Spiderchick

Hoppas på sträcksovning
Ikväll har MiniSpider haft en en ganska lång vakentid vilket gör att jag HOPPAS att han sträcksover liiiiiite längre i natt. Jag tycker personligen att klockan 02.00 är väl tidigt att kicka igång en ny dag. Klockan 08.00 känns mer rimligt. But hey! Thats me. Jag är kanske tråkig och traditionell av mig gällande just den aspekten.
 
Blir det ändå en vaken natt kanske jag passar på att liveblogga. Håll utkik!
 
 
 
Tre killar läste bok tidigare ikväll ♥
Shopaholic ♥ Blivande mamma till tre!

Hoppas för din skull att du inte behöver nattblogga även om inlägg från dig alltid är trevligt ;)

Svar: Jag slapp! :-)
Moa DeBruin

Fia FIT

Oh... my och min yngsta är nu 4 år och det är fortfarande fullt kaos här nattetid. Jag kallar det nomadliv eftersom jag byter rum hela natten :-)

Så jag förstår där. Puh.... håll ut. Om fyra år är det inte heller över.... om han är som min yngsta!

Svar: Segt :-/ Vi hade kaos länge med Lilleman, men sedan redde det upp sig kring två-års åldern. Nu sover han himla bra vilket jag är otroligt tacksam över! Hoppas dock att Mini inte drar ut på det i två år ;-)
Moa DeBruin

Amie

Här hoppas jag på samma sak. Är glad om min 1 månaders sover 4 tim i sträck. Han sover nu och jag är vaken. Varför vet jag inte, skönt att bara sitta i soffan utan bebis kanske, men borde verkligen sova. Håller tummarna för att våra små liv ska sträcksova.

Svar: Tre timmars pass i sträck sov min lille i natt, med paus för amming. helt okej natt blev det :-) Hoppas din natt sov någorlunda med!
Moa DeBruin

Malin Aurora

Aw så mysigt!

Ann-Christin

Bra då kan vi ha sällskap i etern!

Emelie

Ingen live bloggning än så hoppas ni sover gott ;) Älskar din blogg,kanske märks när jag är inne efer 01.00 och måste kolla om du skrivit något nytt fast jag vet att du är småbarns förälder. Och förhoppningsvis sover. :P <3

Svar: haha det gillar jag, att du kikar in här alltså ;-) Jag sov i natt!! Tjoho :-)
Moa DeBruin

Jenny - Namnsmycken

Väntar....väntar.....väntar.....ammar lite.....och väntar mer. ;)

Nina

Blev det ngn sträcksömn ? Jag förstörde min egen ganska bra genom att tänka på allt som man inte ska tänka på när man ska sova..önskar jag hade en off knapp och mannen med , då hade man kanske sluppit snarket :=)

Ha en fin dag!

Svar: Typiskt ;-) Ja lite sträcksov fick jag! :-)
Moa DeBruin

Rebecca (utan lilla J)

Åh tänk att det fanns en tid när minstingen låg still och inte prompt skulle äta böckerna istället. Nu får hon stå vid sidan av sängen och titta på när vi läser med brorsan...
...huuu - lät det elakt?

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress