Spiderchick

Strumpor som försvinner
Om ni tycker att det är svårt att hålla reda på era egna strumpor, då skulle ni testa att hålla reda på bebisstrumpor. Där snackar vi hala rackare! Det behövs inte ens en sväng till tvättstugan för att dom ska gå upp i rök.
 
MiniSpiders strumpor tenderar att försvinna nästan omgående efter inhandling. Faktum är att jag får vara glad om dom fortfarande ligger kvar i påsen när jag kommer hem från affären.
 
 
 
 
 
Snigelpickan

Men gud så söta små strumpisar :) När vi var små brukade vi ha "strumpbingo" i familjen. Man hällde ut alla omaka par på golvet och sen satte man igång att leta efter matchande strumppar. När man hittade ett ropade man bingo :P Haha.. lite fånigt, men det gjorde det hela så mycket roligare!

Ha det gott!

Svar: haha kul idé!
Moa DeBruin

♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥

Ja, men dom är ju såååå små! Det är ju inte så konstigt! ;)

Hoppas att ni får en fin måndag! :)

Maria

Ett ord: TVÄTTPÅSE. Du vet en sån där man har till mygelBH:arna för att de inte ska sabba kläderna och tvättmaskinen. Så fort någon tar av sig strumporna så lägger man dem i tvättpåsen och när tvättpåsen är full så tvättar man. Lägg nu detta på minnet eftersom det är det enda hushållstips du kommer att få från mig!

Svar: hehe okej :-)
Moa DeBruin

Marlene

Tvätta dem i bh-påse! :)
Du är fab!! Kram

Svar: Fanx :-) kram
Moa DeBruin

Malin Aurora

Åh gud så söta!

Rebecca

Har samma problem jag, dessa jäkla strumpor! Sambons strumpor försvinner de med när jag tvättar, förstår inte varför?!?!?

Em - mamma på NZ

Haha ja vad är det egentligen med små strumpor som gör att de springer bort så fort? För att de är ytte pyttesmå antagligen... Fastnar väl i vilken springa som helst eller spolas ut i avloppet från tvättmaskinen! Jag blev så trött på omaka o ensliga strumpor i L:s strumplåda att jag helt enkelt gjorde två, en för maka par och en låda där jag slänger ner små ensamma stackare. En gång i veckan ungefär öppnar jag lådan och det blir lite av en tävling varje gång hur många strumpor jag lyckas para ihop! Okej slut på uppsats ;)

Anonym

Haha, min sambo utbrast precis glatt; ja hittade strumporna som försvann förra tvätten. jotack, ja vet va du talar om...bebisstrumpor är hala små rackare!

Sofie

Lägg alla strumpor i en tvättpåse =) För det mesta finns alla kvar där i sen =)

Sofie

Lägg alla strumpor i en tvättpåse =) För det mesta finns alla kvar där i sen =)

Anonym

Din blogg har krånglat i flera dagar för mig :( Kan se texten men ej själva sidan med din layout etc.

Svar: Nej vad trist :-( Bra att du säger till, ska i min tur säga till blogg.se.
Moa DeBruin

Dagliga Ljusglimtar

Ja strumpmysterierna är en svår nöt. Jag tror att den andra strumpan dyker upp om jag beslutar mig för att slänga alla udda strumpor....jag har säkert 50 udda nu....

Shopaholic - Blivande mamma till tre!

Men desto trevligare att hitta en ministrumpa sådär ett år senare och försöka förstå att de varit så små! :)
Vi köper btw endast helvita strumpor till bebis, då behöver man inte prompt den andra tillhörande strumpan för att ungen inte ska behöva se ut som pippi-look-alike, Lagom till att strumporna sen tar slut (försvunnit hela bunten) så är det säkert lagom att börja med nästa storlek ändå ;)

Svar: Mycket smart!! :-)
Moa DeBruin

storasyrran

Ja det är tur för dem (strumporna alltså) att de är så söta! Annars kanske man skulle avväga att inte ens inhandla dem på grund av smitningar...

Tina

Vansinnigt söta! Köp tvättpåsar i större modell och tvätta strumporna i en sådan. Försvinner dom ändå ja..då ska det väl vara på det viset :-)

Annelie

kolla under mattan (som du skrev om i ett annat inlägg) om de ligger under den... *höhöhö*

Frida - mamma till Filippa

Känner igen det där!

Lola

Ja, det är banne mig en lika oförklarlig som olöslig gåta var de där små söta sockorna tar vägen :)

Lola

Ja, det är banne mig en lika oförklarlig som olöslig gåta var de där små söta sockorna tar vägen :)

Saralito

Märtas strumpor försvinner också spårlöst och så hittar vi dem en halv evighet senare. En gång hittade jag fem olika mellan dynorna i soffan. Då blev jag lite trött.

Svar: haha det förstår jag ;-)
Moa DeBruin

Emma - Mamma till två

Haha, känner igen det där!!
Jag lägger numera alltid ner bebisstrumpor i en tvättpåse som alltid ligger i tvättkorgen. På det sättet så minskar jag iaf antalet möjligheter för strumporna att försvinna!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress