Komma i form

Jag har förvisso pinkat av mig 15 gravidkilon, men med det sagt har jag fortfarande 15 preggokilo kvar och dom vilar inte i min urinblåsa.
 
Nu vill jag gärna komma i form rent orkemässigt. Efter en graviditet där jag knappt kunde gå tio meter utan sammandragningar och ryggont känns det befriande att bege sig ut på långpromenad utan krämpor.
 
Eller lång och lång... Jag är sinnessjukt dåligt tränad! Flåsar och svettas värre än jag vet inte vad. Men idag promenerade jag faktiskt om en tant med rullator. Tjoho!
 
Inget ont om tanter med rullatorer förstås men FI FASEN VAD GÖTT DET KÄNDES! PEPP!
 
 
 
 
Ute på promme.
 

Kommentera gärna!
Stina

Altså jag dööör av skratt åt dina inlägg!!! Mycket troligen på grund av att det känns som du skriver mina tankar om saker o ting. Jag var också fett nöjd när jag drog om en gubbeotant utan rollator häromadan. Några dagar innan blev jag själv omkörd av en gubbe m käpp. Skandal!!

2012-07-27 ♥ 18:43:59 » URL: http://Meandmine.blogg.se
Saga, ALLT OM SIMS

Haha, härligt!

2012-07-27 ♥ 19:18:23 » URL: http://alltomsims.blogspot.se
AnnaWK

Är tacksam i smyg över det kassa sommarvädret som än så länge hägrat i Sverige. De senaste dagarna har jag svettats bara av att ligga på soffan/sitta i en kontorsstol. Det är okej om det inte blir någon högsommar i år.

2012-07-27 ♥ 19:34:12 » URL: http://annawk.blogg.se
Gefle

Pumpar du ur airbagsen där fram så är de nog bara 10 kilo kvar sen ;)

Svar: hehe kanske det ;-)
Moa DeBruin

2012-07-27 ♥ 20:48:56
Västgötskan

Gött! Ett par veckor till så kutar du snart förbi farbröderna med käpp också!

2012-07-27 ♥ 21:01:51 » URL: http://vastragotaland.blogspot.com
Stina

Äh, nu har du ju alla kilon i tuttarna ju! De försvinner när det är färdigammat ;-) njut av livet! Själv har jag hälften av graviditetskilona från bebis nr två sitter kvar 16 månader senare :-)

Svar: 15 kilo tuttar... Ja kanske ;-) Näe men femton kilo mer än vad jag brukar väga vill jag kanske inte väga för då måste köpa mig en helt ny garderob = dyrt! Ngr kilo till får gärna trilla av men det är ingen stress :-) kram!
Moa DeBruin

2012-07-27 ♥ 21:06:38 » URL: http://mylifemamastina.blogspot.com
s p i n d e l t j e j e n (och lilla Pyret i magen)

Jag LÄNGTAR efter att kunna gå utan att pusta som en död valross! :) Powerwalk och besök på gymmet. Just nu har jag knappt lungor stora att andas ordentligt med, Pyret kör upp röven i bröstet på mig :)

2012-07-27 ♥ 21:53:44 » URL: http://www.spindeltjejen.se
M

Mmm nu efter är det nog många som ångrar sig att de frossade en massa under graviditeten för de hade inbillade cravings :)
15 kg är mycket men vill man så kan man!
Lycka till

Svar: Jag har inte frossat en sekund under min grav. Har ätit precis som vanligt där emot har jag inte kunnat röra på mig eller motionera. Är inte ett dugg orolig att jag inte kommer gå ner alla kilo. Äter man sunt och rör på sig hamnar vikten där den ska :-)
Moa DeBruin

2012-07-28 ♥ 03:58:29
Michaéla

Vad härligt det låter med promenader utan krämpor, jag har några veckor kvar dit! ;)

2012-07-28 ♥ 17:31:45 » URL: http://michaelaarehn.blogg.se
Linda

Haha, du borde skaffa en workoutbuddy som är i lika dålig form! Då kan man svettas och stånka tillsammans!

2012-07-28 ♥ 19:36:49
E

Det är ju lite jobbigt det där, men samtidigt så håller jag med dig. Håller man sig någotsånär balanserad så hamnar man där man brukar, no stress! Jag har alltid varit en liten person (längden, kroppen). Men så blev jag på tjocken, det hände något makalöst med min kropp alltså, typ 30 kg upp. Allt utom karpaltunnelsyndrom ;) Efter tösen anlänt kände jag mig super-smärt. Hehe. Var jag inte. 9 månader senare är jag precis som förut i kroppen. Kändes skönt att överbevisa alla hård-dietande och töntiga löp och skräckberättelser "jag kunde inte gå ner- helt omöjligt". klart det inte är omöjligt.! tålamod och lite promenixar och ordentligt käk, så löser sig ju även det.

Svar: Vad skönt. Låter lovande :-)
Moa DeBruin

2012-07-28 ♥ 23:21:35

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback