Tre stycken!

Mitt bästa hårminne var när jag var på min bästa väns föräldrars bröllop i somras. Jag hade fixat håret hela dagen och tillslut hade jag fått det som jag ville, håret löst uppsatt med hårnålar där bak, och lockade mjuka slingor som hängde fram. Jag kände mig ännu vackrare med den rosa klänningen jag bar :) Jag blev kallad "prinsessa" på bröllopet och jag tror att jag aldrig hade kännt mig så fin och glad! Och att ha gjort en sådan frisyr själv när man var 12 år alltså... :)

2012-04-28 ♥ 14:32:58 » URL: http://bellissimaaa.blogg.se/
jessica jansby.

det finns tre stycken produktserier. (:mitt hårminne är väl från när jag gick i åttan och hade naturligt ljusblont hår som gick precis ner där revbenen slutar liksom och när jag gick till min frisör som frågade om hon kunde få klippa det som va slitet coh etersom jag trodde det var typ 5 cm så tillät jag henne, slutade med att hon klippte av ungefär 1,5/2 decimeter.. & nu växer det knappt längre haha ):

2012-04-28 ♥ 14:36:55 » URL: http://jansbyphotos.blogg.se/
Annie

1. det igår tre olika produkter i LOREAL Hair Expertise.

2. Min värsta hårupplevelse var nog när min mamma klippte av mitt långa fina hår till öronlängd ungefär, dessutom var det mot min vilja. Efter snart fem år har jag fortfarande inte fått tillbaka samma längd.

2012-04-28 ♥ 15:01:44 » URL: http://anniethorbjornsson.blogg.se/
Sanna

Det finns tre stycken olika serier.Mitt hårminne är en dag på jobbet för 2 år sedan. Jag jobbar i en matvarubutik och denna dagen hade jag glömt att sätta upp håret. Jag sitter i kassan och då är det inte så smart att ha utsläppt hår då man kan fastna i de rullande banden, vilket hände mig då jag ska skjuta bort någon vara åt sidan och lutar mig då självklart åt sidan och håret fastar och mitt huvud åker neråt.. Jag tar tag i mitt hår som håller på att åka längre och längre ner i det rullande bandet och säger "tryck på nödstopp" till kunden som står framför mig.. "Vart är nödstopp?" säger han. "DÄR" säger jag och pekar i panik. Hela kön vänder ju såklart på sig, pinsamt!

Sen dess säger jag alltid åt alla tjejer med långt hår att sätta upp det när de sitter i kassan, för det gör jävligt ont att fastna i kassabandet!

2012-04-28 ♥ 15:07:32
Ulle

1.) 3 olika serier :)

2.) När jag var liten och tonåring hade vi bara en frisör där vi bodde och det var en herrfrisör. Han klippte alltid mitt och min systers hår i korta pojkfrisyrer, fast vi ville ha långt hår. Vilken befrielse när vi flyttade därifrån :)

2012-04-28 ♥ 15:08:02 » URL: http://biktmamman.blogspot.com
Maria W

Svar: 3Haha, det roligaste hårminnet jag har här från åttan. Min bästa kompis hade blekt håret på mig, och det blev VÄLDIGT blekt (coh gult!), om jag säger så.. Det var en fredag, så vi stack iväg på fest efter att jag blivit "fin" i håret. När mamma kom senare på kvällen och skulle skjutsa hem mig så tittade hon bara på mig och sa "nu blir pappa ledsen".Haha. Sedan dess har jag nog haft alla hårfärger man kan ha. Nu är jag dock blond igen. Blond, inte gul. Och pappa är glad :)

2012-04-28 ♥ 15:12:30
Annica

Det finns 3 produktserier.På gymnasiet var jag inte överens med mitt hår alls. Det var tunt och platt, så jag började använda våffeltång. (Flera år efter att det var coolt att använda en sådan, om det någonsin varit det). Med resultatet att jag fick smeknamnet våfflan.

Jag tröttnade på våffeltången och permanentade håret istället. Jag pekade på en bild på Jen i Dawsons Creek och sa att jag ville ha sådana lockar, men frisören gav mig små små krullockar.

När jag inte stod ut med dem längre klipte jag håret centimeterkort. Sedan började jag färga det, brunt, rött, lila och till slut svart. Till studenten hade håret växt ut igen, men jag ville gärna ha tillbaka mitt blonda hår. Jag gick till frisörskolan och bad dem fixa det. Så jag tog studenten i orange hår.Men, på studentfesten så kom en tjej i någon paralellklass fram till mig, och sa: "Jag vill bara säga dig att jag har alltid tyckt att du har så fint hår"! Hon kan ju ha skojat, men jag valde att tro på henne och blev så glad!Och nu, 10 år senare, har jag hittat en frisyr som fungerar och som jag trivs med!

2012-04-28 ♥ 15:28:21
Jenny

1. 3 st

2. Ett hårminne som jag aldrig kommer att glömma var när jag efter en fest vaknade upp med massa lakrits i håret som hade klibbat fast medan jag sovit. Det var inte det lättaste att få bort.

2012-04-28 ♥ 15:30:28
Julia Finkenwirth

1. Tre stycken produktserier.2. Mitt bästa hårminne är från när jag var liten och hade klippt mig hos en frisör för första gången. Var så glad den dagen, och det verkligen lyste runt mig av lycka efter de rosa färg slingorna jag hade fått i håret!

2012-04-28 ♥ 15:35:16 » URL: http://showbyjulia.blogg.se/
Karin

Det ingår tre stycken produktserier i L'oréal Hair Expertise.

I hela mitt liv har jag experimenterat med mitt hår. Jag har haft rak lugg, sne lugg, ingen lugg, blont hår, brunt hår, svart hår och nu även rött hår. Jag har haft platt hår och jag har haft krulligt. Jag har verkligen testat en hel del, men det värsta av det alla är helt klart permanentningen. Jag skulle permanenta mitt hår krulligt och det slutade med att jag här nu idag sitter med krulligt och torrt hår. Det är risigt och halvdana lockar, mer deprimerande kan det inte bli! L'oréal Hair Expertise skulle rädda mig!

2012-04-28 ♥ 15:53:38
Emelie Friman

Det ingår 3 stycken produktserier i L'oréal Hair Expertise.

Mitt värsta hårminne var när jag i början av 7an skulle kapa håret till öronen och färga det rött, tyckte att det var asballt och visst, det kanske det är om man tänker det framför sig. MEN istället för den frissan jag verkligen såg framemot och var så taggad på så fick jag en knall-ORANGE färg och hår över öronen, jag blev där med blek i ansiktet efter fägningen och det var helt förjävligt. Där efter färgade jag håret hemma, brunt. Och det blev mycket bättre och jag kunde iallafall vistas utomhus!

2012-04-28 ♥ 16:24:40 » URL: http://frimanemelie.blogg.se/
Filippa

Svar; Det ingår 3 produktserier!Mitt värsta hårminne var för ett år sen då vi var och campade och efter jag hade duschat så kunde jag inte kamma ut mitt hår! Jag fick panik eftersom det lätt kunde misstas för ett skatbo men, det sutade med att min bästis mamma fick sitta en timme (!) och trassla upp mitt hår!

2012-04-28 ♥ 17:34:45 » URL: http://emmaafilippaa.blogg.se/
Ida

1. Det finns tre produktserier.2. Här finns alla mina bästa tips för hår. Det blir lite långt att klista in det i kommentarsfältet, så jag skrev ett inlägg istället! http://iduzi.blogg.se/2012/april/utkast-april-27-2012.html

2012-04-28 ♥ 18:01:16 » URL: http://iduz.se
emma

1. 3 produktserier!2. Ett hårminne jag har är från skolan när jag skulle försöka få bort mitt jätteblonda hår och istället bli lite ljusbrun, men med mycket blekning på håret så blev det inte alls som jag och mina kompisar tänkt. Det såg ut som jag hade gått ut i skogen och tagit med mig en hög mossa som jag byggt en peruk av och lagt på mitt huvud. SÅ GRÖNT blev det, haha!

2012-04-28 ♥ 18:32:31 » URL: http://emmayngve.blogg.se/
Felicia

1. Det finns tre produktserier!2. Ett både roligt men misslyckande hårminne.. Jag var hos frisören för första gången för ett par veckor sedan. Jag sa at tjag ville ha en röd färg i håret. De missuppfattade eller blandade ihop mig med en annan kund.. Så mitt hår blev PPIN BLONT. Och jag är brunhårig! Ingen vacker syn vill jag lova! Iallafall. Efter det färgade jag håret rött hemma och det blev fantastiskt fint! Är supernöjd och glad över att frisören gjorde fel. Annars hade det inte blivit så bra!

2012-04-28 ♥ 18:32:40 » URL: http://risingstaar.blogg.se/
F R I D A

Det finns tre olika produktserier!Everpure Color Care System: Undviker att hårfibern skadas och skydd mot håret om man har färgat det!Eversleek Smoothing Care System: Gör håret mer glansigt och milt och skyddar mot svårformat hår!Everstrong Reinforcing System: Får håret att bli mildare och skyddar mot skört och sprött hår!Jag minns när jag var elva år, jag hade långt fint hår, men det börja bli slitet så jag gick till frisören och hon klippte av 2-3 dm och när jag kom hem grät jag och när jag såg mig i spegeln tyckte jag verkligen att jag var riktigt ful!

2012-04-28 ♥ 18:48:20 » URL: http://fridats.blogg.se/
tilde ♥

Det finns tre produktserier.

Ett hårminne då?:Jag var sisådär... sju? Jag var hemma hos min bästa kompis och vi lekte med pruttlera. Hon kastade upp den i taket och den landade såklart rakt i mitt hår. I panik försökte vi slita bort de, såklart omöjligt. Då ropar hennes pappa att det är mat och jag och min bästis springer in på toan. Där inne försöker vi slita, kamma och bita bort pruttleran. Efter det satte vi oss vid matbordet, vågade knappt röra oss för att vi var rädda att hennes pappa skulle se. Inte så kul då, men grymt kul nu! :)

2012-04-28 ♥ 18:50:14 » URL: http://tildeetuff.blogg.se/
julia widarsson

3 serier,

mitt bästa hårminne är när en jag inte kände kom fram och berömde mitt hår otroligt mycket, mådde bra i veckor efter det!

2012-04-28 ♥ 19:05:42
~ Emma

1. det finns 3 produktserier.

2. ett hemskt hårminne var ju när jag var blondin och vill ha askblont hår. färgade de och tyckte att färgen såg skum ut men tänkte att de blev bättre när jag torkade det. vilket det INTE blev. Var 14 år och GRÅHÅRIG. INTE roligt... :(

2012-04-28 ♥ 19:07:14 » URL: http://emmasophie.se
Ella

3 produkter ingår i serien. Mitt värsta hårminne var förra sommaren då jag blev kallad "tigerkakan" efter mitt frisörbesök som jag trodde skulle bli jättebra men tyvärr missförstod min frisör mig helt och hållet och hon klippte mig ca 10 cm kortare än det vi kommit överens om samt att jag fick gula/orange slingor istället för honungsblonda. Usch och fy! Mitt hår såg verkligen ut som en "tigerkaka", sådär randigt och slafsigt!

2012-04-28 ♥ 19:32:23
Malin

Det finns 3 produktserier. :)När jag badade i en pool utomlands som

hade så mycket klor i så jag fick gröna

slingor i mitt blonda hår.

2012-04-28 ♥ 19:41:44 » URL: http://frozenvanilla.blogg.se/
Carola L

Svar: 3Värsta hårupplevelsen... måste vara när barnen fick löss - då klippte jag av mitt långa hår väldigt kort....Länk: http://mammamuh.blogg.se/tavla/2012/april/harvardspaket.html

2012-04-28 ♥ 19:54:40 » URL: http://mammamuh.blogg.se/
Adela

Hej!;) Vill först bara påpeka att jag älskar din blogg,keep up the good work babe! Mina svaar:

1:Det ingår 3 produktserier i Lóreál Hair Expertise.

2: När jag råkade ha i duschcreme istället för schampo, kliade i en vecka efteråt...Kram!

2012-04-28 ♥ 19:57:17 » URL: http://zockertopparna.blogg.se/
Johanna Johansson

Det ingår 3 olika serier!Värsta hårupplevelsen var när jag gick i sexan och det skulle bli sommarlov, jag skulle gå till en ny frisör och klippa det lite. Hon klippte alldeles för kort och jag började gråta i frisörstolen. Jag använde tofs i 3 månader!

2012-04-28 ♥ 20:01:21 » URL: http://astajohannajohansson.blogg.se/
Lovisa

1. 3stycken :)Mitt hårminne är min lugg. När jag var en bebis var den trekantig, när jag gick på dagis var det en liten fykant som bara täckte mitten av pannan och när jag gick i 3 så hade jag raklugg men jag hade en virvel så jag såg lite lustig ut. I 5 sen ville jag vara cool så jag klippte snelugg och de var nog den fulaste lugg jag någonsin sett, haha! ja lite svårt att förstå när ni inte sett hur det såg ut men ful kan jag säga att jag var!

2012-04-28 ♥ 20:25:00 » URL: http://fromeighteyes.blogg.se/
Emmie Rydén

1. Det finns 3 st produktserier :)

2. Mitt värsta hårminne är varje gång jag går till frisören, haha. De klipper alltid alldeles för kort och därför letar jag desperat efter perfekta shampon, balsam och hårinpackningar!

2012-04-28 ♥ 20:38:08
nicole

finns 3 st.Hade varit så roligt att vinna då jag aldrig vunnit någon tävling, och mitt hår ser verkligen hemskt ut , blir en rejäl klippning imorgon och sen hade det varit kul att få skämma bort sig med lite nya produkter till det ny klippta håret :)värsta minnet är nog när jag försökta klippa topparna själv och det såg verkligen bra ut när jag va hemma men nästa dag då jag plattade det så skiljde det säkert 10 cm på håret vänster och höger sida! hahah

2012-04-28 ♥ 22:02:00
sanna

det finns 3 stycken.jag har blont hår och hade fått utväxt, ganska lång var den och skulle färga den. och jag tänkte att jag skulle göra de hemma, för de är så dyrt hos frisören, tänkte att det var enkelt lixsom. och så när jag sköljer ur färgen är det alldeles knall gult/orange och bara lyser. halva håret var lixsom gult och de andra var normal blondfärg, gud så hemskt det var.. och mitt silverschampo var slut, och de hjälper inte på en gång och skola dagen efter, gjorde en fläta och på med mössan. haha. och nu går jag alltid till frisören!

2012-04-28 ♥ 23:05:20 » URL: http://sannaerikssonn.blogg.se/
Sandra M Pettersson

Hej!

Det är tre serier.Mitt minne handlar inte om mitt eget hår utan om min barbiedockas som jag hade som liten. Jag fick för mig att tvätta hennes hår och det skulle jag inte gjort. Fick klippa av henne allt och sedan dess gick hon under namnet snagg-barbie =)

2012-04-29 ♥ 09:38:04
Lovisa

Det ingår 3 produktserier.Åh vilka hårminnen jag har. Bland det bästa - och hemskaste för den delen - utspelade sig när jag var ungefär 7 år. Det var år 2004, jag gick i ettan och det var inne att ha långa korvar, korvar av hår och massor trådar i olika färger, i håret. De flesta var på marknader och fick dedär "snygga" korvarna i håret, men varken jag eller min kompis hade någon, så vi bestämde oss för att göra egna.

Vi satte oss på studsmattan med mängder av trådar och band i olika färger, och började fläta och vira håret. Eller jag kanske ska säga korva ihop håret.

Sen hade jag några fina korvar jag med!

Men det var inte själva händelsen. Den utspelar sig några veckor senare, när jag tröttnat på mina korvar. Jag ställer mig framför spegeln i badrummet och börjar reda ut mitt hår, tills jag bara har en kvar. Det går väl bra, ända tills jag är längst in mot hårbotten. Där är det omöjligt!!!!!!Så (inte så smarta) sjuåriga jag går ut i köket, hämtar en sax, och klipper av tråden - trodde jag ja.

Istället för en liten tråd i handen ligger hela korven där!!!!

Så ända tills dendär lilla tussen växte ut gick jag med en liten antenn som pekade rätt uppåt mitt på huvudet, som om jag hade kontakt med yttre rymden. Och korven? Den finns än idag sparad i ett album, som en varning att inte skaffa korvar i håret. Och det roligaste var ju att några år senare gjorde min syster EXAKT samma sak! (eller ja, bortsett från korven)

2012-04-29 ♥ 09:59:06 » URL: http://lllovisaas.blogg.se/
Matilda Wilhelmsson

Svar på frågan - det finns tre stycken Hair Expertise-serier. :)2 - hahaha, ett ganska hemskt minne jag har var för kanske.. 5-6 år sedan? Hur som helst, mamma skulle klippa mitt hår för att spara pengar. Jag kunde varken sitta still eller sluta gråta, så håret blev helt katastrof, haha! Snett, kort och fortfarande lite slitet här och var. Har för mig att det slutade med att vi fick gå till frisören ändå, haha!

2012-04-29 ♥ 10:08:16 » URL: http://imnosuperman.blogg.se/
Fell

#1 Det finns tre stycken!#2 mitt absoulut värsta hårminne var när min kompis som höll på att utbilda sig till frisör skulle klippa mig, tyvärr så klippte hon väldigt fel och misstog mitt hår för att vara tjockare än det var vilket slutade med en hockeyfrisyr liknande sak, som tur var så räddade hennes lärare situationen lite och jag gick runt med håret uppsatt tills det hade växt ut sig igen och hon kommer aldrig mer få klippa mig!2012-04-29 ♥ 10:18:27
Elin

1. Det finns tre stycken :)2. Det var på midsommarafton då jag stod och gjorde mig fin i håret. Jag använde mig av en rund borste för att jag inte hittar min vanliga borste. När jag står dr i högsta hugg med hårtork och denna runda borste så fastnar jag!!! Får panik, kommer inte loss så jag hämtade kökssaxen och klippte mig loss!! Fick ha håret i toffs den dagen :/

2012-04-29 ♥ 10:54:17
Matilda Tilly (:

1, Det finns tre olika produktserier, Everpure Color Care System, Eversleek Smoothing Care System och Everstrong Reinforcing System.2, Mitt bästa hårminne måste nog nästan vara när jag var 13, hade håret ner till naveln, aldrig färgat det eller använt värmeverktyg eller några som helst hårprodukter mer än schampo och balsam. På min trettonårsdag fick jag en tid hos en frisör (för första gången någonsin). När jag kom hem hade jag rött hår, uppklippt och lite kortare än till axlarna. Ack så nöjd jag blev! För mig var det en riktigt lycklig stund när jag fick sätta mig i frisörstolen och få håret avklippt. Mamma blev mindre nöjd med resultatet, men jag tror inte jag känt mig så fin någonsin som jag gjorde då. Det var en riktigt lycklig stund bara.

2012-04-29 ♥ 12:07:14 » URL: http://cookievirus.blogg.se/
emma

svaret är 3 :D

ett roligt minne var när jag vågade klippa mitt hår. gick från långt till kort :) tog lite tid att våga, men när jag väl vågade var jag så nöjd ^^

2012-04-29 ♥ 12:20:39 » URL: http://emzaans.blogg.se/
Fanny

1. I LOREAL Hair Expertise ingår det 3 produktserier.2. Min värsta hårupplevelse måste nog vara när jag var hos en frisörelev och skulle slinga mitt hår i olika blonda nyanser. När jag kom ut därifrån var slingorna antingen platinablonda eller så gott som svarta. Inte riktigt det resultatet jag hade önskat mig! ;)

2012-04-29 ♥ 12:22:56 » URL: http://excellency.blogg.se/
mammaTea

1. tre

2012-04-29 ♥ 13:10:52 » URL: http://mammatea.se/
mammaTea

1. tre

2. När jag var liten hade jag tunt, rakt hår. Min lillasyster hade fina lockar som alla kommenterade och tyckte va så fina. Själv fick jag inge kommentarer om mitt hår. En tidig morgon tog jag därför med min lillasyster in i badrummet och klippte bort alla hennes lockar. Nöjd med resultatet sa jag till henne "nu är du lika fin som pappa och mig".

2012-04-29 ♥ 13:14:32 » URL: http://mammatea.se/
Ellen

1. 3 stycken.

2. Ett hårminne jag inte glömmer i första taget är alloween för kanske 4-5 år sedan...

Jag och mina kompisar fick för oss att jag skulle vara "någon som fått en elstöt", vilket betydde ungefär: tupera sönder vartenda litet hårstrå på Ellens huvud.

Halloweenpartyt blev lyckat och allt var bra tills jag vaknade upp nästa morgon och insåg att det var omöjligt att reda ut det. Spelade ingen roll vad jag gjorde. Några dagar senare fick jag gå till frisören och klippa av håret så det knappt nådde axlarna.

2012-04-29 ♥ 13:52:06 » URL: http://ttypisktellen.blogg.se/
Maya

1. 3 olika produktserier.

2. Mitt hårminne ær væl både tragist och roligt. Jag var 13 år och ville bli rødhårig, hittade en færg som var chockrød så den fick det bli. Någon hade dock bytt så istællet før den chockrøda var det en chockrosa færg i den asken så mitt hår blev verkligen chockrosa! Så jag bestæmde mig før att gøra mitt hår brunt istællet, brunt på det rosa gjorde så att i solen såg mitt hår mørkgrønt ut. Det tog många avfærgningar och veckor med orange hår innan mitt fina naturliga blonda kom tillbaka och mamma kunde æntligen pusta ut.

2012-04-29 ♥ 14:05:07 » URL: http://swedentoaustralia.blogg.se/
Sofia

Det finns 3 st!

Mitt värsta minne, haha alltså... jag är naturligt platinablond, och som du kanske vet är det rätt lätt att det blir.. fel ibland. Förra sommaren badade jag i en grannes hemmapool, som hade på tok för hög klorhalt. Håret blev KNALLGRÖNT, verkligen neon (jag skojar inte!) och dagen efter skulle jag på dop. Det blev väldigt få bilder då jag var framför kameran det dopet, haha!

2012-04-29 ♥ 14:27:25 » URL: http://annasofiakristina.webblogg.se/
Momo

1. Tre stycken!

2. Min värsta hårupplevelse var när jag efter fleeera månaders betänketid hade bestämt mig för att bleka mitt 90cm långa hår själv hemma, hade inte vågat innan men fick äntligen mod nog till att göra det! Köpte starkaste blekningen och hur blev resultatet...? Jo, blekningen fastnade bara uppe i hårbotten och INGEN annan stans i håret!! Så hade fleeera centimeter stora gula fläckar i hela hårbotten och neråt och resten av mitt långa hår var helt svart! Usch, kan inte ens beskriva hur fult det blev och jag lipade när jag såg det, haha!

2012-04-29 ♥ 14:30:20 » URL: http://chocolatedisco.blogg.se/
Emelie

1. 3 st

2. När jag skulle gör mig "fin" till skol-avslutningen i 4an-5an så hade jag bestämt mig för att skaffa mig rak lugg, mamma skulle vara snäll och hjälpa mig med det. Jag ville ha en lugg som gick ned till ögonbrynen, ganska precis som din.. Den blev ungefär 5cm istället för 10cm, blev lite missnöjd på henne just då. Dock så älskar jag henne fortfarande :D

2012-04-29 ♥ 15:24:23
Elin W

1. 3 stycken produktserier!2. Haha många håribla hårhistorier har man så klart! En speciell var när jag var mindre och mamma klippte min lugg själv och hon slinter med saxen och kommer åt mina ögonfransar/ögonlock med den vassa saxen. Det var ingen fara för själva ögat, även om mina långa ögonfransar på ena ögat helt plöstligt var borta på ena sidan. Brukar skylla mitt brytningsfel på min kära mors saxäventyr ;)

2012-04-29 ♥ 16:46:30
Tina

Det finns 3 st :)

Hårminnen finns det så många av, men det finns ett som jag verkligen kommer ihåg som om det hände igår.

Jag skulle slinga hela mitt hår i en normal-brun färg, men till min förvåning när det var klart så vart det svarta slingor, kom på sen att det vart någon dum som hade bytat färgerna i kartongerna i affären..

2012-04-29 ♥ 18:07:49 » URL: http://tinapalme.blogg.se/
Cissi

Det finns 3 stycken produktserier!Everpure Color Care System, Eversleek Smoothing Care System och Everstrong Reinforcing System.Har hur mycket hårminnen som helst! Men ett minne jag har är när min otroligt duktiga frisör kompis skulle klippa mig för flera år sedan. Jag hade långt svart hår som jag älskade men som blivit rätt sliten, dels efter att jag ställt upp som min kompis hårmodell inför hennes gesäll. Iaf, hon fick fria händer då jag litade på henne och hon hade aldrig gjort något fel innan och dessutom skulle hon ge mig hennes drömfrilla. MEN det skulle jag inte ha gjort. När hon hade klippt klart och jag såg mig själv i spegeln visste jag inte om jag skulle lägga mig ner och skratta eller gråta. Borta var mitt svarta långa hår, kvar var någon rufsig lugg och resten av håret va svin kort! Fy alltså. Men fyra år senare så är håret lika långt nu som det var då iaf :D

2012-04-29 ♥ 18:17:40
Nora

3 produktserier!

1Everpure Color Care System,2 Eversleek Smoothing Care System och 3 Everstrong Reinforcing System.Det var kväll och jag skulle ta bort sminket och tvätta ansiktet innan jag skulle gå och lägga mig, så jag hade håret en stooor sknut mitt på huvudet.Just denna kvällen står ett värmeljus på hyllan under spegeln (precis ovanför handfatet) när jag tvättat mig tar jag en handduk och torkar av mig, när jag tittar upp i spegeln så står hela toffsen i lågor.Jag kväver elden med handduken och kvar är en toffs med svartbränt hår.Efter detta traumat kan mitt hår behöva lite produkter som piggar upp det!2012-04-29 ♥ 18:48:59
Alle

Det är 3 st;)När jag fyllde typ 8 år..

Jag hade kalas med mina kompisar.

Och klippte min lugg.. en liten bit så det dåg helt stört ut..

När jag skulle till frisören skyllde jag på att jag hade fått slime i det.. medans mamma tittade på mig argt...

2012-04-29 ♥ 19:39:20 » URL: http://alexandranimrodsson.blogg.se/
viktor.

3!

Jag har inga dåliga hårupplevelser. Bara bra. Jag älskar min frisyr! Många härliga minnen. Tex. varje gång jag färgat håret. Blir lika nöjd varje gång!

2012-04-29 ♥ 19:55:36
viktor.

3!

Jag har inga dåliga hårupplevelser. Bara bra. Jag älskar min frisyr! Många härliga minnen. Tex. varje gång jag färgat håret. Blir lika nöjd varje gång!

2012-04-29 ♥ 19:55:37
Kia

1. Det är 3 stycken

2. Jag var så himla trött på mitt babyhår i pannan som dessutom var råttfärgat. Jag bestämde mig därför för att klippa bort det själv, vilket var ett stort misstag. När håret sedan växte ut var det jättehårt och det blev aldrig så långt som innan, vilket leder till att varje gång jag har uppsatt sitter babyhåret rakt upp.

2012-04-29 ♥ 20:05:15 » URL: http://kiasplace.blogg.se/
Anna

1) Det finns tre produktserier.

2) Ett av mina bästa hårminnen är den gången i början av högstadiet då jag äntligen fick färga håret för första gången. Min mamma vägrade alltid hjälpa mig färga det hemma och tyckte att jag istället fick gå till frisör, så till slut fick jag hårfärgning i present. När jag väl hade väntat så länge valde jag att slå på stort så håret blev indelat i tre sektioner med varsin färg, framtill blev det rött och så blev det bakre övre håret lilarött och det undre svart. Det kan låta konstigt men jag tyckte så mycket om det, och när jag hade hästsvans var den bland det häftigaste jag någonsin sett. Sedan dess har det bara blivit mer vanliga färgningar, men jag ler fortfarande varje gång jag tänker tillbaka på mitt trefärgade hår.

2012-04-29 ♥ 20:21:36
Caroline Norling

Jag är med i tävlingen!1. Tre stycken produktserier2. HAH, det här minnet är både pinsamt/roligt/hemskt. I 14 års åldern hade färgat håret brunt, och ångrade mig på en gång (!!). Slängde i slingmedel i håret & la i hop det i en bulle mitt på håret. Känner efter ca 10 minuter att det bränner i håret, som fasiken. Lyfter upp lilla hår-bullen jag knulat ihop OCH POFF, som en litet rökmoln ryker upp. Tvättar ur färgen och wops, ett hårparti lika stor som en femkrona ramlar av mitt på skallen. DET lärde jag mig något av!! ;))

2012-04-29 ♥ 20:54:12 » URL: http://carolinenorling.blogg.se/
fridajenssen

1. tre stycken!:)

2. när jag skulle bleka mitt hår från mörkbrun(svart) till blond. resultatet blev orange och jag blekte så många gånger att håret gick av. det va hemskt!!

2012-04-29 ♥ 21:11:10 » URL: http://fridajenssen.blogg.se/
Hanna

1. Tre hårvårdsserier ingår

2. Mitt absolut värsta minne var när jag hade nyblekt hår men fick för mig att jag inte alls passade i det, och ville bli kopprig. Jag färgade håret hemma och resultatet blev en galen rosa botten med knallgula längder och lite rosa igen längst ut på topparna. Och som toppen på isberget skulle jag en timma efter detta för första gången träffa min pojkväns släkt på hans farmors kalas!!!

2012-04-29 ♥ 21:32:42 » URL: http://hannalangstrom.blogg.se/
Anna S

Svar: 3 st.

Mitt hårminne: Jag jobbade som volontär på en kibbutz i Israel när jag var 18 år.

På den tiden hade jag en kortklippt frisyr (hur kunde jag ha det???) och våndades varje morgon över mitt superlockiga hår som liksom stod åt alla håll.

Plötsligt kom jag på den briljanta idén att jag skulle sova med mössa för att liksom platta till håret under natten. Bara det att jag av förklarliga skäl inte hade packat ner någon mössa. Så jag klippte helt käckt av ett byxben på mina mjukisbrallor och så fick nedersta delen på byxbenet agera luftig mössa nattetid.

Om jag vaknade med snygg frisyr?

-Jovars. Den var bättre än utan byxbensmössan iaf :).

2012-04-29 ♥ 21:44:38 » URL: http://ansobloggar.se
Kristina

Svaret är tre.Mitt mest känslosamma minne med tema hår är när en nära vän drabbades av den fruktansvärda sjukdomen cancer. Under strålbehandlingen började hon tappa håret och som nittonårig, söt tjej blev det ett ytterligare trauma. För att stötta henne så bestämde "vänskapsgruppen" att vi gemensamt skulle raka våra huvuden. Det var min vän, jag och tre andra nära vänner. Vi skrattade och grät om vartannat medans våra hårsvall föll mot golvet. Idag är hon friskförklarad och har ett fantastiskt vackert, böljande hårsvall igen.

2012-04-29 ♥ 23:06:30
Julia

1) Det är 3st!2) oj, svår fråga men jag tror det var när det fastnade tuggummi i mitt hår! Alla vet hur jobigt det är och man önskar just då att man var flintis! Men det gick iaf till på det 'vanliga' sättet. Jag hade blåst en stor bubbla och såklart så smäller den rätt upp i hela ansiktet och håret! Jag var tvungen att klippa bort ganska mycket av mitt hår och det var inte roligt ska jag säga! Men som tur är så var det ganska längesen nu så det syns inte längre! ;)

2012-04-29 ♥ 23:18:31 » URL: http://engvall.blogg.se/
Annika

1 . 3 stycken produktserier

2. När jag lärde mig fläta fiskbensfläta, tycker det är smärtsamt fint.

2012-04-30 ♥ 00:17:57
Sandra

Tre produktserier ingår.Mitt bästa tips för fräscht hår är att köpa sk "hårvinäger" och ha i några droppar i torrt eller fuktigt hår (jag har själv ett som doftar hallon). Luktar underbart och sitter länge. Tillsammans med torrschampo får du fräscht hår en extra dag! Finns att köpa på t.ex. Yves Rocher:))

2012-04-30 ♥ 00:34:52
jess,

2012-04-30 ♥ 11:00:46
Anonym

Det ingår 3 produktserier!Jag har massa hårminnen då jag i tonåren(!) agerade försökskanin åt syrran ett flertal gånger.

Håret har bland annat klippts av vid öronen och därefter fått sig en härlig permanent, haha. Det måste sett lustigt ut. En orange slinga färgades i olika nyanser i mitt bruna underhåre vilketsåg ut som n kalfläck när håret var uppsatt. Slingan hade då tappat nästan all färg och blekts!

2012-04-30 ♥ 11:15:41
jess

Tredje gången gilt! Kommentaren ovan om permanenten tillhör då mig.. Detta är en opålitlig telefon!

2012-04-30 ♥ 11:18:25 » URL: http://jessicay.blogg.se/
Therese

3st produktserierJag kommer ihåg när jag gick i högstadiet och hade fått för mig att jag ville ha rött hår. Sagt och gjort så övertalade jag min mamma att betala för mitt lilla infall och färgade håret KNALLRÖTT... Blev kallad både det ena och det andra på skolan ska du veta. Stoppljuset och redhead följde efter mig länge.PS färga inte håret rött! det är sjuuukt svårt att få bort röda toner ur håret.. SJUKT svårt..

2012-04-30 ♥ 11:45:37 » URL: http://tezzybump.blogg.se/
Sanna

1. 3 stycken!2. Mitt bästa hårminne är också lite konstigt. I högstadiet var jag jättekär i en kille. Jag menar jättejättekär! Men var också rätt blyg, så jag vågade inte prata med honom. Men en dag på bussen kastade jag ett tuggummi i håret på honom (väldigt oklart varför) så det fastnade! Det var ju inte det som var meningen, men det ledde faktiskt till att vi började prata och efter något år blev vi tillsammans och hade tre bra år ihop :)

2012-04-30 ♥ 11:47:58
andrea

1. Tre stycken!2. Jag har två hemska hårminnen, som jag nu (tack och lov) kan skratta åt. Det första var dagen innan skolavslutningen i sexan, min kompis skulle klippa lugg på mig och just då var det superhett med "tunn lugg". Den tunna luggen resulterade i några ynka hårtester som dinglade i pannan på mig. Jag gick hem med gråten i halsen och dagen därpå när det var dags för skolavslutning var enda lösningen att hårdspraya fast luggen åt sidan för att den inte skulle sväva iväg så fort jag rörde på mig. Ung som jag var tänkte jag väl inte direkt på hur mkt hårspray jag använde, men idag när man ser bilder är min lugg nästan svart i kontrast till mitt annars ljusa hår :pDet andra minnet var när jag för första gången skulle gå till en frisör för att färga håret (17 år gammal). Jag hade fått ett presentkort och gick glad i hågen iväg till frisören för att få mitt hår slingat. Frisören var inte alls intresserad av mina önskemål och jag gick därifrån med mörkröda slingor i mitt rödblonda hår, behöver jag säga att jag såg ut som en tiger? Som om det inte vore nog kom ett filmteam från nyheterna förbi bara minuterna efter jag klivit ut från frisören och propsade på att få ställa några frågor. Mitt tigerhår går alltså att finna någonstans i nyhetsbyråns arkiv. Haha.

2012-04-30 ♥ 11:52:41
Jenny

1) Tre stycken

2) Jag var nio år gammal och hade varit hos grannen för att hjälpa henne att klippa klorna på kaninen och fick för mig att ta reda på om kloklipparen kunde klippa genom hår. Jag hade långt hår som jag var mycket stolt över och hade ägnat två år åt att spara ut luggen och döm om min förvåning när jag plötsligt stod med en lös slinga i ena handen. mamma fick klippa lugg igen och jag var så ledsen och tyckte det var så pinsamt. Kan ännu idag fråga mig hur jag kunde tro att håret inte skulle kapas av?

2012-04-30 ♥ 12:02:22
Caroline

3 olika serier!Tjaa... Det är ju alltid lite extra känsligt att pröva en ny frisör och en vacker sommardag var jag för otålig att invänta en tid hos min ordinarie frisör som hade semester så jag testade en annan.. BIG MISSTAKE! Kommer dit och de klipper o klipper o sedan är det dags för luggen att få en omgång. "Du har en vivel i luggen ser jag" säger frisören. "tjaaahaa, men det är lugn" säger jag "inget som jag inte kan kontrollera med hjälp av fön o plattång" fyller jag i med. Men då säger söta frissören att det kan hon minsann fixa och innan jag vet ordet av har hon dragit fram RAKAPPARATEN (!!) och rakat av en stor bit (virlen) under min lugg!! Tjohej, funkade de första dagarna sedan började ju virvlen växa ut... dvs RAKT UT GENOM LUGGEN..... Kanoners.... Så jag tycker att jag förtjänar lite goa produkter=)

2012-04-30 ♥ 12:05:56
Veronica

1. Det finns tre produktserier.

2. Ett hår minne som jag aldrig glömmer är när jag var 18/19 hade klippt av mig allt mitt långa hår och färgat det svart! Jag ville såklart gå tillbaka till blont igen efter ett tag (så är det alltid!). Vi tog det såklart i etapper, för hur snällt hade det varit mot håret att gå fån svart till blont på en dag? Nej, färgade en omgång, gick med tja vad ska man kalla det... orange hår i en månad innan det skulle färgas (blekas) igen. Men då satte frisören på för hög värme på "saken" över huvudet så håret blektes sönder... Jag hade svinto till hår lääänge innan det blev bra igen. Behöver jag säga att jag aldrig gick tillbaka dit?

2012-04-30 ♥ 12:10:27 » URL: http://lifeasveronica.blogg.se/
Johanna

3 stycken ingår.För några år sedan bad min sambo mig att klippa honom med en trimmer. Självklart tyckte jag och satte igång. Dessvärre höll jag den fel väg så det liksom sög fast och det blev en kal fläck precis där man, om man är tunnhårig, har en flint. Jag började skratta lite nervöst och han frågade vad jag gjorde. Ehh, ingenting svarade jag och gjorde ett nytt försök. Och det sög fast igen! Nu hade han inte bara en utan två kala fläckar. Då kunde jag inte hålla mig längre utan började tokskratta. Jag skrattade så jag grät och inte orkade stå på benen.Det såg så himla roligt ut! När min sambo till slut fick klart för sig vad som hänt var han inte lika road. Och han har aldrig heller bett mig klippa hans hår igen. :)

2012-04-30 ♥ 12:19:27 » URL: http://joop.blogg.se/
Emma W

1. 3 stycken :)2. Tänkte berätta om mitt sämsta hårminne, jag va 12 år gammal och hade vit/blondt långt hår ner till min navel, det va spikrakt och perfekt och min stolthet.. Jag va och badade i min byhålas badhus och deras klorpump va tydligen trasig så istället för att hålla en jämnnivå klor så sprutade den bara ut helt okontrollerat. Resultatet va klorförgiftning och förutom rödsprängda ögonvitor i en månads tid så smälte mitt hår ihop som plast och blev grönt, fick klippa av allt utom ungefär 1 dm.. Har sen dess aldrig satt min fot i ett badhus igen

2012-04-30 ♥ 12:35:17 » URL: http://baraemma.webblogg.se/
Marianne

1. Det är 3 stycken serier.2. Mitt hårminne är från när jag gick i lågstadiet och hade blivit lottad till skolans lucia. Kvällen innan vi skulle lussa så gjorde min mamma små flätor i mitt fuktiga hår så att det skulle krusa sig till nästa dag. Men på morgonen var jag inte alls beredd på hur krusigt det faktiskt blev! Jag blev så arg på mamma och tyckte hon hade förstört allting. Men håret var faktiskt fint och lucian fick många komplimanger :)

2012-04-30 ♥ 13:00:43
Emma

1. 3 st produktserier2. Ett av mina bästa hårminnen, en riktigt lycklig stund, var när jag upptäckte att håret höll på att växa tillbaka igen efter jag fick barn. Det tog ganska lång tid innan jag tappade håret men när det väl släppte så släppte typ allt, så när jag sen upptäckte babyhåret som började komma över hela huvudet var lyckan total!

2012-04-30 ♥ 13:33:07 » URL: http://emmarens.blogg.se/
Hanna

1. 3 st serier2. När jag var liten var jag och mamma på badet i Skövde. I omklädningsrummet tyckte jag att alla vuxna tjejer fixade till sig så fint i håret så med min rosa namn-kam satte jag igång att "locka" håret. Men att snurra ett långt hår kring en liten kam resulterade inte i ett vackert lockigt hårsvall utan i ett hårtrassel där kammen satt fast. Mammas förslag var att klippa av det trassliga håret vid roten och sen ha det uppsatt, men jag vägrade. Lösningen blev att badets vaktmästare fick komma in i omklädningsrummet och klippa sönder kammen med något avknipsarverktyg i massor av smådelar, sen fick balsam reda ut hårtrasslet. Därefter var jag ganska nöjd med mitt spikraka hår :)

2012-04-30 ♥ 13:37:27
Madde

1. 3 st2. Jag kommer ihåg när jag var liten och älskade att lyssna på Pink. Hon hade en tuff frilla där hon hade kort hår och det stod uppåt som i en hög lugg/tuppkam. Jag ville hemskt gärna ha den frisyren och började med att tvätta håret och strunta i balsamet för att få det lite strävare, fortsatte med att tupera det och sedan hade i nästan en hel flaska med hårspray. Jag fick tyvärr inte min balla frisyr utan det största kråkbo världen hade skådat. Min mamma höll på svimma när hon såg mig och vi spenderade runt 4 timmar med olivolja, smör och allt vi kunde hitta för att reda ut min katastrof. Haha. Numera tar jag alltid väl hand om mitt hår efter konstens alla regler!

2012-04-30 ♥ 14:14:53
Pauline

tre olika produktserier.

Skulle på fest hos syrrans kompis kompis...

Syrrans kompis hade i all hast innan alla skulle komma hoppat in i duschen för att tvätta håret. Det var bara det att det inte var schampo i flaskan utan hudlotion. Man kan kanske säga att håret varken blev luftigt eller snyggt.

2012-04-30 ♥ 15:43:35
Katarina

3 serier ingår.

Mitt roligaste minne är nog när min bästa vän i hela världen skulle färgat håret mörklila i högstadiet. Hennes snälla mamma hjälpte henne men var inte så noggrann.. Kompisen kom till skolan med mestadels mörklila hår och en stor ljusrosa fläck på bakhuvudet som inte fått tillräckligt med färg på sig. Som vi skrattade hihi. Med henne förstås, inte åt henne ;)

2012-04-30 ♥ 16:23:05
Malin

1, Det ingår 3 stycken2, Ett jobbigt hårminne jag har var när jag var runt 13 år. Min pappa hade bokat in mig hos en superbra frisör han kände och jag skulle få göra en stor make-over. Dagen innan det så var jag med en kompis som sa att hon var såååå duktig på att klippa och att jag skulle passa såååå bra i lugg! Jag föll för "grupptrycket" och lär henne klippa lugg på mig. Den blev så hemsk och sne... Min pappa var inte glad när han såg mig... Stackarn. Nu i efterhand kan jag iaf skratta åt det, men då hade jag så dåligt samvete! Om jag vann kulle vilja ge några av hårprodukterna till min mamma som måste kämpa med att få liv i sitt hår varje dag.

2012-04-30 ♥ 17:10:34
Elinore

1) 3 olika serier finns det!

2) dagen efter studenten klampade jag in på en frisörsalong

Med låååångt ljustblondt hår och visade en bild på sångerskan Pink och sa att jag ville se ut så!! En timma senare kom jag ut med ca 70 cm kortare hår i taggiga spikes och rosa....

Min mamma grät :)

2012-04-30 ♥ 17:21:41
Olli

1) 3st serier

2) Dåliga hårminnen finns det tyvärr gott om men det utan tvekan värsta måste varit när jag va 14 år och min plattång gick sönder. Det vill säga det värsta som kunde hända när man hade en hårman á la e-type och att visa sig offentligt i lockigt hår fanns bara inte. Detta resulterar i att jag slänger upp manen på strykbrädan och börjar STRYKA håret på typ högsta värmen. Mamma skrattar, mitt hår luktar majbrasa och hårbotten är full av brännsår. Nu har jag lagt strykjärnet på hyllan och gillar mina lockar.

2012-04-30 ♥ 18:43:03
Singelmamman

1. Det finns tre olika serier i Hair Expertise-serierna.

2. Ett minne, av många.. tyvärr, är när jag för fem år sedan skulle bleka några blonda slingor i mitt ljusa sommarblekta hår. Och hela håret blev precis (piss)gult. Jag ringde frisören mitt emot och fick en tid samma dag, hon räddade färgen och håret. Tyvärr frågade hon mig samtidigt om hon skulle färga ögonbrynen lite. Dumt nog sa jag ja. Och kom ut med kritvitt hår och ögonbryn som Groucho Marx.

Snyggt var det inte.

2012-04-30 ♥ 18:46:01 » URL: http://varannanveckamamma.blogspot.se
moa

1. det är TRE STYCKEN (nej, jag tjuvkikade inte aaaalls på alla andra svar)2. min syster ida hade precis påbörjat sin frisörutbildning och skulle klippa en sån kort lugg på mej som var såååå inne just då. sagt och gjort så blötte hon ned håret och började klippa så kort som den skulle vara, bara det att när den torkade blev den så kort att den stog rätt ut och det tog flera veckor innan den var "rätt" längd och faktikst la sej...

2012-04-30 ♥ 20:44:22 » URL: http://siemprealgo.blogg.se/
Mija

1. Det är 3 stycken produktserier.2. Alldeles alldeles strax så kommer jag bli mamma för första gången i mitt liv. Alla skräckhistorier man hört om att man inte kommer ha tid för sig själv skrämmer mig, men tänk vad lyxigt det skulle vara om man hade bra hårdvårdsprodukter, så att man åtminstone kunde få ha snyggt och friskt hår mitt i bebisbubblan!

Skulle vara himla trevligt att vinna, då skulle hårtvagningen bli min lyxstund för mig själv. :)

2012-04-30 ♥ 20:55:40 » URL: http://mijauz.blogg.se/
Mija

Givetvis missuppfattade jag vad minne är och skrev om framtiden, haha! Sånt som händer i en gravidhjärna?Nåväl, ett minne, ett minne. Hmm.

Jag minns när jag fick för mig att klippa page med tillhörande kommunistlugg till detta.

Min vän skulle hjälpa mig att få luggen lagom lång. Hon klippte, hmm:de, klippte mer, hmmm:ade mer, klippte lite till....och var alldeles tyst.

Tillslut fick jag titta mig i spegeln. Underläppen darrade en skvätt och jag pep fram "Men, vad har du GJORT?!"

Min vän hade klippt min lugg väldans kort, ungefär sådär 2 cm lång. Såg ut som att jag hade en mustasch högst upp i pannan.

Jag blev jätteledsen med sa inte så mycket mer.Dagen efter fick jag ett hårband nerpulat i brevlådan. Min kompis hade köpt det som fredsgåva.

Tur att hår växer ut igen, men det kändes som en evighet innan man såg ut som folk igen. :D

2012-04-30 ♥ 20:59:48 » URL: http://mijauz.blogg.se/
evamar

Rätt svar är TRE.Min slarviga syster hade lovat att hjälpa mig att göra slingor men hon kom aldrig. Inte helt oväntat, men den här gången ville jag verkligen ha slingorna just den dagen eftersom vi skulle på bröllop nästa dag. Inte eget, men man vill ju ändå vara fin.Alltså övertalade jag, ja, tvingade är kanske mer sant, en mycket motvillig sambo att vara medhjälpare och att plocka hår ur slinghättan. Det fanns ett bra skäl till att han var motvillig - han hade helt enkelt noll koll... Alltså blev jag helblond på bakhuvudet där jag inte hade koll själv.Jag grät hela kvällen och vägrade gå ut och tack och lov att min motvilliga men snälla sambo letade rätt på hemnumret till min frissa och övertalade henne att göra en akututryckning en lördagsmorgon för att rädda hårkatastrofen... Och bröllopet blev lyckat. :)

2012-04-30 ♥ 22:15:46 » URL: http://evamar.blogg.se/
josefine

svar: 3 stycken :)har ett helt sjukt hårminne från när jag gick 1:a året frisör. om man börjar att säga såhär: vår frisörlärare var väl ingen klippa, hon kunde i princip ingenting. jag & en annan tjej i klassen skulle slinga vår klasskamrat. på med slinghättan & blekning. vår frisörlärare insisterade prompt på att hon skulle sättas under klimazon (värme) även fast hon hade plasthättan på huvudet. vi gjorde som hon sa (det var ju vårat första år så vi hade inte så stor koll). efter ett tag sa tjejen vi slingade håret på att det började brännas men vår lärare sa att vi skulle låta det vara. tillslut började det att ryka från hennes huvud, så det var ju bara att springa till schamponeringen & börja tvätta ur. då hade plasthättan smält och fastnat i hela håret. massvis med hår hade bränts & håret började att lossna. detta hemska minne kan vi skratta åt idag men vilken panik det var då! kanske inte världens bästa lärare som sagt, haha.

2012-05-01 ♥ 01:10:45
Emelie

1. Tre serier

2. Mitt hår och jag är vänner allt som oftast men ett bra minne jag har under det varma halvåret då man ofta tvingar tvätta håret alldeles för många gånger är att springa ut i solen med inpackning/balsam i håret. Det verkar mycket bättre och efter några timmar i solen sköljer man håret och det doftar underbart och är lent som en barnrumpa. Jag har aldrig haft så lent hår som den gången.Underbart!

2012-05-01 ♥ 09:14:48
Olivia

1. 3 produkter ingår.2. Ett hårminne. Jag var 11år, gick i femman elelr sexan. Och fick för mig att färga mitt hår rosa. Jag har helt förträngt det, vet inte riktigt vad som flög i mig. (nu har iofs folk rosa hår både till höger och vänster, men för så många år sen så var det inte speciellt vanligt.) Om det inte vore för att vi tog skolkort några dagar efter att jag färgat det och det finns förevigat hos alla mina klasskompisar så hade jag nog förnekat att det är sant in i det sista. Men bevis finns ju, så ja. ;) haha.

2012-05-01 ♥ 09:51:10
Hedvig

Det finns tre produktserier.Ett av mina hårminnen är när jag för några år sedan fick för mig att klippa av mitt långa hår till en kort page. När jag kom till frisören och jag förklarade hur jag ville ha det blev frisören väldigt upprörd och sa att det frisyren absolut inte passade mig och min ansiktsform samt att han VÄGRADE klippa det som jag ville. Det blev såklart en diskussion som slutade med att jag inte klippte fullt så mycket som jag tänkt...När jag klippte mig nästa gång valde jag att gå tillbaka till samma salong, men den här gången skulle jag klippa page oavsett vad frisören hade sagt tidigare. Eftersom jag var så säker på vad jag ville ha gick frisören med på det. När allt var klart tittade frisören noga på frisyren och skruvade sig lite innan han erkände att jag faktiskt passade väldigt bra i page. Han bad om ursäkt och idag är det nåt vi kan skratta åt när jag kommer tillbaka dit och klipper mig!

2012-05-01 ♥ 11:08:41
Linn

Svar: det är 3 stycken!Mitt absolut värsta hårminne måste vara när vi var 14-15 och min kompis skulle klippa lugg på mig. Under den tiden skulle man ha kort lugg. Dock inte så kort som min blev... Hon kammade ner luggen och klippte. Det var bara det att luggen som var längst under blev ca 2-3 mm, vilket innebar att den stod rätt ut! Jag levde med hårband flera månader efter det. Alla skrattade utom jag. Men det gör jag nu, 12-13 år senare...

2012-05-01 ♥ 12:05:05 » URL: http://gustensmamma.wordpress.com
MammaFia

Tre stycken är svaret. och hmmm, ett minne... HÅRminne.. Jag har många minnen som är hårresande men ett som jag kan dela med mig av var när jag skulle klippa min kompis hår. Skulle toppa det, håret som var långt ner på halva ryggen. Det blev lite snett så fick ta en bit till, och en bit till. Nej, snett får ta lite till... Det blev en page till slut. Hon var inte glad på mig, och jag förstår henne, men det blev faktiskt fint och hår växer ju...;) Sorry Anna. Om jag vinner detta får du ta del av det baby =)

Hoppas på tuuur! Kramis/ Fia

2012-05-01 ♥ 12:25:20 » URL: http://www.mammafia.com
ellen

3 är svaret!

Och ett hårminne är nog förra vintern när mitt hår blev helt galet statiskt och klistrade sig på allt som kom nära mig. Väggar, folk i matkön.. och fanns det inget att klistra sig emot, nä då stod det bara rakt upp! HEMSKT!

2012-05-01 ♥ 15:56:05
Honi

3 finns det! :) Jag kommer ihåg när jag skulle på bal, jag hade fått en jättesöt vit klänning sydd upp i 60tals-stuk och skulle själv fixa håret och sminket. Totalpanik i slutet, för inget gick som jag ville. Sen kom en av mina finaste klasskompisar, swoshade upp mitt hår i någon döläcker 60tals frisyr och sminkade mig. Älskade!

2012-05-01 ♥ 16:37:04 » URL: http://honi.blogg.se/
Tessan

1. Det ingår tre stycken produktserier i L'oréal Hair Expertise.2. Mitt värsta hårminne har inget med mitt egna hår att göra utan där jag är anledningen till att det blev väldigt galet. Lekte frisör nyligen till syrran som behövde trimma sin pannlugg lite grann. Jag råkade klippa för mycket på sidorna och resultatet.. ja det blev inte smickrande. Ska ge henne goodiebagen och än en gång tigga om förlåtelse.

2012-05-01 ♥ 18:19:09
Maria

1. Det ingår tre stycken.2. Woosh? Vart ska man börja. Med alla sorters kläd- och även hårstilar man ägt under det korta liv man redan levt så har jag en del minnen. Hårlim(som jag för övrigt inte ens visste existerade förrän jag själv fick fatt i ett på en gratis utdelning) har använts flitigt under min punk-period och plattång under den mer sminkartade/fjortis-perioden.Galnaste hårminnet jag nog varit med måste dock vara då en av mina kompisar var på besök på min skola under högstadiet. Vi hade matte och eftersom vår klass var väldigt dålig på att även låtsas vara organiserad under dessa lektioner, utbröt det kalabalik i klassrummet redan från första början. Tuggummin flög runt i klassrummet, vilket slutligen resulterade i att en av de lite blygare killarna i klassen (vars hår var hans bästa gömställe från omvärlden) fick ett av dem i sitt hår. Klassens blondin med frisördrömmar blev alldeles till sig av möjligheten att bokstavligt talat få klippa till någon(tuggumit var alltså omöjligt att få ur utan klippning)i klassrummet. Hennes drömmar gick i uppfyllelse, men hans psyke var nog fördärvat för ett litet tag framåt.Detta var alltså vår mattelektion i högstadiet, inte heller någon ovanlig sådan, men av de lite konstigare hårminnena jag äger.

2012-05-01 ♥ 19:29:46 » URL: http://entrevista.blogg.se/
Evelina

2012-05-01 ♥ 20:49:26
Evelina

1) 3 stycken.

2) Mitt hårminne är från när jag gick i sexan och blev vald till skolans lucia. Det var då så att vi skulle ha ett luciatåg för samhället vi bor i så nästan alla var där vuxna, barn och äldre. Summan av kardemumman så går veken av på ett av ljusen och trillar ner i mitt hår som fattar eld, utan att jag själv till en början märker något. När sedan personen bredvid mig börjar slå mig på huvudet och skrika eld så går det dock upp för mig och jag blir avsliten från scen för att rädda det hår som räddas kan. Håret klarade sig förvånansvärt bra, dock var man ju the talk of the town i byn jag bor i ett tag framöver...

2012-05-01 ♥ 20:55:57
Emelie

Hej hej.1) 2 stycken2) Jag har blonderat mitt hår i flera flera år. Under gymnasiet blev jag lite trött på det och beslutade i att färga håret brunt. Jag kom ihåg att när man är såpass blond är det bra med lite rött i färgen. Tog en färgning som jag tyckte såg bra ut. Direkt efter jag gjort det ångrade jag mig till 1000. Håret hade nämligen sugit upp en massa röd färg, så blev mörkrött. Jag dejtade en kille under denna tid. Jag hade inte sagt att jag färgat håret. Han fick syn på mig i matsalen när han var påväg till ett bord. Han tvärstannade och glodde på håret i 20 sekunder. Sa inget. Sen gick han. På kvällen när han smällt min hårfärg skickade han ett sms om det. Uppmanade mig att färga tillbaka eftersom det var snyggare. Härligt.

2012-05-01 ♥ 22:41:46
Emelie

Jag menade såklart 3 stycken. Inte bra att sitta i ett mörkt rum och tro att man vet var tangenterna sitter...

2012-05-01 ♥ 22:42:55
Jenny E

1) Svar: Tre serier2) Hårminne: Jag hade tid hos frisören alldeles inan den första gången jag skulle träffa min killes föräldrar för första gången. Det kändes viktigt att vara snygg och proper då. Frisören ville vara bussig och bjussa på en toning för att vässa till min halvdassiga färg, men jag hade inte tid för det egentligen. Det var vinter, så hon smockade i toningen och satte på en plasthätta, jag drog upp huvan och cyklade hem direkt och sköljde ur det själv. Kanonlösning tyckte jag - ända tills jag kollade mig i spegeln. Jag var ILLRÖD i håret! Vi snackar inte fyllig mahogny eller så, vi snackar punkrevolts-röd. Klarröd. Besöket hos de konservativa svärföräldrarna dagen efter kändes inte alldeles bekvämt längre, haha!

2012-05-02 ♥ 03:15:19 » URL: http://busblomma.blogg.se/
Ida

1. Tre serier

2. Det där minnet när du begett dig till frisören i tron om att du kommer gå där ifrån med ett glansigt hollywoodsvall, men i själva verket betalat en halv förmögenhet för ett alldeles för kort och snett svinto.

Nu för tiden är jag fattig student och har kort sagt inte råd att betala snedklippande frisörer. Men tro det eller ej, man kan faktiskt lyckas ganska bra med klippa sitt svinto kort och snett själv! :)

2012-05-02 ♥ 10:25:04 » URL: http://totaldisorder.blogg.se/
Emely

Härlig tävling!!

*Det ingår 3 stycken

* Mitt bästa hårminne är när min kompis fixar till en snygg frisyr på mig innan vi går ut eller går på fest. Det blir så mycket snyggare än när jag gör det och jag känner mig genast finare. Ha det gott

2012-05-02 ♥ 12:39:21
Mariken

1. Det finns 3 produktserier :)2. Klipte meg selv da jeg var liten og gjemte alt håret under dukke-sengen. Mamma holdt på å le seg ihjel da hun vekket meg morgenen etterpå!!

2012-05-02 ♥ 13:13:02
Linda

Hejsan! Svaret är tre produktserier :) När jag var lite yngre hade jag långt ljus hår men så beslöt jag mig att klippa det kort och göra det brunt. Tyvärr var frisören lite ovan och klippte vääldigt kort och färgade det rött! Men tack o lov passade jag riktigt bra i den frisyren, även om jag inte trivdes till 100 % Jag har haft många andra färgmissöden i mitt korta liv, läs gärna den längre verisonen på min blogg. Kram <3

2012-05-02 ♥ 14:58:38 » URL: http://liunder.blogg.se/
Linda

Hejsan! Svaret är tre produktserier :) När jag var lite yngre hade jag långt ljus hår men så beslöt jag mig att klippa det kort och göra det brunt. Tyvärr var frisören lite ovan och klippte vääldigt kort och färgade det rött! Men tack o lov passade jag riktigt bra i den frisyren, även om jag inte trivdes till 100 % Jag har haft många andra färgmissöden i mitt korta liv, läs gärna den längre verisonen på min blogg. Kram <3

2012-05-02 ♥ 14:58:50 » URL: http://liunder.blogg.se/
Therese

Det ingår 3 serier!Ett av mina hårminnen är när jag nyss hade fått hjälp av en kompis att färga håret, dagen efter när jag kommer till skolan så inser jag att vi glömde färga hela främre hårfästet och jag har en stor rand som är helt ofärgade längst fram på huvudet! Det var råttfärgat och resten var rött, riktigt stiligt!

2012-05-02 ♥ 15:00:50 » URL: http://theresestrid.blogg.se/
Lisa

Hej hopp!!

Det ingår 3 st produkserier!Ett av mina tydligase hårminnen är sen jag va liten ca 5 år och hade fiiit långt hår ner till rumpan ,alla mina grannar och kompisar skulle hålla på och göra frisyrer och leka frisör hela tiden.. Det tröttnade jag på så mamma fick ta mig till frisören & ut därifrån kom jag i en "tuff & snygg & KORT" pojk frilla... har kvar flätan dom klippte av än idag :)Håller tummarna för vinst!

2012-05-02 ♥ 15:45:11
Elin

1. 3 stycken produktserier ingår!2. Jag har alltid varit väldigt rädd om mitt hår, det är långt och blont, väldigt nordiskt och är så naturligt. Jag har därför inte varit så vågad med mina frisyrer, inte heller i tonåren. En gång bestämde jag mig dock för att jag måste prova något nytt och tänkte att jag skulle vara hårmodell. Det gick inget vidare. För att göra en lång historia kort slutade det med att inte ens hälften av mitt hår fanns kvar på huvudet och det som fanns var i alla de olika längder samt alla regnbågens färger. Jag tror jag grät mig själv till sömns en hel vecka innan jag gick och färgade om det till enhetlig färg i alla fall. Nu mer är jag lite mer vågad gällande frisyrerna, men jag färgar det aldrig igen mer än lite ljusa slingor på vintern!

2012-05-02 ♥ 15:49:47
Emelie S

1. tre stycken!

2. åh, haha mitt starkaste minne i "hårväg" var när jag gick på dagis (lekis?) Iallafall. En dag på dagis bestämde jag mig för att klippa av en handfull hårslinga i luggen. Inte nog med det, jag klippet den 2 cm från hårbotten när resten av mitt hår räckte till axlarna.

Slutade med att min mamma fick klippa en 2 cm lång lugg som det tog ett bra tag innan den såg "normal" ut...

2012-05-02 ♥ 18:21:49 » URL: http://emeliestricker.devote.se
Elvira

Det ingår tre stycken produktserier!Mitt roligaste hårminne måste vara när en av killarna i min klass satte en såndär kardborre-växt i min kompis hår. Vi var kanske sådär 7-8 år och hennes hår var redan krulligt som tusan. Det ägnades en hel eftermiddag åt att dra loss hår från hennes huvud ska jag säga!

2012-05-02 ♥ 21:07:36 » URL: http://leaf.blogg.se/
Marie

1. 3 styck serier!2. Måste vara min uppklippta hemska pojkfrisyr jag hade när jag var 12-13 år. Vad tänkte jag på? Och hur kunde mamma låta mig göra något sånt? :P

2012-05-02 ♥ 22:01:31 » URL: http://mariebostrom.blogg.no/
Olivia

Det är 3 set man kan vinna :)Mitt bästa hårtips inför sommaren är att använda sig av ett riktigt bra UV-skydd till håret, till exempelvis Solar Sublime just från L'Oréal! Använd det varje dag för att nå minskat slitage.2012-05-03 ♥ 11:09:57
Agnetha

Jag är helt ny på din blogg och den är ju grymt bra! Kommer helt klart att följa den :-)1) Ingår 3 produktserier.2) Jag var något yngre än jag är idag (logiskt va) och fick för mig att göra någonting spontant och crazy åt mitt hår. Gick in på en drop-in-salong och gav frisörskan fria händer att göra vad hon ville. Det blev en helblekning. Resultatet? Ett ljusrosa hår. Och då menar jag verkligen jätterosa! Jag hade nämligen färgat mitt hår konstant i flera års tid i olika röda nyanser beroende på humör. Strax efteråt tyckte jag det var fränt men tröttnade ganska fort och färgade över katastrofen ;-)

2012-05-03 ♥ 15:32:04
Erica Rosander

tjena bruden!3 stycken serier ;)asså detta är nästa pinsamt att jag säger det högt, försov mig en dag till skolan(det värsta ever right). och så hinner jag ju inte duscha och SÅKLART är mitt torrschampo slut, så jäkla typiskt!

så jag bara, aa men det borde ju funka likadant med vetemjöl!

i mitt as att det funkade, såg ut som jag hade löss i hela håret!

TIPS! pröva inte det <3333

2012-05-03 ♥ 17:25:48 » URL: http://ericarosander.blogg.se/
Rebecka

1. Svar 3 st

2. När jag fastnade med håret i en sån där "mjölk-skummnings-visp". AJ kan jag bara säga, det tog lång tid innan jag kom loss :P

2012-05-04 ♥ 11:31:24 » URL: http://etrella.blogg.se/
Kissen

Hejsan halojsan!3 serier ser det välan ut att vara. :)Roligt hårminne ja. Det finns ju en del då jag är en sån där långhårig jävel. Men vi kan ju ta ett paniskt ett som gjorde mig rädd för stylingverktyg i måååånga långa år efteråt.På det goa 90-talet (en är väl gammal) fick jag i nån veva när jag var 12 ett sånt där multiverktyg med utbytbara tillbehör som var poppis då, varmluft och grejer. Det var locktång och olika typer av borstar och sånt fräsigt.

Locktång var ju helt okej, men vid något tillfälle ville jag fluffa luggen med en typ av rundborste, så jag skred till verket och efter en liten stund inser jag att jag sitter ohjälpligt fast i den jävla borsten. Jag hade trasslat in mig totalt.Fick gå ut till mamma och bara "maaaaamaaaaaaaaa!!!!".

Jag tror det tog ca en timme för min ömma moder (bless her heart!) att reda ut härvan. Det var sjukligt nära att saxen åkte fram men som tur var är min mams rätt så tålmodig och hon ville visst inte se sin 12-årings svanklånga man ryka så till slut kom jag loss. Tilltufsad men vid liv (håret alltså)!Sedan vågade jag knappt använda en hårfön förrän jag var 20, än mindre en plattång!

:)

2012-05-04 ♥ 16:54:41
Anna

1; Det finns tre olika!

2; När jag i sommar åkte ner till Schweiz och helt plötsligt bestämde mig för att klippa mitt hår för jag tyckte helt plötsligt att mitt ljusblonda hår var för elektriskt och varmt. Jag hade låtit mitt hår växa från axellångt till "nerevidbröstet" långt innan jag klippte av det och var väldigt stolt. För jag hade ju lika långt hår som restena av tjejerna. Beställde en tid och fick håret tvättat samtidigt som jag satt i en massagestol och så vips, så hade jag kapat 3 decimeter av svallet, kort i nacken och lite längre där fram! Sen när jag kom tillbaka till skolan (detta var under ett sommarlov) fick jag höra av mina vänner att jag absolut inte passade i kort hår och de undrade hur lång tid det skulle ta tills jag fått tillbaka min gamla längd! Snacka om surt. Så det har snart gått ett år och håret är nästan i samma längd fortfarande! uff.

Håller tummarna!

Ha det bäst!

2012-05-04 ♥ 17:08:05 » URL: http://hhoglunds.blogg.se/
Marre

1. Det finns 3 st!2. Ja du asså det här e ju lite vidrigt men jag bjuder på´t! När jag var i typ 10års åldern så hade vi en katt som hette Sotis. Jag låg på soffan och glodde på TV och sotis kom och la sig bakom mitt huvud på kudden och började "trampa" (ni vet så där som katter gör när de ska mysa in sig) i mitt hår. Jag hade långt och tjockt hår och älskade redan som liten att bli pillad i håret så jag hade inget emot det men efter en stunds "trampande" så får Sotis värsta attacken och spänner klorna i mitt huvud och trycker sig mot mitt huvud och jag börjar skrika och försöker få loss honom. När jag får loss honom så e jag typ blöt i håret och morsan håller på att kissa ner sig av garv. Min katt hade alltså sarrat mig i håret! ALdrig någonsin jag låter en katt komma å "trampa" på mig igen! haahahaTjingeling!

2012-05-04 ♥ 21:28:54
Elin

1. Det ingår 3 stycken.

2. Ett lite otrevligt minne jag har är från min studentbal, när jag gick till en frisör för att fixa en snygg uppsättning. Hon förstod nog inte riktigt min vision och det slutade med att jag gick därifrån ganska missnöjd och såg (enligt mig) ut som en pudel, vilket jag hade betalat 700 kronor för. Inte så kul!

2012-05-04 ♥ 23:41:26
Jannika

1. 3 stycken.

2. Mitt värsta hårminne är när jag gjorde en hårförlängning/tjockning i mitt långa fina hår när jag var 18 och hade i den några månader för länge, slutade i att det tovade sig i min hårbotten och fick klippa ut tovorna och mitt hår blev tunt och kort :( håller på att spara ut det nu igen och har kommit en bit iallafall :) (är 22 idag)

2012-05-05 ♥ 21:54:28
Caroline

Generös tävling! :-)

1. 3 stycken

2. Mitt värsta hårminne är nog rätt klassiskt-

tonåring låter kompisen sätta saxen i hårsvallet.

Etappklippning blev hackklippning, men konstigt

nog så grät jag inte. Det gjorde däremot min

mamma. Så kompisens skam och mammas tårar är

det jag minns mest. Kan tillägga att en duktig

frisör efter många suckar fick till en frisyr

som var helt acceptabel :-)

2012-05-06 ♥ 12:24:21

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback