Spiderchick

Mjölkdonator
Herre min ge vad jag producerar mjölk.
 
Att vi skulle vara släkt med apan känns avlägset för min del. Där emot misstänker jag att mina förfäder bestod av ett gäng kor. Inget fel med det.
 
Fick frågan på sjukhuset om jag ville donera mjölk och det klart jag ville! Det kan ges till förtidigt födda eller sjuka nyfödda bebbar. Jag har ångrat att jag inte donerade mjölk redan med Lilleman så det känns fint att kunna göra det nu.
 
 
 
 
 
 
Tina

hade jag också velat göra! :( fick aldrig frågan om det och tänkte väl inte på det just när jag fött barn..

Anonym

Vad bra att du donerar, Och jag kan lova att allt går åt. Jag jobbar själv med extremt förtidigt födda barn i Lund. Och vi behandlar nästan bankmjölken som guld. Minsta droppe ska ut och ges till barnet/barnen. Hade jag vetat att man kunde donera bröstmjölk när jag fick mina hade jag också gjort det, då jag hade överflöd. Kossorna i hagen kan känna sig utklassade av mig HAHHA BRA GJORT=)

G.O.S

min första fick nog lite donerat mjölk när han föddes

majsan

Va fint av dig! Kan tänka att det krävs en del extra jobb...

Frida-FantastiskaMamman

Det släktskapet hade jag också som ammande...men numera är det nog mer taxen som är min närmsta släkting ;)

Kram

Svar: hehe ja jag kommer snart att grena av mig till tax-släktet jag med ;-)
Moa DeBruin

s p i n d e l t j e j e n (och lilla Pyret i magen)

Åh vad bra Moa!! Heja heja!!
Ni som donerar är GULD värda för de små som behöver donerad mat! :)
Kram C

Emelie

bra gjort! visste inte ens att man kunde donera mjölk :)

Malin C

Men vad bra! Det var det första jag fick i mig när jag föddes då min egen mamma inte fick till det där riktigt. Och jag blev 181 cm stark så det är fina grejer det där.

Liina

Åh vad bra, vad fint, vad duktigt!

Jag ska få bebis i oktober, kan ju hoppas att mina bröst (jag menar spenar) har lust att sälla sig till mamma mu och resten av kogänget så att jag också får chansen att hjälpa till. Om sjukhuspersonalen nu frågar, vill säga. Kanske skulle kännas lite påstridigt att på eget initiativ pumpa ur några skvätter och lämna över en kladdig engångskopp med sitt bidrag?

therese

åh, duktigt av dig att göra så!

ÄR DU TRÖTT PÅ ATT INTE KUNNA LADDA UPP FLERA BILDER I TAGET?
Trött på att din blogg strular?
Är du trött på att vänta för att få göra inlägg?
Blir du irriterad på att dom aldrig fixar problemet?

Men på nattstad så är det aldrig något strul, man bloggar smidigt genom mobilen med deras app! Man tjänar till och med pengar när du bloggar, hur nice är inte det?
PÅ NATTSTAD KAN DU LADDA UPP MÅNGA BILDER SAMTIDIGT, INGA PROBLEM ALLS!

mer info och snabb länk till registreringen;
http://www.nattstad.se/blogga?r=814722

Sofia

Du är guld värd!

Utan mammamjölken i banken hade min pojke aldrig överlevt!

maria

Sånt är fint att göra=) Det behövs ju verkligen!

Johanna

Min dotter föddes i vecka 26 o fick då donerad mjölk! Jag kommer aldrig någonsin kunna visa tillräcklig tacksamhet till mammor som delar med sig av sin mjölk då detta förmodligen räddade hennes liv! Tack för att ni finns :)

Mary

Hoppas du kommer skriva om hur det går att donera! Är nyfiken, ska själv ha en liten om några veckor och har funderat på att donera mjölk, men vet inte hur det fungerar. Vore ju perfekt att läsa om det i din blogg först :)
Lycka till!

Julias pyssligheter

Oj, det hade jag ingen aning om att man kunde göra! Men vad smart, och fint att du ställde upp. :) Hoppas att jag kan göra samma sak i framtiden!

Emmelie- Mamma till Ebba och Hugo

Åh vad fint gjort!

Malin

Heja dig, du är beundransvärd och jag hoppas kunna göra detsamma när min Lillan kommit om 6 v! :)

Housewife Diana

En otroligt fin gest av dig!

Helena

Oh, det är riktigt bra att donera mjölk. Min lilla knodd fick massor av donerad mjölk när jag förgäves försökte pumpa ut några droppar.. Det slutade iallafall med att jag pumpade tills det spruta bröstmjölk ur bröna på mig och jag gav tillbaka..

Svar: härligt :-)
Moa DeBruin

Anna

Att vi skulle vara släkt med apan känns avlägset för min del. Där emot misstänker jag att mina förfäder bestod av ett gäng kor.

Du är nog roligast i bloggvärlden Spider, TACK för dina inlägg som ofta förgyller min dag! :D

Svar: :-)
Moa DeBruin

Frida

Så fint av dig att donera mjölk! Blir så glad när människor vill hjälpa andra :) Heja Moa!

Anonym

Bra!! Men så tokigt att folk inte vet om att man kan göra det! Det måste du förmedla!!

Själv fick jag min son som var för sjuk för att äta. När det blir så traumatiskt så brukar mjölken sina (vi låg på intensiven i typ en månad och på sjukhus... ja, länge)
Min mjölk sinade inte! Tvärtom!! Jag fyllde alla frysar på sjukhuset!! Och jag donerade allt. Nästan i alla fall, och jag tjänade storkovan. (det kändes dock lite märkligt, jag hade bara kunnat ge bort all mjölk!)

Svar: Härligt :-)
Moa DeBruin

Lajnen

Åh det är tack vare såna som dig som min son fick en bra start i livet. Född i v 32 med snitt pga säte, hjärtformad livmoder, kämpat som ett as för att skapa min fina son efter år av längtan och 3 missfall med utredning som inte gav nåt.

Tack!! <3

Svar: Härligt att du fått din skatt :-) kram
Moa DeBruin

Malin Pettersson

Fint gjort av dej :) lika bra att donera då man har en massa till övers.

moa

skumt... ja skulle nästan kunna svära på att det är jag som skrivit "namnteckningen" där uppe... kanske alla mo´or skriver lika fult? hehe =) (förlåt)

Svar: hehe, nja min skrivstil är inget att skryta med ;-)
Moa DeBruin

Mie

Åh vad fint gjort av dig! Har aldrig hört talas om det tidigare, när jag bara läste rubriken på bloglovin' så var jag inte säker på om det var ett skämt eller om det faktiskt gick att göra. Fantastiskt att man kan göra det! :) Ska jag komma ihåg i framtiden om jag får barn och överproducerar :)

Tvilling Mamman

Fasiken va bra! Hade ingen aning om att man kan donera mjölk, synd att man inte fick frågan :/ men heja dig :D

Anonym

Vad avundsjuk jag är! Själv har jag en snart tre månaders pojke och det jag såg mest fram emot var att amma. Självklart körde det sig och här sitter jag och är nästa deprimerad för att det inte funkade och jag hade inte nog med mjölk. Hatar att flaskmata och så jäkla jobbigt att dra med sig flaskor överallt.

Tur du och din bebbe har! :)

Svar: Ja det är skönt att det funkar. Lite förvånande faktiskt eftersom det inte fungerade för varken min mamma, moster eller mormor. kram :-)
Moa DeBruin

Dita

Härligt Moa! jag donerade också! fick ihop 18,8 liter på 2 månader. Hoppas det går bra för er med hela familjen!

Lovis

Åh du är så bra Moa!
Även jag donerade mjölk när jag fick min dotter, vi låg på neo i över 2 veckor och hon sondmatades i början, så jag hade mycket över. Men ifall jag inte haft någon mjölk så är tanken väldigt fin att veta att de finns människor som Du och vi andra som gör detta! Så även min lilla hade fått ifall jag inte kunde ge henne!! KRAM

stefhanie

Oj, hade ingen aning om att man kunde donera mjölk, vilken fin gärning. Själv får jag hålla mig till att ge blod :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress