Fantastiskt

Lilleman ville aldrig befatta sig med någon napp. In stoppade vi nappen och ut for den likt en projektil redo att döda vem helst som råkade stå i vägen. Nej Lilleman ville bara ha the real thing (mammas tutte).
 
MiniSpider där emot kan tänka sig att tröstas av annat än kvinnobröst. Jag blir lika preplex varje gång han tar nappen och dessutom blir lugn av den??
 
- Men gud blev han hastigt sjuk? tänker jag förvånat innan jag förstår att det är nappen som verkar.
 
Fantastiskt!
 
 
 

Kommentera gärna!
Jessica -The Truth And Other Disasters

Åh vilka söta och mysiga kläder han har! Vart får man tag i en sån dress? :)

Svar: den är från Lindex tror jag, typ tre år sedan. Stackarn ärver allt från brorsan ;-)
Moa DeBruin

2012-08-23 ♥ 12:57:39 » URL: http://jayde.blogg.se
Sofie

ÅÅ! Varken jag eller lillasyster tog napp, men halvsyster var väldigt glad i nappar. Något min arma moder var ganska glad över ;D

Svar: Ja napp är ju faktiskt ganska bekvämt... ;-) Fast med napplösa kids blir det gött sen för man behöver aldrig vänja av dom så to speak :-)
Moa DeBruin

2012-08-23 ♥ 13:24:42
Mia

Här är det tvärtom! Storebror hade/har en stark nappassion (antagligen efter mig som motvilligt slutade med napp typ i samband med skolstarten...) men lillasyster är ytterst tveksam. Nappen åker ut ideligen, men då ångrar hon sig och vill ha in den igen. Kanske. Nej, förresten.

Jättekonstigt tycker jag! Herregud, varför skulle man tacka nej till att smaska på en delikat munplugg i äkta gummi? Nästan så jag funderar på att ta över den själv, när hon nu är så otacksam.

Svar: haha ja varför tacka nej till detta? En utsökt färg kan jag tänka mig att den har också. Nappen.
Moa DeBruin

2012-08-23 ♥ 13:27:00 » URL: http://www.bloggkommentatorerna.se
Shelley

HAH, minns när min lillebror var drygt två år gammal och började använda napp när han var sur/trött och förvarnade då oss andra i familjen... Så sött! <3

2012-08-23 ♥ 13:29:23 » URL: http://shellleyy.blogg.se/
Emma

Grymt bra blogg:) söt bebis med. Hur gammal?

Svar: 1,5 mån ungefär :-)
Moa DeBruin

2012-08-23 ♥ 13:43:25 » URL: http://emzansliv.blogg.se/
thilde, mamma till benjamin

Åh vilken lyx för er att lille vill ta nappen! Jag kämpar varje dag med att försöka lura i Benjamin napp, han är precis som din förste, BARA TUTTE DUGER.. haha, man känner sig minst sagt som en mänklig kossa aka napp ;)

Svar: I know the feeling sista! Tiden går fort och vips är du rätt glad att han aldrig tog napp ;-)
Moa DeBruin

2012-08-23 ♥ 13:51:41 » URL: http://thiilde.blogg.se
Anonym

Söt!!!

2012-08-23 ♥ 13:55:10 » URL: http://hasselqvist.blogg.se/
Anna

Haha, kanske lite random grej att tänka på. Men tar du bilderna så där att inte ansiktet syns, eller klipper du bort det sen, innan du lägger upp det på bloggen? För det kan ju inte vara kul att bara ha massa såna bilder själv? :)

Svar: Jag tar bloggbilder och så tar jag bilder till familjealbumet ;-)
Moa DeBruin

2012-08-23 ♥ 14:26:47 » URL: http://annanykom.blogg.se
Mamma Z

Så gosig han ser ut :). Alla mina tre har haft napp och hoppas nu på att den lille kommande med tar den så bröna får några välförtjänta minuters vila!

2012-08-23 ♥ 14:53:53 » URL: http://www.mammaz.com
Liselotte mamma till Liiam

Gud vad skönt för dig att att slippa vara en vandrande tutt tröstare, nu kan ju även pappsen trösta på ett helt annat sätt :D

2012-08-23 ♥ 15:18:09 » URL: http://liselottelarsson.blogg.se
Sanna

Har också turen med att vår lille knodd tar nappen! Mycket bra att kunna trösta så. Han sover aldrig med den, men den funkar utmärkt att plugga igen med dagtid ;)

2012-08-23 ♥ 15:33:27 » URL: http://lillaelias.blogg.se
stina

Don't get your hopes up! Vår lilleman tog napp när han var pytte, men slutade när han var en månad för att bara ha the real thing. Inte förrän vi lyckats byta ut alla måt mot mat så godkände han nappen. Vid ÅTTA månaders ålder.. "sug" på den :)

Svar: haha ja så var lilleman med. Tog nappen första två veckorna innan han fattade att han kunde spotta ut den ;-) Mini tuttar på den än så länge så jag hoppas ;-)
Moa DeBruin

2012-08-23 ♥ 15:41:31
olivia

så var det för oss med. Storasyster här hade aldrig napp, hon hade inget sugbehov alls. hon åt bra på bröstet när det var matdags, annars var hon lugn som en filbunke. Men lillebror som är fyra veckor nu, jag började introducera nappen för en vecka sen för honom. Men här är det inte han som är problemet, det är JAG. när ska jag använda nappen? nu? vill han ha den? ska jag försöka även om han spottar ut den? han kanske bara lär sig hur han ska suga? äsch han kanske inte behöver ha napp? eller? Min barnmorska tyckte nog att jag var bra konstig när jag satt hos henne och frågade 'Hur använder man napp?'. Jag vill att han ska ta nappen, för det är så bra i VISSA situationer. Men än så länge vet jag inte om han vill eller inte. han kanske fortfarande lär sig tekniken ;P hehe. Här fick du en novell... sorry! ;)

Svar: haha jag känner igen mig. Känns superknäppt att stoppa in en napp och som du skriver vet jag inte heller exakt när? Hur gör man? Men jag har ju testat nu ngr gr och blir som sagt lika förvånad varje gång det "funkar". Vi kommer nog in i det så småningom hehe
Moa DeBruin

2012-08-23 ♥ 17:15:49
Sara

FIN BODYSUIT!(Eller vad heter det?) Jättefin i vilket fall. Och även att man inte får se så mycket av dina barn så måste jag säga att dom är förbannat söta dom också :) Och du ;) vill veta din hemlighet till att du kan se så pigg och snygg ut. Jag känner mig som en sopsäck som aldrig får duscha och massa gravidkilon kvar ;(

Svar: Tack vilka goa ord :-) Hemligheten är att ta kort ur smickrande vinklar ;-) Jag känner mig inte som piggast i stan direkt och mina gravidkilon sitter kvar på magen men det kan jag dölja med en stor tröja ;-) kram och pepp!
Moa DeBruin

2012-08-23 ♥ 17:50:37 » URL: http://rultans.bloggspot.com
Mirre

Det är så sjukt påfrestande ibland att vara levande napp. Har precis börjat jobba och lillan på 11 månader suger ut mig på nätterna. Den äldsta var likadan och på nåt sätt lyckades jag sluta amma henne så det ska väl gå med den här med.

2012-08-23 ♥ 18:39:37
Tess

Min lillebror (8år yngre än mig) brukade alltid snutta på mitt lillfinger ^^
funkade bra tills han fick tänder, Aj!

Jag vill gärna att vårat barn ska ta napp, då sambon lättare kan trösta med den istället för att bara mina bröst duger ^^ sen så tycker jag det är så gulligt när barnet ger sin napp till kattungarna på skansen! :D

2012-08-23 ♥ 18:41:29
Sandra

Åh, jag hoppas verkligen att min lille bebis kommer vilja ta napp. Vore skönt att slippa agera ständig napp själv.

2012-08-23 ♥ 20:41:27 » URL: http://glagla.blogg.se
Ann-Christin

Nämen! Har du plitat ihop en filt (gissar jag mig till) i mormorsrutor?
Imponerande! (för jag förutsätter att det är du som virkat). Själv förvandlades min mormorsruteplan från ett överkast till ett överkast till lilla frökens rum till en ruta i bara en färg. En minigrytlapp, typ...

Svar: det är min mormor som virkat ;-) duktig du är som försöker hörru! :-)
Moa DeBruin

2012-08-24 ♥ 17:06:17 » URL: http://berndtssonlundstrom.blogg.se/
Malin

Visst är det underbart! Tösen vägrade napp, däremot "käkade" hon 4ggr/h då det bara var de som gällde då hon var missnöjd.. Det positiva med den processen var att jag tappade 20 kg rätt fort :) Nappen är en gudagåva! Nr 2 däremot han tog napp direkt & är nästan besatt av den då det är mys på g

2012-08-24 ♥ 17:15:48 » URL: http://Maaalinp.blogg.se
Ida

Å!!! Nappen!!! Min life saver! Bästa. Ever. Grattis! :)

Och tack för galet bra bloggande.

Mvh/ mamma till nappfetischisten nr 1!

Svar: haha tack själv ;-)
Moa DeBruin

2012-08-25 ♥ 19:15:59

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback