Spiderchick

Hittar aldrig min storlek
Det är totalt värdelöst att ha storlek 37 i skor. Det är en storlek som alltid är slut när jag ska köpa nya skor. Nästan alltid i alla fall. Storlek 41 där emot tycks alltid finnas kvar bland de pjuks jag är intresserad av.
 
Under min förra graviditet växte mina fötter från 36 till 37. Jag får helt enkelt se till att bli på smällen ett antal gånger till. Har jag tur växer mina fötter då till en permanent 41:a och jag kan skörda den ljuva frukten av att alltid få tag i min storlek. Maaaan will that be a sweet feeling!
 
 
 
 
Sara

Hahahaha! jag hittar aldrig 41or! bara 36or och 37or...
Vi får langa skor åt varandra du å jag ;D

Svar: haha ja det får vi göra! Bli ett team liksom :-)
Moa DeBruin

Sandra

Jag vet hur det är :/
Man får leta ihjäl sig och hittar några snygga skor så är de oftast från storlek 38 och uppåt, ingenting under :(

Theresia

Nej si där har du fel. Gräset är inte alltid grönare på andra sidan. Jag har storlek 41 och jag tycker då verkligen att de oftare är slut än storlek 37.

Svar: haha... Misstänker att vi alla upplever det så här, oavsett storlek ;-)
Moa DeBruin

Anonym

Samma här!! Hittade så fina skor igår som fanns i alla storlekar utom 37!!

Emelie Beatrice

Har samma problem! :P

Ankilika

Prova hitta ett par snygga skor i stl 35 :) ännu värre om man ska ha ett par klackar. Barnavdelningen är ungefär det jag får hålla mig till

S

Meeen, hur är det möjligt?
När jag kollar skor finns alltid 37or, aldrig 39or och det gör alldeles för ont att med våld pressa ner tassen i en alldeles for tajt sko och sedan försöka gå i den tyvärr:(

mik

Min storlek finns nog ännu mer sällan.... 35 liksom. Hitta en sko med klack och storleken 35..

Hanna

Det är likadant att ha BH-storlek 80-85 F-G. Det finns ALDRIG! En handlare sa till mig en gång att den är populär men att den inte tillverkas så mkt så de tar inte in så många olika. Man ba, HALLÅ VÄRLDEN KAN VI SNÄLLA FIXA BH:ar TILL ALLA?!?!

Sjukt störigt att småbröstade kan köpa BH:ar för 99kr när jag måste punga ut med minst 600-700kr för min. Vad är diskrimineringsombudsmannen när man behöver honom liksom?!

Alexandra

Håller med Sara. Har exakt samma problem. Att hitta 41or är sjutton kört. De är alltid slut. Om de ens finns. Men 37-40 brukar inte vara några större problem att hitta. Fast det är väl så alla upplever det antar jag. Just den storleken som man själv har finns inte, men alla andra. Men över lag tycker jag nog faktiskt att det är så att det är svårt att hitta snygga skor om man har stora fötter. Och har man sen som jag, stora och breda, ja då är det ännu svårare. Om man då inte vill gå omkring i gympadojjor för jämnan.

Jenny - mammaliv i Nashville

Mina fötter växte också under graviditeten & stannade en storlek större?! Whats up with that liksom!?

JHH

Vet hur det är...finns det i 36 så blir man superglad. Men..ibland är tom de för stora...DÅ blir man ledsen! ;)

Tessan

Jag har också samma problem fast med strl 39. Nu senast var när jag skulle ha ett par Converse, dessutom i en särskild färg. Jag var i 4 skoaffärer i ett köpcenter och överallt var just min storlek och färg slut...
Och det är inte första gången när jag bestämt mig för några speciella skor jag vill ha och som just strl 39 är slut. Så är det något jag inte gillar så är det att köpa skor. Man tröttnar ju...

Erica

Fördelen med att jobba i skoaffär ;) Man lägger undan 37orna man vill ha direkt när de kommer. :D

Katarina

Jag har också strl 37 och har aldrig problem att hitta min strl. Kompisarna som har 38 är det dock mycket svårare för.

Elin

Håller med Alexandra! Stora, breda fötter är inte kul.. Nästan alla skor går bara till 41, och om man då har lite breda fötter och skon är smal vill man ha 42, men nej, det finns inte så då blev det inget, typ. Trist att det ska behöva vara så!

Svar: Ja det förstår jag :-(
Moa DeBruin

Lise

Haha. Med betoning på maaaaan, man känner sig inte alltid helt jättekvinnlig när man går omkring med storlek bautafot. Jag tycker du ska vara nöjd med din 37a, jag hade gärna bytt med dig. ;)

Anonym

Jag har alltid oturen med att skor jag vill ha är för stora i storlek 36, och 35 finns ju typ aldrig!!!

Hanna

Okej, vi kan byta plats! Jag åker till Skövde och hittar skor i 41, medan du kan få åka hit till Stockholm och köpa alla dessa jäkla 37:or som aldrig verkar ta slut... haha ;)

Elin

Din storlek har iallafall funnits innan den tog slut. Att ha större storlek än 41 tar ändå det-är-mest-synd-om-mig-priset för det görs inga snygga skor i större storlekar. Funderar på att kapa tårna.

Svar: förstår att det känns trist :-/
Moa DeBruin

Helena

Jag undrar var du letar skor någonstans. Jag har 40-41 och lyckas aldrig hitta några, bara 36-37 kvar!

Svar: vart letar DU skor undrar jag tillbaka?? ;-)
Moa DeBruin

Caroline

såg nu att det är dragkedje nerifrån också så han slipper va naken... men du då?

Caroline

och att det blev vid fel inlägg...ska nog sova nu..får skylla på att jag tentapluggat hela dagen :s
det förra var alltså till zipperallen....

Nomaden

Och jag hittar alltid bara 37:or och 40:or när jag ska köpa skor! Vi kan inte ha samma skosmak, haha. Jag har storlek 39 och tycker att de alltid är slut.

emilia

Jag hittar aldrig skor i 41. Frågade på Din sko och de berättade att de oftast bara köper in 2 par.

Malle

Hua, jag håller med de tvärtomare som skrivit tidigare, minsann finns det alltid i 37 och 38, då jag ska klämma ner fötterna i 41, helst. Nu är det dock sex veckor tills jag ska ploppa ut min inneboende och det är bannemej inte lätt att hitta skor som rymmer preggofötter när man har stora från början :P
Men men, bara att se det från den ljusa sidan! Ett högt torn behöver en bred bas, 36or hade sett löjliga ut till mina 178 cm. Och det har ju faktiskt varit sommar och flipflops och träskor har varit tacksamma skodon :)

Tjingeling!

Ann-Christin

Jag har den perfekta kombinationen. Storlek 40 inklusive långa tår så hittar man snygga skor men bara storlek 39 så krullar man snabbt och lätt ihop tårna och tadaaaa! Skorna passar :)

Svar: haha gött ;-)
Moa DeBruin

Stina

Stl 35 är lite kinkigt att få tag i också. Såg att många andra hade skrivit det också, jag trodde jag var ensam (okej kanske inte riktigt) om det problemet. Dags för skobranschen att skärpa sig i det fallet?! :)

Jessica

Jag ÖNSKAR att jag hade 37! Fast de skulle nog bara se löjligt ut på mig, men jag hittar aldrig skor jag vill ha :/ Är en 43a och de enda skor som är snygga och finns i alla storlekar är converse, så det är de jag kör på i alla lägen! :)

Älskar din blogg, kör hårt! Upptäckte nu att jag fick min son bara 5 dagar innan dig ;)

Svar: ah tråkigt att det inte görs mer större srl :-( Tack för beröm :-) kram!
Moa DeBruin

Nathalie

Va! 37 är ju min önskestorlek :) finns en affär i majorna i göteborg (nära stigbergstorget tror jag) där de säljer utsällningsskor, heeela butiken är full av glammiga dojjor i storlek 37 :p själv har jag tråkiga 39

37 är tydligen den storlek de helst ställer i hyllan/skyltfönstret eftersom det är den som tilltalar ögat bäst

amelia

Vet du hur svårt det är att hitta klackar i strl 35? Att ha mini-fötter är nästan värre att ha 41:or. Jag får fortfarande gå på barnavdelningen och jag har märkt att det är väldans svårt at hitta heels där.

Svar: Kan tänka mig detta :-/ Damstorlekar borde finnas i strl 35-42.
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress