Spiderchick

Fjärils vinga
Igår trillade jag över en störigt snygg plansch på Ikea.
 
Älskar!
 
Nu ska den bara få en ram och en plats i hemmet. Och om detta ska ske i den takt saker brukar ske i vår familj så lär väl tavlan hänga på väggen lagom till nyårsafton. 2014. 
 
Eventuellt speedar jag upp processen något.
 
 
 
Tilla

Nämen! Var på Ikea i lördags och föll också pladask för just den planschen! :D Nu står den så fint på min byrå...

Hannah

Åhh såg den där i Ekatalogenmen fattade inte om den var med i deras sortiment, fanns inget pris.. Ska också köpa perfa hemma hos mig :)

Hannah

Tryckte på push it baby lite för fort! Har engelsk rätt stavning så bryr mig oftast inte om det röda under texten... Men alltså det heter IKEA ;) haha

Svar: haha ;-)
Moa DeBruin

Sofia Ekström

jag såg den också senast jag var på ikea (åt också köttbullar där, såg på instagram). sjukt jävla snygg, fast jag köpte den inte.

ps. sätt upp den med häftstift, går mycket snabbare. och vad är väl ett par hål i en vägg?

En kvinnas vardag

Jättefin! Älskar fjärilar!

Alexandra

Häftmassa! :D

Andrea

Såg den på livethemma.ikea.se och fastnade direkt! Den är jättefin :) tyvärr tror jag inte min sambo skulle uppskatta den, men å andra sidan är jag inte jätteförtjust i hans teknikprylar heller ;p

JHH

Åh. du behöver inte känna dig ensam. Vi (okej då..pappa) byggde ut vår sommarstuga med början 1997. Det är klart förlänge sedan bortsett från några saker: 1. Borden som skulle kommit upp i ena rummet kom aldrig upp..och har inte gjort det nu heller. (den kommer nog aldrig komma upp)
2. Mattan (alltså inte trasmatta utan ah matta) i ena delen av hallen kom upp först den här helgen. sisådär 13-14år efter... Så 2012..verkar ju vara en ytterst kort period ;)

Sara

Snygg var den, så hoppas de blir 2012 alla fall^^

Sandra

Härligt att höra att vi inte är dem enda som tar åratal på sig att fixa saker. Sambon fick en tavla av mig i födelsedagspresent förra sommaren, den hänger fortarande inte på väggen - fast den är så fin!

Svar: haha...
Moa DeBruin

Isabell

Åh, den där ville jag också köpa när jag såg den på IKEA, kanske får bli ett senare inköp.. Jag tycker det är fint att om man har en sån "skolplanch" att fästa lister i planchens över och nederkant så får den liksom bara hänga mellan dem. men en ram med glas kanske är bäst när man har små nyfikna barnfingrar i hemmet ;)

Svar: det lät himla snyggt det du beskrev :-)
Moa DeBruin

Kajsa

Riktigt supersnygg!

julia

Supersnygg ju! Har letat efter en såndär eller annan insektsplanch, får åka till Ikea när lönen kommer ;) Vad kostar den?

Svar: eh... Jag tror att den kostade hundralappen, minns inte :-/ Fin är den :-)
Moa DeBruin

Sugarplum

Hej, klickade in på din blogg och upptäckte att den va intressant men också att du va en Skövdebo och då gjorde det saken roligare!
Ska bli kul att följa den om dina äventyr!
Kram! :)

Svar: kul :-)
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress