Nya Crescentvagnen

Vi håller på att lära känna vår nya Crescent barnvagn. Det är alltid lite klurigt med ny vagn i början. Jag minns en gång för ett år sedan när jag promenerade förbi ett par som försökte få in sin nya vagn i bilen.
 
- Känner du till den här modellen? frågade paret mig.

Nej det gjorde jag inte, men jag kunde väl för all del hjälpa till ändå. Ja menar hur svårt kan det vara att fälla ihop en barnvagn? Ja. Som sagt. HUR SVÅRT HAN DET VARA ATT FÄLLA IHOP EN BARNVAGN? GAAAH!
 
Efter en evighets joxande med både milda och mer aggressiva metoder - utan resultat - var jag tvungen att avvika för att gå vidare med mitt liv.
 
Högst oklart om paret fått in vagnen i bilen ännu. Jag tror inte det.
 
Lite, eller snarare mycket, lättare är vår nya vagn att fälla ihop. Som väl är. Några av er läsare har efterfrågat en rescension och det kommer!
 
 
Modell Trike. Kolla in Crescent barnvagnar bloggen.

Kommentera gärna!
G.O.S

Första jag tänker på när jag ser vagnen HUR är tippsäkerheten på den? ser ut att den kan TIPPA över om kanske en 2 åring vill kika in på småsyskonen..

Testa det gärna o berätta hur TIPPsäkerheten är på den också när du ska berätta HUR den vagnen ÄR..

Svar: Detta ska jag absolut titta närmre på!
Moa DeBruin

2012-07-23 ♥ 13:48:28 » URL: http://gosxxtre.blogspot.se
Lise

ALLTSÅ, jag är ju BARA så IMPONERAD över hur du lyckas BLOGGA så flitigt med en liten BEBIS hemma. Jag har inte hunnit blogga på HELA helgen BARA för att jag haft FOLK hemma och DE var liksom VUXNA.

(SORRY, kunde inte låta bli att överanvända lite VERSALER. Fick INSPIRATION.)

Svar: hehe :-) Bara att ta sig kragen Lise ;-)
Moa DeBruin

2012-07-23 ♥ 14:19:14 » URL: http://yetanotherblog.blogg.se
Saga, ALLT OM SIMS

Haha! Vad smart det såg ut att vara med en sån där ståplatta!

2012-07-23 ♥ 15:27:41 » URL: http://alltomsims.blogspot.se
Ann-Christin

Första gången jag skulle fälla ihop den nyinköpta syskonvagnen (ensam, höggravid, regnig senoktober, seeeeen kväll) slutade med att jag fällde ihop och tog bort passagerarsätena istället. Det var enklare...

Svar: haha ;-)
Moa DeBruin

2012-07-23 ♥ 21:42:40 » URL: http://berndtssonlundstrom.blogg.se
Landkrabba

Vi var och kollade på syskonvagn idag. Tjejen i butiken fällde ihop den på typ två millisekunder, när vi skulle klämma och känna lite på den i lugn och ro tog det betydligt längre tid och jag morrade ett par gånger "men hon gjorde ju typ så här!". Men eftersom hon bevisligen kunde så ska väl jag också lära mig så småningom!

2012-07-25 ♥ 20:30:53 » URL: http://landkrabba.blogg.se
Theresia

Hej spiderchick! Skulle inte du kunna berätta lite närmare om hur du känner med din crescent trike vagn nu när du haft den ett tag? :)

Svar: absolut :-) Åå jag får så många bra frågor jag vill blogga om och tiden är så knapp... Men jag ska försöka klämma in det i schemat, ni är fler som undrat :-)
Moa DeBruin

2012-09-11 ♥ 22:39:47 » URL: http://theresias.se

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback