Spiderchick

Att avsluta en konversation
Tiden går fort när man har kids. En hel dag säger bara sviiiish!
 
Ungefär så här kan en konversation hemma hos oss se ut:
 
- Jag tänkte åka till replokalen imorgon, är det okej? säger min kille.
- Ja v... börjar jag.
 
Oj då nu knorrar Mini bäst att amma! Och så måste vi göra frukost till oss andra. Duscha, putsa deo under armhålan, jaga Lilleman med tandborsten... Oj nu är det visst redan lunchtid! MiniSpider har bajsat i blöjan. Ja visst Lilleman du kan få måla med vattenfärg. OBS! Ej på tapeten! På papper. Amma igen. Oj oj nu är klockan mycket vi ska snart vara hos kompisarna. Packa skötväskan. Hela familjen ut genom dör... Nämen MiniSpider har inga kläder på sig? Varför säger han inget? In igen. På med kläder. Ut igen. Iväg. Lek lek. Hemma igen. Middag. Nattning av kids. Så. Pust. Vart var vi?
 
- ... isst du kan åka till replokalen imorgon.
- Gött.
- Japp.
 
Dagen slut.
 
 
Peace på den.
Fröken Josefine

Hihi "Varför säger han inget?", du är så rolig :D men lär nog vara precis så virrig när jag får barn i framtiden, är virrig redan nu.

Sara

Haha exakt som här hemma ;)

Millan

Menar verkligen inte att kritisera, men funderar ni på att byta till en ergonomisk sele när Mini blir lite större? Om han verkligen gillar att hänga på magen lär de kunna användas längre än en BB :)

Svar: haha nu är ni typ tjugo stycken som skrivit till mig att vi ska byta sele :-) Jag tackar för tipsen! Ska absolut kolla upp det om han vill fortsätta hänga i en sele även som tyngre, nu är han ju rätt lätt i vikten :-) Är dom dyra dom där ergonomiska? Vart kan man köpa? kram
Moa DeBruin

Linn

Hej!

Du verkar vara väldans haj på det här med ostbrickor. Skulle du kunna ge mig som nybörjare något tips på vad för ost man skulle kunna ha? Min sambo som älskar ost kommer bli överlycklig om det blir lyckat. :)

Svar: Oj... Hm... det är ju lite vad man gillar men kanske brie, en vitlöksost, en blåmögelost och kanske två färskostar (du vet dom på burk med olika smaker). Sen päronklyftor, paprika och ostbågar ;-) Lycka till!
Moa DeBruin

♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥

Haha, ja, fast oftast kommer man ju inte ihåg vart man var...!

Anonym

Som vanligt skriver du så otroligt igenkännande o koniskt :-D din blogg är den bästa!

Ellen

Haha, underbart! ;)

Ida

Haha, så där är det verkligen ibland

Theresia

haha, spot on!

emma

hahhaa jag dör :D
när jag grejar med datorn/mobilen och småfnissar lite då och då så säger alltid min kille: läser du den där spajder igen!? :D jepp!

Millan

Oj, jag är nog inte den som är mest kunnig om ergonomiska selar, men, google is your friend? ;-) Här kanske du kan hitta något? http://www.sjalbarn.se/?p=1254 Tror de kan vara rätt dyra men då kan de användas i flera år om man vill. En BB funkar väl bara några månader. Finns bra andrahandsmarknad också tror jag.

Ett stort plus med ergonomisk sele är inte bara att det är mycket bekvämare för bebisen (tänk själv skillnaden på att hänga i grenen och att verkligen sitta i selen), utan även bekvämare för bäraren, win-win :-)

Linnea

Haha det här känns väldigt bekant. Imponerande dock att komma ihåg vad ni pratade med på morgonen efter en dags vardagsstök Jag brukar ofta komma på det några dagar efteråt, om alls.

Emma

Hahaha, jag är dock imponerad över att ni kommer ihåg att avsluta era konversationer! Ibland (ganska ofta faktiskt) så blir vi lite tjaffsiga "Men det har jag ju sagt?" "nähähäääe, du sa bara att du hade funderat på en sak..." Vi får noga byta till sms-kontakt enbart, så finns det svart på vitt (Obs. bra om man behöver bevis!) Kram!

Svar: hehe :-)
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress