Spiderchick

En spindel på anabola steroider
Scenario: Jag har just tagit en dusch.
 
Kliver ur badkaret, tar en handduk och... Vad är det som kryper nedför mitt ben? Något ludet... En... En...
 
- IIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHHHHHHHHH!!
 
Den fetaste spindel jag någonsin har skådat befinner sig vid mina tår. Den är så stor att den omöjligt kan ha byggt upp sin kropp enbart på småkryp - nej det måste vara olagliga preparat inblandade!
 
Jag rusar ut från badrummet och smäller igen dörren. Tycker mig höra hur steroid-spindeln springer efter och krafsar aggressivt mot tröskeln.
 
- HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP!!
 
Nu känner jag mig helt svettig bara vid tanken på att det någonstans mellan badkaret och tvättmaskinen sitter en abnormt stor spindel och knaprar ryss-femmor. Jag kommer aldrig mer våga gå in i vårt badrum. ALDRIG! 
 
Hur jag ska uträtta mina behov och sköta min personliga hygien får bli ett senare problem.
 
 
 
Gaymasen

Haha härligt att höra min vän att vi båda har råkat ut för liknande, hemska händelser så här på kvällskvisten.

Insekterna anfaller?

Sara

Det är det värsta med sommaren, alla s*itkryp!

Josefin

Neeej! Nu kommer jag aldrig kunna sova inatt. Fan att din blogg ska vara så beroendeframkallande och att jag var tvungen att läsa den nu. Spindlar är det värsta som finns! De borde dö ut allihop

Emelie

usch!! jag såg den största spindeln jag någonsin har sett i Sverige förra veckan, ryser bara jag tänker på den!!

Housewife Diana

Ha ha, så du menar att SPIDERCHICK är rädd för SPINDLAR?? Ironiskt.. du är rolig du..

Svar: haha ja... Men mitt namn uppfanns ju inte för att jag gillar spindlar utan för att jag gillar simpsons :-)
Moa DeBruin

Jojjo

Usch, det har hänt mig med, men som tur var stod sambon i närheten så den spindeln försvann fort =S

Frida

Jag fattar inte! Varför kan inte småkryp vara just SMÅ kryp?! Min katt fångade en typ 10cm lång gräshoppa tidigare idag. Blä!!!!

Jennie

Nejmen, stackare!

Nu blev ja dock nyfiken, spiderchick med spindelfobi?
Hur gick det till när du tog/fick namnet spiderchick? :)

Svar: Jag tog mitt bloggnamn efter att ha sett simpson the movie, deras husdjur heter ju Spiderpig ;-)
Moa DeBruin

s p i n d e l t j e j e n (och lilla Pyret i magen)

... och inte nog med det... här kommer Spindeltjejen till råga på allt! ;)

Har darling tagit hand om den åt dig nu då? ;)

Sandra

Näe fyyyyyy!!! Jag lider med dig! Förra veckan bodde jag och karln i ett litet hus på landet, en kväll sprang en stor fet spindel över sängen. Gissa vem som fick panik och ställde sig och grät i ett hörn tills karln hade letat fram spindeln och dödat den? Gissa vem som inte kunde sova på hela natten av rädsla för en ny spindelinvasion?

Queeneileen

Akta så inte nån av dina fina grabbar ser dig mitt i rädslan. läste i psykologin i skolan att fobier ofta kan grunda sig i att man sett en förälder svag i en viss situation. Minns väldigt tydligt att vi också hade en sån där anabol spindel i hallen när jag var liten och min pappa vågade inte gå i närheten!
behöver kanske inte nämna att jag förespråkar utrotning av samtliga raser inom spindelfamiljen? Eller eventuellt gratis kbt-terapi för att bli av med fobin. ;) uääääää!!

S.

http://spiderchick.nu/2008/august/min-radsla-har-gatt-over-styr.html ;)

Mella

Stackarn hade väl läst din blogg (på sin lilla, lilla laptop) och tack vare bloggnamnet fått för sig att du var en spindel-vän. Säkert ett rent misstag från spindlens sida!

elin

nääää? Fy va äckligt! :(

mormodern

Fjantmaja. Vad kan den göra dej?? Inte ett skit:) Tänker i stället på mjölkdonationen. Nu betalar du tillbaka för den goa mjölken du fick, av andra snälla mammor när du var en minimoa.Faktum är att du fick några slurkar på BB Juni 83. Känns väl bra att "bjuda igen":)

Meta

Avskyr spindlar. Vedervärdiga små kryp. Där jag/vi bor har vi ett litet problem med jaktspindlar. När det börjar bli kyligt ute så kommr de in. Min man är redigt trött på hysteriska samtal från mig och jag fick en liten händig sak i present. En liten dosa som sätts i eluttaget och skickar ut ultraljud som avskräcker spindlar.
Peppar peppar men under det år vi använt oss av "spindel-fritt" har vårt sovrum varit just det. Spindel fritt!

Gudrun

Känner igen mig! Såg ett monster i sovrummet i morse. Som en vanlig liten spindel fast 5-10 ggr större. Om jag berättar för min spindelfobiska kille vägrar han väl komma hem...

jenny

hittade din blogg precis, har läst en del och herregud vad jag skrattat! gillar vad jag ser :)

sandra

Skrattar så jag gråter. :D

Ida Björkman

Hahaha så jävla underbart! Känns som den gången då jag fångade Bengt och hans fru i en glasburk. De hade vävt ett stort fint hem utanför min dörr.. Så jag tänkte släppa ut dem i det fria. Fångade in dem och gick iväg mot skogen. Men Bengt tar sig ut och är ca 0,5 cm från mina fingrar som håller i burken. Jag skriker, burken flyger, grannarna stirrar och burken slår backen, glaset flyger, jag skriker och ja. Bengt och frun nådde aldrig skogen och jag fick skamset samla ihop glaset på backen...

Emma L

Jag förstår dig helt och fullkomligt!
Skulle själv lägga ut trädgårdsdynorna på utemöbeln på balkongen häromdagen då jag plötsligt upptäckte en pappa-långben-spindel med världens längsta och smalaste ben under en av kuddarna - the horror! Innan jag visste ordet av befann jag mig på insidan av balkongdörren, stirrandes på spindeln. "Jaha det var ju trist, då kan vi inte använda balkongen mer i år då." Hann jag tänka innan jag insåg att jag skulle bli tvungen att vara ett gott föredöme för min dotter och ta bort den. Men när jag hade letat upp en kopp att fånga den i (vågar absolut inte döda spindlar heller - karma!) så hade den ju så klart försvunnit... Då fanns det inte en chans att jag skulle kunna gå ut på balkongen, jag menar den kunde ju ligga och lura precis var som helst och bara vänta på att kunna hoppa på mig och...ehh ja du fattar.

Hur som helst så fick min man leka spindeljägare när han kom hem lite senare och tog bort både den spindeln jag sett och ytterligare en likadan. Och ja, jag inser att jag måste jobba på den här ologiska fobin så jag inte överför den på min unge :P

Svar: hehe... Jag är egentligen inte rädd för spindlar, men den här var verkligen ENORM jag har seriöst aldrig sett en så stor och fet spindel utanför naturprogrammen på TV. Bläääää.
Moa DeBruin

Sofia Ekström

nu läste jag att ditt namn kommer sig av att du gillar simpsons. ehh... alltså.. jag fattar inte. eller jo! spiderpig? eller? just tell me, please.

Svar: Spiderpig ja, världens bästa gris :-)
Moa DeBruin

Karin

Du är alltid rolig men detta var det bästa på länge! Det tillsammans med den härliga solen gjorde min lunchrast!!

Saralito

Inget, och då menar jag inget, i hela universum kan slå monstret jag hittade på vår sovrumsdörr härom veckan. Sambon blev så fascinerad av odjuret att han fångade in och mätte det. 8 (ÅTTA!) centimeter mellan benen på det största stället var den.

Maria

Det finns bara en lösning. Du måste flytta.

;P

Anonym

hahahaha du gör alltid mina dagar, jag skrattar så jag dööör!….typ…. =)

Soff

Jag hittade en på vardagsrumsgolvet igår hos pappa. Skrek åt honom att döda den. Vad tror du han gör? Försöker få upp den på en pappersbit. In under soffan sprang den. Uuuuhhh ryser. Sen hade den kommit till hallen och återigen "döda den jäveln". Denna gången lyssnade pappa och lägger till kommentaren "den räcker ju nästan till lunch för två"

Svar: haha :-) hu!
Moa DeBruin

Denise

USCH USCH USCH! För mig som har extrem spindelfobi så skulle det innebära döden typ.. Nej fy! Du får sanera hela badrummet ^^

Fröken iDA

Vi har precis flyttat till landet. Dessutom bor vi vid östkusten och spindlarna här är GIGANTISKA. Jag skriker med som en stucken gris åt de största. Maken får döda, eller i värsta fall jag, för DÖ det måste de. Kan ju inte låta dem springa omkring som de vill i mitt hus, det har de inte fått liv till!!
De mindre spindlarna, de som andra människor kallar stora börjar jag hantera nu. Men om de kryper på mig skriker och fäktas jag oavsett storlek.

Svar: HU!
Moa DeBruin

Katja

Oh!

Nu är jag sent ute men jag har ett galet bra spindelfångartips. Jag kom på det när jag bodde i studentkorridor och endast hade ett minilitetrum och en liten toalett. Det var sommar, jag hade fönstret öppet och inklampandes kommer förmodligen världens största spindel. Jag fick panik! Var tvungen dock att mäta den och har för mig den var 13 cm i diameter. Och det var ingen långben utan en tjock spindel!

Eftersom risken var ganska stor att vi skulle stöta på varandra igen i denna lilla yta fick jag ta mig samman och försöka fånga in den. Så tog en bunke jag skulle fånga den med. Men den trillade ner på golvet, mitt bland all min skit (sa jag att jag bodde trångt?) och försvann. F Ö R S V A N N !

Nu kom verkligen paniken! Jag låste in mig på toaletten och satt där och bölade resten av kvällen. Hade förstås barrikerat dörren. Sov där inne de kommande nätterna och höll mig undan på dagarna.

Några dagar senare fick jag idéen... Dubbelhäftande tejp! Jag tejpade denna runt sängen, upp på väggarna, upp i taket så att jag iaf skulle kunna vistas i min säng och känna mig trygg, skulle även kunna se tvn då med. Och vet du vad? När jag vaknade nästa morgon var det öga mot öga med spindeln!! Den var på väg upp i ansiktet på mig!! Men fastnat i tejpen.

Visst är det genialiskt?

Vet du varför man sväljer så många spindlar? Jo, tydligen gör man ju det. Det är för att de kryper in i munnen för att dricka.

Men denna spindeln dog törstig. HA!

Svar: äh fyyy jag ryser hahah! Mycket smart fångat måste jag säga. Modigt! :-)
Moa DeBruin

Kattis

Katja:

Örk..ska tejpa igen min mun..Visste såklart att de kryper in men gaaaaaaaaaaah.

Jag glömmer aldrig när jag satt på toaletten och det kom en spindel spatserandes på golvet..Jag har nog aldrig fått mina ben så långt upp innan.Mannen hörde mitt Långben-skrik och kom för att döda den.

Oskar

Tänkte bara nämna att det kan vara så att anabolaspindeln eller en hämndlysten släkting till den har flyttat in utanför mitt fönster. Det började som ett vanligt spindelnät men den har nu i vilket fall byggt ut sitt nät rätt rejält så det är inte längre jag som har ett spindelnät utanför rummet utan spindeln som har ett rum utanför sitt nät. När ansökte spindeln bygglov till denna utbyggnad undrar jag!??? Hade minsann inte godkänt den i första taget.
Fortsätter utbygnadtionen i samma takt är det snart en fara för rikets säkerhet!
Kram (älskar dina blogg, du komponerar dina texter något helt fantastiskt)

Svar: haha :-) Och tack för snälla ord! kram
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress