Spiderchick

Hur mycket kläder???
MiniSpider har fått ärva Lillemans gamla bebisplagg. Det är galet mycket kläder!! Bebis-Lilleman hade en garderob större än Mariah Careys. Minst.
 
Var kommer alla plagg ifrån kan jag undra??
 
Jag vill i och för sig dra mig till minnes att jag besökte H&M ganska frekvent när lilleman var bebis... Och det var möjligen under den perioden mina bonuspoäng på klubbkortet blev oroväckande höga. Eventuellt seglade jag även upp och blev Guldkund på kort tid. Men ändå. Så mycket kläder!
 
MiniSpider kommer inte hinna använda en bråkdel.
 
 
 
En bråkdel.
 
 
 
Saga, ALLT OM SIMS

Haha, måste bli jobbigt att välja kläder :D

Erica

Du hade iaf turen att få en till pojke, så du kan återanvända allt.
Jag har en av varje och det kändes inte riktigt okej att klä lillebror i rosablommigt med volangkant.

AnnaWK

Vi har börjat tvätta, vika och lägga in bebiskläder i garderoben nu för att få en överblick över vad vi har och vad vi behöver köpa mer av. Vill ju inte köpa 100 plagg i storlek 50 som plutten sen växer ur innan jag hinner blinka, men jag vill ju inte att bebisstackarn ska behöva vara naken under hösten heller. Balansgång det där.

Josse

Maste bara fa beromma dig for en harlig blogg :) Den ar fantastisk, humoristisk och personlig. Vad skulle jag gjort utan din blogg? :) Jag hade haft trakig om dagarna, ar sjalv ocksa mammaledig med min 6 veckors bebis. Eller ja den lilla tid jag har att lasa bloggar far jag val tillagga :)

Svar: tack snälla :-) Sex veckor, måste vara typ jämngammal med min lille?
Moa DeBruin

Stina

Haha det kan lätt bli så!

Hanna

Det är så jobbigt när det finns för mycket att välja på...

Nyfiken Alltid

Ha ha. Känner igen mig. Problemet som uppstår då är att det känns helt onödigt att shoppa nya saker. Eller kanske bara en liten ny body...

Jennifer

Haha, vad roligt att jag såg dig inne på just H&M med Lilleman för ett par år sedan!

Svar: Kan tänka mig det, jag var jämt där ;-)
Moa DeBruin

Josse

Min lille ar fodd den 11/7. Din lille spider ar val fodda dagen innan? eller vad det kanske 12/7. Spannande att folja din lille pojke nar jag har en i samma alder :)

Svar: 10 juli är han född ja :-)
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress