Fler utmaningar

Jag älskar att vi är så många stam-gangare. Och jag älskar den här kommentaren från Diana.



Det är sjukt klurigt att dela en salt pinne på längden, dom rackarn är så smala och sköra. Men det går om man vill. Ibland när jag vill ha en lättare utmaning brukar jag gnaga av saltkornen tills pinnen är helt naken.

En annan sport är att gnaga av skalet på vindruvorna. Eller överdraget på nonstops så att man bara har den lilla pluppen choklad kvar. Eller blunda, tugga och gissa färgen på godisbilen, ahlgrens alltså.

Ursäkta men vem behöver bugyjump och skydiving när det finns sådana här utmaningar??



En extremsportare.



Kommentera gärna!
Beautyobsession-en SKÖNHETSBLOGG

Hahah har alldrig tänkt på att dela salta pinnar på längden:P dock så brukar jag skala av överdraget på mandelägg... heheh

2012-02-27 ♥ 13:35:43 » URL: http://beautyobsession.blogg.se/
Josefine - Blivande au pair i USA

Det sista, blunda och gissa färg på Ahlgrens bilar, brukar jag också göra :) Rosa och gröna är kluriga alltså :P

2012-02-27 ♥ 13:49:49 » URL: http://aupairjosse.blogg.se/
Mikke

ahh. snygg bild av dej :)

2012-02-27 ♥ 13:54:52 » URL: http://www.humorhour.com
Sarah

wow. cute blogg ni har :)

2012-02-27 ♥ 14:05:19 » URL: http://www.boxinggamesonly.com
Angelica

Jag gnager av kexchokladslagrena. Lager för lager (: och bananer äter jag på tvären..

2012-02-27 ♥ 14:27:57 » URL: http://jasaja.blogg.se/
Lise

Ibland när jag äter äpple brukar jag tugga runt, runt hela äpplet tills bara skrutten är kvar.



.....



(okej. Jag kom inte på något extremtuggande jag brukar göra.)

2012-02-27 ♥ 14:30:42 » URL: http://yetanotherblog.blogg.se/
Hanna - ny i bloggvärlden

Haha, hur man får godis/snacks att räcka längre? :D

2012-02-27 ♥ 14:36:53 » URL: http://skrynkel.blogg.se/
Gaymasen

Haha oh no, jag prickas in på varje punkt här.



// No-lifer.

2012-02-27 ♥ 14:42:50 » URL: http://gaymasen.se
Signe

Jag brukar gnaga på geishachokladbitar. Som gnager bort all choklad runt och sedan äter jag den goda nougaten i mitten sist! Ni borde testa! Det är sjukt god nougat i mitten.



Jag gör samma sak med de äckliga godisarna i paradis-asken, käkar chokladen runtom. Sedan slänger jag den äckliga fyllningen. Fungerar asbra!

2012-02-27 ♥ 14:43:57 » URL: http://signen.blogg.se/
Kristin

Känner att jag nog genast ska sluta äta snacks av alla de slag för att ordna påtvingad avvänjning åt mig själv. Gör allt som står i detta inlägg och antagligen lika mycket till som jag inte brukar tänka på. Bland annat äter jag alltid upp lösgodiset så det finns en kvar av varje sort i slutet, sen lägger jag dem på en rad, sorterade efter godhet (så den allra godaste blir kvar till sist) och nåde den som kommer och vill smaka en godis då!



Tycker förresten att Signes tips med de äckliga paradisask-godisarna verkar himla bra!

2012-02-27 ♥ 15:30:26 » URL: http://maketimematter.wordpress.com
Hellolinda

Haha även jag gör allt det där. Och på pingvinstänger äter jag alltid upp själva "skalet" först så att bara det där mjuka är kvar eftersom det är godast.

Kitkat äter jag i lager som någon annan skrev att de gjorde med kexchoklad.

Ferraribilar gnager jag först av alla hjulen, sedan främre och bakre delen och sist mitten.. Går inte att äta på annat sätt.

2012-02-27 ♥ 15:38:50 » URL: http://hellolinda.blogg.se/
Gun

Hahaha, jag måste genast gå och köpa salta pinnar! :D

2012-02-27 ♥ 16:13:03 » URL: http://horni.blogg.se/
Amanda

Blunda och gissa bilfärg är en bra sysselsättning. Men som Josefine - Blivande au pair i USA skrev, rosa o gröna är inte lika lätta som den vita!



Marabou, ex den nya med lakrits, ska sugas på tills bara de små salta plupparna är kvar :)

2012-02-27 ♥ 16:15:35
Ida

Haha! Underbara grejer alla har för sig! Är också stam-gnagare och kan även identifiera mig med det du räknar upp i detta inlägg. Daim är något jag ofta hakar upp mig på. Speciellt om man köper en sån där lång. Chokladen måste av först och själva innandömet får INTE gå av!

2012-02-27 ♥ 16:22:54 » URL: http://www.idathemonster.blogspot.com
Micaela

Gnaga av all choklad på Daimen är också en bra extremsport, man blir väldig kladdig bara.

2012-02-27 ♥ 16:54:54 » URL: http://msomimicaela.blogg.se/
spiderchick

Hahahaha underbara utmaningar ni kommer med!!



kram

S

2012-02-27 ♥ 16:59:24
Diana

Haha, det är underbart att läsa att vi är så många knäppgökar! Jag har aldrig hört talas om att andra gör sånt med. :)



Men du, färgerna på Ahlgrens bilar är ju ingen utmaning... Det fixar man plättlätt (jepp, jag har testat det med).

2012-02-27 ♥ 17:13:46 » URL: http://decdia.blogg.se/
Marri

Å herregud vad allt stämmer in på mig. Mina vänner brukar skratta åt mig för att jag "skalar" allt, tex. kolabönor, non-stop mm :)

2012-02-27 ♥ 20:56:29 » URL: http://musicandstars.devote.se
Amanda

Ät upp alla små "sockerpärlor" från dem här - http://www.google.se/imgres?q=punchkotte&um=1&hl=sv&sa=N&biw=1440&bih=799&tbm=isch&tbnid=mqAcekVY7Xkv-M:&imgrefurl=http://livingisaproblembecauseeverythingdies.blogg.se/2010/june/sometimes-goodbyes-the-only-way.html&docid=y4FJNA41GRGUkM&imgurl=http://i912.photobucket.com/albums/ac322/overall-overkill/punchkotte.jpg&w=395&h=395&ei=Hd9LT8C-IMjQ4QTU9_3pAw&zoom=1&iact=rc&dur=396&sig=112666103431593020494&page=1&tbnh=136&tbnw=136&start=0&ndsp=28&ved=1t:429,r:0,s:0&tx=72&ty=87



2012-02-27 ♥ 21:00:25
Fia

Har du testat persika? En klar favorit - kan hålla en sysselsatt i timmar om man är riktigt noga.

1. Ät upp persikan.

2. Sliska upp alla trådar med tunga och tänder- försök att dra trådarna ur kärnan.

3. Försök pilla loss fler trådar genom att "krafsa i fästena" med en nagel.

4. Gå loss med en nål i hålorna!

Mycket nöje//

2012-02-28 ♥ 21:27:20 » URL: http://kreak.blogg.se/
Frida

Salta potatisskruvar, dom kan man äta på samma sätt som salta pinnar, dvs. gnaga av hälften, så att skruven blir hälften så bred. Rätt klurigt det också!

2012-02-28 ♥ 23:55:21

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:



Kommentar:

Trackback