Kläd och sminkambitioner

I höstas hade jag någon form av ambition att lämna Lilleman på förskolan som en proper och välklädd mamma. Jag täckte över ringarna under ögonen och satte rosor på kind.
 
Sedan gick tiden som tvåbarnsmamma och mina kläd/sminkambitioner om morgnarna började sjunka en aning på prioriteringslistan. Plötsligt fann jag mig själv lämna treåring på förskolan iklädd den eh... ena kreativa outfiten efter den andra, inte helt sällan matchat med olikfärgade strumpor och birkenstock.
 
Ja. Sedan har det bara gått utför.
 
Förra veckan fick jag hejda impulsen att lämna hemmet iklädd min pyjamas. Ja menar hallå? Någon måtta får det faktiskt vara! Snart står jag väl där i förskoletamburen med vått hår, invirad i en duschhandduk.
 
Hejdå älskling hadetsåroligt vi ses sen. Nu ska mamma hem och forsätta tvätta håre... Nej nej inte dra i mammas handduk älskling nej inte göra så... NÄÄÄÄÄÄJ!
 
 
 
Fashiön är inte prio på morgonen.
 

Kommentera gärna!
kristin- vivre la vie

känner igen mig! jag skriver c-uppsats just nu så mkt tid går åt till att sitta och skriva ensam hemma. =mjukiskläder!
Min lycka var när man kunde börja använda mössa och gömma sig under en lång höst/vinterjacka!
Haha, fast jag känner mig piggare om jag fått på mascara och en hästsvans i håret... :)

Svar: Ja alltså jag går ju oftast bara hem och maratonammar MiniSpajdan efter att jag lämnat treåring så det där med smink och fina kläder känns lite överflödigt ;-) Ska vi göra ngt annat känns det roligare att lämna birkenstocken hemma ;-)
Moa DeBruin

2012-12-20 ♥ 14:50:31 » URL: http://kristinnilsson88.blogg.se
Jenny

Haha :) Jag känner verkligen igen mig :D
När min dotter började på dagis sminkade jag mig alltid plus att jag aldrig hade myskläder på mig när jag lämnade/hämtade henne,men nu när jag är nybliven tvåbarnsmamma blir det mindre och mindre smink och mer och mer myskläder :P

Svar: haha precis ;-)
Moa DeBruin

2012-12-20 ♥ 16:39:21 » URL: http://mammatillpatricia.blogg.se
Sanna

Läste på Martin Melins blogg att han fått en skoteroverall av frugan. Perfekt plagg för då kan han lämna på förskolan i bara kallingar ;)
Annars känner jag verkligen igen mig, det vänder när lillen är närmare året sen ;)

Svar: haha :-) låter bra att det vänder ;-)
Moa DeBruin

2012-12-20 ♥ 17:00:18
Karin

Been there done that ! Var jäkligt noga med att piffa till mig innan lämning när jag bara hade 1 unge. Nu när det är två som ska göras redo så finnes inte längre tid för en stackars mamma. Att det är vinter är ju fantastiskt, jag drar täckbyxer över pyjamasen och ner med mössan så långt det går och jag r good to go ;)

Svar: hehe ;-)
Moa DeBruin

2012-12-20 ♥ 17:38:36 » URL: http://frubacklund.blogg.se
Avenymamma

Jag har på allvar gått till förskolan med pyjamas, dock med kofta och pälsväst över men ändå, PYJAMAS! Jaja, kändisar går ju alltid till snabbköpet men nattkläder, Uggs och solglasögon så varför skulle inte jag kunna? haha Det jag vill säga är i alla fall att igenkänningsfaktorn var hög på detta inlägg!

Svar: Hahaha ja men det är bra! Min pyjamas stannar nog kvar på den också snart ;-)
Moa DeBruin

2012-12-20 ♥ 21:03:05 » URL: http://www.avenymamma.se
Lilli Nyfiken - Fotbollsfru, småbarnsmama med fotografdrömmar!

HAHA! Så sant... Måste erkänna att jag bara drar på mig amningsbhn under sovtröjan jag har (Den är ju liksom redan varm, orka börja om med en ny kall...) Och så går jag ned till dagis med dottern. Kommer hem och är vaken max en timme och smyger sedan ned i sängen med sonen och snarkar en timme på en förmiddagslur... Ibland byter jag inte ens ifrån pyamasen på Lillen, utan rätt in i overallen. Vi tar aldrig av oss ytterkläderna på dagiset så jag blir aldrig upptäckt :D Pjamasbyxorna byter jag dock, svart satin skriker liksom ut min lat- och bekvämlighet.. (Kanske barn nr 3 tar min lilla anständighetskänsla? haha)

Svar: Waaaaaay to go! Gillar´t :-)
Moa DeBruin

2012-12-21 ♥ 00:02:23 » URL: http://curiousme.blogg.se/

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback